Oznake: stene pokrov

Cena €17.15

Celoten opis

DOBRODOŠLI na moji trgovina na Zelisca-prijozici.si,Kjer je zagotavljanje visoke kakovosti 100% ZAGOTOVLJENO, Tiskanje naslikal na platno slike .izjemne cene, skupaj s prvo STRANKE, NEGO je naš glavni cilj.Hvala, da ste prišli.

24 ur na spletu (se veselimo vašega svetovanje)

Platno Material:

AAA+ Visoka kakovost platno

Okvir Možnosti

Brez okvirja ---pomeni, platno le, str roducts ohraniti 3-5 cm beli robovi za lažje uporabnika, bo zapakirano ladjo!

Okvir- --pomeni, platno je bilo galerija zaviti z notranjo les, okvir, pripravljen, da visi!

Velikost

Po meri velikosti so na voljo.

Velikost M: 20x30cmx2pcs, 20x40cmx2pcs, 20x50cmx1pcs;

Velikost L: 30x40cmx2pcs, 30x60cmx2pcs, 30x80cmx1pcs ; (1 inch=2.54 cm)

Velikost XL: 40x60cmx2pcs, 40x80cmx2pcs, 40x100cmx1pcs ;

Pakiranje Podrobnosti

1.Brez okvirja ali unstretched: Roll v cev

2.Okvir ali raztegnjena: Shrink film+plastično vrečko zaviti+karton

3.Prilagojeno Pakiranje način je pozdravil

Po meri

Ja, Smo lahko natisne sliko in vse prilagojene velikosti.

Padec Ladijskega Prometa

Da, podpiramo slepi dropshipping.

Anime Pleskanje Igre Slikarstvo 3D Plakat

Specifikacije

  • Predmeti: igre
  • Medij: Vodoodporno Črnilo
  • Vrsta: Platno, Saj
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Obrazec: Multi-picture Kombinacija
  • Tehnika: Spray Slikarstvo
  • Podporne Baze: Platno
  • Material: Platno
  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null
  • Okvir: Da,
  • Slog: Sodoben Slog
  • Frame mode: Brez okvirja
  • Oblika: Vodoravnih Pravokotnikov

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Evropski letnik Roman stolpec imitacije svile cvetlični lonček ornament, poroka, poroka v cestnem vodnik hotel nakupovalni center okno
€280.09

(o nas 1 , naše podjetje se nahaja v kitajska je največji na debelo trgu.vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelek slike ali modeli.dal vam bom najnižja navedek v najkrajšem možnem času, in potem dal izdelek v trgovini za nakup. 2 , vse izdelke, ki se prodajajo v trgovini so resnične,)

Poglejte tudi
Sklop 4 kos Ščetka Peresa Kavelj Vrstici Slikarstvo Wen Fang Si Bao Kitajskih Znakov Kaligrafija Darilo
€17.14

(storitve za stranke: smo visoko vrednost vaše zadovoljstvo.pozitivne povratne informacije in 5-zvezdic so zelo cenijo. če niste zadovoljni z nakupom, prosimo, obrnite na nas pred odhodom slabo komentarjev.smo ga bo pošteno in resno, z veseljem vam bomo ponudili zadovoljivo rešitev zelo hitro. dobavni rok: kitajska post)

Poglejte tudi
Vroče 1pc 6ML Prazen Avto osvežilcev Zraka Obesek Parfum Steklenici Z Lesenimi Pokrovi se lahko ponovno polnijo Avto Eterično Olje Difuzor za Steklenice
€3.41 €2.32

(upoštevajte, da kupci: če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate, vam bomo odgovorili v roku 24 ur. ko prejmete blaga, če je izdelek poškodovan ali nezadovoljni, vas prosimo, obrnite na nas, prosimo, ne puščajte negativne povratne informacije, bomo poskušali naši moči, da reši, pravilno ste, hvala vam! 100%)

Poglejte tudi
Magnetni Tedenski Planer Magnetni Koledar Tabla Porok za Hladilnik z 3 Označevalcev in Radirka za Večkratno uporabo Suho Brisanje
€19.87 €9.93

([močno magnetno in non-slip] tedenski koledar tabla je narejen iz okolju prijaznih gume material magnet + hišne izbrisljivi film, ki se lahko popolnoma držijo hladilnikov in drugih kovinskih površin, in ne bo padel, in ga potisnite v živo.kot nalašč za pisanje in brisanje vaš tedenski načrt. [enostaven za uporabo] obe tabli, svinčnik in)

Poglejte tudi
Ročno Poslikane Nož Zlato Drevo Oljna slika Na Platnu Veliko Paleto 3D Slike Za dnevno Sobo, Moderno Povzetek Wall Art Slike
€66.32 €33.82

(opis izdelka prosimo, da preberete pogoje, pod premislite, preden ste naročilo.slika bo odpremljeno v močno in varno nosilih.prodajalec je odgovoren za kakršno koli izgubo ali škodo.če potrebujete slikarstvo na drugih velikosti, prosimo, ne oklevajte, da mi je znano.slikarstvo velikost/cena:(1 palca=2,5 cm), če želite, anothers velikost ,pls, da me)

Poglejte tudi
Krava Oljna slika Na Platnu Stenske Slike ročno poslikane Slike Za Steno dnevne Sobe Platno Pop art moderne povzetek doma dekor
€176.99

(izdelek podrobnosti: izdelek: pop art krava na platno sodobne povzetek oljna slika, ročno oljno sliko (podpiramo vse želeno velikost,če je treba customed velikosti,prosimo, da stik z mano) okvir: ne, platno, le medij: oljne barve ali akril(propilen) pakiranje: galerija zaviti pakiranje, pokriti s plastično plasti, valjani z mehurček vrečke in dal v)

Poglejte tudi
občudovanja vredno Steklenico Jade Pi Xiu Obesek Carven Srečen Zver Amulet Z 18 Bog Visi
€71.90 €66.14

(občudovanja vredno steklenico jade pi xiu obesek carven srečen zver amulet z 18 bog visi mednarodni ladijski promet: takoj, ko bo vaše plačilo doseže nas, bomo odpremi element v 1 delovnih dni.bomo objavili prek epacket za zda, kanada, norveška, avstralija, francija, nemčija, u. k, izrael, saudova arabija, ukrajina, rusija, koreja,)

Poglejte tudi
Gore, Reke Slap Kadila Gorilnik Vodnjak Backflow Aroma Dima Censer Imetnik dvostranski Kadila Gorilnik Obrti
€32.18 €24.14

(gore, reke slap kadila gorilnik vodnjak backflow aroma dima censer imetnik dvostranski kadila gorilnik obrti izdelkov podrobnosti št:210621103124 teža:1100gram plačilo plačate lahko s pomočjo boleto,visa, mastercard, qiwi,western union, maestro debetno kartico,webmoney in bančno nakazilo. povratne informacije če)

Poglejte tudi
Strip Dekle Kiparstvo Smolo Obrt Ornament, Doma Vhod v Dnevni Sobi TV Kabinet, Spalnica Namizje Urad Dekoracijo Darilo
€552.62 €442.10

(za podrobnosti o izdelku, vas prosimo, oglejte si fotografije spodaj ⭐poprodajne storitve - kakršnakoli vprašanja, prosimo, vas prosimo, da nas kontaktirate.ne oklevajte, vam lahko pomagamo s tudi najmanjše vprašanje ali pomislek.če še niste prejeli, je za dolgo časa, ali da je izdelek poškodovan med prevozom, se obrnite na nas pred začetkom)

Poglejte tudi
Dekorativne Natisne Stensko Slikarstvo Kitajski Slog Cvetovi Breskev V Polnem Razcvetu Vzdušje Umetniško Platno Slikarstvo Plakati Doma Dekor
€36.96 €15.89

(dobrodošli na moji trgovina, ki ponuja 100% zagotovljena kakovost slike.razumne cene in stranka pozornosti, so naše glavne cilje. lahko postavite neposredno in bomo tiskanja in se dogovorite za dostavo, kakor hitro je mogoče.če imate kakršnakoli vprašanja, se lahko obrnete na storitve za stranke. najvišje kategorije dekorativne)

Poglejte tudi
Konjsko Skulpturo Dom Dekoracija dodatna Oprema Office Dekor Naselje Darila dnevna soba dekor kipi, za dekoracijo,
€435.15

(o nas 1 , naše podjetje se nahaja v kitajska je največji na debelo trgu.vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelek slike ali modeli.dal vam bom najnižja navedek v najkrajšem možnem času, in potem dal izdelek v trgovini za nakup. 2 , vse izdelke, ki se prodajajo v trgovini so resnične,)

Poglejte tudi
Vietnam Velik človek, Predsednik Ho Chi Minh HU ZHI MING BRONASTO carving Domov trgovina Podjetje Dekorativni kip
€114.34 €105.19

(to je omejena izdaja , če vam je všeč , ga ne zamudite .tržna vrednost : us $ 500 l velikost : 22 cm *17 cm*8 cm 1: home office hiša ## učinkovita zaščita 2: blagoslov, zdravje in varnost , 3: srečno 4: uspešno poslovno denar način dostave : 1: bomo preverili in paket skrbno in pošljete vaše naročilo na pošto postaja v 2 dneh po tem,)

Poglejte tudi
Po meri Hot Dog Neon Znak Svetlobe Flex Pregleden LED Stensko Okno Visi Akril Notranji Dekor za Dom, Soba, Spalnica Prodaje Trgovini
€108.62 €78.21

(opisi: flex led neon znak je, sef, sobe-frangible.to je boljša izbira za besedilo in logotip.led neon znak je priporočljivo za poroko, dogodke, osebe, makeup, tattoo, bar, kava, poslovni store & dom dekoracija itd. popust če boste sledili naši trgovini, boste lahko uživali dodaten 2% popust o po-prodaja: če zunanja)

Poglejte tudi
Antični Bronasti Ware Zbirka Antik Medenina Bambusa Časopis Varno Čaj Pot Festival Visoko Vino Pot Hotel
€523.66 €387.50

(to je približno 9.5 cm visoko, 13 cm širok in tehta 541 gramov.tam je tovorni zaračuna za pošiljanje na oddaljenih območjih v xinjiangu, v tibetu in qinghai.)

Poglejte tudi
Ročno tkane Barve Macrame Zid Viseči Okras Bohemian Obrti Dekoracijo Krasen Tapiserija Za Dom dnevna soba Dekor 55 * 75 cm
€49.30 €26.12

(tapiserija informacije 1. predmet: ročno tkane macrame steni visi tapiserija 2. velikost: 55*75 cm 3. barva: kot prikazano 4. materiali: 100% visoko kakovostnega bombaža vrv 5. postopek: ročno tkani 6. seznam vsebine: 1*tapiserija opomba 1. pravi barvo tapiserija, se lahko nekoliko razlikuje)

Poglejte tudi