Oznake: nakup posušene kamilice cvetovi, naravni kamilica cvetje, naravni posušene kamilice, večino kamilica cvetje, chamomil

Cena €10.86 €11.42

Celoten opis

Opis Izdelka

Kamilica (matricaria chamomilla), ki je kot nalašč za izdelavo kemično-brezplačno losjon, šampon in mila.Uporabite lahko tudi cvetjem, da ekstrakta kamilice za eterična olja in druge aplikacije.

1.Specifikacije: 50 G.

2.Shranjevanje:zaprt, hladen, suh, shranjujte v temnem prezračevanem mestu.

3.12 mesecev po odprtju je treba uporabiti čim prej.

Značilnosti Izdelka

Naredi vlažilna in pomirjujoča dodatek za kopel in izdelki za kožo.

Opomba

1. Cvetni listi zlahka pade malo, ko stresemo jih, pazite, da kupujete če ste um.

2. Prosimo, upoštevajte, da vse velikosti in barv, lahko so malo odstopanje za ročno merjenje in zaslon.

Nakladanje in Dostave

Bomo skrbno preverite vsako podrobnost, preden pošiljko.Ker pakiranje velikost in drugih razlogov, ladijskega Stroškov ni zelo natančnost.če potrebujete druge dostava ( DHL\UP\FedEx\TNT.itd.), se obrnite na nas,vam bomo najboljšo ceno!

Specifikacije

  • moq: 50gr/paket
  • Vrsta: Gerbera
  • Funkcija: EKO
  • Vrsta Paketa: Karton + opp
  • Material: Rattan, Posušene kamilice cvetovi
  • Cvet Slog: Cvetna Glava
  • Slog: cvet
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Notranji Paket: OPP Vrečko
  • Številka Modela: LY19081901
  • Priložnosti: Stranka
  • CN: Jiangsu
  • Razvrstitev: Posušeno Cvetje

Komentarji

  1. / Stranka - 2023-09-06

    ODLIČNO

  2. / Stranka - 2023-07-13

    prišel dobro

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Usta Zajema Usposabljanje Zanke Nastavljiv Povodec Preprečevanje Skorja Hišne Potrebščine Anti Grize Kuža Nego Prostem Hoja Psa Gobec
€14.06 €4.78

(opis: udobno: izdelani iz trpežnega najlona, ki lahko stojijo do vsakodnevno uporabo in je udobna za nošenje.mehka in udobna tkanina zmanjšuje vaš pes je trenja z gobec. preprečevanje grize: super za agresivno in energična mladičev, za uporabo v času usposabljanja ali za vsakodnevne sprehode po okolici. nastavljiva: nastavljiv)

Poglejte tudi
800 Kos Prenosni Kapljično Kava V Prahu Papir Filtri Viseče Ušesa Polna Vreča Filter
€74.38 €60.24

(800 kos prenosni kapljično kava v prahu papir filtri viseče ušesa polna vreča filter posebnih netkanih materialov, ki visi ušesa polna vreča filter lahko visijo na skodelico kave.enostaven za uporabo in izvajanje,ustreza različne skodelice. kapljično vrečko filter je narejen iz uvožene hrane razred gradiva,uporabo posebnih netkanih materialov)

Poglejte tudi
Pet Sesalni Elastična Vlečenje Vrvi Igrače so odporni na Obrabo, Ugriz odporna na Čiščenje Zob Žvečilni Igrače za Hišne Potrebščine
€3.12 €1.84

(značilnosti: močno telo in dobro zdravje.psi imajo visoka stopnja debelosti, ki resno vpliva na njihovo zdravje.z uporabo igrače za povečanje vaja je srečno pot opis: ime: vlečenje vrvi, igrača barva: rdeča, zelena, modra material: tpr velikost: 42 x 9,5 cm uporablja predmete: psi seznam)

Poglejte tudi
3 vilice Ponaredek Češnjev Cvet Drevo flor Sakura cvet, drevo, Veja Umetne Rože Svilene Arch Poroko Ozadje Stensko Dekoracijo Doma
€5.71 €5.42

(ime: 3 veje umetnih sakura cvet material: svila,plastika,žica, iz železa barva: bela.roza,svetlo roza, šampanjec specifikacija: skupna dolžina je 100 cm z 3branches, 30pcs cvet glave.cvet premer je približno 4.5 cm aplicable scene: poroka in iz vrat dekoracijo, stene, plinovod in handrail dekoracijo maintence:)

Poglejte tudi
50pcs 3 trakovi z raznobarvno bell traku wands poroko wands sprejem poročno dekoracijo slovesnosti wands
€43.93 €25.04

(50pcs 3 trakovi z raznobarvno bell traku wands poroko wands sprejem poročno dekoracijo slovesnosti wands barva: kot na sliki kažejo, količina:50pcs ps: 8 različnih barv, modelov za vaše prijazno izberite,vljudno prosim povej mi, katero barvo boste potrebovali,če ne, bomo poslali rondamly za vas,hvala. dolžina)

Poglejte tudi
Spodbujanje Pravega stekla čajnik čaja grelnik vode 500 ML snemljiv čaj pot Pritisnite to tipko, da filter čaj
€7.99 €6.40

(1267736906842471 priporočamo us $ 8.99 /kos us $ 11.99 /kos us $ 12.99 /kos us $ 13.99 /set us $ 14.99 /kos us $ 23.98 /kos us $ 27.98 /kos us $ 33.00 /set us $ 14.99 /set us $ 39.98 /kos us $ 39.98 /kos us $ 15.99 /kos us $ 33.99 /set us $ 41.98 /kos)

Poglejte tudi
20 Kos Dolgo Papirja, Darilne Škatle Cvet Natisnjeni Peko Pakiranje Ročno Piškotki Nugat Darilni Embalaži Škatle
€19.84 €14.88

(---opis--- značilnosti: ime: pravokotni sneg čvrst nugat embalaža polje velikost: dolžina: 21.5*širina 7*višina 5 cm količina: 20pcs sklic zmogljivost: vi lahko postavite 18 nugat, 8 sneg kosmičev, 24 majhne piškotke, 3 80 g luna pecivo\jajčni rumenjak pecivo, 6 mung fižol pecivo [zaradi različnih)

Poglejte tudi
Silikonski Torto Plesni Čipke Olajšave Letnik Fondat Reliefi Dekoracijo Orodja Za Stranke Okraski, Čokolade Plesni Dodatki
€5.71 €4.39

(----postavka opis---- material:silikona teža:o = 105g / kos velikost:prosimo gledati slike barva: naključno barva(svetlo sive barve v normalno) 【visoke kakovosti in je enostaven za uporabo in čiščenje. in je mehko in enostavno za uporabo.】 ocena temperature:-40centigrade do+210centigrade ----pravi)

Poglejte tudi
36 Kos/Set Rose/Tulipanov/Peony Listov Silikonski Veiner Plesni Iz Nerjavečega Jekla Rezilo Plesni Fondat Venčni Torto Plesni Torta Dekoraterstvo Orodje
€57.40 €34.44

(36 kos/set rose/tulipanov/peony listov silikonski veiner plesni iz nerjavečega jekla rezilo plesni fondat venčni torto plesni torta dekoraterstvo orodje)

Poglejte tudi
Kavni Mlinček Čiščenje Krtačo Vintage Slog Naravno Leseni Ročaj Prah Espresso Krtačo Za Dom, Kuhinjo, Orodja, Pribor B4l8
€2.21 €1.33

(funkcije. visoka kakovost naravnih vlaken ščetine in lesen ročaj, da to trmast krtačo za vsakdanjo uporabo. ta kavni mlinček ščetka je oblikovana tako, da ščetko stran mleto kavo ostanek brez poškodbe rezila. za ustrezno vzdrževanje, je pomembno, da vaš espresso opremo brez kave razlogov, in ta čopič nima veliko delovnih)

Poglejte tudi
2 Kos Golob Korito Podajalnik Plastični Posodi Papiga Hrane Razpršilnik Ptica Kokoš, Hranjenje Blaga Perutnine
€160.12 €81.66

(opis z uporabo plastičnega materiala, to podajalnik za golobov je varno in trmast, z odlično teksturo, trpežna, za dolgo časa, ne da bi se zlahka poškodujejo.večnamenski hrane škatle, ki se pogosto uporabljajo za veliko perutnine ali ptice, da bi jedli skupaj, da se prepreči pecking in naj več golobov jesti ob istem času in brez motenj. značilnosti -barva:modra -material:plastika -)

Poglejte tudi
Po meri 500 mg Kvarčno Cevko Ozon Generator za Zrak in Vodo, Čiščenje Ozona Cev s Podporo Ozonator 10PCS DGOzone
€97.19

(dgozone 500 mg/h kvarčno cevko ozon generatorji za zrak in vodo, čiščenje ozona cev kht-500mgq dgozone kht-500mgq kvarčno cevko ozon generatorji za zrak in vodo, čiščenje je zelo odlično enota za mala ozonski sistem.odprti tip transfomer. za dve plin šobe za cevi, ki jih lahko sprejme eno kot zrak ali ozona iz vtičnice, nobene razlike. en)

Poglejte tudi
Prenosni Nastavljiv Ročni Mlinček Za Kavo Leseno Coffee Bean Mlin Za Mletje
€48.87 €39.10

(opis: popolnoma nova in visoke kakovosti. značilnosti: material je sestavljen iz masivnega lesa in litega železa, in ročaj je izdelan iz nerjavečega jekla, ki je trajno. vzoren načrt iz nerjavečega jekla, ročaj prihrani trud in grip je udobno. leseni mlinček, preprost videz, nit povezave gor in dol, iz masivnega)

Poglejte tudi
Novo Grozo Sredo Stvar Roke Latex Addams Family Figur Doma Dekor Namizje Obrti Praznik Halloween Kostum Rekviziti
€61.99 €7.01

(specifikacija kategorija: zlomljeno roko okraski material: plastika velikost: približno 18 * 13 cm barva: barvo kože slog: groza modeliranje: na adams družine v gibljivih zlomljeno roko količina: 1pc paket vsebuje: 1 * okraski)

Poglejte tudi