Cena €22.65 €33.80

Celoten opis

POPOLNO PRILEGANJE - Združljiv z Ecovacs DEEBOT OZMO 920/950/T5/T8/T8 AIVI/T8 Max/N7/N8/N8+/N8 Pro/N8 Pro+ Robot sesalnik.natančno prileganje in enostavno namestitev.

PREMIUM KAKOVOST MATERIALA - izdelki so narejeni iz visoko trdnostjo in okolju prijaznih materialov, da se zagotovi optimalno delovanje in zdrav življenjski slog.

Stranska krtača lahko gredo globoko v vogalih in robovih, da se odstranijo več umazanijo, prah in umazanijo

HEPA filter je izdelan iz visoko-moč okolja prijaznih materialov, ki lahko blokira večino prah dol na 0,3 mikrometer.Filter lahko ohranili čiščenje uspešnosti metla, medtem ko se zmanjša prodiranje prah, cvetni prah in druge alergene v zrak, ki ga vdihavate

Nadomestni Filter: A umazan filter, ki bo močno zmanjšalo sesalno moč.Glede na sesanje pogostost in količino umazanijo očisti, za najboljše rezultate, spremenite filter vsaj vsakih 3 do 6 mesecev.

Barva:Kot Prikazano

Material:Plastika

Vsebina Paketa:

2 x Glavni Krtačo

8 x Filter

20 x Stransko Krtačo

1 x Čiščenje Krtačo

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Dropshipping

1) sprejemamo dropshipping, imamo veliko izkušenj v dropshiping in ne bo dal vse oglase in materialov v vrstnem redu.

2) sprejemamo datoteke CSV (Excel Datoteka) za ročaj, da za večino naročil.Samo je treba plačati na eno naročilo na Zelisca-prijozici.si.Bomo ravnanje vašega naročila accoring v excelove datoteke.lahko nam pošljete datoteko CSV, ki vse vizitke customerrsquos podatke (Ime, priimek, Email, Polni naslov etchellip) in bi info( barva, količina).Bom ponujajo skupno ceno.Vi šele potreba, da postavite eno naročilo na Zelisca-prijozici.si, ko boste plačali za to.Bomo naložiti datoteke v naš sistem in obdelavo vaše naročila accoding, da vaše datoteke.

Po tem, ko smo ladjo iz vrstnem redu, jaz bomo poslali nazaj v datoteke CSV s kode za sledenje.

Specifikacije

  • funkcija: Za Suho in mokro
  • Blagovna Znamka: Cikuso
  • Moč (W): 50 W
  • Življenjska Doba Baterije: Noben
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Napetost (V): 220V

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Dr. XIAOZE Ultrazvočni Čistilec Sonic Očala za Pranje Ultrazvok Vibrator Čiščenje Pralni Nakit Čistilec
€64.36 €43.12

(opomba:izdelka s kitajskimi navodila in izdelek je kitajska vtikač,če ste izberite eu,uk,zda,avstralija plug,bomo poslali primerna za izmenični tok,ga morda je po meri davek za dhl in drugih hitro, način dostave,kupce, ki so odgovorni za davke,če ste naročilo,prosimo, upoštevajte, to,hvala. dr. xiaoze smart ultrazvočni čistilec glavne)

Poglejte tudi
Ročni Akumulatorski sesalnik za ponovno Polnjenje,8000Pa Prenosni Ročni sesalnik Za Domače Hišne Las Avto
€31.57 €24.94

(dobrodošli v naši trgovini. naši izdelki so cenovno ugodne cene in dobre kakovosti.podpiramo dropshipping in trgovini na debelo .če želite delati z nami za dolgo časa, prosimo, obrnite na nas in bomo vam zelo ugodno ceno.lep pozdrav! ta prenosni ročni sesalnik uporablja 120w super motor z močjo sesanja do 8000pa.v sesalnik enostavno)

Poglejte tudi
Preproga posebno čiščenje pralni 800W komercialne hotel močno čiščenje 15000Pa sesalna integrirana
€739.76 €458.65

(preproga posebno čiščenje pralni 800w komercialne hotel močno čiščenje 15000pa sesalna integrirana ime: preproga čiščenje stroj model: moč armatura za hišne živali moč: 800w napajalni kabel: 6,7 m velikost: 38*25*111cm sesalna: 15000pa napetost: 220v-240v teža: 5.47 kg čista)

Poglejte tudi
Granbo Ultrazvočni Čistilec Industrijske 22 L 900W Ogrevano Časovnik iz Nerjavečega Jekla Ultrazvočna Kopel Za 3D očala Auto Deli Motorjev
€394.46 €244.56

(granbo ultrazvočni čistilec industrijske 22 l 900w ultrazvočni čistilec ogrevano časovnik iz nerjavečega jekla ultrazvočna kopel za 3d očala auto deli motorjev stik z nami podjetje: granbo tehnologije industrijska shenzhen co.,ltd naslov: quanzhi s&t inovacije park ,shajing ulici, bao ' anu district, shenzhen city, guandong,)

Poglejte tudi
Steam & Grmišča, Vse-v-Enem Ribanje in Sanitizing Trdih Tleh Steam Mop S7000 Accesorios Par Automóvil
€1 112.49 €611.87

(steam & piling, čiščenje in sanitizing* steam mop (s7000) nežno grmišča in sanitizes* vse naenkrat.kombinacijo pare in obračanje blazine zagotavlja do 2x boljše zaljubljen-na madeže odstranitev vs. tradicionalni pare pp** na zaprti trda tla.to globlje čiščenje odstrani plasti prahu, ostankov, maščoba in bakterije, medtem ko zagotavlja kemično-brezplačno)

Poglejte tudi
9Pc Mokro Čiščenje + 6Pc Suho Drgnjenje Mop Blazine Za Hobot 268 Okno Čiščenje Robot
€38.34 €23.77

(premium microfiber materiala mokro čiščenje+suho drgnjenje mop pad komplet nadomestnih delov za vaše stare poškodovana ena. zbiranjem pad robčki okensko steklo za čiščenje, ko je okno čiščenje robot deluje. ustreza za vse oknu površin, učinkovito čiščenje in odstranjevanje madežev, okna, stekla, in obdržati oknu bralnika. primerna)

Poglejte tudi
1 Glavno Krtačo Pribor Za Xiaomi Mijia samočistilni Robot Vacuum Mop Pro STYTJ06ZHM
€21.12 €16.47

(1 glavno krtačo pribor za xiaomi mijia samočistilni robot vacuum mop pro stytj06zhm združljivost --- nadomestni deli so združljivi z xiaomi mijia pro stytj06zhm robot sesalnik premium kakovost materiala - izdelki so narejeni iz visoko trdnostjo in okolju prijaznih materialov, da se zagotovi optimalno delovanje in zdrav življenjski slog. mop)

Poglejte tudi
HEPA Filter Krpo Glavni Strani Krtačo sesalnik Zamenjava Rezervnih Delov Za Xiaomi Mijia G1 MJSTG1 sesalnik Deli
€19.93 €14.75

(sprejme visoko kakovostnega materiala, trpežna in praktična,ne poškoduje tla in pohištvo, zagotavljajo tiho delovanje. filter filtri fini prah za zmanjšanje prah, cvetni prah in druge alergene iz prodira v zrak, ki ga dihajo. stranska krtača gre globoko v vogalih in robovih, da se odstranijo več umazanijo, prah in debri. enostavno)

Poglejte tudi
Promocija!Nadomestni Deli, Roller Krtačo Strani Ščetke Hepa Filtri Združljiv Za VIOMI S9 sesalnik Dodatki
€30.52 €20.45

(popolnoma nova in visoke kakovosti. izdelan iz visoko kakovostnih materialov, trpežna in praktična. filter lahko ohranili čisto uspešnosti sesalnik, medtem ko se zmanjša prodiranje prah, cvetni prah in druge alergene v zrak, ki ga dihajo. enostavna montaža, ga je mogoče enostavno odstraniti in zamenjati. priporočljivo)

Poglejte tudi
360botslab Multi Funkcijo Doma Naprava, Električni Robot Mop Auto Sesalniki Floor Cleaner
€2 480.28

(#detail_decorate_root .magic-1{širina:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-2{min-višina:28px;padding:5px 10px;širina:259px;min-višina:28px;polje-velikosti:vsebina-polje}#detail_decorate_root .magic-3{font-size:16px}#detail_decorate_root .magic-4{min-višina:28px;padding:5px 10px;širina:447px;min-višina:28px;polje-velikosti:vsebina-polje}#detail_decorate_root)

Poglejte tudi
Okno Čiščenje Robot Visoko Sesalno Električna Okna Čistilec Robot Anti-spadajo Daljinski Nadzor Robot sesalnik
€1 161.66 €696.99

(okno čiščenje robot visoko sesalno električna okna čistilec robot anti-spadajo daljinski nadzor robot sesalnik uživajte svoje pametne življenje! robot je primeren za vaše življenje!svoj čas bi morali biti zapravlja za stvari, ki jih radi namesto okno robčki.okno čiščenje robot pomaga rešiti okno čiščenje problem! 1.integrirani)

Poglejte tudi
Popolnoma Avtomatsko, Pometanje Robot Smart Impregnacijo Čiščenje Robot USB Polnjenje Suho in Mokro Spray Mop Razkuževanje-Bela
€59.62 €33.98

(1. simulacijo simulira ročno čiščenje tal, motor teče pri visoki hitrosti, in zunanji obračanje metlice se vrti z veliko hitrostjo, z visoko frekvenco in dober učinek.motor je brez odvečne porabe energije v postopku prenosa, ki lahko zmanjšajo nepotrebne vibracije in doseganje tihih obračanje mop posnemajo strani tlak. 2.če imate hišnega ljubljenčka,)

Poglejte tudi
Glavna Krtača Filter Strani Čopič, Rezervni Deli, dodatna Oprema Za Vorwerk VR200 Robot sesalnik
€49.58 €29.75

(popolnoma nov, visoko kakovostnih materialov, dobro je, trajne in zelo ujema z opremo. čiščenje dodatki, ki bo vaš dom robot na maksimalno učinkovitost.dodatne vsebine se zlahka odstrani in nadomesti, kot del rednega vzdrževanja.tudi zmanjšuje vdor prah, cvetni prah in druge alergene v zrak, ki ga dihajo. v, da bi dosegli najboljše)

Poglejte tudi
Majhna Velikost Ultrazvočni Čistilec 1.3 L Digitalni Nadzor Ultrazvočno Čiščenje Pralni Watch/Nakit Ultrazvočno Pranje Enota VGT-1613QTD
€86.56 €72.71

(izdelek parameter ime: ultrazvočni čistilec model: vgt-1613qtd notranji rezervoar velikost: 150*140*65mm videz velikost: 190*170*185mm zmogljivost: 1.3 l ultrazvočno moč: 50 w ultrazvočno frekvenca: 40khz grelna moč: 100w nastavljiv čas: 1-99min ogrevanje temperatura: 0-80℃)

Poglejte tudi
Nadomestni Deli Za Eufy X8 Sesalnik,Dopolnitev Kit
€20.57 €16.46

(popolnoma nov, visoko kakovostnega materiala, dobro narejen, trajno in dobro ujema z opremo. čiščenje dodatki, ki bo vaš dom robot izvaja na maksimalno učinkovitost. dodatno vsebino, ki je enostavno odstranite in znova vstavite, kot del rednega vzdrževanja. čiščenje dodatki vztrajati vaš robot čisto, medtem ko se zmanjša)

Poglejte tudi