Oznake: Širina

Cena €3.44 €6.15

Celoten opis

Ključne Značilnosti

Material: Vinil Izmenljive Olupimo in Palico Folijo Marmorja Ozadje stenske nalepke Ozadje

Značilnosti: samolepilni,nepremočljiva,deodorant, plesni dokaz, antibakterijski, ozelenitev dekoracijo, visoko barvno obstojnost.

Slog: Sodobno

Vzorec element: Folije Marmorja Ozadje Obrnite Papir

Velikost: 60cmx1/3/5m,1.96 ft*3.28 ft/9.84 ft/za 16,4 ft

Podrobnosti o izdelku Jasno, teksturo in napak tiskanje

Zakaj izbrati Olupimo in Palico Ozadje?

Odstranljiva Self lepilo ozadje

Z samolepilni, enostavno utreti in držijo trdno, ne mehurji in ni enostavno, da se boš, in se lahko odstrani, solzenje off, pri čemer ni ostankov lepila in ne poškodovali steno.

Dobro toplotno odpornost

Brizganjem z vrelo vodo, ne deformira, enostavno spoprijeti z vrelo vodo in vročo juho, in ne porumenijo, ko so izpostavljeni vročini,Dobro fleksibilnost, anti-opeklin in brez deformacije

Nepremočljiva in odporen na olja, enostavno skrbeti.

Olje, madež je mogoče enostavno odstraniti, in to je lahko čista, preprosta in practicall .

Zaradi različnih shooting svetlobo in zaslon, je lahko nekaj barve razlika med proizvodom sliko in pravi predmet.

Kupite dovolj ozadja na enem časa, da se zagotovi, da prihajajo iz iste serije, da bi se izognili barva razlika.

Ne odstranite celotno varnostno na enkrat, da bi se izognili self-adhesiveness.

Pustite 1-palčni robu na vsaki strani za kasnejši popravki.

Nov Način, kako Preoblikovati svoj Dom

Ta stik papir, Folije, Marmorja Ozadje Obrnite na Papir.Uporablja se za stene, backsplash, TV ozadju Stene za preoblikovanje stare površine v lepo elegantno nove površine.

Navodila za ozadje

1. korak: prepričajte se, da je površina objekta je čista in gladka, in izmerite velikost območja je treba namestiti.

2. korak: Zmanjšanje zahtevane velikosti v skladu s tabelo na zadnji ozadje, ki je 1cm-15 cm večje, kot je dejanska površina velikosti po rezanju.

3. korak: Previdno odstranite preostale zaščitni papir postopoma.

step4: Uporabite naslon ali lopatico, da se nemoteno od središča do roba, da izžene vse zračne mehurčke.

step5: Če so gube ali nepravilno prilepili po lepljenju, prosimo, počasi odstranite in ponovno prijaviti.

step6: Uporabite pripomoček nož cut off presežek del.

Specifikacije

  • Vinil Ozadje Tip: Papir Nazaj Vinil Ozadja
  • Blagovna Znamka: TTOKK
  • Uporabite za: Kuhinja stenske nalepke, Kopalnica Obrnite Papir, Dnevna Soba, Jedilnica
  • Barve: Enako kot prikaza
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • funkcija: nepremočljiva, Vlaga,-Dokazilo, Plesni-Dokazilo, Dim-Dokazilo, Ognjevarnosti, Anti-statični
  • vzorec: Marmor
  • Širina: 60 cm
  • Material: PVC, Vinil samolepilni vodotesno Folijo Marmorja Ozadje
  • Uporaba: stenske nalepke za dnevno sobo, Spalnica, Kuhinja, hotel in itd
  • Obračunska Enota: Usd/Roll
  • Slog: Sodoben Slog
  • Funkcija: Plesni Odporni, Formaldehid-brezplačno, Okolju Prijazno, Ekstra Debele, Samolepilni, Vodoodporna, 3D, Olupimo in palico dekorativni obrnite papir
  • Številka Modela: 60cmx1/2/3/5m
  • Površinska Obdelava: Svetlobni Odsevi, Folije Marmorja Ozadje Stenske nalepke nalepke
  • Vrsta: Vinil Ozadja
  • Dolžina: 1/2/3/5m
  • CN: Zhejiang

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

WDBH po Meri photo 3d ozadje Belo cvetje visoko-kakovostni razred reliefni sodoben minimalističen nakit ozadju 3d stenske freske ozadje
€35.33 €15.19

(dragi prijatelji.želite moja soba postala lepa?prosimo, uporabite naše ozadje freske kupci morajo -, ki se glasi: zidana ozadje cena: $ / kvadratni meter.to ni roll. 1 kvadratni meter = 1pcs. 2 kvadratni meter=2pcs. 3 kvadratni meter =3pcs ... širina x višina = kvadratnih metrov = količina naročila potrebujete)

Poglejte tudi
Macaron Nalepke Ozadje Pohištvo Omara za Obnovo Nalepke Spalnica Vinil Film DIY Samolepilni Soba Dekor
€6.03 €4.23

(nakup opombe: od enega metra ozadje je enostaven za gubam med prevozom, bomo dodali pena za embalažo, da bi ga zaščitili.ampak, če ozadje je malo nagubana, je lahko zglajeni z navlaženo brisačo.prosim, ne odprete spora neposredno.prosim, vas prosimo, da se obrnite na našo customer service če naletite na težave !meritev velikosti: 2m/3m/5m x 40 cm;)

Poglejte tudi
Ozadje po meri zidana ročno poslikane tropskih rastlin listi cheetah živali v ozadju stene slikarstvo doma dekoracijo 3d ozadje
€17.15 €9.09

(kupec mora, ki se glasi: ozadje cena: $ / kvadratni meter.ne glasnost. 1 s quare metrov = 1. 2 s quare metrov = 2. 3 s quare metrov = 3...širina x višina = m = bi količina opomba: da, prosimo, bodite pozorni na 1m2 naročila.ker je količina majhna 6 material: flash srebro krpo (privzeto material) / high-definition non-woven papir / potiskane usnje / non-woven)

Poglejte tudi
beibehang po Meri 3d photo steno papir Slikovita pokrajina drevo dnevna soba jedilnica spalnica kavč TV 3d zidana ozadje
€17.15 €9.09

(kupec mora, ki se glasi: ozadje cena: $ / kvadratni meter.ne glasnost. 1 s quare metrov = 1. 2 s quare metrov = 2. 3 s quare metrov = 3...širina x višina = m = bi količina opomba: da, prosimo, bodite pozorni na 1m2 naročila.ker je količina majhna 6 material: flash srebro krpo / high-definition non-woven papir / potiskane usnje / non-woven papir / travnik)

Poglejte tudi
10PCS~50PCS/VELIKO SY8386BRHC QqBTB QqAZB Q9A2B QqB QqC Q9 QFN16 100% Nov Spot zalogi
€19.63 €16.69

(dobrodošli v aina ic trgovina pozdravljeni, zelo sem vesel, da lahko pridejo v mojo trgovino! nudimo konkurenčne cene, zanesljiv prevoz in boljše komunikacijske storitve.če potrebujete lista za ta izdelek, prosim, pustite sporočilo. če nimamo v naši trgovini, prosimo, pošljite vašo zahtevo.)

Poglejte tudi
Zamenjava HEPA Filter Za SUPOR VCM16A Tropilaelaps Odstranjevalec sesalnik Rezervnih Delov Gospodinjskih Čistil, Filtes
€13.15 €9.08

(zamenjava hepa filter za supor vcm16a tropilaelaps odstranjevalec sesalnik rezervnih delov gospodinjskih čistil, filtes iz visoko kakovostnega materiala, bolj trpežne. občutljivo in lepe, zelo tekmo opreme. hepa filter je izdelan iz visoko-moč okolja prijaznih materialov, ki lahko blokira večino prah dol na 0,3 mikrometer.filter)

Poglejte tudi
original sesalnik direct drive sesalne glave motorja za Dyson V7V8V10 zamenjava 50 W Direktni Pogon, zamenjava ležajev
€79.41 €63.53

(100% prvotne sesalnik direct drive sesalne glave motornih da za dyson v7v8v10 zamenjajte 50 w direct drive tleh ščetke zamenjajte ležaj motorja paket vključuje: 1pcs motor ali ležaja (razen talna krtača))

Poglejte tudi
1PCS modul MH-Z19 ir co2 senzor za co2 monitor Brezplačna dostava novih zalog najboljše kakovosti na zalogi.
€23.01

(novi originalni obljubimo, da bomo: * proizvodnji le najboljše blago za široko porabo in zagotovitev najvišje možne kakovosti. * dostava blaga, za naše stranke po vsem svetu hitro in natančno storitev za stranke politike smo več kot zadovoljni, da odgovori na vsa vprašanja, ki ste jih, prosimo, obrnite na nas in potrudili se bomo, da bi dobili nazaj)

Poglejte tudi
HEPA Filter Nadomestni Deli Za LEVOIT Jedro 300 In Jedro 300S Čistilec Zraka, Glede Na Del Core 300-RF
€40.72 €32.17

([specifikacij proizvoda]: to visokim izkoristkom jedro 300 zračni filter zamenjava zajemanje 99.97% delcev v zraku in vonj, super za gospodinjstva s pets, kuhanje in kadilci.s stroškovno ceno, da shranite veliko stroškov za vse leto, čiščenje zraka potrebujejo.priporočljivo je zamenjati filtre za vsakih 6-8 mesecev. [nadomestnih delov številka]:)

Poglejte tudi
Lidar Motor za Xiaomi Roborock S50 S51 S55 sesalnik, z Oranžno Škripec sesalnik Razdaljo Senzor
€9.64 €5.21

(primerna za roborock s50 s51 s55. lepe in občutljivo, zelo ujema z opremo.izdelani iz kovinskih materialov, trdna in trajna, dolgo življenjsko dobo.ta motor se uporablja z razdaljo senzor.vključuje oranžna škripec za enostavno zamenjavo.motor dobro deluje in je stabilno, pomaga metla za doseganje boljše in hitrejše čiščenje rezultate.specifikacije: napajanje:)

Poglejte tudi
5pcs Mikrovalovna Pečica Magnetron Skp za Panasonic Glanz Midea Deli
€17.86 €14.11

(izdelkov opis: za haier, midea, galanz magnetron mikrovalovna emisij glavo skp jekla skp magnetron antena osnovne dimenzije, ki so za sklic: model d: visoko:17.5 mm premer:15 mm paket vključuje: 5pcs/veliko)

Poglejte tudi
Za XiaoMi Lydsto W2 Rezervni Deli Glavne Strani Krtačo Hepa Filers Mop Krpe Krpo Vrečko Za Prah Zamenjava Robot Sesalnik Za Dodatno Opremo
€12.32

(značilnosti: *100% popolnoma nova in visoke kakovosti *izdelan iz visoko kakovostnih materialov, bolj trpežne *globlje čiščenje v koti in do stene in čiščenje umazanije z robovi, vogali in tla.strani ščetke lahko ukrivljen ali valovite zaradi velike razdalje.samo pomočite čopič v 75 stopinj celzija vodo, bo naravnost in)

Poglejte tudi
Električni Countric Kavo Lonec Espresso Stroj, 6-Obroke
€389.09 €299.60

(je moka expresso maker učinkovito brews 3 do 6 obrokov espresso kave naenkrat.480-watt expresso maker značilnosti flip-up vrhu in strani-pour ustnik za enostavno služi.to tudi zunanja oblika a cool-touch ročaj.iz nerjavečega jekla brews 3-6 obroke espresso kave (10 oz) flip-up top & strani-pour ustnik cool-touch ročaj kabel-brezplačno porcijo snemljiv)

Poglejte tudi
400 Nadomestni Filter HEPA 14 - Zamenjava HEPA 14 Filter za PuroAir 400 - Ujame 99.99% Hišnih Prhljaj, Dim, cvetni prah, Alle
€722.65 €556.44

(puroair 400 nadomestni filter hepa 14 - zamenjava hepa 14 filter za puroair 400 - ujame 99.99% hišnih prhljaj, dim, cvetni prah, alergeni, prah, plesni, vonjav)

Poglejte tudi
Primerna Za Dyson DC25 Ročni sesalnik Pre-Filter Plus Zadaj HEPA Filter Žogo sesalnik Pribor Deli Kit
€22.68 €17.02

(dobra prilagodljivost in združljivost, združljiv z dyson dc25 serije sesalnikov. filter zamenjava filtrov je mogoče očistiti in ponovno uporabiti.pustite vodo namočite, nato pa preprosto očistite površino, nato sperite z vodo in pustite, da se naravno posuši. visoko kakovostne filtre lahko obdržali vaše okolje čisto in zdravo.ta)

Poglejte tudi
Za Xiaomi Pometanje Robot S5 T7pro T6 Čisto Pometanje Robot Vacuum Pribor Glavna Krtača Strani Krtačo Hepa Filter Mop A
€33.59 €23.17

(popolnoma nov, visoko kakovostnega materiala, dobro narejen, trajno in dobro ujema s staro opremo. čiščenje dodatki, ki bo vaš dom robot opravlja na svojih najboljših. dodatne vsebine se zlahka odstrani in nadomesti, kot del rednega vzdrževanja. čiščenje dodatki vztrajati vaš robot čisto, medtem ko se zmanjša vdor prah,)

Poglejte tudi
Za Xiaomi Dreame Bot W10 Pribor Robot sesalnik Glavni Strani Krtačo HEPA Filter Mop Krpo Zamenjava Čiščenje
€61.92 €27.86

(iz visoko kakovostnega materiala, bolj trpežne.mop krpo, ki je močan in dolgotrajen moč čiščenja, ki jih lahko brez težav odzvali na madeže, kot so stopinjah na tleh, sok posuši, in oljne madeže.filter lahko ohranili čiščenje uspešnosti metla, medtem ko se zmanjša prodiranje prah, cvetni prah in druge alergene v zrak, ki ga dihajo.stranska)

Poglejte tudi
20PCS Robot sesalnik Zamenjava Krtačo Komplet za Roborock S8
€15.12 €10.14

(1. popolnoma nov, visoko kakovostnih materialov, dobro je, trajne in zelo ujema z opremo. 2. čiščenje dodatki, ki bo vaš dom robot na maksimalno učinkovitost.dodatne vsebine se zlahka odstrani in nadomesti, kot del rednega vzdrževanja.tudi zmanjšuje vdor prah, cvetni prah in druge alergene v zrak, ki ga dihajo. 3. v, da bi dosegli najboljše čiščenje)

Poglejte tudi
5 X Boben Sesalna Modra Cev Pribor (Fitingi) Za Nadomestne Dele Za Dyson V7 V8 V10 V11 Sesalnik Za Nadomestne Dele
€6.91 €5.04

(5 x boben sesalna modra cev pribor (fitingi) za nadomestne dele za dyson v7 v8 v10 v11 sesalnik za nadomestne dele 100% popolnoma nova in visoke kakovosti. iz visoko kakovostnega materiala, trpežna in praktična za uporabo. občutljivo in lepe, zelo tekmo opreme. trdna in trajna, dolgo življenjsko dobo. enostaven)

Poglejte tudi