Oznake: zmago bar, komplet čistilec

Cena €1.67 €2.39

Celoten opis

modname=ckeditor GOUGU Mehko Peno, Vina, Steklenica Krtačo Decanter Stemware Očala Čiščenje Prahu Krtačo Prilagodljiv Zmago Bar, Komplet Čistilec

Opis:

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Ime: Pena steklenico krtačo

Velikost:44 cm

Paket je vključeno:

1 x Pene steklenico krtačo /opp

Pakirano Varno v Mehurček Vrečko.

Toplo opomba:

1.Prosimo, počakajte malo velikosti napak zaradi ročnega merjenja (1-2 cm).

2.Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke in monitorja svetlost/kontrast nastavitve itd., se barvni ton spletne strani je fotografija in dejanski element, ki je lahko nekoliko drugačen.

Specifikacije

  • Vrsta: steklenica za vino krtačo
  • Uporaba: Steklenica
  • Številka Modela: A304-FOM
  • Ime: vino bollte krtačo
  • Funkcija: Okolju Prijazno, Na zalogi
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Velikost: about 42CM
  • Material: plastični
  • Barve: Modra, Črna, roza, Zelena
  • Blagovna Znamka: GOUGU

Komentarji

  1. / Stranka - 2023-03-30

    Bilo je, kot shvidko, vse pekel, moj dragi!

  2. / Stranka - 2023-04-19

    Zelo lepo, gladko, narejene iz nerazumljivih material, ki je videti kot pena. Žice, ki je tesen.

  3. / Stranka - 2023-07-31

    Zelo praktično za težko za čiščenje steklenic.

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

3pcs/set Nozzel Krtačo In Medenine Najlonsko Krtačo Vodja Komplet Združljiv Z Steam Mop X5 Steam Mop dodatna Oprema Šoba za Priključek Komplet
€76.00 €45.60

(funkcija: * popolnoma nova in visoke kakovosti. *enostavno zamenjati in uporabo, odlično tekmo in primerni za pare mop x5. *iz premium abs + nerjaveče jeklo material, ki zagotavlja maksimalno vzdržljivost. * s funkcijo za povezovanje in širi, ga je mogoče enostavno razširiti na večje območje, varčevanje svoje moči)

Poglejte tudi
Sesalnik Podaljšek Cevi, Sesalne Cevi, Plastični Črn Za Karcher A2004 MV3 WD3 sesalnik Accessories35mm
€9.63 €6.74

(podrobnosti: * popolnoma nova in visoke kakovosti *iz visoko kakovostnega materiala, bolj trpežne. *idealno za čiščenje težko doseči mestih brez uporabe korak lestev. *primeren za sesalnik z notranjim premerom 35 mm. *mokro suhi sesalec razširitev palico, ki omogoča uporabnikom, da dosežejo in očistite tla)

Poglejte tudi
83M Brivnik Zamenjava Glave za Braun Series 8 Električne Brivnike 8320S,8325S,8330S,8340S,8345S,8350S,8360Cc,8365Cc,8370Cc
€13.31 €9.71

(ime izdelka: brivnik glavo zamenjava folije & rezalnik povsem novo folijo & rezalnik primerni za braun series 8 čiščenje britev, preden namestite poskrbite tudi za vaše britev model prvi združljiv z: za braun 8 serija: brivnik zamenjava glava je primerna za braun 8 serij za modele 8320s, 8325s, 8330s, 8340s,)

Poglejte tudi
Bela Čiščenja Čevljev Krema Za Čevlje, Beljenje, Čiščenje Orodje Zavezat Madeže Čistilna Krpa Goba Odstranjevalec Madežev Čevlji Zob
€12.17 €6.08

(bullet točk: 1. čiščenja čevljev krema: naša bela čevelj smetana smetana kreme umazanijo hitro in učinkovito, zaradi česar vas s čisto obutev in nič več skrbi dobili umazan. 2. preprost za uporabo: ta čevelj čistilna krema je preprosta za uporabo in vam lahko prinese veliko udobje.lahko obrišete prah na čevljih, in nato dip)

Poglejte tudi
5 Pack Mop Krpo Za Blaupunkt Bluebot XPOWER+ Robotski sesalnik Deli Mop Pad Metla Zamenjava Rezervnih Delov Čiščenje
€21.16 €8.46

(značilnosti: * popolnoma nova in visoke kakovosti *izdelan iz visoko kakovostnih materialov, bolj trpežne *nežne in lepe, zelo ujemajo z originalno opremo. *mop krpo je dobro mehkobo, medtem ko čiščenje umazanije, prav tako ščiti tla pred se popraskal. *močan absorpcije vode, lažje čiščenje in večkratno)

Poglejte tudi
Najnovejši Pot Krtačo Kokosovo Rjava Dolg Ročaj Non-stick Olje Pranje Pan Brushs Kuhinja Visi Tip Dishing Čiščenje Ščetke dodatna Oprema
€32.72 €16.35

(najnovejši pot krtačo kokosovo rjava dolg ročaj non-stick olje pranje pan brushs kuhinja visi tip dishing čiščenje ščetke dodatna oprema najnovejši pot krtačo kokosovo rjava dolg ročaj non-stick olje pranje pan brushs kuhinja visi tip dishing čiščenje krtačo dodatki, naravna pot krtačo kokosovo rjava dolg ročaj non-stick olje pranje pan brushs)

Poglejte tudi
Hair Trimmer Rezilo Električni Clipper Brivnik Za Vzdrževanje, Popravila Olje Vroče Antirust Olja, Maziva Korozije, Za Preprečevanje Rjavenja
€45.84 €22.92

(opis: 1. lase clipper olje je naravno mineralno olje in je mazivo za posebna orodja za vzdrževanje.ko pade na oblači rezilo, ga ne izhlapi, je ne izsuši in ne držijo, za razliko od motorno olje. 2. lahko uporabite za lase clipper olje za mazanje del, med vrhu in na dnu rezilo, zmanjšanje rezilo hrupa in širi svoje življenje specifikacije: ime)

Poglejte tudi
Dvojni Stranski Magnetni Okno Brisalec Stekla Čistilo Krtačo Orodje Magnetno Krtačo Steklo Krtačo za Pranje Gospodinjskih Čistil, Orodje
€41.90 €25.14

(dragi spusti pošiljatelj/prodajalca: smo strokovni trgovini na debelo in v razsutem stanju, spusti-dostava dobavitelj na zelisca-prijozici.si.to lahko ponujajo izjemne kakovosti izdelkov brez račune,potrdila, qr kode, promocije ali blagovne znamke logotip na paket za posel. nekatera vprašanja, ki jih to zadeva, o dropshipping storitve so: 1.lahko)

Poglejte tudi
20 L Samodejni Senzor za Smeti, Velike Zmogljivosti, Nepremočljiva Smeti Vedro UV Svetlobo Wastebasket Smart Smeti Bin Kuhinjskih Odpadkov Hrane
€320.60

(opis: material: odpadki posoda je izdelana iz kakovostnih pp in boki materiala, čvrst in vzdržljiv. design: smeti bin z zaprto design, učinkovito ohranja čisto in vonja, ki so prosta, vam lahko zagotovimo lepo in sveže izkušnje. značilnost: smeti pločevinke so trije načini za odpiranje, noge kick, indukcijo(mahanje z rokami/upogibanje)

Poglejte tudi
5Pcs Zamenjava Mop Glavo za Vileda O-cedra Mop Glave Ponovno Mikrovlaken Spin Mop 360 Rotacijski Tla Mop Glavo
€25.64 €17.44

(specifikacije: ustreza za vileda o-cedra mop. narejen iz vlaken, je serija-brezplačno čiščenje, ki odstrani in absorbira toughing umazanijo in umazanija enostavno. višina mehkobo in super absorbentis izdelani za zaščito vseh vrst površin, ki zahtevajo čiščenje od praskanja. je enostaven za čiščenje in tudi pralni-stroj. tip:)

Poglejte tudi
Ženska Zimska Toplih Copat Ne-spodrsnilo In Odporne na Obrabo, Primerna Za Spalnico, dnevno Sobo
€5.58 €4.07

(ženska pozimi toplo copate nosljivi in dihanje darilo za rojstni dan, božič novo leto opis : značilnosti: 1. pliš material je topel, mehak in ni enostavno deformirana. 2. pvc edini je brez zdrsa in je brez škode za vse talne površine. 3. zračen in udoben občutek vam prinaša izjemno nošenje izkušnje. 4.)

Poglejte tudi
Čiščenje Ščetke z Lesom Ročaj 3 Vrsta čistila za Gospodinjstvo Drgnjenje Krtačo za Pokal Jed Ponve, Lonci Kuhinjski Umivalnik Čiščenje Orodja 1/3pcs
€16.20 €11.17

(jed ščetke z ročajem, jed drgnjenje krtačo, kuhinja krtače za jedi, čistilne ščetke, korito krtačo, steklenice, ščetke za čiščenje, pomivalni ščetke, pranje krtačo, krtačo pokal specifikacija: ime izdelka: čiščenje ščetke material: les , pp velikost : 25x5.4, 4.5x9, 32x8cm teža: appro. 64, 47,)

Poglejte tudi
4X, 2,5 M 32Mm Prilagodljiv EVA Cev Cev Cev, Ekstra Dolga Za Gospodinjski sesalnik
€50.23 €34.16

(4x, 2,5 m 32mm prilagodljiv eva cev cev cev, ekstra dolga za gospodinjski sesalnik fit dom sesalniki večini modelov, kot so sanyo, hitachi, sharp, toshiba, haier, midea, lg, aide, panasonic in tako naprej. sesalnik cev, primerna za: industrijski sesalnik, industrijski sesalnik, čisti industrijski sesalnik, tri-fazni električni sesalnik odlična)

Poglejte tudi
19 CM Potovanja Narguil Prenosni Led Luči Shisha Avto Hookah Prenosni Pokal Z Vodo, Cevi Shisha Dodatki
€343.01

(19 cm potovanja narguil prenosni led luči shisha avto hookah prenosni pokal z vodo, cevi shisha dodatki)

Poglejte tudi