Cena €46.46 €116.13

Celoten opis

specifikacija:

1.Ime :LED Božič sveče

2.Izdelek barva :ivory

3.Luči barva :Toplo bela

4.Posnetek barva :temno zelena

5.Velikost izdelka :1,5 cm*za 8,8 cm

6.Izdelek Baterije :AAA*1(Niso vključene)

7.Delovni čas :180+ ur

8.Daljinski upravljalnik velikost :4 cm*10 cm*1,5 cm

9.Daljinski upravljalnik baterije :AAA*2(Niso vključene)

10.Daljinsko razdalja :5-8m

11.Material :ABS Plastike

12.Timing :6H

13.Značilnosti :Brezplamensko, utripanja, čas

14.Priloga : posnetek, daljinski upravljalnik, navodila za uporabo

15.pakiranje seznam :candle*30、posnetek*30、nepremočljiva obroč*30、daljinski upravljalnik*1、navodila za uporabo*1

Božič sveče, LED sveče luči z daljinskim upravljalnikom In čas

FP02:Eno svečo zahteva eno AAA baterije (niso vključene),

Tako da boste morali pripraviti sami baterije

Ko namestite baterijo, nato pa lahko nadzorujete vse sveče z njim.

Z uporabo remote:

Daljinsko upravljanje toplo belo svetlobo:

1. Odstranite prozorno izolacijo stanja daljinski upravljalnik, in namestiti 2x AAA baterije(niso vključene), potem lahko nadzorujete vse sveče z njim.

2. Pritisnite tipko "ON" ali "OFF" gumb, da vklopite ali izklopite sveče.

3. Pritisnite na "+" ali "-" gumb, nastavite njeno svetlost svetlobe.

4. Pritisnite tipko "FL" ali "SL" gumb, nastavite njen način utripanja luči.

5. Pritisnite gumb "ČASOVNIK" gumb, sveče luči ohranja 6 ur in 18 ur izven vsakih 24 ur.

O opremi:

Posnetki: lahko enostavno posnetek na Božično drevo, lončnica ali Železa okvir okraski.

Nepremočljiva obroč: je nameščena na sveča za preprečevanje vode od vstopa v notranjost svečo.Celo na prostem na deževne dni, ga lahko uporabljate kot običajno.

Ko ne uporabljate sveča, luč za dolgo časa, vas prosimo, da si baterije v svečo, da bi podaljšali življenjsko dobo svečo

Specifikacije

  • Sveča baterije: AAA*1
  • Vrsta: LED Sveča
  • čas: 6 ur čas cikla
  • Glavni namen: Christmas tree okraski
  • Izdelek: Sveča Lučka
  • Barva Svetlobe: Toplo Bela
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Oblika: Stick
  • Številka Modela: FP02
  • Material: plastični
  • Sveča Velikost: 1.5*za 8,8 cm
  • način za nadzor: Infrardeči daljinski upravljalnik
  • Količina pakiranja: candle*Posnetek 30*30 daljavo *1
  • Shell Barve: slonokoščena
  • Delovni čas: Približno 150 ur
  • nepremočljiva: Da,
  • Uporaba: Doma dekoracijo
  • Blagovna Znamka: FPOO
  • Ročno: Da,
  • Funkcija: Brezplamensko

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Stenske železa cvetna košarica, dekoracijo sten, viseče košare košara, visi cvet stojalu,zelena rastlina, obesek
€199.20

(o nas 1 , naše podjetje se nahaja v kitajska je največji na debelo trgu.vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelek slike ali modeli.dal vam bom najnižja navedek v najkrajšem možnem času, in potem dal izdelek v trgovini za nakup. 2 , vse izdelke, ki se prodajajo v trgovini so resnične,)

Poglejte tudi
Razkošje svetlobe LED model soba Nordijska sodobno minimalistično sem spalnica postelji svetilko ustvarjalne toplo steklo zaščite oči dotik namizna svetilka
€474.30

(o nas 1 , naše podjetje se nahaja v kitajska je največji na debelo trgu.vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelek slike ali modeli.dal vam bom najnižja navedek v najkrajšem možnem času, in potem dal izdelek v trgovini za nakup. 2 , vse izdelke, ki se prodajajo v trgovini so resnične,)

Poglejte tudi
9"Tibetanski Tempelj, Zbiranje Starega Bronasto Gilding silvering Cinnabar Naslikal Bodhisattva Manjusri Sedi Buda Čaščenja Dvorana
€313.28 €238.10

(velikost:višina:22 cm.dolgo:16 cm .širina:8 cm velikost:višina:8.7 cm.dolgo:6.3 cm .širina:3.1 palčni teža:1,6 kg----vključeni teža pakirne materiale. materiali: stare bronasto gilding silvering cinnabar naslikal poslikave obraza mozaik gem pogoj: dobro stanje. poreklo: kitajska. ladjar stroškov po)

Poglejte tudi
Velika Plošča Cvetje Sliko Ročno poslikano Oljna slika Wall Art Krajine Seascape Zidana Za Dom Dekor Slike Okrasite Sobo
€36.59

(100% ročno poslikane oljna slika master smo strokovno debelo dobavitelj ročno oljnih slik.smo neposredno zagotavlja visoko kakovost oljnih slik iz master slikarjev.vsako sliko, ki bo edinstveno umetniško delo za vas. predstavitev izdelka barvanje zaslona paket vse slike so zaščitene s trdo cev.vaš pacakge bo varno)

Poglejte tudi
Vroče 1pc 6ML Prazen Avto osvežilcev Zraka Obesek Parfum Steklenici Z Lesenimi Pokrovi se lahko ponovno polnijo Avto Eterično Olje Difuzor za Steklenice
€3.41 €2.32

(upoštevajte, da kupci: če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate, vam bomo odgovorili v roku 24 ur. ko prejmete blaga, če je izdelek poškodovan ali nezadovoljni, vas prosimo, obrnite na nas, prosimo, ne puščajte negativne povratne informacije, bomo poskušali naši moči, da reši, pravilno ste, hvala vam! 100%)

Poglejte tudi
Magnetni Tedenski Planer Magnetni Koledar Tabla Porok za Hladilnik z 3 Označevalcev in Radirka za Večkratno uporabo Suho Brisanje
€19.87 €9.93

([močno magnetno in non-slip] tedenski koledar tabla je narejen iz okolju prijaznih gume material magnet + hišne izbrisljivi film, ki se lahko popolnoma držijo hladilnikov in drugih kovinskih površin, in ne bo padel, in ga potisnite v živo.kot nalašč za pisanje in brisanje vaš tedenski načrt. [enostaven za uporabo] obe tabli, svinčnik in)

Poglejte tudi
500Pcs Jasno, Plastične Etikete držal Za Žico Polica Maloprodajna Cena Oznaka Imetniki Blago Znak Prikaže v Držalo (6 X 4 Cm)
€47.85

(nudimo popust za velike količine.dobrodošli v stik z nami! jasno, plastične etikete nosilec:naše plastične cena oznaka imetniki imajo širok spekter uporabe, kot nalašč za veliko nakupovalno središče, supermarketi, prigrizek trgovino ali majhna trgovina.primeren je tudi za osebne označevanje predmetov, z jasno videz, pa bo dober vizualni)

Poglejte tudi
7PCS Umetno Sončnično Rattan Palice Fireless Dišav Reed Difuzor Palico DIY Doma Dekor
€8.60 €0.47

(opis: material: rattan velikost: kot prikazano package: 7pcs aromaterapija stick obvestilo: 1. zaradi svetlobo in zaslon razlika,element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike. 2. prosimo, dovolite 0.5-2 cm razlike zaradi ročnega merjenja. 3.zahvaljujemo se vam za vašo prijazno razumevanje.)

Poglejte tudi
Zlato Botanični Na Rdeče Kovinske Plošče, Plakat Zarjaveli Stene Jame Klub Bar Natisnjeni Klub Tin Prijavite Plakat
€60.49 €29.04

(klasična plošča letnik kovinski znak, dnevna soba dom dekoracija plošče stenske umetnosti plakat description bolj kupite, nižja je cena! lahko mix red !povejte nam stilov,ki jih želite, ali pripombo ,hvala vam! material: visoko kakovostne kovine . velikost približno: 30 cm * 20 cm ( za 11,8 palca * * za 7,9-palčni ) pogoj:100%)

Poglejte tudi
Gore, Reke Slap Kadila Gorilnik Vodnjak Backflow Aroma Dima Censer Imetnik dvostranski Kadila Gorilnik Obrti
€32.18 €24.14

(gore, reke slap kadila gorilnik vodnjak backflow aroma dima censer imetnik dvostranski kadila gorilnik obrti izdelkov podrobnosti št:210621103124 teža:1100gram plačilo plačate lahko s pomočjo boleto,visa, mastercard, qiwi,western union, maestro debetno kartico,webmoney in bančno nakazilo. povratne informacije če)

Poglejte tudi
Dekorativne Natisne Stensko Slikarstvo Kitajski Slog Cvetovi Breskev V Polnem Razcvetu Vzdušje Umetniško Platno Slikarstvo Plakati Doma Dekor
€36.96 €15.89

(dobrodošli na moji trgovina, ki ponuja 100% zagotovljena kakovost slike.razumne cene in stranka pozornosti, so naše glavne cilje. lahko postavite neposredno in bomo tiskanja in se dogovorite za dostavo, kakor hitro je mogoče.če imate kakršnakoli vprašanja, se lahko obrnete na storitve za stranke. najvišje kategorije dekorativne)

Poglejte tudi
H55A Občutljivo Sova Steno Kip Figur Steno Figur Stenske Dekorativne Prop Železa Materiala Sova Steno Kip Sova Steno Figurice
€7.39 €4.36

(značilnosti: ootdty kovinski sova, vrt, dvorišče dekor oblikovana udaril kovin in prav, slikarstvo, featuring živahne barve in občutljivo podrobnosti, to je oko-lov vrt wall art je prepričan, da izstopajo med vašem prostem travnik okraski v zaprtih prostorih doma okraski. kot nalašč za zunanje in notranje opreme, kot so vrt,)

Poglejte tudi
Antični Bronasti Ware Zbirka Antik Medenina Bambusa Časopis Varno Čaj Pot Festival Visoko Vino Pot Hotel
€523.66 €387.50

(to je približno 9.5 cm visoko, 13 cm širok in tehta 541 gramov.tam je tovorni zaračuna za pošiljanje na oddaljenih območjih v xinjiangu, v tibetu in qinghai.)

Poglejte tudi
Ročno tkane Barve Macrame Zid Viseči Okras Bohemian Obrti Dekoracijo Krasen Tapiserija Za Dom dnevna soba Dekor 55 * 75 cm
€49.30 €26.12

(tapiserija informacije 1. predmet: ročno tkane macrame steni visi tapiserija 2. velikost: 55*75 cm 3. barva: kot prikazano 4. materiali: 100% visoko kakovostnega bombaža vrv 5. postopek: ročno tkani 6. seznam vsebine: 1*tapiserija opomba 1. pravi barvo tapiserija, se lahko nekoliko razlikuje)

Poglejte tudi
Ročno roza Oljnih Slik Na Platnu Wall Art Okras Sodobno Abstraktno Sliko za dnevno Sobo, Spalnico, Dekorativno Slikarstvo
€461.92 €254.06

(dobrodošli na moji trgovini! kaj ste videli, je 100% ročno poslikano oljnih slik .smo skupina izkušenih slikarjev, ki lahko ustvari več izvrstno deluje za vas. kar vidite je cena nafte slikarstvo, ki ne vključuje okvir. padec ladijskega prometa: podpora prilagodite vrstnem redu: podpora želite preveriti slike)

Poglejte tudi