Cena €380.74

Celoten opis

Varno, Enostavno Uporabo

Naše stranke " varnost in dobro počutje je naš #1 prednostna naloga.Tako smo izdelane ta električni grelnik vode z snažan ročaj; to omogoča trden oprijem za zaščito pred beg scorched z vročimi jekla.Ovente tudi vam zagotavlja brezskrbno izkušnjo, medtem ko uporabljate ta izdelek, še posebej, če so okoli otroke ali hišne ljubljenčke.

Uživanje v trenutku

Strah, ki prihajajo na delo pozno za skodelico kave?Ali ne želite čakati predolgo, da imajo okus svojo najljubšo toplo pijačo?Skrbite, ne!Ta čaj grelnik vode napaja 1500-watt grelni element, tako da ne bo trajalo dolgo, za vas, da imate svojo najljubšo pijačo v roki!Lučka Kot del naš cilj je zagotoviti strankam udobje, ta vodni grelnik vode je izdelan z uporabniku prijazne funkcije, vključno z enim, ki pove, s sveti, ko je na.

Kot nalašč za Velike Stranke

Ta kotliček je enostaven za prevoz in prenesti okoli kljub temu imajo velike zmogljivosti, da lahko služijo vroče pijače veliko ljudi.Kot nalašč za vse vrste srečanja, starega svetu čar z moderno ovijalne bo zagotovo navdušili vaše goste.Inovativne Funkcije – Kot ena od vodilnih znamk, kuhinjska posoda in tehnologijo, Ovente bi želeli uvesti ta premium kakovosti, električni grelnik vode z cool-touch ročaj; 360-stopinjsko rotacijski znanja, in vgrajeni kabel za shranjevanje; 1500-watt grelni element; velike, lahko berljive vodnega stolpca; osvetljeno stikalo za vklop; in auto shut-off funkcijo. 304 Nerjavno Jeklo – z nemagnetnega materiala, ki izkazuje visoko odpornost na oksidacijo, zaradi česar je kot nalašč za uporabo v premium kuhinjska posoda in pribor!Velika Zmogljivost – kot Nalašč za stranke, ta grelnik vode je za 1,7-litrski zmogljivosti, zaradi česar je idealen za, ki služijo veliko gostov.Zavremo-Suho Varstvo – Počakajte udobno ali poklepetati s prijatelji, ker ta kotel samodejno izklopi ko doseže vrelišče, tako da brez skrbi, to pregrevanje.ZDA Servis vam omogoča, da kupite z zaupanjem.Ovente garancije, da izdelek mora biti brez napak v materialu in izdelavi pri običajni uporabi in pogoji za 2 leta od izvirnega datuma nakupa.

Specifikacije

  • Napetost (V): 110V
  • Blagovna Znamka: XMSJ
  • Način Ogrevanja: Underpan Ogrevanje
  • Moč (W): 100w
  • Poreklo: NAS(Izvora)
  • Zmogljivosti: 1-2L

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

CRM3605 aparat za Kavo Doma 15bar aparat za Kavo Espresso Kavo 1450W Pol-Avtomatski Tip Črpalke Cappuccino Mleka Mehurček Maker
€232.05 €206.52

(blagovna znamka: ytk značilnost: integrirana mlinček ohišje material: nerjaveče jeklo številka modela: crm3605 certificiranje: ce moč (w): 1450w napetost (v): 220v zmogljivost (prvenstvo): 11-16 skodelice tip: kava espresso, da)

Poglejte tudi
Električni Krep Pizza Maker Palačinka Pralni Non-stick Rešeto peko ponev Gospodinjski palačinka stroji kuhinja, kuhanje orodja 220v
€42.30 €36.81

(električni krep pizza maker palačinka pralni non-stick rešeto peko ponev gospodinjski palačinka stroji kuhinja, kuhanje orodja 220v če imate karkoli drugega, razumeti, prosimo, obrnite na nas in vam bomo odgovorili, da pazljivo. prikaz izdelka osnovni parametri ime: gospodinjski pralni palačinka model: fs-638n številka)

Poglejte tudi
Komercialne Električne Kocka Za Rezanje Krompirja, Korenja, Čebule Kivi Sadje Apple Mango Rastlinskih Dicer Stroj
€2 970.46

(izdelek parametrov model: xw1080 moč: 750w teža: 100 kg velikost: 71*66*108 cm izhod: 600-1000kg/h izdelek uvod 1. ta serija rezkalni stroji, ki se pogosto uporabljajo za rezanje sadja in zelenjave v kocko in palico.kot redkev, korenje, krompir, ananas, yam glave, sladki krompir, melone, čebula, zelena)

Poglejte tudi
Multi-funkcijski polnjenje stroja, avtomatsko tehtanje kvantitativne polnjenje stroja
€557.96

(garancija in jamstvo : stroj z 2 leti garancije, če je kaj narobe z njim, prosimo, kontaktirajte nas brez oklevanja. (meng) druge politike : (1) ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.in ne odgovarja za po meri potrditev stvar na katero koli državo. (2) prosimo, da nas kontaktirate,)

Poglejte tudi
1.7 L Električni grelnik vode Kozarec Tople Vode grelnik vode Hitro Ogrevanje Električna Čaj Kotel za Vodo Kotel & Grelec s Samodejnim Shut-Off 2200W
€45.56 €36.45

(specifikacije: material: visoko borosilicate stekla vhodna napetost: 110v(zda vtič); 220-240v(eu in uk vtič) moč: 1500w(zda vtič); 1850-2200w(eu in uk vtič) priložnosti: doma, v pisarni, v šoli, itd. paket velikost: 23.9*21.5*18.4 cm / 9.4*8.46*7.24 palčni package teža: 1100g / 2.42 lb package)

Poglejte tudi
Jajce Burger Maker Zajtrk Novo Prigrizek 16-luknjo, Rdeči Fižol Kolo Torta Stroj Za Komercialno Uporabo Kabina
€401.21 €320.97

(dobrodošli na moje trgovine upam, da boste imeli dober čas za nakupovanje ime:red bean cake kolo torta stroj model:np-110 material:nerjaveče jeklo v:220v moč:1200w)

Poglejte tudi
Majhna Zrnca Mlinček Za Kavni Mlinček Iz Nerjavečega Jekla, Oreški, Fižol Zrna Mlin Zelišč, Električni Brusilni Stroj
€29.84 €17.30

(majhna zrnca mlinček za kavni mlinček iz nerjavečega jekla, oreški, fižol zrna mlin zelišč, električni brusilni stroj funkcije ostrih, iz nerjavečega jekla rezila in notranje zadeve za hitro-tudi brušenje, trpežnost in enostavno čiščenje. enostaven za uporabo: napolnite fižol v posodo, pritisnite start gumb, po približno 10-30)

Poglejte tudi
Kuhinjski Stroj, Gospodinjski Električni Pan Torto Pralni Peko Orodje Pomlad Cake
€12.10 €8.22

(opis: enotno ogrevanje ni lepljiv ali prilepite: food grade non-stick prevleko, fizično anti-stick peko hitro odpadejo, res non-stick prevleko. simple design: lep dizajn in vsestranskost. non-stick prevleko: non-stick design, brez olja, enostaven za čiščenje. širok spekter uporabe: lahko se spomladi zvitkih, plast torte,)

Poglejte tudi
5-v-1 Električno Razširljiv Ponev, Bela Led, z Drew Barrymore, do 7 QT
€828.75 €364.65

(prva električna ponev na trgu z litega aluminija podaljšek, ki zagotavlja 40% dodatno globino, pri čemer si iz 5qt zmogljivosti za 7qt zmogljivost, 5-v-1, ki je razširljiv ponev sautes, steams, simmers, počasi kuha in še več.zdravo premium quantum2 pfoa/pfos brezplačno non-stick prevleko segreje v samo nekaj minutah vam prihrani čas in denar.odpravo)

Poglejte tudi
Strani Ročice Grah Peeling Pralni Prenosni Grah in Fižol z Lupilnikom nedrseča Silikonsko Tesnilo Bean Del -) Orodje za Kuhinjo
€25.94 €15.57

(strani ročice grah peeling pralni prenosni grah in fižol z lupilnikom nedrseča silikonsko tesnilo bean del -) orodje za kuhinjo 1.enostaven za uporabo: enostavno potisnite ročico previdno medtem ko je vozni za hitro piling.odpri design za enostavno čiščenje.ni skupščine, ali prilagoditev, ki zahteva. 2.hitra in učinkovita: bean peeling)

Poglejte tudi
električni linearni tip vijak vibracije pasiranjem pralni naravnost vrste vijakov skp vijak pregled pralni/linearno zaslona na opozarjanje z vibriranjem
€1 346.88

(uvod: linearno z vibriranjem zaslon uporabite vibracije motorja vzbujanje kot vir vibracij, da material, ki se vrže up na zaslonu, hkrati naprej naravnost od materiala napajalni enakomerno v pasiranjem pralni vir vrata.skozi večplastne zaslonu, da bi dobili različne velikosti izpraznite in nato odpust iz različnih razrešnice luknjo. z)

Poglejte tudi
Komercialni cmok pralni mini gospodinjski pralni cmok
€2 160.96

(opis izdelka: izdelek je majhna po velikosti, lahka teža, ter manjša kot mikrovalovna pečica.ena oseba lahko enostavno premikanje.cmoki, pakirano po pralni seveda obliki gube in imajo lep izgled.v cmok stroj se lahko uporablja na jedilno mizo.ob istem času, to je zelo priročno za čisto po tem, ko cmoki.primeren je za družine, ki želijo jesti)

Poglejte tudi
Burger Pritisnite Hamburger Patty Maker Komercialne Kuhinja Orodja Govejega Mesa Piščanca Sendvič S Pritiskom Stroj
€173.79

(opis ime: priročnik za meso, pritisnite model: am10/am13/am15 tip: 100/130/150mm velikost: 24.5 x 21 x 28 cm neto teža: 4,8 kg/5.0 kg/5.4 kg, bruto teža: 5,0 kg/5,2 kg/5.85 kg pakiranje velikost: 27.5 x 23 x 30 kg značilnosti 1. izdelan iz aluminija zlitine, izgleda lepo. 2.)

Poglejte tudi
Zelenjavo Narezano stroj za mletje Mesa stroj za Rastlinsko rezalnik Za Redkev/Čebulo/Ginger/Jajčevec/Krompir/Česna
€205.81

(izdelek parametrov model: cb-20 električni helikopter stroj učinkovitost: 2,5 kg / min moč: 180w napetost: 220v material: nerjaveče jeklo nepremočljiva rating: ip * 1 teža:7 kg značilnosti celotno nož, lahko odstranite celoten paket, čiščenje bolj priročno čiščenje. na)

Poglejte tudi