Cena €149.64 €325.29

Celoten opis

Površinska Obdelava : Brušeno

Skledo Oblika : Pravokotna

Vrsto Namestitve : Nad Števec

Funkcija : S Pipo

Umivalnik Stil : Eno Skledo

Material : Nerjaveče Jeklo

Število Lukenj : Tri

Poreklo : Celinska Kitajska

Opomba pred nakupom:

1. Prosimo, potrdite znesek carinskih dajatev, ki se pobirajo za krajevne navade na izdelku pred nakupom.Kupec je odgovoren za carine.Če ne morete sprejeti, ga, prosim, ne naročite, hvala vam!

2. Ker je korito je velik paket, logistiko metoda je ; Cainiao Težka Paket Posebno Linijo ; in prevoz čas je dolg, in se pričakuje, da bo odpremljeno v 35-50 dni.prosimo, počakajte potrpežljivo.

Našo paleto kuhinjska korita bo podpiral vašo kuhinjo.Vsako korito je zgrajena do iii. za optimalno delovanje, vključno s podporo za čvrstost, higieno in močno odpornost proti koroziji.Ti korita imajo čudovit modern design in tudi priti s odpadkov in filtri.Vsako kuhinjo potrebe kuhinjski pribor, visoke kakovosti, lepa korita in čistilec žlebov.Da si padel v ljubezni z kuhinjo in prinašajo udobje v kuhinjo.

Izdelek parametre:

Ime izdelka: Korito

Izdelek, material: nerjaveče jeklo

Velikost: 60x45x22CM / 23.6x17.7x8.66inch

68x45x22CM / 26.8x17.7x8.66inch

75x45x22CM /29.5x17.7x8.66inch

Proizvodnja: Sestavni stretch, preoblikovani iz nerjavečega jekla plošče

Površinske tehnologije: Mehka oljen brušena površina

Značilnosti izdelka: velika zmogljivost, brez umazanije, intelligent digital display (digitalni zaslon, dvoslojno stran železniškega design lahko premikate v levo in desno

Uporablja: Lahko pomivanje posode, sadja in zelenjave.

Značilnosti izdelka: brušeno površino, iz nerjavnega jekla teksturo!Dobro stabilnost, ne samo da ne jarek, ampak tudi lahko prenesejo ponovi obraba porcelana in namizna, enostaven za čiščenje.

Uporablja Ocns: Lahko se uporabljajo v hotelih, restavracijah, domovih, itd.

Specifikacije

  • Vrsto Namestitve: Zgoraj Števec
  • Skledo Obliko: pravokotne
  • Površinska Obdelava: Brušeno
  • Število Lukenj: Tri
  • Številka Modela: Pomivalno Korito
  • Material: Nerjaveče Jeklo
  • Blagovna Znamka: TIDYLADDY
  • Funkcija: S Pipo
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Umivalnik Stil: Eno Skledo

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

3X Nerjavečega Jekla Ščetko Black Kopalnica Držalo krtače za Čiščenje S Ščetko Stenski Nosilec
€102.07 €65.33

(dropshipping podporo in wholesaling. 100% prvotne in goo d kakovosti s prosto po-prodaje garancijo . čopič tip: trajne vrste material: nerjaveče jeklo tip: wc ščetko imetniki barva: črna slog: enostavno uporaba: wc tip: kvadrat namestitev: nohtov vstavite vsebina paketa: 3)

Poglejte tudi
Novo BD250 3s lipo baterije discharger 250W 35A LiHV/NiMH Analyzer Strokovno RC brnenje baterije high-power discharger
€1 907.52 €1 716.77

(izdelkov description skyrc bd250 baterije discharger analyzer je bd250 je močno discharaina napravo, ki omogoča uporabniku, da discharae baterijo na največ 35 ojačevalniki ali 250 vatov in tudi ukrepe in primerja delovanje baterij.bd250 omogoča natančno merjenje zmogljivosti baterije, in se quesswork iz izbiri najboljše baterije za vašo uporabo.velikost)

Poglejte tudi
4Set Spa jacuzziju Kritje Zdrobljen Zapah Popravilo Kit Posnetek Zaklepanje Plastičnih 26 mm Za 1 palca Široka Trakovi S Ključnimi In Strojne opreme,
€9.49 €6.65

(značilnosti: * popolnoma nova in visoke kakovosti. * iz visoko kakovostnega materiala, trpežna in praktična za uporabo. * 4 set spa jacuzziju kritje zdrobljen zapah popravilo kit posnetek zaklepanje s ključem in strojne opreme, * količina : 4 ključavnice ,4 tipke, 12 vijaki * nadomešča manjkajoče ali zdrobljen)

Poglejte tudi
Stojalo za Tv, da 65", Črni Hrast
€664.67 €511.80

(prikažite vaš ploščati zaslon na stabilen temelj skupščine stojalo za televizorje do 65 široko.črni hrast woodgrain na lepljena votlo jedro in iverna parih kateri koli slog in dekor.velike površine lahko držite ravno zaslona 65 široko ali do 120 kg.organizirajte svoje polje, predvajalnik dvd-jev, in igralne konzole na spodnji odpri .odprti koncept,)

Poglejte tudi
5 Rezila Toplote Pogon Krog Štedilnik Fan Dnevnik Lesa Gorilnika Tiho Samostojna Doma Kamin Fan
€66.24 €35.11

(dropshipping podporo in wholesaling. 100% prvotne in s prosto po-prodaje garancijo.funkcije: samodejno zažene: nadgradnja tehnologije,hitreje,večje količine zraka.toplota, ki napaja štedilnik ventilator je namenjen za pretok toplega zraka, ki je ustvaril les / premog ali pelete gorenja.učinkovito kroži toplega zraka po vsej hiši. eco-prijazen)

Poglejte tudi
Kuhinjske Pipe Brušen Nikelj Izvlecite Korito Pipo Za Vodo Krova Nameščena Mešalnik Tok Škropilnica Glavo Vroče Hladno Pipe Bleack Chrom
€80.04 €54.42

(opomba: prejeli poškodovan izdelek.prosimo, da nas kontaktirate.pripravljeni smo, da zagotovi popravilo ali poslati storitev.odpiranje spora ali pusti negativni komentar lahko ne reši problema.mi sporoči.hvala vam za vaše razumevanje.)

Poglejte tudi
2X 5 Način Kota Nastavljiv Tuš Glavo Držala, Super Moči Vakuumsko Sesalno Pokal Ročni Tuš Nosilec
€17.32 €15.25

(močan vakuum naivnež: ta tuš glavo imetnik uvaja 3-palčni označevalne silikona sesalni sedež;vzdrževati dobre nepropustnost za zrak na 1 milimeter nepravilne površine; zdrži okoli 8 kilogramov teže nad eno leto. prilagodljiv & večkratno uporabo: pojdi z rastjo vašega otroka, spremembo imetnika višini in lokaciji fleksibilno;visoko stopnjo)

Poglejte tudi
Silikonski Wc Pranje Krtačo Pištolo Okrasite Viseči WC Ščetke Imetnik Čiščenjem Izkopanega Wc Blokada Madeže Kopalnica Strojne opreme
€20.47 €10.23

(opis o tej postavki 1.trajne gradbeništvo in elegantna oblika - trajne in gosto pp vlakna ustvariti dolgotrajen ščetine za močno čiščenje sposobnost, ampak ne bo nič wc skledo.ravno base zagotavlja wc skledo držalo krtače, ki je sedel v kopalnico enakomerno in ne stran enostavno.elegantno in stilsko zasnovo dela za vse kopalnica,)

Poglejte tudi
DN38 Visoke Kakovosti Membranski Ventil Za Pijačo
€84.61

(dn32 membranski ventil živilske industrije uporaba: iz živilske industrije, da farmacevtska industrija, se lahko uporablja.za mlečnih izdelkov, ki je nameščen v strojništva,hrana,strojništva,farmacevtsko inženirstvo strojev,in mnogi drugi cevni fitingi. ravni zdravja membranski ventil je eden od najbolj zaupanja vreden biopharmaceutical)

Poglejte tudi
Tuya Wifi Električne Zavese Motornih Pametni Dom Tuya APP Brezžični Daljinski upravljalnik glasovni nadzor Dela Z Google Pomočnik Alexa
€65.32 €43.11

(pot ta motor je skupno, da aqara motornih in dooya kt82 značilnosti vozni hitrosti: 14 cm/s moč: 45w napetost: 110-240v nazivni tok: 0.14 a nazivni navor: 1.2 n. mmaximum nosilnost: 50 kg delovanje hrupa: 33db mrežni protokol: wifi (ni treba gateway ) na embalaži izdelka:)

Poglejte tudi
Kuhinja Stojalo Držalo za Kljuko Stropni Stenski Omari Visi Skladiščenje Organizator Imetnik Vzporedno Obešalnik Kopalnica Police z 6 Trnkov
€3.36 €2.35

(funkcija: popolnoma nova in visoke kakovosti idealen za shranjevanje vaše vsakodnevno uporabljajo pripomočke, tako da so vedno na roko, če je potrebno s 3m dvojni lepilni trak, enostavna montaža in enostavno odstrani vzporedno 6 zložljive kljuke design da bo vaše kuhinje čisto in urejeno velikost: velikost:)

Poglejte tudi
WiFi Tuya Smart Zalivanje Pralni Samodejno Micro-drip Namakalni Sistem Rastlin Krmilnik Sistema Vrt Orodje Alexa googlova Domača stran
€82.85 €49.71

(wifi tuya smart zalivanje pralni samodejno micro-drip namakalni sistem rastlin krmilnik sistema vrt orodje alexa googlova domača stran opis: app:tuya/smart življenje 1.dvojna črpalka sistema funkcionalnih:dva sklopa neodvisni vodna črpalka sistem omogoča nadzor različnih vrst rastlin,s svojo nobenih omejitev na vodo, posodo in)

Poglejte tudi