Cena €0.27 €0.61

Celoten opis

Mala Crevice Groove Čiščenje Krtačo Večnamensko Vrzel Čiščenje Krtačo Anti Zamašitev Por, za Odstranjevanje Prahu, Laptop PC Ščetka za Čiščenje

Opis:

Material: plastika

Slog: sodobno minimalistično

Teža: 3g

Funkcija: očistite prah

Pakiranje: OPP vrečko

Specifikacije:

Debele Ščetine in Trajnih Materialov: čopič, izdelani z debele ščetin in je izdelana iz visoko-kvalitetnih materialov, zagotavljanje, da je anti-wear in ne shed ščetine enostavno.To zagotavlja njeno življenjsko dobo in učinkovitost čiščenja.

Non-Škodljive in Močno Dekontaminacijo: čopiča je posebej zasnovan tako, da bo nežen naprav, medtem ko še vedno zagotavlja močno dekontaminacijo moč.Učinkovito odstranjuje umazanijo in umazanija ne povzroča kakršne koli poškodbe površine.

Ergonomska Oblika za Udobje: čopič zunanja oblika ergonomska oblika, ki omogoča udobno, da pridržite in uporabo.Ta oblika zmanjšuje pritisk na roke in zapestja, zaradi česar čiščenje opravil več dela,-varčevanje z energijo in manj utrujajoče.

Eleganten in Vsestranski: čopič je čisto in stilsko design, ki dodaja pridih elegance v kateri koli prostor.Njegova vsestranska funkcionalnost omogoča, da se uporablja za različne čiščenje naloge, zaradi česar je praktično modi in orodje za vsakdanjo rabo.

Več Barvnih Možnosti in Priročno Shranjevanje: čopič je na voljo v več barvah, kar vam omogoča, da izberete tisto, ki ustreza vašim željam in dodaja, da pop barvne za vaše vsakdanje življenje.Poleg tega, pa je zasnovan tako, s kavljem za priročno shranjevanje, ki omogoča, da preprosto visijo gor in sveži hrani z naravno prezračevanje.

Paket Je Vključeno:

1 * ščetka za Čiščenje

Specifikacije

  • Embalaža: OPP Vrečko
  • Feature2: Goste Ščetine Anti Zamašitev Majhen Čopič
  • Material: plastični
  • Slog: Strani, Moderen in minimalističen
  • Vrsta: Glasbeni Instrument Krtačo
  • Feature5: Prah Odstranjevalec Računalnika Orodje Za Čiščenje
  • feature7: Laptop Tipkovnici RAČUNALNIKA Krtačo Kit
  • feature6: Odstranjevanje prahu krtačo
  • funkcija: Čiščenje in odstranjevanje prahu
  • Teža: 3g
  • Feature1: Odpornost Proti Obrabi Nobene Škode Za Opremo
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Feature4: za Okna Groove Tipkovnico Čistilo Kotu
  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • Feature3: Prenosni Najlon Plastično Mini Majhna Ščetka Za Čiščenje
  • Uporaba: Steklenica

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Razkošje svetlobe retro svetle tone lažji usnjena torbica Seiko čistega bakra windproof napihljivi vžigalnik usnjena torbica
€285.84 €171.50

([xlmodel]-[po meri]-[8888] pogoj: 100% čisto nov trajno in visoko kakovost ligne 2/gatsby francija lažji popravilo delov za ligne 2/gatsby bencin francoski vžigalniki vžigalnik, ki niso vključeni [xlmodel]-[fotografija]-[0000])

Poglejte tudi
140*50 cm likalna deska Kritje Tiskanja Tkanine za Likanje Stražar Krpo Zaščitna Ultra Debele Toplote, Ohranile Počutil Železa Odbor Pokrov
€23.17 €16.22

(podrobnosti: * nova zaščita kritje za likalno desko * 100% popolnoma nova in visoke kakovosti * prah dokaz in umazanijo dokaz, pomoč, da bi bilo čisto * prihajajo z cvjetnim natisniti, polno vasi vrt slog * izdelana iz poliestra in gobo materiala, trajno uporabo * mere(pribl.) 135*50 cm/ 55.1*19.7 palčni *)

Poglejte tudi
Nadstrešek Krošnjami UV, Dež, Sneg Zaščito za vhodna Vrata/Verandi Teras Strehe, Dež Zavetje Zgostitev Jasno Pokrov brez Vzdrževanja
€312.63 €218.84

(uporaba primeren je za stanovanjske ali poslovne aplikacije, kot so spredaj in zadaj vrata, okna, hodniki, terase, balkoni, garažna vrata, zunanje naprave za zaščito, pet hiš, cvet, trgovine, kavarne, restavracije, avtobusne postaje, banke, časopis in uradov. specifikacija barva: jasna material: pc slog: sodobno hrup:)

Poglejte tudi
Nordijska Doma In Hotel Zlata Podolgovat Dvojno Plast Mila Imetnik Kopalnica Keramika Milo Jed S Možganov Porte Savon держатель для мыла
€18.72 €18.16

(toplo nasveti naše slike so pravi izdelek strel, vendar je zaradi različnih osvetlitev in prikaz, v naravi in slike lahko so rahlo barva razlika, upam, da boste spoznali in razumeli, completist je treba skrbno proučiti, preden jo kupite. uvozne dajatve, davke ali druge dajatve, ki so od naše odgovornosti, prosimo, upoštevajte, to, hvala! vljudno)

Poglejte tudi
Beli Čevlji Čistilo Beljenje Osveženo Poljsko Orodje Za Čiščenje Za Priložnostne Usnjene Čevlje, Superge Z Čevlje Ščetke Za Čevlje Krpo
€111.15 €55.57

(značilnosti: 1. hitro in učinkovito čiščenje in daje čevlji nov videz. 2. preprosta in prenosni, lahko ga nosite s sabo. 3. sestavljajo nežna formula, varno za zgornji del športni copati 4. enostavno za uporabo in se lahko širijo enakomerno brez umazanija na rokah. 5. mogoče ga je uporabiti za odstranitev)

Poglejte tudi
Zgoščeni Težka Olja, Onesnaževanje Čistilo V Gospodinjstvu Močno Razmaščevanje, Čiščenje Mehurček V Prahu Kuhinja Kajenje Pralni Čistilec
€8.36 €5.43

(zgoščeni težka olja, onesnaževanje čistilo v gospodinjstvu močno razmaščevanje, čiščenje mehurček v prahu kuhinja kajenje pralni čistilec bullet točk: 1、enostaven za čiščenje: samo sperite z vodo in čiščenje prahu bo odstranite vse madeže olja iz vašega kuhinjska posoda in pribor, brez uporabe drugih čistilnih sredstev.prav)

Poglejte tudi
Hobotnica Silikonski Ščetko in Imetnik Prilagodljiv Wc Ščetka za Čiščenje Visi Dolg Ročaj Kopalnica Krtačo s Podstavkom
€141.77 €82.23

(sledite nam, da uživajo navijači ekskluzivni popust!!! 1. dodatni popust za spremljevalce. 2. poznavanje novih turistov, trgovina promocijo. 3. zmago velike kuponov in drugih prejemkov vnaprej. ❤funkcija: - toaletni čopič je narejen iz premium plastični ročaj in tpr krtačo glavo.večje ščetine, da to ni enostavno,)

Poglejte tudi
Risanka Vpojne Talna Obloga, Non-Slip Stopala Mat, Kopalnica Preprogo, Wc Vrata, Dom, otroška Soba, Nova
€271.87

(risanka zgrinjati, kopalnica, wc vrata anti-slip vpojne stopala mat vhod vpojne mat kopalnica tla preproga kopalnica mat material: poliester vlaken (poliester) spodaj: tpr non-slip dnu velikost:40×60 cm,50×80 cm uporablja prostor: dnevna soba,spalnica,kuhinja,kopalnica,balkon,wc,umivalniku, kadjo,vstop vrata,študija čiščenje)

Poglejte tudi
Ženska Zimska Toplih Copat Ne-spodrsnilo In Odporne na Obrabo, Primerna Za Spalnico, dnevno Sobo
€5.58 €4.07

(ženska pozimi toplo copate nosljivi in dihanje darilo za rojstni dan, božič novo leto opis : značilnosti: 1. pliš material je topel, mehak in ni enostavno deformirana. 2. pvc edini je brez zdrsa in je brez škode za vse talne površine. 3. zračen in udoben občutek vam prinaša izjemno nošenje izkušnje. 4.)

Poglejte tudi
Prenosni Preprosto Lepo Školjko Sedeža, Lifter, se ne Dotikajte, da Ne Umazane Roke Wc Pokrov Ročaj Wc Dvižne Naprave, WC Opremo
€10.11 €6.06

(prenosni preprosto lepo školjko sedeža, lifter, se ne dotikajte, da ne umazane roke wc pokrov ročaj wc dvižne naprave, wc opremo informacije o izdelku 100%nov ime: wc pokrov dvižne naprave dimenzije izdelka: dolžina 10.5 cm, širina: 6 cm, barva: zelena, roza, bela, rjava material: pp materiala vključuje)

Poglejte tudi
Pomivalno Korito Filter Iz Nerjavečega Jekla Očesa Korito, Odcejevalnik Filter Kopalnica Korito, Odcejevalnik Odtočno Odprtino Filtra Past Kuhinjski Odtoki Orodja
€34.64 €20.09

(pomivalno korito filter iz nerjavečega jekla očesa korito, odcejevalnik filter kopalnica korito, odcejevalnik odtočno odprtino filtra past kuhinjski odtoki orodja material: nerjaveče jeklo. barva: srebrna. velikost: s: skupni premer: 7cm/2.75 , višina: 1.7 cm/ 0.66 ; m: skupni premer: 9 cm/ 3.54 ; višina: 2.1 cm/ 0.8 ; l:)

Poglejte tudi
2023 Individualno in Ustvarjalno Vijolično Gline Pot Modeliranje Neposredno-Lažji pretok Plina Modri Plamen Vžigalno Multi-funkcijo Darilo Lažji
€117.88 €82.51

(2023 individualno in ustvarjalno vijolično gline pot modeliranje neposredno-lažji pretok plina modri plamen vžigalno multi-funkcijo darilo lažji)

Poglejte tudi