Cena €237.70 €432.19

Celoten opis

Indulgently bogat, Pristen Češnja 24" Okroglo mizico funkcije, vrhunske kakovosti 100% Ameriških Masivnega Češnjevega sestavo.Naravne lepote gozd izpolnjuje allure of the sodobnega mesta, s tem American Alpine kolekcije.Okrogla miza oblika je zelo primerna za krožno kavču aranžmaja ali srečanje z več stolov.Bogato, temno konča popolnoma poudarki čaj in kavo postrežejo z dobro pogovor.

Lastnosti: Trden Ameriška Češnja lesa za kakovost, ki jih lahko vidite in občutite. 100% Masivnega Lesa pomeni letih uporabe in videz, ki se lahko ponovno brušen in lakirani.Starinsko Češnja konča prinaša lepoto Češnjevega lesa zrn vzorec. 4 trajne noge zagotovi uravnoteženo podporo za svoje stvari.Lahka in enostavna montaža.Ne, narejene na Kitajskem.

Specifikacije

  • Posebno Rabo: Klubska Mizica
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Dnevna Soba Pohištvo
  • Splošne Rabe: Dom Pohištvo
  • Blagovna Znamka: OEING

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Weston Doma Sheena Lesa, Letev Nazaj 24-palčni Števec Višina Vrtljivi Stol, Starine, Črna
€2 918.44

(dodajte nekaj klasičnih čar, da vaš prostor, jedilnica z sheena števec višina vrtljivi stol.kot nalašč za vaš kuhinjskem pultu območju, ti stoli funkcija perilo oblazinjeno oblazinjen sedež, kot tudi celostne naslonjalo za noge, za maksimalno udobje, kot si kosilo.blatu zglobi za enostavno pozicioniranje, izdelava to a vetrič za sodelovanje prijatelji)

Poglejte tudi
Stebrov Veliko Super Mehka Microsuede 30" Krožnik™ Stol, Siva
€735.80

(naglas vse soba s tem stebrov microsuede upogljivi krožnik™ stol.ima široko design in udobno 100% poliester tkanine za udobno mesto za študij, se sprostite ali gledanje televizije po napornem dnevu.v stebrov microsuede upogljivi krožnik™ stol značilnosti trajnem jeklenih okvirjev in je enostaven za prevoz ali shranjevanje posledica, da so zložljive.to)

Poglejte tudi
Baxton Studio Simms Sodobne Čevelj Kabinet
€1 964.25

(da vse svoje čevlje organiziran in je zlahka dosegljiva s pomočjo baxton studio simms sodobne čevelj kabinet .ta moderna čevelj kabinet prihaja v vašo izbiro konča in ima dvoje vrat, ki se odpirajo, da razkrije dve policah čevelj prostora za shranjevanje.preprosto potisnite vaši čevlji v notranjosti, zaprite vrata, in naj lepoto kos dopolnjujejo)

Poglejte tudi
Bolje, Domov & Vrtovi, Zložljiv, Nastavljiv Oblačilo, Rack, Krom barva
€463.20 €189.91

(daj vaš omaro instant preobrazba.ta organizator v krom barvi, je kot nalašč za shranjevanje rešitev za domove, ki niso opremljena z vgrajeno v omarah.boste pripravljeni, da uživajo ob ton dodaten prostor za shranjevanje, da visijo obleke, bluze, poslovne srajce, jakne, krila, hlače in še več na vgrajene v obešalno palico.razširite palico, da imajo)

Poglejte tudi
Nordijska Dnevna Soba Mizico, Minimalističen Design, Trda Vezava Edinstven Aparat Za Mize Nastavljiva Tabela Basse De Salon Dom Pohištvo
€18 899.92 €9 449.96

(od 1. junija do 20. junij, sledi trgovina in plačilu, lahko izberete eno darilo po vaši izbiri, od 1. junija do 20. junij, sledi trgovina in plačilu, lahko izberete eno darilo po vaši izbiri, od 1. junija do 20. junij, sledi trgovina in plačilu, lahko izberete eno darilo po vaši izbiri)

Poglejte tudi
Nordijska minimalističen mizico majhno stanovanje krog strani mesa dnevno sobo tablo preprostih gospodinjskih rattan umetnosti
€663.15

(o nas 1 , naše podjetje se nahaja v kitajska je največji wholesalemarket.vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelek slike ali modeli.dal vam bom najnižjo navedek v najkrajšem možnem času, in potem dal izdelek v trgovini za nakup. 2 , vse izdelke, ki se prodajajo v trgovini so resnične, prosimo, bodite)

Poglejte tudi
Kvadratni blatu, usnje, usnjeni stol, nizko blatu, dnevna soba, čevlji spreminjanje blata na vrat, ustvarjalne
€1 692.18 €1 675.26

(o nas 1,naše podjetje se nahaja v kitajska je največji na debelo trgu.vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelek slike ali modeli.dal vam bom najnižja navedek v najkrajšem možnem času, in potem dal izdelek v trgovini za nakup. 2,vse izdelke, ki se prodajajo v trgovini so resnične, prosimo,)

Poglejte tudi
Zaprti Čevlji Organizator Čevelj, Kabinet, Hodnik Headboards Auvent Plastična Zložljiva Čevelj Rack Omare za dnevne Sobe, Doma Pohištvo
€161.16 €114.42

(opis izdelka 100% čisto nov & visoke kakovosti pogoj: nova brez oznake strokovno načrtovanje in visoko kakovost materiala velikost izdelka: kot je prikazano teža izdelka: 1.0-1.8 kg barva na voljo: kot je prikazano material: jeklene cevi --------------= nasveti =------------ o ladijski 1. poskrbite, da vaš naslov)

Poglejte tudi