Oznake: masaža orodja

Cena €3.86 €6.44

Celoten opis

Paket Vključuje:

1Piece * Lesene Trikotnik Trigger Točke Massager

O to postavko:

【Prinašajo zdravje】To je tradicionalni zdravstveni izdelek iz Kitajske, dedovanje teoriji tradicionalne Kitajske medicine.Enostavno vrtenja lahko aktivira mišice in kosti prstov na rokah, da krvni obtok gladko, in pomaga preprečiti srčne bolezni, možganske krvavitve, Alzheimerjeva bolezen itd.Zdaj odrasli, ki so pod veliko pritiska.To decompressor lahko tudi razbremeniti pritisk in, da ljudje bolj sproščeno.

【Primerna za darilo daje】Darilo je dal zdravje, materinski dan, mati, oče je dan, da oče je dobra izbira.To je tudi super darilo za 50 let stare upokojence, za prehod na nov dom, kot obletnico poroke dar, in za prijatelje in družino.Z lepo darilo polje, se to darilo bolje in plemenito.

【Kadarkoli, kjerkoli】To massager je majhen in lepe.To lahko opravi okoli in se uporablja povsod.To se lahko uporablja doma, v pisarni, na prostem hojo, nakupovanje v trgovini, kjerkoli in kadarkoli.Lahko ga uporabite za masažo roke ali obraz.

【Mahagoni materiala】je izdelan iz plemenitih mahagoni in Burmanski palisander z roko.Se počuti udobno in trajne.Ker je izdelan iz čistega naravnega mahagoni, če je dobro vzdrževana, več se ga uporablja, svetlejša bo.Ker to je čisto naravno plemenitih lesa, je normalno, da so kromatične aberacije.

【 Zelo dobro lesene masaža orodja 】

Ne gre samo za lajšanje bolečin lesa masaža orodje, vendar vaše kože negi in vlažilna zaveznik, kot tudi.

Zakaj me poglej, kot je ta?

1. Primeren za vse velikosti rok.Enotni ročni massager

2. Vse vrste ročnih holding drža je to primerno.Naredite vaše želje

3. Vzvod načelo.Manj napora, Naredite bolj sproščujoče

Ta majhen masaža leseno orodje, ki je tudi dobro znano, kot so:

1. Kitajska Masaža Orodje

2. Tajska Masaža Stopal Orodje

3. Priročnik Globoko Tkivo Massager

Nasveti: Naši izdelki so narejeni iz 100% naravnega lesa.Vsak teksturo in barvo razlika je subtilna, kot tudi rahla razlika med slike.Veselimo vašega razumevanja.

Specifikacije

  • Blagovna Znamka: HEAATHH
  • Postavka Vrsta: Masaža & Sprostitev
  • Padec Ladijskega Prometa: Da,
  • limfne drenaže lesa: les terapija orodja
  • mahagoni lesa terapija orodja: les masaža orodja limfni
  • Material: Les
  • Način Uporabe: Priročnik
  • Uporaba: Telo
  • limfne drenaže: trigger točke orodje
  • trigger točke: gua sha masaža orodje
  • trigger point masaža orodje: tlak točke masaža orodje
  • Velikost: Medium
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: Les Trigger Točke Massager
  • limfne drenaže orodje: les masaža orodje

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Pussy Ass Moški Masturbator za Samozadovoljevanje Moških,3D 1,5 Kg Realističnih Seks Igrača z Deviškim Nožnice in Analne Stroker, Žep Muca
€34.70 €19.44

(o tej postavki 1. seksi in zapeljive krivulje---genitalni masturbator je seksi oblinami in zdrave trebušne mišice.to lahko enostavno primite dekle pasu in bi vam vrhunsko deviško izkušenj med uporabo.lahko izberete vaše najljubše držo osvojiti njo. 2. kot nalašč velikost in prenosljivost---ta rit sex igrača je prave velikosti, 20)

Poglejte tudi
Nov Lak za Vrtalni Stroj 30000 / MIN Polnilna Nohte Gel Polisher za Manikuro Pralni Electric Nail Vaja s Polno Zaslon LCD
€48.60 €38.39

(profesionalni električni nohtov vrtalni stroj z 2200mah vgrajeno baterijo, ki je odlična za vse vrste lakov za delo iz kiparstvo, kožo,poliranje.to je kot nalašč, če bi to potovanje ! specifikacija: postavka vrsta:prenosni nohtov stroja vrtati material:abs vhodna napetost: 110v/220-240v frekvenca: 50/60hz izhod:)

Poglejte tudi
SPF50+ Vlažilni Sonce Zaslon Kolagena za zaščito pred soncem Protetor Zob Sončno Uv Sevanje za zaščito pred soncem Krema za Telo Olje-Nadzor 60ml
€5.23 €2.82

(funkcija: prosimo, upoštevajte,: drugi dodatki niso vključeni. 100% nov kakovosti specifikacija: 30 ml/60ml sestavine: hidrogenirana oljčno olje, octopine, xanthan gum, itd. rok trajanja: 3 leta glavne funkcije: tri-dimenzionalni za zaščito pred soncem, anti-photoaging in izolacije zunanje onesnaženje značilnosti:.)

Poglejte tudi
10 škatel/veliko B/C/D Curl Mix Velikost umetne Trepalnice Posamezne Trepalnice Super Mehka 0,05 mm Debeline Make up Cilia Razširitev
€74.96 €62.97

(večino cena: vljudno prosim stik z nami,vam bomo ponudili boljšo ceno! o ladijski: 1), bomo ladja vaše naročil prek zelisca-prijozici.si standardna dostava ali e-pošta,če želite poslati ven skozi drugi način dostave,vljudno prosimo, da nas kontaktirate. 2)če ne boste prejeli vaše naročilo, ko dolgo časa,nas prosimo kontaktirajte,preverili)

Poglejte tudi
1pcs 500 ml Renhe Iznajdljivost Shuiguang Visoke Čistosti Čistilno Mleko Globinsko Čiščenje Blage Amino Kisline Facial Cleanser
€55.54 €49.99

(dobrodošli na moje trgovine, zato da se omogoči vam, da hitro najdejo proizvode, ki jih želite v prihodnosti, prosimo, bodite pozorni in zbiranje, prosimo, upoštevajte,: 1: po plačilu, bo običajno pošiljajo v roku 1 do 2 dni. 2: prosim, ne dvigniti spora pred iztekom dobavnega roka.če se vam še vedno ni prejelo blaga po koncu)

Poglejte tudi
Propinkup Strani-brezplačno Moško Samozadovoljevanje Pokal Samodejno 5D Teksturirane Prilagodljiv Rokav
€329.29

(izdelka: vrhunsko materiala & 3d teksturo - ta prostoročno masturbator je narejen iz odlične hrane silikona, z realistično 3d teksturo rokav, lahko občutek, da je super mehka, gladka in kot pravi vagine. več thrusting načine - to prostoročno masturbator je funkcija, ki temelji na osnovno funkcijo človek je masturbacija pokal vibracij,)

Poglejte tudi
Profesionalna Švicarska Motornih Stalno Ličila Pralni Tattoo Pero Stalno Ličila Tatoo Napajanje za Tatoo Pralni Obrvi Ustnice
€139.49 €90.67

(nov prihod trajni make-up pero švicarski motornih stalno ličila tatoo napajanje za tatoo obrvi ustnice spusti nakupovanje specifikacija: material: aluminij delovna napetost: 6v-8v vhodna napetost: 110 - 240v. izhod: 0 - 12v. na voljo za uporabo po vsem svetu z vgrajeno kartico. teža: 165g. barva:)

Poglejte tudi
1Pcs Pisane Zobne Vtis, Pladnji Plastičnih Materialov Zob Imetnika
€4.01 €2.81

(pošiljko 1. dostava po celem svetu. (razen nekaterih državah in apo/fpo) 2. nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. smo le ladja potrdila, da naslovi.vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo. 4. slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5.)

Poglejte tudi
1pc Stroj iz Enega Kosa In Vrečko za Varovanje sluha Univerzalno In Vrečko za Varstvo Zajema Zaščiteni Stomo Zaščitni Rokav Zdravstvenega Varstva
€5.43 €3.53

(značilnosti: 1.100% popolnoma novo in super visoko kakovost. 2. material je dobro in izdelavi, kar je v redu, ki vam daje odličen občutek za uporabo. 3. izdelek je primeren za bolnike, ki opravljajo colectomy ali polarizacija operacijo. 4. čiščenje in vrečko redno varujejo vaše zdravje.to vam bo dobro služil. 5.)

Poglejte tudi
Jambor Tatoo Tour Mini Ličila Stalno Rotacijski Tattoo Stroj S Pro Igle Trojno Črno Črnilo Tattoo Pero Pralni Kit
€195.99 €137.19

(jambor tatoo tour mini trajna za ličila rotacijski tattoo stroj z jamborom tatoo pro igle trojno črno črnilo tattoo pero pralni kit 1/ pralni značilno: neto teža: 82g delovna napetost: 5-8v hitrost: 8v / 9000rpm neprekinjeno, tiho in nežno dela poseben steber brez jedrne motornih opomba: za zaščito)

Poglejte tudi
10Pcs Snake Venom Lajšanje Bolečin Krema Ledvenih Mišic Skupno Zvin Oskrba Mavca Artritis, Revmatizem Neuralgia Zdravljenje Mazilo
€30.77 €12.31

(ime izdelka: lajšanje bolečin smetane package: 10pcs brez polje rok trajanja : 2 leti teža: 20 g glavni učinki. 1. pomaga razbremeniti revmatoidni bolečine v sklepih 2. hitro razbremeni ozebline, zvini in različne bolečine v mišicah in bolečine 3. to je funkcija aktiviranje krvnega obtoka, za)

Poglejte tudi
2PCS/3PCS Foreskin Popravek Petelin Obroč za Večkratno uporabo Penis Obroči Zamudo Izliv Moškega glavice penisa Obroči Spolnih Igrač za Moške Odrasle
€2.96 €1.48

(2pcs/3pcs foreskin popravek petelin obroč za večkratno uporabo penis obroči zamudo izliv moškega glavice penisa obroči spolnih igrač za moške odrasle specifikacija: predmet: penis prstan material: tpe velikost:kot na sliki izdelek je elastična,so s in l velikosti teksturirane obroči so super za solo)

Poglejte tudi
Čarobno Ogledalo Kože Optičnega Pralni Obraz Analiza Naprave 3D AI Priznanje Detektorji Vlage Obraza Analyzer Lepota Oprema
€1 599.57

(prosimo, da stik z mano, preden sprejme naročilo ,sem lahko veljajo za vas popust v ladijski promet pristojbina !!! spoštovani kupec, dobrodošli na kitajsko, severno oloey estetske trgovini ! upam, da boste uživali nakupovanje pri nas. prosimo, vzemite si nekaj minut, da preberete naslednje: 1. sodelujemo z logistiko in)

Poglejte tudi
Masaža Roller Palico,Meridian Masažo Hrbta Lesene Odpraviti Utrujenost Zmanjšanje Maščobe, Mišic, Bolečin Masaža Roller Lesa Masaža Roller
€30.30 €16.06

(o izdelku: 1. enostavno oprijem: masažni valj palico sprejme ročaj, ki ne drsi, ki je enostavno razumeti in bolj priročno za uporabo, ki lahko učinkovito sprostite mišice vse dele ramena, pas, roke, noge, vrat, noge, itd. 2. pomirja vaše telo: lesene masaža roller palice so dobro porazdeljeni, da vam tkiva božal potrebujete in pomoč)

Poglejte tudi