Cena €0.70 €0.85

Celoten opis

Opis

11pcs sortiert pferei t bildhauereisen nastavitve

Za buersten, kratzen, glaetten, bildhauerei, čiščenje, in TAKO, da continu

Material: les in Jeklo

package vključno 1 komplet

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli orderafter 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Čas Dostave: 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO ISSUEA VRAČILO ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM!

Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Zelisca-prijozici.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje. 1. 12 mesecev Manufacturer’s omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA ELEMENTE S

VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Zelisca-prijozici.si!Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Specifikacije

  • Funkcija: orodja za lončenine
  • Številka Modela: Keramični Orodja
  • Uporabite za: Orodja za keramiko
  • Laenge: o 12-19 cm (razvrstan laenge)
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Slog: Keramični Orodja
  • funkcija: Orodja za polimerne gline
  • Material: lesa in jekla
  • Izdelek: orodje za kiparstvo, orodja za kiparstvo

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

50pcs 12x16mm Lesa Jagode Šivanje Gumb 2 luknjo Oblačilo Gumbi DIY Obrti Dekoracijo
€2.86 €2.57

(informacije o izdelku ime:les, šivanje gumbov, velikosti:12x16mm uporablja predvsem kot colthes pribor/diy odlikovanje/otrok, hobi/zbirka/dodatki za lase diy so lahko sešiti.fit nakit, obleke, čevlji, vrečke, poroka/stranka/festival priložnosti ali scrapbooking/voščilnico, zaradi česar ali katere koli druge ročno izdelane umetnostne obrti.)

Poglejte tudi
10 m Dolgo Konoplja Vrv 2,5 cm Širok Jute Tkanine, Konoplja Vrv Tkano Perilo Trakovi za Obrt Diy Material za Šivanje Traku Božič
€20.26 €18.24

(ime: barva ribe in konoplja, svila material: rib, konoplja, svila specifikacije: 2,5 cm 10 metrov ploščo uporablja: pribor za oblačila, notranjo opremo, itd. opomba: zgoraj navedene dimenzije so dejansko merjenje dejanske strešnik, in tam bodo majhno količino napaka zaradi različnih metod merjenja.ustrezni podatki samo)

Poglejte tudi
Nov Prihod Rezanje Kovin Matrice Fox Za DIY Scrapbooking Papir Dnevnik Dekoracijo Pozdrav Crad Ročno Ročno izdelan Okrasni Predlogo
€4.43 €3.06

(modname=ckeditor količina : 1 kos rezanje navojnih velikost:kot prikazano sliko material: jeklo、pvc obvestilo: 1. zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike. 2. prosimo, dovolite 1-3cm razlike zaradi ročnega merjenja. 3.to die je združljiv z večino)

Poglejte tudi
10/20Pcs Cartoon Živali Sladoled Smolo Doma Dekoracijo Ornament Obrti Dobave Telefon Lupini Pribor Obliž Otroci Lase, ki so Materiala
€3.84 €3.54

(funkcije: funkcija: srčkan smolo risanka živali,sladoled , baby,ljubezen, srce,sladkarije torto.zelo nežen, se lahko uporablja za otroke roko-beležko, telefonsko lupini dekoracijo .igrače, okraski , dodatki za lase.sponke za lase,torbe,čevlji,hrana, igrače itd. slog:cartoon kt mačka sladoled material: smole/plastika velikost:)

Poglejte tudi
5 Metrov, Širina 155 CM 61" Rdeče Ogrlicom Naguban Mečka Očesa Tkanine, Čipke Trdna Poročno Obleko Oblačila Materialov LX38
€27.78 €27.50

(dobrodošli v naši trgovini 5 metrov, širina 155 cm 61 rdeče ogrlicom naguban mečka očesa tkanine, čipke trdna poročno obleko oblačila materialov lx38 brezplačno ladja prosimo, da se je seznanil z čipke tkanina dolžina(količina) je merjena na ravno conditon, ne naguban. 1 metrov na odsek, ki je 1 m, približno 40 cm po sprostitev. paket)

Poglejte tudi
A1A393000 Juki overlock vbod Pralni 6 Kos Serger Stopala Komplet za MO 50 & MO 51 KIT #A1A393000
€28.58

(juki overlock vbod pralni 6 kos serger stopala komplet za mo 50 & mo 51 kit # a1a393000 postavka št.a1a393000 sklop 6 možnost noge (z list z navodili) za singer14t948/957/967/968dc; juki mo-50e/51e, husqvarna s21, s25; pfaff 3.0, 4.0; elna el683/686 itd.vsak set je sestavljen iz vsakega od naslednjih stopala: beading/sequins stopala (a1a283000)(40131949))

Poglejte tudi
4 kos/veliko Retro angleški računov priročnik nalepke visoko videz ravni ins veter ustvarjalni priročnik Nalepke 4 vrste
€2.20 €1.43

(material:papir količina:1 paket=4sheets velikost:200*65mm funkcija:se lahko uporabljajo za dekoriranje in prepoznavanje osebnih predmetov, kot so pripomočki, računalniki, tipkovnice, itd. super za scrapbooking, kartice, izdelava, darilo, zavijanje, dekoraterstvo in druge ustvarjalne)

Poglejte tudi
DIY Usnje Obrti, Orodja Krog Keychain Denarnice Obesek Lesene Litje Nož Plesni Strokovno Usnje Šivanje, Rezanje Navojnih 2 Velikost
€33.38 €23.37

(diy usnje obrti, orodja krog keychain denarnice obesek lesene litje nož plesni strokovno usnje šivanje, rezanje navojnih 2 velikost material: les+jekla die cut velikost:kot slika package:a(2pcs)、b(1pc) prosimo, upoštevajte,: zaradi roko ukrep, velikost ima lahko 1-3 cm napako. zaradi različnih zaslon)

Poglejte tudi
Dobrodošli Pomlad Živali Rezanje Kovin Matrice In Jasno Znamk Za Scrapbooking Papir, Kartice, Izdelava Dekorativnih Handcraft Foto 2021
€5.03 €2.27

(barva:srebrna ime:rezanje kovin matrice material: 0.8 debele ogljikovega jekla pogoj:100% čisto nov & srčkan velikost: označena na sliki posebno opozorilo: to je velika velikost, umre in žig popolnoma ujema obvestilo: 1.zahvaljujemo se vam za vašo prijazno razumevanje. 2.cut za papir,tanke)

Poglejte tudi
2023 Visoke Kakovosti Čipke Noge Bleščica Neto Nigerijski Til Tkanine Couture shranile opremo Dodatki Couture Stranka Materialov Krpo ML76N474
€130.92 €98.19

(14835023199039657 dolžina: 5 metrov širina: 51 - 52 cm ( okoli 120-130 cm ) značilnosti: poliester materiala uporaba za: stranka,poroka,običajno tip: bleščica čipke dostava: dhl,ups,tnt,fedex, teža: 1.8 kg/5 metrov rok dobave: v)

Poglejte tudi
Vijolična 2022 Najnovejše Modne Afriške 3D Cvet Vezenine, Čipke Tkanine, Visoko Kakovostnih Ročno izdelanih francoski Til Tkanine, Čipke za Poroko
€155.50 €101.08

(welcom v naši trgovini tukaj so podrobnosti za informacije, kot sledijo: plačilo t/t,wester unije,money gram so tudi sprejemljiva. boste morali končati vaše plačilo v roku 3 dni po tem, ko ste ponudbo element,je vzrok zalog sprememba hitro.0 dostava a vse elemente, ki so brezplačna dostava za dhl,boste)

Poglejte tudi
Mini Škarje Visoke ogljikovega Jekla, Majhne Škarje Škarje za Rezanje Orodja Thrum Preja Clippers Šiv za dodatno Opremo Pletenje Obrti roza
€0.68 €0.41

(opis: material: žična škarje so izdelane iz visoko ogljikovega jekla, ki se lahko uporabljajo za dolgo časa in je enostaven za uporabo. spomladi mehanizem: šivalni strig je vgrajen v pomlad, in ga je mogoče enostavno odpreti in zaključil s preprostim pritiskom na ročaj, ko je rezalna nit. vsestranski: the wire cutter je enostaven)

Poglejte tudi