Cena €521.25 €676.95

Celoten opis

Pravokotne korak lahko funkcija inovativen linijskih žep, ki trgovin in opušča obloge iz notranjosti lahko za hitrejše linijskih spremembe.Iz nerjavečega jekla linijskih platišča prijemala linijskih in ohranja skrite.In brez notranje vedro, tam je več prostora za smeti.Močan široko jekla pedal je zasnovan tako, da traja, in naša patentirana pokrov Shox tehnologija zagotavlja gladko, tiho zapiranje vsak čas.Uporabljamo najboljše materiale in trdno inženiring, tako da bodo naši izdelki zadnji v zahtevnih okoljih, kot so vaš dom za let.Koda k custom fit obloge: Povečanje vaše smeti izkušnje z ekstra močan in vzdržljiv smeti vrečke, ki se prilegajo to se lahko popolnoma za čistejše smeti izkušnje.Iz nerjavečega jekla linijskih platišča: obrne navzdol, če želite skriti in varno linijskih.Močan široko jekla pedal Zgrajen, da traja 150,000 korake, ki je več kot 20 korakov na dan za 20 let.

Specifikacije

  • Značilnosti: Shranjevanje
  • Je Pametno Napravo: Da,
  • Sestavljeni Teža Izdelka: 10.1 lb
  • Proizvajalec Številka Dela: CW1385
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Priporočljivo Mesto: V zaprtih prostorih
  • blagovne znamke: simplehuman
  • Sestavljeni Izdelek Dimenzije L x W x H: 13.30 x 19.00 x 26.00 Cm
  • Material: plastični
  • Proizvajalec: simplehuman
  • Barve: Črna

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

83M Brivnik Zamenjava Glave za Braun Series 8 Električne Brivnike 8320S,8325S,8330S,8340S,8345S,8350S,8360Cc,8365Cc,8370Cc
€13.31 €9.71

(ime izdelka: brivnik glavo zamenjava folije & rezalnik povsem novo folijo & rezalnik primerni za braun series 8 čiščenje britev, preden namestite poskrbite tudi za vaše britev model prvi združljiv z: za braun 8 serija: brivnik zamenjava glava je primerna za braun 8 serij za modele 8320s, 8325s, 8330s, 8340s,)

Poglejte tudi
IBC je Rezervoar za Vodo Kritje za 275 Galono Tote Zajema Preprečevanje Alg IBC Kritje IBC Tank Pribor
€18.16 €8.71

(značilnosti: 1. idealna v kombinaciji z ibc cisterne 2. trpežne in odporne gnilobo 3. razširite vaše deževnice trgatev 4. uv-stabiliziran 5. izpolnite in možganov mogoče 6. enostavna namestitev 7. še posebej, ko ibc rezervoarji so shranjene na prostem nezaščitene, škodljivimi uv žarki lahko)

Poglejte tudi
20pcs Prazno Sivke Vrečki Organza Vrečke za Shranjevanje Vrečk Vrvico Nakit Bombaž Ramije Vreče Dišavne Vrečke za Brsti Rose
€96.41 €45.31

(opis 20pcs prazno sivke vrečki organza vrečke za shranjevanje vrečk vrvico nakit bombaž ramije vreče dišavne vrečke za brsti rose božič poroko uslug značilnosti vrečki prazne vreče prenosni velikost, ki je opremljena s trakovi za varno prileganje znotraj udobno nositi, ni važno, če greš. |sivke vrečka se lahko uporablja)

Poglejte tudi
Žarnica E14 Mikrovalovna Žarnica Primerna Za Mikrovalovne Pečice, Hladilniki Sušilniki Gospodinjski Aparati, Razsvetljava
€39.43 €19.72

(opis: 1. to lahko zdrži temperature 500 °c, prenese visoke temperature brez poškodb, in se pogosto uporablja. 2. visoko-kakovostna svetilka glavo, ne oksidacijo, in brez barve. 3. primerna za razsvetljavo, različne gospodinjske aparate, kot so mikrovalovne pečice, pečice, hladilniki, sušenje, itd. specifikacija: okova:)

Poglejte tudi
Nova Zunanja Nepremočljiva Dvojni Lok Pregleden Lupine Tipa C, Polnilne USB Lažji Windproof Plazme Brezplamensko Lažji Darilo
€160.14 €94.49

(nova zunanja nepremočljiva dvojni lok pregleden lupine tipa c, polnilne usb lažji windproof plazme brezplamensko lažji darilo vrste nasveti 1:postane trgovina privrženci in uživajo izključno popust 2: zagotavljamo vam, da je naprava 100% čisto nov in testirajo, preden zapustijo tovarno.če obstaja kakršen koli problem z blagom)

Poglejte tudi
Ustvarjalne Wall Mount Samodejno Zobna Pasta Razpršilnik Kopalniške Opreme Nepremočljiva Leni Zobna Pasta Squeezer Zobna Ščetka Imetnika
€6.29 €3.90

(ustvarjalne wall mount samodejno zobna pasta razpršilnik kopalniške opreme nepremočljiva leni zobna pasta squeezer zobna ščetka imetnik proizvoda material:plastika+silikona delo s katerokoli gladko površino. primerna za družinsko uporabo, ne samo lep, ampak tudi zelo čisto. to je higieno in priročno, obleke za kuhinjo, kopalnico,)

Poglejte tudi
Baby Steklenice Brush Set Multi Funkcionalne Silikonski Steklenice, Čiščenje Krtačo S Stojalom Čistilo Ščetke Za Vgradnjo V Stekleničkah Za Dojenčke Šport
€79.18 €39.59

(opis: 1. vse tri v enem večnamenski silikonski steklenico mleka za čiščenje ščetke so iz hrane razred otipljiva silikona, brez vonja 2. tri v enem čiščenje ščetko, je mehko in prožno, lahko gredo globoko v dnu steklenice, fit steklenici, na kateri koli kota, in čisto brez mrtvih kotov 3. po čiščenje, silikona, ščetka)

Poglejte tudi
10k Leseni Ročaj Odporen na Veter Avtomatski Dežnik Dež Ženske Auto Razkošje Velike Windproof Dežniki Za Dež Moških Črna Prevleka
€26.25 €17.58

(ime izdelka: samodejno zložljiv dežnik dežnik material: vpliv krpo krovni material: optični medij rod material: jeklo dežnik ročaj material: masivni les število reber: 10 kosti slog: tri krat dežnik odprt: avtomatski dežnik način: samodejno velikost: 102 * 63 cm barve: dvoslojni modro nebo in beli oblaki, dvojna rdeča, dvojni črn, dvojno modra)

Poglejte tudi
Pribor za Ecovacs Deebot T20/T20MAX/T20PRO/X1 OMNI/T10 Omni/Turbo Robot sesalnik za Nadomestne Dele
€38.15

(popolno prileganje - združljiv withfor ecovacs deebot t20/t20max/t20pro/x1 omni/t10 omni/turbo robot sesalnik.premium kakovost materiala - izdelki so narejeni iz visoko trdnostjo in okolju prijaznih materialov, da se zagotovi optimalno delovanje in zdrav življenjski slog.dodatki, ki se enostavno odstrani umazanijo, prah in smeti v vogalih in robovih učinkovito.še)

Poglejte tudi
Debelo ne Dežnik - Končni Šest-Krat Kapsula Dežnik za Vse Vaše Potrebe Odtenek
€251.37 €113.12

(z uvedbo žensk šest krat kapsulo, ne dežnik, popoln dodatek za vse vaše outdoor avanture s svojo uv odporne design, ta dežnik zagotavlja izjemno zaščito pred soncem, vodenje ste varni pred škodljivimi žarki, medtem ko boste uživali v lepem vremenu.oblikovana z nego, to ne dežnik značilnosti šest-krat design, zaradi česar je kompakten in prihranek)

Poglejte tudi
Steam Mop Krpa za Čiščenje Pad Krpo Kritje Krpe Zamenjajte Pribor Za Karcher EasyFix SC2 SC3 SC4 SC5 Mop Čistilo Rezervni Deli
€86.77 €62.47

(za karcher easyfix sc2 sc3 sc4 sc5 steam mop čistilo rezervni deli)

Poglejte tudi
Mini Stisnite Pp Čiščenje Tal Mop Gospodinjski Absorpcije Vode Za Suho In Mokro So Odporni Na Obrabo, Za Notranje Stene
€16.49 €11.38

(dobrodošli v naši trgovini. naši izdelki so cenovno ugodne cene in dobre kakovosti.podpiramo dropshipping in trgovini na debelo .če želite delati z nami za dolgo časa, prosimo, obrnite na nas in bomo vam zelo ugodno ceno.lep pozdrav! 1. mini mop: lahek in kompakten, je primerna za vas, za čiščenje in shranjevanje.kompaktno shranjevanje)

Poglejte tudi
10/20Pcs/veliko Melamin Goba, Bela Magija, Goba Radirka Za Kuhinjo Urad Kopalnica Melamin Čistilo za Čiščenje Gobo
€0.44 €0.31

(značilnosti: brez čiščenja zastopnik zahteva, mehko in trajne. to neverjetno visoko absorbira olje je odlično rešitev. 99.9% naravno , brez čiščenja sestavine, in ne škoduje koži. in obrišite, da odstranite madeže, čiščenje in . to lahko čisto neravne površine in tudi jih narežemo na manjše delce. primerna)

Poglejte tudi
Dodatki, 100% Čisto Nov, ki se Uporablja Za Eufy RoboVac T2260 Metla Pripomoček Glavno Krtačo Strani Krtačo 1PC 2PC
€17.98 €11.50

(podrobnosti izdelka *izdelan iz visoko kakovostnih materialov, bolj trpežne. *lepe in občutljivo, zelo ujemajo z opremo. *stransko krtačo lahko gredo globoko v vogalih in robovih, da se odstranijo več umazanijo, prah in umazanijo. *filtri lahko ohranili čiščenje uspešnosti metla, medtem ko se zmanjša prodiranje prah,)

Poglejte tudi