Cena €56.99 €64.03

Celoten opis

Dragi prijatelji: kozmetiki se proizvaja z naše tovarne so bile stroge pregled v vsak proces, s lepe izdelave, strogo embalaže in kakovostne poprodajne storitve.Prosimo, bodite prepričani, za nakup, dostava v 24 urah, dobrodošli na debelo

Razdalja je dolga, zato je priporočljivo, da kupite več kot 2 steklenice, ki jih lahko shranite na ladijski promet, in vam ni treba pogosto obnavljajo,

Obvestilo: Zaradi nedavnega strogo carinskega pregleda, je priporočljivo, da izberejo:

"Cainiao Standard Za Posebne Blaga"

"Cainiao Saver Dostava Za Posebne Blaga"

"Cainiao Standard - SG Zraka"

"TOPYOU"

Funkcija:

Prosimo, upoštevajte,: drugi dodatki niso vključeni.

100% nov kakovosti

Specifikacija: 10 ml

,30 ml

Stanje: Tekočina

Barva: svetlo rumena

Uporablja: nožna kopel, masaža, kopeli, aromaterapija, spa

Varstvo: noge, zadnjica, vrat, telo, itd.

Navodila:

1. Vzemite majhno količino eteričnega olja

2. 2-3 kapljic bistvo točk na dlani, enostaven za uporabo

3. Enakomerno nanesite eteričnih olj na prizadetem območju in nežno masažo

4. Masaža, dokler ne absorbira

5. Podrsajte kožo s prsti, da pomaga absorbirati olje

Opomba:

1. Ročno merjenje tolerance je 2-5 g.Prosim, ne moti vašo zamenjavo.

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, posnetek morda ne odražajo dejansko barvo izdelka.najlepša hvala!

3. SKU barva je barva izdelka

Paket Je Vključeno:

1 *Naprave masažno olje

Plačilo methodWe sprejeti Alipay, Zahodne Unije, PayPal, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive skozi securepaymentprocessor DEPOZITNI.

O nas:

1.Dropshipping in združujejo dostave so tako avaiable v naši trgovini.

2.Lahko mix vse elemente, velikosti in tako naprej.več količina, več popusta.3.Trgovina na debelo in prilagodite so dobrodošle !Mi lahko ladja blaga do kupca directy.

O Package:

Da bi zaščitili vašo zasebnost, vam zagotavljamo, da pošljete svoje izdelke v varnem stanju.Izdelek, ki bo opremljen z zračno blazino/rumena mehurček plastičnih sredstev, da bi preprečili poškodbe, med transportion.

O Garancijo:

Celotno vračilo če izdelek ne ustreza opisu ali poškodovan.

O Izdelku:

Vsi izdelki so 100% čisto nova, učinkovita in natančno preveriti pred pošiljanjem.

Vsi izdelki so narejeni iz Medicinskega razreda material, 100% varnosti, neškodljiv za telo (običajno je, da vonj rahel vonj, ko prvič odprete, ker je bil izdelek v zaprti embalaži za več mesecev.Prosimo, jo očistite in suho, da seveda, vonj bo izginil takoj.)

O Pošiljki:

Bomo pošlje naročilo v 5 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme,pubilc počitnice in tako naprej.Če bi dosen ne recevied v izjavljam, čas, se, prosimo, obrnite na nas.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Kaj storiti, če izpolnjujejo izdelek problem?

Prosimo, uporabljajte po navodilih za uporabo, prvič, če še vedno ne morete uporabiti, se obrnite na službo v času, prosimo ne odpirajte spora na bo, verjamemo, communiocation je veliko bolje, kot spora.

O Delovnem Času:

Ker je časovna razlika, bo prišlo do zamude v komunikaciji, vendar sporočila bodo odgovori v roku enega dne.prosimo, bodite potrpežljivi.

O Povratnih Informacij:

Če ste zadovoljni na naši produts, pls, da nam postive povratne informacije.Najlepša hvala!Pls stik z nami, preden zapustite negativne povratne informacije, lahko delamo skupaj za reševanje spora.

Vašo spodbudo in podporo, ki je naše stalno naprej zagon.potrudili se bomo za yourSatisfaction.Še enkrat hvala za vašo podporo in pomoč ves čas.

Specifikacije

  • Funkcija: debelušen rit
  • Število kosov: Ena Enota
  • Država/Regija Proizvodnji: Kitajska
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Oblikovanje: Tekoče
  • Blagovna Znamka: slike
  • Sestavine: rastlin, zaradi česar
  • Številka Modela: Obrat masažno olje
  • Certificiranje: GZBJZ
  • Spol: Ženski
  • Postavka Vrsta: Obraz Serum
  • Številka Potrdila: 20180321

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Limfne Drenaže Massager Orodje Set,Les Terapija Masaža Orodja,Lesa Masaža Pokal Palico Roller Oblikovne Odbor,Oblikovanja Telesa
€25.50 €11.47

(paket vključuje: 1/2/3/4/5pcs * lesene massager opomba: smo 16 različnih kombinacij nastavitev za vas, da izberete.ki lahko izpolnjujejo vaše različne potrebe za sprostitev mišic in sprostitev stresa. specifikacije: 1. ime: lesena massager 2. material: 100% naravni les 3. barva: lesena 4. velikost:)

Poglejte tudi
Strokovno 13 Kos Pedikura Kit Komplet Za Nohte Clipper Stopala Datoteke Callus Odstranjevalec Nipper Clipper Kompleti Kozmetični Set Za Manikiranje
€16.87 €11.65

(pošiljko 1. dostava po celem svetu. (razen nekaterih državah in apo/fpo) 2. nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. smo le ladja potrdila, da naslovi.vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo. 4. slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5.)

Poglejte tudi
Nail Robčki za lak, Odstranjevalec 100 kozarcev/Vrečko Bombaž Nail Art Orodje za Čiščenje Nohtov je Enostaven Za Uporabo in Gladko Brezplačno Serviete, Robčki
€0.77

(opis nail art okrasnih okraski na nohtih,v našo lepo paket!za vas, za lepoto! uporabite jih lahko tudi za dekoriranje vašega doma, mobilni telefon, na primer, očala, izdelan kartico, hladilnik, body art, itd. uporabljajo svojo ustvarjalnost , lahko naredite čudovite vzorce na svoj način! enostavna za nanos na naravni ali umetni)

Poglejte tudi
Retinol Anti-aging Serum Gubam Odstranitev Zbledi Fine Linije Dviganje Bistvo Zob Rumene, Učvrstitev Obraza Izdelek za Nego Kože
€21.11 €8.45

(retinol anti-aging serum gubam odstranitev zbledi fine linije dviganje bistvo zob rumene, učvrstitev obraza izdelek za nego kože značilnosti: 1.dopolnitev hranil in vlage v koži. 2.to odpravlja suho kožo in zmanjša drobne gubice. 3.dolgoročni uporabi se lahko osvetlitev ton kože in anti-aging, odstranite gube, obrazne)

Poglejte tudi
3/1Pc Tekoče Obrvi Nepremočljiva Naravni Ultra Tanek Glavo, Obrvi Svinčnik Znoj-dokazilo Dolgotrajno Obrvi Svinčnik za Oči Ličila Kozmetični
€6.67 €3.33

(specifikacija: kategorija izdelka: tekočina obrvi svinčnik značilnosti: gladko brushstrokes, jasno, korenine, ustvariti tri-dimenzionalni živo divje obrvi velikost izdelka: približno 12.2 cm*1.4 cm*2 cm sestavine: glicerin, stiren/akril (lipidov) kopolimer akrilnih (lipidov) kopolimer, butilen glikola, itd uporaba:)

Poglejte tudi
Analni Vibrator Za Moške Prostate Massager Dark Knight 10 Vibracije 10 Pulzov Z Vibriranjem Analni Seks Igrače Rit Svečke P Spot Stimulator
€205.81

(analni vibrator za moške prostate massager dark knight 10 vibracije 10 pulzov z vibriranjem analni seks igrače rit svečke p spot stimulator izdelka: 10-frekvenca vibracij & 10-frekvenca impulza,100 funkcijo kombinacije za piha vaš um. 3-v-1 design bo hkrati spodbujala p-spot, presredka, in anus. razgiban ukrivljen gred)

Poglejte tudi
Nitka Imetnik Ponovno Flosser Nitka Imetnik Zamenjava za Večkratno uporabo Nitke Ročaj Držalo za Obračun Orodje ( )
€40.79

(descerption nitka imetnik ponovno flosser nitka imetnik zamenjava za večkratno uporabo nitke ročaj držalo za obračun orodje ( ) značilnosti 💗lepo za gospodarstvo zobne nitke za čiščenje zob, ki so blizu skupaj.|💗sponki so utori za zdrs nitke za čiščenje zob.|💗udobje, ročaj in nedrsečo površino za boljši nadzor.omogočajo)

Poglejte tudi
12 Steklenic Trepalnico Šampon Komplet Za Podaljšanje Trepalnic Lepilo Oči, Trepalnice Čiščenje Pene Črpalka Ne Stimulacije Ličila Trepalnico Čistilo
€525.36 €262.68

(paket je vključeno: 1 2* trepalnico šampon, 12* ščetka za čiščenje okus:brez okusa,mint,banana,vrtnice,limone,sivke,jagoda funkcija: prosimo, upoštevajte,: drugi dodatki niso vključeni. 100% nov kakovosti neto vsebina: 60ml toplo opomnik: marshmallow čiščenje puff lahko enostavno odstranite)

Poglejte tudi
50 g/vrečko Fluorescentna Ultra-tanek Srce, Metulj, Šesterokotnih, Kvadratnih Bleščica Svetlobni Učinek 3D Nail Art Tiste Bleščice Kosmičev #HJ38
€8.44 €5.06

(81967 2022 manikura najbolje prodajanih 50 g/vrečko fluorescentna ultra-tanek srce, metulj, šesterokotnih, kvadratnih bleščica svetlobni učinek 3d nail art tiste bleščice kosmičev #hj38 mix neon nail art bleščice sequins luminous glow in the dark fluorescentna ljubezen srce oblika luskast manikura nasveti za kolo neon, fosfor,)

Poglejte tudi
Bcuelov Vitamin E Kapsule Anti-oksidacija Zamude Staranje Kože, Obnavlja in Aktivira Kožo, Vitalnost in Izboljšuje Odpornost
€12.27 €6.13

(naravni vitamin e kapsule anti-aging zob antioksidant zdrave kosti, zobe izboljšanje imunosti močan antioksidant: vitamin e, je glavni maščobi topen antioksidant v človeškem telesu; kot antioksidant, to pomaga v boju prosti radikali, ki poškodujejo celice, brez osnove povzročijo oksidacijski stres v telesu in lahko privede do celične preobremenitve)

Poglejte tudi
Stres Se Sprostite Ženski Kože Proti Gubam Orodje Kopel Za Stopala Massager Mini Nego Drgnite Roke Roller Masaža Za Spodbujanje Akupunktura Točk
€60.00 €56.40

(material: plastika velikost: 19 x 8 x 4.5 cm barvo naključno pošiljanje začetek konec)

Poglejte tudi
Non C lok, XXL Kvadratnih Krsto Dolgo Akrilnih Nohtov Nasveti False Nohti Manikira Nasvet Salon Oskrbe 100 kozarcev/box
€6.99 €5.25

(opis: barva: jasna 100 kozarcev/box nohtov obliko: non c lok, xxl kvadratnih krsto nasveti velikost: 10pcs za vsako velikost,10 velikosti,skupaj 100 kozarcev primeren za uporabo z gelom, akril aplikacije lahko dodate nail art okraski na nohtu in oblikovanje svoj slog in vzorec!)

Poglejte tudi
Membrane Za Cryo Hujšanje Stroj S 4 Ročaji Cryo Pralni Izgorevanje Maščob
€212.55 €167.91

(proti zmrzovanju membrane anti freeze film proti zamrznitvi membrane ploščica velikosti 12*12 cm, 27*30 cm 28*28 cm 34*42cm štiri velikosti proti zmrzovanju membrans za vaše izbire(34*42cm 27*30 cm 28*28 cm 12*12 cm) prednosti anti-zamrznitev membrane 1. edinstven recept proti zmrzovanju . 2. cryot herapy zaščito)

Poglejte tudi
Anus Nelagodje Bolečin Mazilo Notranje Hemoroide Zunanje Analne Fisure Analni Otekanje Nelagodje Bolečin Kitajski Zeliščni Smetane 20 g
€51.85 €25.92

(značilnosti: 1. lajša anus nelagodje. 2. kitajski zeliščni sestavine, preprost za uporabo. kako uporabljati: 1. operite poškodovana območja z toplo vodo pred uporabo mazila 2. nanesite mazilo na prizadetem območju, nežno, 2-3 krat na dan specifikacija: neto vsebina: 20 g uporablja: lajšanje)

Poglejte tudi
Črna Tebori 3D Tattoo Pero Microblading Igle Stalno Ličila Priročnik za Strokovno Obrvi Tatoo Tebori Orodja Geat Kakovosti
€11.30 €8.14

(odlična kakovost microblading tebori pero odlična kakovost microblading tebori pero veliki velikost priročnik obrvi tatoo tools trajno lepoto ličila značilnosti: 1.odlična kakovost microblading tebori pero veliki velikost 2.barve:črna 3.enostaven za uporabo, enostavno zamenjati. 4.velika velikost priročnik)

Poglejte tudi
Metulj Gua Sha iz Nerjavečega Jekla Orodje za Obraz, Masaža Strgalo za Nego Obraza Kože, ki se Uporablja za Nazaj, Noge, Roke, Vrat, Ramenski
€16.21 €9.24

(o to postavko: 1. kakovost materiala: v gua sha orodje je izdelano iz kakovostnega nerjavečega jekla material, stabilno in zmanjševanje trenja za občutljive podporo, polirani na zrcalni površini, nemoten in enostaven za čiščenje, to je nadgradnja tradicionalne gua sha kamen; obraza masaža orodje je lepo za obraza spa, gladki robovi strgalo)

Poglejte tudi