Cena €21.02 €35.04

Celoten opis

Pozdravljeni!dobrodošli v naši trgovini!Kakovost prvi, najboljšo storitev.Stranke so naši prijatelji.

Mi lahko zagotovi neposredno prodajo ter trgovina, dobrodošli prijatelji iz vseh družbenih slojev za sodelovanje z nami.

L-obliki kavč potrebe za nakup dveh

Kavč pokrov velikost:

a.90-140 cm / 35-55 cm (1-oseba sedež, pokrov je primeren za večino foteljih)

b.145-185 cm / 57-72 cm (2-sedežnica 2-sedežnica kavč pokrov je primeren za do dve osebi)

c.190-230 cm / 75-90 cm (3-sedežna kavč pokrov je primeren za večino zofe)

d.235-300 cm / 92 do 118 cm (4-sedežna kavč pokrov je primeren za večino zofe)

Ta izdelek je le kavč pokrov in ne vključuje blazino kritje. (Vzglavnik primerih je treba kupiti posebej)

Ta kavč pokrov je primeren za sedežno garnituro z razliko med sedež z naslonjali in armrest.

Merjenje dolžine kavč mora biti enaka, kot rdečo črto spodaj, vključno z višino in širino foteljih na obeh straneh kavč!

Material in oblika: poliester in spandex tkanin.Zaobljenih oglišč ne prekrivajte vogalih in niso enostavno gubam; elastični trak in spodnji pas sta zaprta in dvojno ojačana, zato jih ni enostavno premikanje.

Najbolj primerna pohištvo: primeren za večino vrst zofe, kot so tkanine, zofe z vrzeli ali usnjene zofe.

Prosimo, da ukrepa pred nakupom.

Postavitev: Če je vaš kavč je L-obliki ali v kotu, ki je sestavljena iz 2 delov, ki jih potrebujete, da bi 2 določa.Kavč pokrov je primeren za sedežno garnituro z velik razkorak med sedež z naslonjali in armrest.Majhno krpo trak, ki ga uporabljate za varno je, da jo potisnete navzdol, kolikor je mogoče, varno v mesto.

Varstvo: Ta osnovni kavč pokrov lahko zaščito in zaščito vašega pohištva iz madeže, madeže, obrabo in poškodbe, da preprečite poškodbe.To je kot nalašč za hiše s pets, ali ljudi, ki iščejo poceni pohištvo za varstvo rešitve, je lahko vaš dnevni sobi, čistejši in očarati goste z manj denarja.svetloba,

Enostavno vzdrževanje: enostavno namestiti, in izberete in kraj; pralni pranje s hladno vodo, ni belilo, suho, nizke temperature, ne železa, namestitveni koraki so, kot je prikazano na sliki.Prosimo, upoštevajte,: označeni strani je zadnji strani.Obstaja nekaj pene parfum v njem, ali si lahko pripravimo brisačo ali drugih stvari, ki pomagajo vstavite odeja pokrovček potisnite na kavč, da zagotovi, da so naši odeja kritje je bolj primerna za vaš kavč.Prosimo, preverite, če obstaja vrzel med nazaj na stol in roke (vrzel))) Peel off kožo, tako da jo je mogoče popraviti vogale in dal pokrov na.Naše zajema lahko tudi bolje prilegajo sferične zofe.

Pogosta Vprašanja:

Q: ali Lahko dobim več popusta?

A: Hvala za vaše zanimanje za naše artikle.Obstaja določen znesek, ki je izven popust in kuponi v naši trgovini, ga lahko uporabljate, če izpolnjujete pogoje.Ne moremo ponuditi več popusta, ker naša cena navedena je bila natančno izračunana, in zapusti omejeno dobiček že, upam, da boste lahko razumeli.

Q: sem Lahko prilagodite izdelek?

A: Mi lahko prilagodite oblika in velikost za najbolj tekstil doma predmete v naši trgovini.Vključno z: prevleke, tapiserija, plaža brisačo, blazine pokrov in itd.

Prosimo, obrnite na našo customer service za več informacij.

V: Kdaj bo moje naročilo bo odpremljeno?

A: Popolnoma smo morali urediti vaš paket v 3-5 dneh, ne več kot 7 dni.Če je nujno naročilo, vas prosimo, da pripombe, ko oddate naročilo ali pa se obrnite na našo customer service, da zahteva za vas.

Q: Ko bo paket prišli?

A: paketov, ki običajno pridejo v 7~20 delovnih dni, ne štetja praznike in vikende.Ogledate si lahko čas poštnine sliko vaši državi na koncu te strani.

Q: Kakšna je vaša politika vračanja?

O: Naši politiki vračila: če je problem kakovosti blaga, ali blaga pošljite napake, bomo vrnjeno celotno vračilo; Če kupci, ki so kupili napačno blago, kupec treba plačati tovorni vrnjeno blago, tam lahko tudi polno nadomestilo.

Vsa sporočila bodo odgovorili v 24 urah, vaš srečen storitev, zagotovljenih v nas.

Previdnostni ukrepi:

Velikost izdelka je merjena z roko, z dajanjem pravi predmet vodoravno, in je morda prišlo do napake 1-3cm.Prosimo, bodite pozorni, da je ta dejavnik pri nakupu!Vse izbrane fotografije so posnete v naravi.Zaradi razlik v svetlosti in zaslon, je lahko barva razlika z dejanskega izdelka.To vrsto problema, ni izdelek kakovosti problem.Končna barva je ob upoštevanju dejanskega izdelka.

Specifikacije

  • Fabirc Slog: Jacquard
  • Sezona: Spomladi in Poleti
  • Slog: 3D Tiskanje
  • Proces Tehnika: Osnovna
  • Tip Funkcije: Vse Zajema
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Fabirc Gradbeništvo: 150gsm
  • CN: Zhejiang
  • Material: Poliester
  • Proizvodnja: Kavč Pokrov
  • Uporablja Kavč: L-shaped

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Mehko Žametno Plišastih Kavč Zajema Barva Elastična Kavču Kritje L Oblikovan Kavč Kritje Zaščitnik Klopi Zajema 1/2/3/4 Sedežev
€22.57 €11.28

(mehko žametno plišastih kavč zajema barva elastična kavču kritje l oblikovan kavč kritje zaščitnik klopi zajema 1/2/3/4 sedeži material:žamet velikost: (90-140 cm) -35.4x55inch (145-185 cm)-57x72.8inch (190-230 cm)-74.8x90.55 (235-300 cm)-92.5x118inch pakiranje seznam : kakor te je volja opomba: 1.1)

Poglejte tudi
Geometrijske Elastična Kavč Kritje Za Dnevni Prostor Kavč Kritje Avto Salon Področna Kavču Kritje Kotu Kavč Slipcover 1/2/3/4 Sedeži
€38.07

(geometrijske elastična kavč kritje za dnevni prostor kavč kritje avto salon področna kavču kritje kotu kavč slipcover 1/2/3/4 seaters paket vključuje: 1 x kavč pokrov izdelek q:to je standardna velikost? a: digitalni tisk, je morda prišlo do napake, 2-3cm, morda ne tako velik napake, prosimo za razumevanje. q:)

Poglejte tudi
Trajne 3'x5 " Območje Preprogo Kraljevsko Modra Pralni Tkane Tradicionalni Cvetlični Notranje Preproge za v Posteljo Sobi Doma Dnevna Soba Dekoracijo
€325.29 €224.46

(izboljšanje vašega doma s to očarljiv modra dvorišče preprogo, ki bo spremenila vaše tla v lepih kosov art.njen očarljiv kos, ki bo zagotovo zadiha svež zrak v ambient vašega doma in se znebite monotonost in enotnosti.to preprogo je visoka kakovost kos narejeni v indiji, ki je strojno tkane v polipropilena friese preje z 3/4 kup višine.tradicionalno)

Poglejte tudi
Skandinavski Slog Taftana Pika Geometrijske zapnite 45X45cm 30X50cm Ročno Vrgel Vzglavnik Za Dnevni Prostor Kavč Dekoracijo MT
€156.64 €86.16

(o velikosti blazine pokrov je ročno izdelan, zato vas prosimo, dovolite,+/-1- 3 cm, šivalni strpnost,dolžina blazine kritje se nanaša na razdaljo šivanje za šivanje,zato prosimo, obrnite zunaj in merjenje o barvo kromatične aberacije: kot strel svetlobnih okoljih z različnimi tkanine, boste videli svetlobo, povzročeno kromatične)

Poglejte tudi
PVC Nepremočljiva Namizni prt Okrogel Prt Nappe Tabela Kritje Stranko Poroko Namizni prt za Domači Kuhinji Prtom Mantel
€23.33 €12.83

(tip: namizni prt/tabela pokrov/home tekstilnih material: pvc in plastike velikost: 137x137cm, 152x152cm, 180x180cm, 200x200cm, 220x220cm, strpnost 1-3cm barva: multicolor, kot fotografij oblika: okrogel slog: sodobno, pastorala značilnost: nepremočljiva, oilproof, moda, enostaven za pranje količina:)

Poglejte tudi
Galaxy Prostor, Posteljnina Nabor 3D Vesolju Rjuhe Kritje Psihedelični Odeja Pokrov z Zadrgo Kraljica Dvojni Poliester Tolažnik Kritje Otroci
€520.23 €249.71

(če želite več slogov, lahko mi pošljete vaše fotografije, vse vrste fotografije,slike,slike,risbe,umetniško delo lahko eaily končano. lahko natisnete poljubno sliko, ki vam je všeč na spletu ali fotografijo vaše hišne ljubljenčke, nove risbe svoje umetniško delo. to je tako enostavno, kot je tiskanje na papir!! plssend)

Poglejte tudi
Belo Vezenje Prt Za Domače Čipke Votlih Prt Za Poroko, Rojstni Dan Gostije Multi Velikost Pohištva Tabela Pokrov
€20.90 €10.03

(ime izdelka : bele čipke tabela kritje ,namizni prt za poroko barva : bela material : poliester uporaba : namizni / mizico / tv omara / jedilnico-tabela)

Poglejte tudi
Risanka Lev Glavo Krog Preproga Mehka Dnevna Soba, Spalnica Preprogo Otroci Soba Otrok Anit-Slip Predpražnike
€48.36 €38.68

(---opis--- značilnosti: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti. visoka kakovost vpojne. super non-slip učinek. visoko kakovostnih mikrovlaken, mehko in udobno. obleka za dnevna soba, spalnica, kopalnica in tako naprej. material: poliester velikost: 100*100 cm, 120*120 cm vrsta izdelka:)

Poglejte tudi
1PCS Moda rjuhe Doma Mehko Posteljo Stanja BedSheets Za Kralj/Kraljica Velikosti Tiskanja Cvet Moda Vzmetnice Zaščito Pokrova
€23.55 €14.36

(paket vključuje: 1x nočitev stanja japonski zgleduje elegance: preoblikovati svojo spalnico s to izvrstno japonski slog posteljni set. celoten sklop: vključuje 1 postelja stanja za usklajen in polirani videz. mehko in razkošno: izkušnje premium udobje s te visoko kakovostne, mehke rjuhe. kralj/kraljica velikosti fit: zasnovan)

Poglejte tudi
Oprati Bombaža Posteljni Set Princesa Cvetlični Posteljo Krilo 4-delni Set Dvojni Listi Bedspread na Posteljno Perilo Duvets Nekaj Bedsheets
€436.77 €327.57

(opombe: 1.glede ročno izmerjene velikosti predmetov, je lahko razlika od 1 do 3 cm. 2.zaradi različnih svetila in zaslona, je izdelek lahko so rahlo barvno razliko. 3.če paketa presega težo standard, bomo spremenili logistika metoda ali razdeli v pakete in poda.)

Poglejte tudi
Sanjam Mačke Odeja Micro Flanela Flis Odeja Udobno Toplotno Kul Mačka Odejo Trajne Pad Postelja Kritje Toplo Odejo Kavč
€15.67 €7.68

(ime izdelka :flanela odejo materialov :coral runo teža :0.4-1.0 kg velikost :120cmx100cm,150cmx120cm,200cmx150cm paket vključuje :1pcs odejo enostavno nego :strojno pomivanje hladne, bobnasti suh na nizko toploto, izogibajte se neposredni toplote, ne uporabljajte belila sezona :pomlad, poletje, jesen, zima načrtovanje)

Poglejte tudi
Autobots Preoblikovanje Robot Flis Odeja 3D Vsem Natisnjeno Nosljivi Odejo Odrasli/otroci Flis Odeja Sherpa Odejo 04
€27.43 €20.02

(priprava čas: potrebujemo 2-3 delovnih dni za pripravo vaše naročilo glede na naših številnih naročil vsak dan. opomba: če izberete brezplačno dostavo možnost, vaš paket bo dostavijo neposredno začetni le enkrat ali ga bodo poslali na vaš lokalni pošti, potem boste morali vzeti vaš številko za sledenje in vaše osebne izkaznice)

Poglejte tudi