Cena €1.56 €3.54

Celoten opis

Moške Jeseni, Pozimi Krog Vratu Stripe Majica Puloverju Vrhovi Dolgo Oplaščeni

Značilnosti:

Visoka Kakovost Materiala: Mehkega materiala, da se počuti udobno in svež, lahek, zračen, flowy, ne clingy.

Supersoft Material: Mehak material, ki se počuti udobno in kul, dihanje, lahek, flowy, ne clingy.

Udoben Material: Mehak material, ki se počuti udobno in kul, ne clingy,lahki, dihanje, flowy,.

Zračen Material:Mehak material, ki se počuti udobno in svež, lahek, flowy, dihanje, ne clingy.

Visoka Kakovost Materiala: Mehkega materiala, da se počuti udobno in kul,dihanje, flowy, lahki, ne clingy.

Atraktiven design slog: pulover je zasnovan kot krog vratu, z dolgimi rokavi, trak,natisnjene vzorce, in priložnostne klasično obleko za moške.To je kakovostno jopica, ki je primerna za vsak dan nositi, lahko pomaga postati bolj samozavesten, miren, očarljivo in lep

Atraktiven design slog: pulover je zasnovan kot krog vratu,tiskani vzorci, trak,dolgimi rokavi in priložnostne klasično obleko za moške.To je kakovostno jopica, ki je primerna za vsak dan nositi, lahko pomaga postati bolj samozavesten, miren, očarljivo in lep

Atraktiven design slog: pulover je zasnovan kot krog vratu, z dolgimi rokavi, natisnjene vzorce,trak in priložnostne klasično obleko za moške.To je kakovostno jopica, ki je primerna za vsak dan nositi, lahko pomaga postati bolj samozavestni,očarljive, miren in lep

Atraktiven design slog: pulover je zasnovan kot krog vratu,trak,dolge rokave, tiskani vzorci, in priložnostne klasično obleko za moške.To je kakovostno jopica, ki je primerna za vsak dan nositi, lahko pomaga postati bolj samozavesten, miren,lep in šarmanten

Atraktiven design slog: pulover je zasnovan kot krog vratu, z dolgimi rokavi, trak,natisnjene vzorce, in priložnostne klasično obleko za moške.To je kakovostno jopica, ki je primerna za vsak dan nositi, lahko pomaga postati bolj samozavestni, lep, miren in očarljivo

Najboljši :lahko enostavno jeans, hlače priložnostno, športne hlače, denim hlače in športne hlače.To je zabavna pulover, kot nalašč za odvoz naslednji vikend ali počitnice!

Najboljši :lahko enostavno kavbojke, športne hlače, denim hlače, športna hlače in športne hlače.To je zabavna pulover, kot nalašč za odvoz naslednji vikend ali počitnice!

Najboljši :lahko enostavno kavbojke, športne hlače, hlače priložnostno, denim hlače in športne hlače.To je zabavna pulover, kot nalašč za odvoz naslednji vikend ali počitnice!

Najboljši :lahko enostavno kavbojke, denim hlače, hlače priložnostno, športne hlače in športne hlače.To je zabavna pulover, kot nalašč za odvoz naslednji vikend ali počitnice!

Najboljši :lahko preprosto priložnostne hlače, športne hlače, denim hlače, kavbojke in športne hlače.To je zabavna pulover, kot nalašč za odvoz naslednji vikend ali počitnice!

Več Prizor, ki se Uporablja: lahko ga nosite v delo, potovanja, tek, usposabljanje, pohodništvo, kolesarjenje in tek, bluzo vam bo prinesla velik občutek za različne priložnosti.

Več Priložnosti, ki se Uporablja: lahko ga nosite v tek, potovanja,pohodništvo, delo, kolesarjenje, usposabljanje in tek, bluzo vam bo prinesla velik občutek za različne priložnosti.

Več Priložnosti, ki se Uporablja: lahko ga nosite v tek, usposabljanje, pohodništvo, potne, delovne,kolesarjenje in tek, bluzo vam bo prinesla velik občutek za različne priložnosti.

Več Priložnosti, ki se Uporablja: lahko nosite med pohodništvo, usposabljanje, kolesarjenje, tek, jogging, potovanja in delo, bluza vam bo prinesla velik občutek za različne priložnosti.

Več Priložnosti, ki se Uporablja: lahko ga nosite v delo, usposabljanje, potovanja, pohodništvo, tek, kolesarjenje in tek, bluzo vam bo prinesla velik občutek za različne priložnosti.

VELIKOST:Prosimo, Da upoštevate Velikost Grafikona Na Sliki Pred oddajo Naročila.Naša Velikost Azijskih Lejt Ba

VELIKOST: Imamo različne barve in velikosti, da vam, lahko izberete ustrezno velikost glede na velikost specifikacije.Opomnik: Naše velikost Azijskih velikosti, torej, če potrebujete, lahko večje velikosti.

VELIKOST: Imamo različne barve in velikosti, da vam, lahko izberete ustrezno velikost glede na velikost specifikacije.Opomnik: Naše velikost Azijskih velikosti, torej, če potrebujete, lahko kot velikosti.

Velikost in Barve: več velikostih, več barv, odločite, kaj vam je všeč.

Velikost in Barve: več velikostih, več barv, kaj vam je všeč.

Vrhunsko Storitev: Če vam soočiti se s problemi pri uporabi naših izdelkov, prosite za pomoč.Ponujamo vam najbolj storitve.

Najboljše Storitve: Mi, da zrastejo z vami, naj bodo zvesti partner, ki zagotavlja in storitev za vas.

Vrhunsko Storitev: pozdravljamo vse resonable pripombe in predloge in jih afirmacija je najboljša stvar za spodbujanje nas naprej.

Lepo Storitve: Prosim, primerjajte podrobno velikosti s tvojimi pred vami !

Lepo Storitve: Barve se lahko nekoliko razlikujejo glede na računalnik in nastavitve zaslona.

Specifikacije

  • Rokav Slog: Redni
  • Linijskih Tip: Brez-Linijske
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Elastičnost: Rahlo Strech
  • Vrsta: Puloverji
  • Datum Izdaje: Pozimi 2022
  • Spol: ŽENSKE
  • Vrsta Tkanine: Broadcloth
  • Dekoracijo: Noben
  • Postavka Vrsta: Hoodies
  • Debelina: Standard
  • Tkanine vsebino: 71% (vključeno) - 80% (vključujoče)
  • Starost: 18-24
  • Fit Tip: Razsuta Fit
  • Teža: 1
  • Sezona: Vse sezone
  • Material: Poliester
  • Vzorec Tipa: Tiskanje
  • Rokav Dolžina(cm): Polno
  • Slog: Priložnostne
  • Oblačila Dolžina: Redni
  • Kraj Izvora: Kitajske (Celinska)
  • Številka Modela: 1
  • Sestava Materiala: Sintetičnih vlaken
  • Oblačila Vzorci: SVOBODEN
  • Hooded: Da,
  • Ovratnik: Hooded

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Fdfklak XL-5XL Zimski Plašč Za Ženske Plus Žamet Zadebelitev Plus Velikost Jakna Ženske srednjih let Starejši Vezene Jassen Dames
€370.57 €188.99

(ročno merjenje,obstaja morda imajo 1-3 cm napaka(enota:cm) velikost dolžina telesa bankrot ramenski dolžina rokav brezplačno / / / / / / / / / xs / / / / s / / / / m / / / / l / / / / xl 66 103 40 56 2xl 67 108 41.2 57 3xl 68 113 42.4 58 4xl 69 118 43.6 59 5xl 70 123 44.8 60)

Poglejte tudi
Latinski Ples Krilo za Ženske Črno, Vijolično Rdeče Barve Strokovno Ples Krilo Odraslih Poceni Fazi Rumba Qia Qia latinsko Obleko Trdna
€11.92 €7.75

(material:spandex barva:črna,fluorescentno zelena,kraljevsko modra,bela,rdeča,vijolična posebnosti: 1 cm=0.393 palčni, 1 palca= 2.54 cm vljudno nasvet : 1. prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke, monitorja svetlost/kontrast nastavitve itd, obstajajo lahko nekatere manjše differencesin na barvni)

Poglejte tudi
Zimske Ženske Prevelik Pulover Zelena Turtleneck Letnik Debele Tople Pletene Džemper 2022 Hit Mehko Nov Pulover Pulover za Ženske
€39.40

(velikost velikosti grafikona/ размер izdelek strešnik prsi /бюст плитки продукта priporočamo, telo, prsi / рекомендовать бюст širini ramen/ ширина плеч rokav dolžina/длина рукава dolžina/ длина cm cm cm cm cm s 100 84-88 56 47 67 m 104 88-92 57 48 68 l 108 92-96 58 49 69 opomba: 1.prosimo,)

Poglejte tudi
HJQJLJLS 2021 Zimske Ženske Modni Izmenljive PU Rokav Specializiranimi za umetno Krzno Plašč Ženski Debel Toplo Ponaredek Kotlovec Suknjič Umetno Krzno Vrhnja oblačila
€146.33 €73.17

(kako upravljati krzno plašč: 1.plavajoče dlake,ki je posledica cut krzno materialov v proizvodnji , prosimo, tresenje plašč, ko ste jo dobili ,in to bo padla dol. 2. krzno deformacije ,je posledica pritisnjen,prosimo, uporabite sušilnik za lase , ki piha z vročim zrakom, s 5 cm razdalje, bo obnovitev kmalu . 3. visi z obešalnik,)

Poglejte tudi