Cena €3.56 €5.48

Celoten opis

Vinil Material, Enostaven za prevoz,barva je boljši,Ne nepremočljiva,so manj gub,lahko železa je, da odstranite gube,Nabrati se lahko izboljša.

Odstranjevanje Gub, Roll (Tesno)na cev za eno noč ali več, za izboljšanje nabrati.Če je potrebno, prosimo, železa hrbtni strani (ni slike strani) z nizko tempertrue za enostavno odstranjevanje gub, Da bi se izognili morebitnim pare škodo, mesto plast suho krpo med ozadje in železa.

O Barvo Prosimo, upoštevajte,, da obstaja veliko različnih ločljivost zaslona med vsako računalniki, tako barvo prikazan na zaslonu, lahko je kromatične aberacije.Bomo poskušali naše najboljše, da bi se izognili tej situaciji, hvala za vaše razumevanje.

Velikost Zaslona

1 , v Ozadju velikost: Širina x Višina.

2 , Če se boste morali prilagajati tudi druge velikosti, prosimo, obrnite na nas.

O Snemanju

Sledite navodilom na sliki in uporabo pravilne drže.Pogosta VPRAŠANJA v: Kako onemogočim ozadju na prodajo?A: lahko izberete velikost neposreden nakup, pa je treba opozoriti, vašo zahtevo v času plačila, bom spremeni sliko v skladu z vašo zahtevo, in potrdite z vami pred dostavo.Q: Kako onemogočim ozadju, ne za prodajo?A: lahko pošljete slike ali idej in velikosti, ki jo želite na našo customer service,naš oblikovalec bo izrisovanje za vas, potem bom poslal izrisovanje za potrditev.Q: imam datoteke je mogoče natisniti neposredno, kako poslati na vas?A: Prosimo, povejte nam, želeno velikost.

Slikovnih pik slike je najbolje, več kot 3000px * 3000px, ali je ločljivost vsaj 300 dpi.

drugače tiskanje, ki bo pega.V:Kako dolgo bo to stalo pošiljanje ozadju mi?A: potrebujemo 2-3 dni za obdelavo, da, in tam se bo sporočilo, opomnik, po vrstnem redu, ki se pošiljajo.Če ste zaskrbljeni, da bi Dobili paket, kontaktirajte nas, da izberete hitra dostava.Povratne informacije, Če niste zadovoljni s transakcijo, vas prosimo, da stik z mano, mi bo odgovoril v roku 24 ur in poskusite rešiti vsak problem.Če vam je všeč, prosim, daj mi pet zvezdic.Vaše mnenje je zelo pomembno zame, hvala vam!

O Šivanje In Če se obe strani skupaj več kot 150 cm (5 ft) ,skupaj bo natisnjena v dva kosa, z drugimi besedami, To ne bo brezšivne več.Ampak najbolj pomembna stvar je, da je šiv ne bo posegala s fotografijami,bomo jih prilepite v enem kosu, preden je ladja,tudi ni žep ali palico na vrhu.

Specifikacije

  • Vrsta: Spray Naslikal
  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null
  • Material: Tkanino
  • CN: Zhejiang
  • Paket: Da,
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: 21514 AF-20
  • Slog: letnik

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Praktično Trajne Nepremočljiva Fotoaparat Torbici Potovalni Kovček Fotoaparat Vrečko Za Shranjevanje Fotoaparata Torbica Za Shranjevanje
€28.05 €15.71

(praktično trajne nepremočljiva fotoaparat torbici potovalni kovček fotoaparat vrečko za shranjevanje fotoaparata torbica za shranjevanje specifikacije: vrečko za shranjevanje, se lahko prevaža skupaj enostavno in udobno, ker prihaja z nastavljivo naramnico. featuring nepremočljiva, shockproof, anti-spusti in dustproof, to vrečko)

Poglejte tudi
1PCS za Canon IXUS900 IXUS700 IXUS750 Prestavi
€21.71 €17.15

(pozdravljeni, dragi prijatelj, dobrodošli v naši spletni trgovini! smo strokovni prodaja digitalne rezervni deli, trgovina z digitalnimi fotoaparati, slr fotoaparati, slr objektiv in video kamero, deli za vzdrževanje.najlepša hvala za prihod v naši trgovini.če potrebujete digitalno popravilo delov, se obrnite na nas za nakup.obstajajo najrazličnejše)

Poglejte tudi
Za DJI Zraka 3 podvozje, Zložljive Razširitev Podporne Noge Extender Zaščitna Podporo Zaščitnik Dodatki
€16.31 €11.42

(za dji zraka 3 podvozje, zložljive razširitev podporne noge extender zaščitna podporo zaščitnik dodatki značilnosti: višina trupa je povečalo za približno 36 mm, ki močno poveča razdalja med trup in tal, ter učinkovito preprečuje trup, senzorje, itd.od tega, da poškodovane ali umazane po tleh ruševin med vzlet in pristanek. natančno)

Poglejte tudi
Vertikalni Video Snemanje Za Nikon D850 DSLR Nastavek za Glavo LPN-D850LBG Fotoaparat L Nosilec za Hitro Sprostitev L Ploščo 1/4" Vijak Arca Švicarski
€57.50

(modname=ckeditor značilnosti *za nikon d850 *vijak nameščen v obeh strani, za preprečitev, da bi kamero iz pada *dovoli, da spremenite lokacijo vijak, da ustrezajo različnim fotoaparati *visoko kakovostnega aluminija zlitine material, čvrst in vzdržljiv za uporabo *združljiv z drugo znamko hitro sprostitev)

Poglejte tudi
Sigma 65mm f/2 GD DN Sodobne Objektiv
€764.91

(sigma 65mm f/2 gd dn sodobne objektiv ultra sharp sem serije sigma 65mm f2 gd dn | contemporary.kompakten, kratek telefoto prime, ki ponuja osupljivo fotografske izkušnje za mirrorless uporabnikov. sigma sem serija uvaja kompakten, lepo oblikovana, visoko zmogljivo optiko za mirrorless sistemov kamer.v svoji prvi zbirki, sigma uvaja visoko-spec,)

Poglejte tudi
Glavo Za Dji Fpv Googles V2 Baterije Trak Glavo Pasu Kleurrijke Verstelbare Voor Vr Bril Hoofdband Hoofddoek Brnenje Accessorie
€13.72 €9.46

(glavo za dji fpv googles v2 baterije trak glavo pasu kleurrijke verstelbare voor vr bril hoofdband hoofddoek brnenje accessorie funkcija: 1. to je, tkanine z poliester + elastični trak, ki je fleksibilen, prilagoditev območju je približno 35-44 cm, in vodja širina 3,5 cm, ki je udoben za nošenje. 2. pokrov predalčka za baterijo)

Poglejte tudi
Barva Sadra Skladu Temo Arch Ozadje, Prevleke za Stranke, Obokan Plošče Poroka, Rojstni dan in Baby Tuš Stranka Rekvizitov, Okras
€45.73

(material: stretchy tkanine iz poliestra.zelo enostaven za namestitev.to je mogoče oprati in ga bo mogoče večkrat uporabiti.le obokan steno robu pokrova je v paketu, ne arch stojalo za podporo.prosimo opazite, da so.idealen je za rojstni dan, poročno zabavo, poročni tuš stranka, baby tuš, krst, obhajilo, krst krst dogodek, fotografija, rekvizitov,...lahko)

Poglejte tudi
JJC Za Fujifilm X-Pro2 Oči Pokal 2PCS Mehki Silikonski Okular Gume Fotoaparat Iskalo Eyecup
€22.85 €10.05

(jjc za fujifilm x-pro2 oči pokal 2pcs mehki silikonski okular gume fotoaparat iskalo eyecup ef-xpro2g je večji različico ef-xpro2, ki je bolj primerna za nošenje očal uporabnikov. jjc ef-xpro2 in ef-xpro2g eyecups, narejen iz silikona, so dva modela jjc eyecup izdelki, posebej načrta za zamenjavo originalne eyecups od fujifilm x-pro2)

Poglejte tudi
K&F Koncept 94"/240 cm Aluminij Fotoaparat Nastavek za Snemljiv Monopod Prečne Center Stolpec S 360°Panoramski Streljanje Žogo v Glavo
€1 829.21

(k&f koncept 94 /240 cm aluminij fotoaparat nastavek za snemljiv monopod prečne center stolpec s 360°panoramski streljanje žogo v glavo značilnosti • 【prečne center stolpec】srednji stolpec premakne od 0 do 180 stopinj, se lahko zavrti za 360°vodoravno, da se zavedaš, panoramsko fotografiranje. • 【močno stabilnost】velikega)

Poglejte tudi
Portkeys LH7P 7 palčni Monitor Wifi Brezžični Nadzor na Dotik za Nadzor Kamere Sony A7M III/IV A7SIII A1 A9 II RX10 A7C FX3 FX30
€570.05 €399.03

(ocenjuje se, da bo dobavljeni pred 19. maj, 2023 (pred prodajo roku 30 dni))

Poglejte tudi
RC Brnenje Del HY010C PTZ Gimbal Fotoaparat Pogon Image FPC Signal Flex Ravno Kabel Trak, Žica Cam ZINO000-81 Za Hubsan Zino H117S
€14.01 €7.00

(značilnosti: 1. to je natančno obdelavo, zmerno težo, korozijska obstojnost in visoka mehanska trdnost. 2. lahko zamenjate stara ali poškodovana oprema, da bo vaše brnenje bolj gladko. 3. zmerno težo, čvrst in vzdržljiv, zelo kul. opis: to je praktičen daljinski upravljalnik brnenje opremo, ki je primerna za)

Poglejte tudi
NOV LCD Flex GH4 Kabel Za Panasonic DMC-GH3 DMC-GH4 GH3 GK Digitalni Fotoaparat Popravila Del
€3.61

(100% popolnoma nova in visoke kakovosti ! material:plastika velikost:za dmc-gh3 gh4 lcd barva:kot slike paketu:1* lcd flex kabel gh4 opomba: 1. prosimo, upoštevajte, da fotografije ne prikazujejo dejanskih velikosti, prosimo, oglejte si opis za velikost podrobnosti. 2. prosimo, dovolite 5-10mm razlike)

Poglejte tudi
Yidoblo Notranji Video Film Fotografiranje Luč-1200c Pro RGB Led Luči, Več Barve Za Led Panel Svetlobe Oddaja Lučka APP Nadzor
€3 858.86 €3 665.92

(a1200c app nadzor rgb led žarnica 4 barve fotografije pro mehko svetlobo plošča barndoors/dmx združljiv foto studio video, film, lučka model a-1200c a-2200c moč 100w 140w svetilnost 10000lux 14000lux ro s koncesijo 95ra 95ra barvna temperatura 2800k-10000k 2800k-10000k vir svetlobe rgb+1 w rgb+1w svetlobe kotom 120 stopinj 120 stopinj)

Poglejte tudi
Bela Črna Siva Svetlo Til Gaza Neto Fotografije Kamere Fotografija Fotografija Ozadje Poročno Dekoracijo Oblačila Prilagajanje
€3.89 €2.84

(bleščeče bel til neto diy fotografije fotoaparati za fotografiranje photocall poroko ustrelil kulise foto studio ozadju dodatki material: til neto primerna za poročne pokrivala, poročne strani, dekoracijo, mlade ženske tančico, nohte in druge fotografije za ozadje pripomočki rekviziti velikost: 100x150cm ( če potrebujete drugo)

Poglejte tudi