Cena €388.33 €473.57

Celoten opis

Ali je vaša definicija polirani videz je dobro pritisniti obleko, gladko svileno obleko ali brez gub majica za delo, lahko ga doseči s Strokovno Oblačila, iz Železa, Walmart Izključno, Črni, Model# 13104. Kot naše lase skrbi orodja, to železo je zasnovan tako, da vam visoko zmogljiv moč prednosti doma.Ravno Železa Tehnologija: Poklicna Oblačila, iz Železa je izdelana z uporabo iste titan-infused keramična likalna plošča tehnologijo, ki poganja `s hair styling orodja, vključno z vodilnimi G2 Ravno Železa.

Narejen z CHI Ravno Železa Tehnologije.Narejen po istem titan-infused keramična likalna plošča tehnologijo, ki poganja 's hair styling orodja, vključno z vodilnimi G2 Ravno Železa.

Močan Pare: Z več kot 300 pare luknje, to železa prinaša močan pare, ki omogoča proces paro iz gube gladko in hitro.

Natančen Nadzor: nadzor temperature gumb za izbiranje omogoča, da izberete svojo vrsto tkanine in nastavi ustrezno temperaturo, odpravo ugibanja.Edinstven, nastavljiv pare vzvod gre iz pare v polni moči s samo hitro stran.In mehek ročaj z teksturirane oprijem vam daje popoln nadzor in udobje.

Sodoben Slog z vrhunskih Materialov: titanium-infused keramična likalna plošča je močan in odporen na praske.Mat chrome poudarki in elegantno obliko daje to železa polirani videz.

Tkanine Vodnik.Izberite svojo vrsto tkanine in železa nastavi ustrezno temperaturo, odpravo ugibanja.

Iz Las, da Nosijo: Od svetovno znano, da je novosti v las skrbi industriji že več kot 30 let, prihaja visoko zmogljiva linija likalniki in parniki za vse tkanine vašega doma in garderobo.Zgrajen z CHI ravno železa tehnologije, in ki so izdelani za sodoben dom, ti izdelki dostavo natančne rezultate, ki jih lahko le pričakujejo od .Ali želite ustvariti videz od glave do pete za prelomen dogodek, ali imajo popolnoma stiskano obleko za vaš delovnik, njegovo lažje kot kdajkoli prej doseči s .

Specifikacije

  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null
  • Poreklo: AE(Izvora)

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

3800W Električni Pretočni bojler Tople Vode Grelec Kuhinja Kopalnica Tuš Pretok Vode Kotel 220V EU Plug
€56.34 €44.51

(1. to je visoka učinkovitost, bojler, ki je kompakten in lahko pripravo tople vode hitro. 2. temperatura vode se lahko prilagodi prosto, da ustreza vašim potrebam popolnoma. 3. ta mini bojler je enostaven za uporabo in ima lučka za preprostejšo uporabo. 4. primerna za uporabo v domači kuhinji, enostaven za namestitev, priročna)

Poglejte tudi
DMWD Gospodinjski Robčki Grelec Mokro Brisačo Razpršilnik Obrazno Masko Toplejše Električni Baby Tkiva Ogrevanje, Pralni 0-55℃ Konstantno Temp 220V
€38.76 €34.49

(specifikacija nazivna moč: 7w nazivna napetost: 220v časovno ogrevanje: 12 ur izdelek material: abs+pp način gretja: zgornje ogrevanje regulacijo temperature: 40/45/50/55 ℃)

Poglejte tudi
3 v 1 30W Stropni Ventilator Z Razsvetljavo Žarnice E27 Pretvornik Znanja Z Daljinskim upravljalnikom Za Spalnico, ki Živijo Doma Tiho Hladilni ventilator
€253.26 €177.28

(opomba : ta izdelek je izdelan z xiaomi sodelovanje blagovne znamke, ladijski promet brez xiaomi pakiranje in ni nobenega xiaomi logotip na izdelku. hvala za vaše razumevanje. dva-v-enem design sodobna stropni ventilatorji in stropne luči dva-v-enem design, ima bolj moden videz in bolj praktična.v primerjavi s tradicionalnimi)

Poglejte tudi
Za Raspberry Pi 4 Aluminij Zlitine Radiator Maline Pi4 Generacije 4B Zaščitna torbica
€15.22 €9.74

(1. združljiv z raspberry pi 40p zatiči, ki je neposredno priključen na električno omrežje in uporabljajo. 2. je preklop kontrole hladilno ploščo fan.priporočljivo je, da je na pri uporabi raspberry pi 4b. 3. povečanje višinska razlika med radiator in matično ploščo, razširite negativnega tlaka področju, in odvesti toploto bolj)

Poglejte tudi
Potovanja Prenosni Hladilnik Zraka Na Prostem Mini Fan Ročni Ventilator Za Hlajenje Orodja Hladilni Ventilator
€7.21 €5.26

(100% popolnoma nova in visoke kakovosti tip: ventilator velikost: 15*8 cm teža: 150 g barva: modra/roza/rumena/zelena (neobvezno) paket vključuje: 1pcs* ventilator beležke. 1.1 cm=10 mm=0.39 palčni 2.zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite 1-2 cm napako.prosimo, poskrbite, da vas ne moti,)

Poglejte tudi
Poudarek Domov 52" Freyr Pocinkane Daljinski Upravljalnik, Stropni Ventilator, Vlažno-Ocenjeno, Na Prostem, 5 Kraki
€1 149.08 €631.99

(s svojo mikavna prisotnost, 52-palčni ugled doma freyr ponuja različna naloga mojstra dotik zagotovljeno, da poglabljajo in navdih.to edinstveno oblikovana stropni ventilator bo povzdignil videz vašega doma in v parih, zelo dobro s sodobno kmetijo ali obalnih slog svoj notranji ali pokrit zunanji prostorov, medtem ko se vodenje ste kul in udobno.omamljanje)

Poglejte tudi
Polnilna Desk Fan Prenosni Mini Ventilator USB Polnjenje Hladno Kavo na Prostem, v Zaprtih prostorih Kul Kampiranje, Piknik Potovanja Office Home Roza
€269.23 €175.00

(opomba : ta izdelek je izdelan z xiaomi sodelovanje blagovne znamke, ladijski promet brez xiaomi pakiranje in ni nobenega xiaomi logotip na izdelku. hvala za vaše razumevanje. polnilna desk fan prenosni mini ventilator usb polnjenje kul hladno kavo na prostem, v zaprtih prostorih kul kampiranje, piknik potovanja office home namizni)

Poglejte tudi
Točilne Pomivalni stroj, Pomivalni stroj Prenosni Za 6,8 L Zmogljivost z 7 Programov, 360° Razpršilec, 140-160℉ Vročega Zraka Sušenje Funkcijo, Bele
€2 704.98 €2 082.84

([ flip top & anti-uhajanje design ]: v primerjavi z druge strani, odpiranje pomivalni stroji drugih znamk, weceleh točilne pomivalni stroj sprejme flip top model in integrirane pridelave tehnologije z brezhibno notranjo strukturo.zato ni skrbeti za prepuščanje vode v procesu pranja ali ob določenih tablewares. [več znanstvenih namestitev ]: weceleh)

Poglejte tudi
1-120ug/ml Intravensko Ozona Stroji Medicinsko Terapijo Prihajajo Z Ozona Katalizator
€2 286.73

(1-120ug/ml intravensko ozona stroji medicinsko terapijo prihajajo z ozona katalizator najnovejši patent design ozon generator za medicinsko uporabo, to ozonska terapija stroj je uporabljati 100% ozona odpornega materiala, bolj strokovno design z vakuumsko črpalko za ambulanti in bolnišnici za zdravljenje kože in krvi, terapije)

Poglejte tudi
Klimatske naprave 8000 BTU, 3-v-1 AC Enote, Kul, Dehumidifier & Fan, za Prostor do 200 Cm.Ft 4900 BTU SACC
€2 741.59 €2 001.36

(❄močna učinkovitost hlajenja: to 8000btu prenosna klimatska naprava je opremljena z zmogljivo hlajenje zmogljivost, ki jo lahko hitro znižujejo temperaturo v prostoru.ali\\ \ 's za vaš dom, pisarna ali majhna trgovina, zagotavlja dolgotrajno in udobno klimo. ❄prenosni design: za razliko od tradicionalnih omejeno klimatske naprave, se ta prenosna)

Poglejte tudi
Klimatska Naprava,Nihanje Mini klimatska Naprava, 4 Hitrosti Vetra Majhne AC, 2-6H Časovnik Prenosni Zračni Hladilnik, Mini Izhlapevanja Zraka Co
€530.93 €408.82

(❄️[2023 nadgrajeno design: 180° nihanja prenosna klimatska naprava, doseganje optimalnega hlajenja udobje] samodejno vodoravno nihanje značilnost te mini klimatska naprava zagotavlja, da je ledeni zrak enakomerno porazdeljene po celotnem prostoru brez kraja nedotaknjenih.plus s 60° gor in dol nastavljiva smer vetra oblikovanje mini ac, in lahko enostavno)

Poglejte tudi