Cena €2 604.64 €5 209.30

Celoten opis

Specifikacije

  • Je to stroj, ali ne?: be
  • Posebno Rabo: Dnevna Soba Stol
  • Uporablja predmete: Za odrasle
  • Videz: Sodoben Slog
  • POKROV: Pravega Usnja
  • Vrsta: Dnevna Soba Pohištvo
  • Splošne Rabe: Dom Pohištvo
  • Številka Modela: Dom Pohištvo
  • Nastavite Vrsto: No
  • Je prilagodljiv: no
  • Z Ograje: Da,
  • Slog: Enostaven in sodoben
  • Slog položaja: Ekonomično
  • Zložen: No
  • Ali so za montažo ali ne: be
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Tkanine

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Kvadratni blatu, usnje, usnjeni stol, nizko blatu, dnevna soba, čevlji spreminjanje blata na vrat, ustvarjalne
€1 692.18 €1 675.26

(o nas 1,naše podjetje se nahaja v kitajska je največji na debelo trgu.vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelek slike ali modeli.dal vam bom najnižja navedek v najkrajšem možnem času, in potem dal izdelek v trgovini za nakup. 2,vse izdelke, ki se prodajajo v trgovini so resnične, prosimo,)

Poglejte tudi
Enojni kavč, stol ustvarjalne bivalni prostor stol majhen kavč doma stackable plastičnih naslonjalo stola
€214.99

(o nas 1 , naše podjetje se nahaja v kitajska je največji na debelo trgu.vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelek slike ali modeli.dal vam bom najnižja navedek v najkrajšem možnem času, in potem dal izdelek v trgovini za nakup. 2 , vse izdelke, ki se prodajajo v trgovini so resnične,)

Poglejte tudi
Lestev Gospodinjska Zložljiva Lestev Blata Večnamensko Tekočih Stopnic, Debele Železne Cevi Pedal Zaprtih Kost Lestev Tri Korak L
€42.42 €35.20

(dobrodošli v naši trgovini prav previdno preglejte vsak element, preden odpremo. material: aluminij zlitine barve, kot je prikazano velikost: kot prikazano dragi prijatelj, jaz sem vesel, da vam lahko poskrbel za moje trgovine.ti izdelki so resnično fotografije in velikosti. ročno merjenje bo neizogibno)

Poglejte tudi
loader deli ZL50 LW300 ZAVORNI VENTIL 800901158 SLZD-3514002
€89.18

(producrion opis: kolesni nakladač lw300fn zl50g rezervni deli zavore regulacijskega ventila 800901158 slzd-3514002 del ime: zavora regulacijskega ventila čas dostave:v 5-10 delovnih dneh prednosti 1.stabilna kakovost in konkurenčne cene 2.mala naročilo sprejeto imamo dolgoletne izkušnje v kitajski)

Poglejte tudi
Cesta Dvigalo - Kava Miza, Mystic Hrast
€1 725.09 €1 328.32

(želijo ustvariti popoln centerpiece, da bi vašo dnevno sobo skupaj?poglej ne dlje!to dvigalo - klubska mizica iz koči, cesta zbiranja samo za vas!ta obalno-zgleduje mizico značilnosti , delno namizni površino, ki dvigala in naprej do ustvariti večnamensko workspace za vas, da delo od doma, brskanje po spletu na vaš prenosnik, ali jesti okusna večerja)

Poglejte tudi
Razkošje Svetlobe Pohištvo Post-Moderno Restavracijo, Jedilnico Stol Villa Klub Po Meri Kavarna Kreativna Zasnova Bivalni Prostor Stol
€5 716.82

(opis izdelka zanesljivo tovarni pohištva nudimo dogovorili luksuzni sodobno italijansko pohištvo design,za dnevna soba,spalnica,jedilnica in tako naprej. različnih velikosti in različnih barv so za svojo izbiro. vsi izdelki, pridobljeni odobritev strokovni organ za potrjevanje. pakiranje podrobnosti:je sestavljen)

Poglejte tudi
Nordijska Dnevna Soba Čaj Aparat Za Mize Preprost Oblikovalec Minimalističen Center Mizico Edinstveno Stoji Tabela Basse Doma Pohištvo
€1 418.71 €709.36

(tako mizico in pladenj zgornji pladenj lahko pobral in jih v vsakem trenutku, kar je zelo priročno za vas, da odprete popoldne nap čas priročen in praktičen dva-plast design na obeh straneh je priročno in praktično, kar lahko izpolni vaše dnevne potrebe za skladiščenje in lahko dostopate kadar koli. gladko podrobnosti robovi)

Poglejte tudi
SUXXAN Priročno Trajne Mobilne Garaža Prsi Super za Orodja in materiala, Kovinski Garažo za Shranjevanje Kabinet ,dnevno Sobo, Omare
€1 416.47 €580.75

(informacije o izdelku, barvno 35 1 predal material, kovinski priporočljivo uporablja za v proizvod orodja izdelek dimenzije 18 d x 30 w x 35 h posebna funkcija nastavljiv,trajno vgradnjo tip vodoravnem slog nastavljiva,trajne,ključavnico soba tip utility soba, vključene komponente tipke konča tip smodnik, prevlečeni velikosti 35 visok obliko pravokotne)

Poglejte tudi