Oznake: Omara Za Čevlje

Cena €34.19 €49.54

Celoten opis

Uvod:

Ta 10-tier Dustproof Čevelj Rack je zasnovan tako, da zagotavljajo odličen za shranjevanje rešitev za vašo zbirko priljubljenih obutev.To je izdelana iz kovinskih cevi, netkanih tkanin in plastike priključki, tako da lahko imajo številne parov čevljev.Ta inovativna, lahki prostora za shranjevanje čevljev rack lahko vstavite v cubby omaro, mudroom ali zaseden entryway, da čevlji ali dodatki dostopna.

Vsaka polica ima največ 3 ali 4 parov full-size čevlji; Stranski žepi za čevlje ščetke, tipke, igrač ali druge manjše izdelke.Z zadrgo kritje, elegantni čevelj kabinet bo prah proč, in ko so gostje, ki prihajajo, lahko samo zip pokrovček navzdol, da se vaši čevlji unviewable.

Opis:

Ime: Omara Za Čevlje

Tkanine Material: netkane Tkanine

Materiala Za Cevi: Jeklena Cev

Priključek Material: PP Plastike

Tkanina Barva: Mocha

Velikost izdelka: (34 x 11 1/8 x 60 7/8)" / (86 x 28 x 158)cm (L x W x H)

Plast Višina: 6 3/4" (17 cm)

Značilnosti:

1.Izbirne funkcije: lahko odstranite plast, da se prilega ne samo boot, visoke pete, ampak so primerne tudi za torbice ali druge večje opreme

2. Prihranek prostora čevelj organizator: velika velikost 34"l x 11 1/8"w x 60 7/8"h (86 x 28 x 158 cm), to neverjetno čevelj rack bo primerna za vaš cubby sprehod v omari, entryway ali garaži, s 6 3/4" plast višina za redno petah, superge ali stanovanja

Seznam vsebine:

1 x Stojalo za Čevlje

1 x Navodila

Opomba:

1.Ko prejema blaga, prosimo, potrdite proizvod glede na uvrstitev navodila.Ko boste našli Manj kosov, prosimo, navedite ustrezne slike, da nas kontaktirate.Bomo ravnali v času.

2.Prosimo, namestite blago z navodili za uporabo.

3.Priporočljivo je, da se namestitev ne sme biti prekratek, da prilagodite enostavno.Po strukturi je nameščen, podjetje vmesnik za večjo stabilnost.

Specifikacije

  • Slog: Sodoben Minimalističen
  • Način Namestitve: Skupščina
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Videz: Sodoben Slog
  • Zložen: Da,
  • Splošne Rabe: Dom Pohištvo
  • Kraj Izvora: Kitajska
  • Vrsta: Dnevna Soba Pohištvo
  • Posebno Rabo: Čevelj Rack
  • Blagovna Znamka: LanLan
  • Material: plastični

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

1pc Zložljiva Krpo Skladiščenje Blata Gospodinjstvo manjše izdelke Škatla za Shranjevanje Kvadratnih Shranjevanje Kocka Večnamensko Footstool (Sky blue)
€43.28 €22.08

(opis to je večnamenski skladiščenje blata, izdelan iz materiala z globo izdelavi.z primerne velikosti in preproste zasnove, ga lahko shranite v gospodinjstvu manjše izdelke.lepe izdelave, in primerno zasnovo dokazuje, da družina je potrebno izdelek. značilnosti - barva: nebeško modra. - material: krpo. - velikost:)

Poglejte tudi
2022 Nosilnosti Blata Za manren Nemoteno Varnosti Močno
€33.16

(plastični stopala blata za otroke, risanka sadje vzorec anti-slip stopala blata, dojenček, otrok, wc, kopalnica footstool otroške stolčke specifikacije: okolju prijazen material, varne in trajne. risanka sadje vzorec, zelo zanimivo in ustvarjalno. počutili udobno in nežen, ni lahko naleteli, non-slip in praske-brezplačno. primeren)

Poglejte tudi
Enojni kavč, stol ustvarjalne bivalni prostor stol majhen kavč doma stackable plastičnih naslonjalo stola
€214.99

(o nas 1 , naše podjetje se nahaja v kitajska je največji na debelo trgu.vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelek slike ali modeli.dal vam bom najnižja navedek v najkrajšem možnem času, in potem dal izdelek v trgovini za nakup. 2 , vse izdelke, ki se prodajajo v trgovini so resnične,)

Poglejte tudi
Minimalističen, Dnevne Sobe Mizico Sodoben Nordijski Luksuzni Center Aparat Za Mize Za Jedilnico Krog Salontafel Hiša Dodatki
€205.76 €102.87

(teksturo materiala vrsta plošče uporablja priložnostih dnevna soba, spalnica, študija, bar, hotel, na prostem, jedilnica, pisarna slog razkošje svetlobe robni blister barve blister barve temni oreh, bela kamna, črni kamen glavni prodajnih regij, afriki,)

Poglejte tudi
Flash Pohištvo Lars 30" Okrogli Les Cocktail Tabela 30" in 42" Stolpce
€1 384.91

(razširiti prostor za sedenje prostor na vaš naslednji dogodek ali zaslužiti vaš dan se je začel s skodelico kave v zajtrk kotiček s to očarljivo, vsestranski objave tabela.30 okrogli les cocktail tabela prihaja z dveh stolpcih, da uživajo kot bar tabele ali standardna tabela. v birchwood tabela top ima štiri jasno, plasti poliuretanske za)

Poglejte tudi
Aspen Bife s Skladiščenjem in Klobučevina, Prevlečena Predali, 48 Centimetrov Širok in 36 Cm Visoko, Kmečko Češnja
€3 778.03 €3 022.42

(v zda temelji na homestyles je podal izjemnih online pohištvo izkušnje že več kot 20 let opomba : če želite zagotoviti pravilno montažo, prosimo, da sledite vsem korakom, ki v navodila za montažo (priložen v pdf spodaj))

Poglejte tudi
Bolje, Domov & Vrtovi 71" Crossmill 3 Rok Naslonjač z Vrati, Preperele Lesa knjižni polici
€1 384.61 €706.16

(to bolje domove in vrtove 71 crossmill naslonjač z vrati ustvarja dodatni prostor za vaš dom, ne jemlje preveč tal.to nudi tako odprtih rok skladiščenje in skrite območje, za stvari, ki bi raje hranite izven pogled, vendar še vedno blizu in lahko dostopna.to preperele naslonjač ima tri nastavljive police, tako da ga lahko prilagodite, da ustrezajo)

Poglejte tudi
Industrijska Retro Aviato En Kavč V Dnevni Sobi Pohištvo, Usnje, Usnjeni Stol Prilagajanje Pub Club Studio Kanepe Kombinacija Hiša
€1 608.36

(naš način prevoza zaradi velikega pakiranje velikost za pohištvo, mi lahko pošljete iz naše pohištvo po morju in bomo naredili, ne od vrat do vrat in konča carinjenje za stranke.ko ste oddali naročilo za nas, naši izdelki so morali iti skozi veliko producess, kot so lokalni prevoz in meri na kitajskem,ladijski promet po morju,carinjenje v)

Poglejte tudi