Cena €25.97 €51.95

Celoten opis

Bullet Točk:

1. Bogata Orodja: Ta avto čiščenje brush set prihaja s 30 čistilni pribor, vključno z različnimi čiščenje orodja za notranjost in zunanjost.Uporabite jih lahko za pranje, vosek, poljski in suho vaš avto z lahkoto.

2. Visoko Gostoto Dlake: S prožno in goste ščetine, ki so odporne na topila in ne-ukinitev, to brush set ima veliko milnico in odstrani umazanijo in umazanija enostavno.

3. Vrzel Čiščenje Pomočnik: Ta avto čiščenje brush set lahko dosežejo v tesnih prostorih in čiščenje sedež vrzeli, kjer je umazanija ter razbitki pogosto kopičijo.Z zadostno dolžino in prožne dlake.

4. Lahkotno Zapestje: Z humanized ročaj in ergonomska oblika, ta avto čiščenje brush set je udobno držite in enostaven za uporabo.Lahko očistite svoj avto, ne da bi dobili svoje roke utrujeni ali boli zapestje.

5. Multi-Scenarij Uporabe: Ali potrebujete za čiščenje motornega prostora, fender, ali odbijača, to brush set je primeren za vse vrste avtomobilov in scenarijev.

Opis:

Ta avto čiščenje ščetke nastavite je odlična izbira za vodenje vaš avto čist in sijoče.To vključuje vse kompleti za notranje in zunanje čiščenje, kot so sedež vrzeli, zračniki, platišča, pnevmatike, in še več.Čopiči so non-odpadanje dlake, ki so trajno in nežno na vaš avto na površini.Imajo tudi dovolj dolgo, da doseže v tesnih prostorih in tiho zapestja za zmanjšanje utrujenosti.To brush set je primeren za vse vrste avtomobilov in enostaven za uporabo in shranjevanje.

Značilnosti:

1. Izdelek material: PP žice

2. Teža izdelka: 1410g

3. Paket velikost: 26*15*20 cm/10.23*5.90*7.87 v

Opombe:

Velikost izdelka/slik, ki so ročno izmerjene in jih, prosim, odpusti mi za malo odstopanja.

Seznam Vsebine:

Podrobnosti čopič*5

Električni vrtalnik čopič*5

Žična krtača*3

brisačo*2

Goba*2

Pnevmatike čopič*1

Klimatska naprava čopič*1

Rokavice*1

Frotirja pnevmatike čopič*1

Čiščenje mehko lepilo*1

Stekla šumeče tablete*8

Specifikacije

  • Postavka Višina: 15cm
  • Postavka Dolžina: 26cm
  • Element Širina: 10cm
  • Postavka Vrsta: Gobice, Krpe & Ščetke
  • Posebne Funkcije: Avto Čiščenje Ščetko Za Auto Podrobno Z Visoko Gostoto Dlake Mokro
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Element Teža: 1410g
  • Vrsta Materiala: PP žice

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

3 V 1 Za Hitro Premaz Spray Visoka Zaščita Avtomobila Ščit Premaz Avto Barve Popravilo Avto Zunanjost Restavrator Keramični Razpršilec Premaz Hitro
€1.14 €0.80

(značilnosti: 1. to se lahko uporablja za hitro čiščenje umazanije na površini avtomobilov, kot so iztrebki ptic, vodo, prah, pesek in tako naprej. 2. popravite opaziti izčrpavanje odtisi, praskami in prask na površini avtomobila, tvorijo zaščitni premaz za zaščito avto barve, in naredite vaš avto videz povsem nove. 3. enostaven)

Poglejte tudi
Avto Steklo Čistilo Oljni Film Odstranitev Čistilo Globoko Čiščenje Odstranjevalec Za Izdelavo Črtne (Streak)-Brezplačno Sijaj Auto In Notranje Steklo Čistilo
€11.33 €8.61

(značilnosti: naš avto steklo čistilo zagotavlja močno dekontaminacijo in lahkotno stekla poliranje ne povzroča kakršne koli škodo, zaradi česar je varen za uporabo na vseh vrst steklenih površin. specifikacije: ime: avto steklo čistilo velikost: približno 8*8*20 cm|3.14*3.14*7.87 cm zmogljivost: približno)

Poglejte tudi
Avtomobilski Žarometi Lupini Pregleden Lampshade Lampcover Smerniki Kritje za Nissan X-Trail, 2011-2013 Desno
€99.09 €66.39

(100% čisto nov nadomešča vaš smerniki objektiv, in ustreza večini ohišja izdelana iz visoko kakovostnega polikarbonata z zaščitno uv premaz, ki preprečuje porumenelost ali izginja kot nalašč za čisto, osvežiti pogled enostavno odstraniti in namestiti opremljanja: za nissan x-trail, 2011 2012 2013 umestitev na vozilu: spredaj desno primeren za)

Poglejte tudi
1Pc Avto Voskanje poljski Mikrovlaken Pene Goba Nanašalec Čisto Podrobno Blazine 85DF
€4.61 €2.31

(material: goba ootdty ; barva: modra/hermosa roza/oranžna opis: izdelana iz visoko kakovostnih goba, kot nalašč za avto čiščenje/podrobno primerna za uporabo z voskom, poljski, pnevmatike jutranje, trim jutranje, itd mehko, enostaven za čiščenje in brez drobtin trpežne, ena goba lahko pranje)

Poglejte tudi
Avto Notranje Prenove Agent za 11,8 oz Car Interior Obnavljanje Spray Avto Armrest Cleaner Spray Za Vzdrževanje Premaz Čistilec
€24.31 €12.15

(opis: vztrajati vaš avto notranjost videti nove s tem na vodni osnovi formule, ki preprečuje armaturni plošči, razbarvanje in ščiti pred uv poškodbami.enostaven za uporabo na umetno usnje in drugih videz. značilnosti: velikost: 8*8*20 cm/3.14*3.14*7.87 cm zmogljivosti: 350ml/za 11,8 oz seznam vsebine: avto)

Poglejte tudi
Chrome Flomaster Pnevmatike Marker Za Avtomobilske Pnevmatike Pnevmatike Označevalcev Za Avtomobilske Pnevmatike Nepremočljiva Avto Pnevmatike Pero, Ki Je Primerna Za Gume, Kovine, Stekla
€2.31 €1.61

(opis: chrome označevalec peresa so nepremočljiva, hitro sušenje in odpornost proti bledenju, česar so kot nalašč za umetnike, študente, najstnike in odrasle.enostavno lahko pišete na različnih stavb, kot so tabla nalepke, car windows, hiša windows, svetlo plošče, ogledala itd. bodite pozorni: 1. prvič uporabite peresa,)

Poglejte tudi
3pcs Čarobno Gline Bar Blok avtopralnica Nego, Čiščenje Podrobno Vosek Aplikator z Gobico Pad Brisačo Orodja Barve Popravilo MARFLO
€23.27 €15.12

(čarobno gline pad, magic gline brisačo, magic gline blok čarobno gline mitt so jih brilliatech, ki uporabljajo nanotehnologijo.kombinacija posebne nano-sestavine, s pnevmatsko polisher daje najboljše čiščenje rezultat s površino, hitro in neverjetno čiščenje sposobnost.čarobno gline blok (bar): velikost 7*5*1.2 cm kako izbrati čarobno gline bar)

Poglejte tudi
EHDIS 50Pcs Čiščenje Orodja za Avtomobilsko Okno Kotu Dosegljiv Squeegee Okno Odtenek Orodje Pozimi Sneg Lopato Avto Auto Led Strgalo
€68.59 €58.30

(opisi ime: gume squeegee velikost: 16.3 * 8,5 cm material: guma barva: črna paket vključuje: 50 * gume squeegee značilnosti: -v squeegee je rubber edge zasnovan tako, da odstrani aplikacijo tekočine in ne čiščenje. -v osvajalec je 3 v 1 squeegee, ki pomaga pri namestitvi precut)

Poglejte tudi
30 ML Odstranjevalec Rje Spreju Za Avto Polisher Površine Polisher Odstranjevalec Rje iz Nerjavečega Jekla, Avto, Kolo, Odstranjevalec Rje, Za Kovine Deli
€9.98 €5.79

(30 ml odstranjevalec rje spreju za avto polisher površine polisher odstranjevalec rje iz nerjavečega jekla, avto, kolo, odstranjevalec rje, za kovine deli navodila za uporabo: 1. dobro pretresite pred uporabo. 2. spray površini z mazivo. 3. pred brizganjem mazivo, je potrebno, da se lak na derusted del s smirkovim papirjem. 4.)

Poglejte tudi
5PCS Pranje Vodni Filter Neto Primerna Za Karcher K2-K7 Serije visokotlačni Filtri 7.8x3.5x2.5 cm Plastični Prozorni
€6.85 €4.25

(5pcs pranje vodni filter neto primerna za karcher k2-k7 serije visokotlačni filtri 7.8x3.5x2.5 cm plastični prozorni značilnosti: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti primerna za karcher k2-k7 serije visokotlačni filtri specifikacija: material: plastika barva: bela velikost:7.8x3.5x2.5 cm(picture)

Poglejte tudi
Avto Nič Popravilo Fix It Pro Auto Nego Nič Odstranjevalec za Vzdrževanje, Nego Barve Avto Barva Peresa Avto-styling Strokovno
€34.88 €17.44

(značilnosti: novo gm nič popravilo erase pero a mora za ljubitelje avtomobilov in motoristov odlično plašč nič popravilo in odstranitev design je nestrupena, trajna in nepremočljiva enostaven za prevoz in uporabo specifikacije: vrsta projekta: samodejno popravilo barve pero glavne sestavine:)

Poglejte tudi
1 Kos Podrobno Brush Set Avto Krtačo Podrobno Krtačo za Čiščenje Avto Podrobno Krtačo Kolo izstopu Zraka Plošča Krtačo
€3.08 €1.70

(opis: mehko fine dlake, fit ne boli avto, enostaven za čiščenje; kompakten design za udobje pojdite globoko v skrite kotičke in čisto skrite prah; globoko komplementa, vleče brez izgube las; multi-scenarij uporabe: primeren za notranjost avtomobila, doma, v pisarni, tipkovnica čiščenje, itd. specifikacija: ščetinami)

Poglejte tudi
12V 150PSI Polnilna Črpalka Zrak Pnevmatike Inflator Akumulatorski Prenosni Kompresor Digitalni Avto Pnevmatike Črpalka Za Avto Pnevmatike Koles Kroglice
€507.95 €289.53

(12v 150psi polnilna črpalka zrak pnevmatike inflator akumulatorski prenosni kompresor digitalni avto pnevmatike črpalka za avto pnevmatike koles žogic funkcija : ✔ 【 brezžično in prenosni 】: brezžično načrtovanje in kompakten mini velikosti, da zračni kompresor prenosen in enostaven za uporabo z eno roko. ✔ 【 kompresorja je pripravljena)

Poglejte tudi
Platišče Kovinsko Ščetko Free Wheel Cleaner Krtačo Sintetičnih Volne Avto Čiščenje Krtačo Zelo Vpojne Pnevmatike Gosto Krtačo Krtačo Platišča
€199.90 €99.94

(opis: to kolo krtačo, čistilo je primerno za čiščenje avtomobilov, tovornjake, motorna kolesa, kolesa, rvs, čolni, platišča, pnevmatike, platišča, napere, žari, motor zalivi, izpušnih plinov, nasveti, odbijači, notranji fender, podvozje, zračniki, in še veliko več. in kolo ter krtačo lahko tudi čisto stvari okoli hiše, kot)

Poglejte tudi
50pcs Avto Auto Rezalnik avtopralnica Orodjem za Vzdrževanje Vinil Film Grafični Rezalno Orodje Ovojni Papir, Nalepke Varnost
€49.94 €47.44

(debelo 50pcs avto auto rezalnik avtopralnica orodjem za vzdrževanje vinil film grafični rezalno orodje ovojni papir, nalepke varnost opis: dobro za rezanje vozila vinil zaviti, stretch folije (oklepajo film), se prijavite vinyl, laminat, film, papir in druge tanke, fleksibilne materiale. vinil rezalnik orodje, ki zagotavlja varen način)

Poglejte tudi