Cena €83.63 €157.78

Celoten opis

1 postavka ne vključuje nobenih dodatkov, kot so uhani, ogrlica, poročni veil in crinoline petticoat (prikaži na slike).Je ponujanje za obleko samo! 3, Preden naročanja, prosimo, preberite ta seznam skrbno in vprašati vsa vaša vprašanja.Če želite poslati sporočilo, prosimo, kliknite na povezavo "Vprašajte prodajalca vprašanje" v zgornjem desnem kotu ta seznam.Bomo odgovorili na vaša vprašanja v roku 24 ur.Če ne boste prejeli odgovora prosimo, ponovno pošlje še enkrat. 4, barva, dejansko postavke lahko odstopajo od zgoraj navedenih slik zaradi različnih nastavitev računalnika, hvala za vaše razumevanje. 5,velikost se meri z rokami, tako da se lahko malo tolerance (Približno 1-3CM)

1. Ladjar stroškov: Kliknite"Dostava in plačilo"jeziček na strani izdelku podrobnosti, in boste videli dostavo.Lahko izračunati stroške pomorskega prometa s posredovanjem svojih vaši državi.

2. Čas v tranzitu: Tranzitni čas spreminja glede na različne načine pošiljanja.

3. Postavka Čas Obdelave: čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.Predvsem, čas obdelave je lahko od 3 do 15 delovnih dni.

Vaše zadovoljstvo je najbolj pomembno za nas.

Ob prihodu paketa, vam svetujemo, da preverite in se prepričajte, da je obleka ali obleka je bila, da standardnih velikosti ali po meri, meritev, ki ste jo določili.Poskusite na vaše obleko ali obleko, takoj ko je mogoče, ne da bi odstranili oznake, spremenijo ali umivanje obleko.Če ste se vračajo ali izmenjavo obleke, oblačila ali pribor, prosimo, prepričajte se, da so v svoje prvotno stanje - unworn, unwashed, nespremenjeno, nepoškodovani, čisti, brez vlaken in lase in z oznakami, nepoškodovani in pritrjena.

Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Spoštovani, desses po meri narejeno Vse, da jih ročno šivanje in potrebujejo dolgo časa, da se promet, je mogoče malo bleščice/beading/kristali/pero/cvetovi odpadejo, da ne pripadajo kakovosti vprašanja, prosimo, vrste, da bi jo razumeli, se bomo narediti najboljše za vas smo sincerly upam, da vam je lahko všeč, najlepša hvala!

1.Velikosti ali Fit Vprašanja

Kot vse naše obleke so ročno zašiti in strankam prilagojene, končal obleke se lahko razlikujejo glede na približno 1 cm v določenih meritev.

Da bi zagotovili, da vaš obleko bo še vedno vam ustreza popolnoma, naše krojačev, ustvarili vse naše obleke z dodatnimi tkanine v šivi, ki omogočajo manjše velikosti sprememb biti enostavno.Če se vam zdi izdelkov, ki niso primerni za vas in imate vprašanja, se lahko obrnete neposredno na nas.

2.Barvna Neusklajenost

Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja itd.Vendar, če mislite, da postavka prejeta v napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.

3. Vrnitev Proces

Pišite nam v roku 7 dni od prejema vašega naročila.Vključuje razlago in fotografijami, ki dokumentirajo razlog za vrnitev.Vrne ne bo sprejet brez predhodne odobritve.

Ko smo odobrili vaše zahteve, prosimo, pošljite izdelek v roku 5 dni.

Vračilo se bo vrnil k vam po Zelisca-prijozici.si neposredno, po navadi 7-20 dni

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala!

če imate kakršnakoli vprašanja,prosimo, vprašajte nas, preden smo vam bodo odgovorili v roku 24 ur.

Specifikacije

  • Modni Element: letnik
  • Tip Slike: Referenčno Sliko
  • Vrsta Tkanine: Čipke
  • Slike Dejanske: No
  • Številka Modela: 4001064263401
  • Rokav Dolžina(cm): Kratka
  • Tkanine: 100% Poliester
  • Dekoracijo: Appliques, Beading, Čipke, Pleat
  • Dostava: Aliexpress standardna dostava ali, kot ste zahtevo
  • Zgrajena v Modrc: Da,
  • Priložnosti: Svate
  • Rokav Slog: Redni
  • Blagovna Znamka: weilinsha
  • Silhueta: Tulec
  • Poreklo: Kitajska
  • Velikost: Custom made
  • Barve: Po Meri Izdelano
  • Postavka Vrsta: Mati Nevesta Obleke
  • Dolžina Obleke: Kolena-Dolžina
  • Proizvodnja Časa: 10-15 dni
  • moq: 1 kos

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Dubaj Design Morska Deklica Večerne Obleke Beading Perje Dolgo Slaven Halje, Ženske Stranka Obleko Za Poroke Vestidos De Noche
€445.91 €258.63

(dobrodošli na moje trgovine novo souq če imate kakršna koli vprašanja o obleko,prosim sporočilo me prosto,bom odgovor, ki ste tako hitro, kot sem lahko. in bom poskusil moje najbolje, da vam pomagamo. kupec obvestilo opomba: obleko doens ne vključuje nobenih dodatkov . obleka je custom made čas:15-20)

Poglejte tudi
Sodigne Linijo Poročnih Oblek 2022 Odpri, Nazaj Vrh Čipke Dolgo Ženske Poroka Oblek vestidos de novia Nevesta Obleko
€168.07 €89.08

(dobrodošli v naši trgovini izdelek kažejo: o velikosti: če morate prilagoditi obleko, barvo in velikost ,prosimo, upoštevajte mi svojo barvo in velikost, kot je opisano spodaj: *barve ______________ *bankrot__________inč/cm *pas __________inč/cm *boki __________inč/cm *z ramo ob rami)

Poglejte tudi
JONANY Živahno Cvet Dekle Obleko Kratek Bleščica Pisane Naredili, Da Bi Rojstni dan Praznik Obhajilo Haljo De Demoiselle Baby Stranka
€1 027.89 €503.67

(jonany uspešnic cvetje girl obleke dobrodošli v naši trgovini 1.vodilni čas za obleko po meri: 5 do 20 dni,odvisno od obleka design.vse obleke so ročno delo po vrstnem redu, čas bo drugačen, ker nekatere obleke so dekoracijo s preveč čipke appliques, cvetje, biseri, biseri in kristali. 2.po meri narejene storitev: če)

Poglejte tudi
Sreča Bele Poročne Obleke Appliques Čipke Formalno Nevesta Vestido brez naramnic brez Rokavov morska deklica Očarljivo Haljo de mariee
€857.52 €583.12

(sreča bele poročne obleke appliques čipke formalno nevesta vestido brez naramnic brez rokavov morska deklica očarljivo haljo de mariee)

Poglejte tudi
Ljubek Šifon Proti-vrat Izrez morska deklica Poročno Obleko z Dolgimi Rokavi Odklon Dolge Rokave Poročne obleke vestido noiva curto
€160.07 €107.25

(dobrodošli v naši trgovini ta obleka je made-to-order.ali se boste odločili standardnih dimenzij in po meri meritve, naše krojačev, obrti vsako obleko, da bi.prosimo, poskrbite, da podrobno merjenje ujema velikost, ki jo potrebujejo.sistem privzeto velikost, ki temelji na nas velikosti.če želite po meri narejeno obleko,prosim, pustite sporočilo, da)

Poglejte tudi
Sexy Morska Deklica Poročne Obleke 2023 Turčija Appliques Čipke Poročne Obleke Dolg Rokav Obleke Po Meri Narejene Plus Velikost Vestido De Novia
€203.52 €101.76

([xlmodel]-[po meri]-[58564] kupec obvestilo dobrodošli v naši trgovini! smo strokovni poročno obleko podjetja; naši izdelki se prodajajo po vsem svetu. nudimo podporo po meri, velikostih in barvah.če želite prilagoditi velikost in barvo prosimo, kontaktirajte nas pred naročilom, hvala.če imate kakršnakoli vprašanja,)

Poglejte tudi
CERMAE Bela Povodcem Šifon Pasu Vitka Preprosto Elegantno Formalno Večer Maturantskega Družico Stranka Obleko za Ženske 2023
€1 372.04 €603.70

(vrnitev in povračilu stroškov smo enostavno vrnite/exchange proces!če niste popolnoma zadovoljni s točko(vključno s problemom kakovosti, ne pravo velikost, itd.)lahko se vrne v to postavko za polno nadomestilo.(brez stroškov prevoza) vrnitev & izmenjavo zahteve izdelek mora biti unworn in v prvotno stanje, tudi po tem, ko sem)

Poglejte tudi
Šampanjec Saten Prom Obleke za Eveining Stranka Dolžina Tal Savdska فساتين للحفلات الراقصة z Lokom Backless Tulec vestidos
€1 308.36 €785.02

(izdelek kažejo: velikost grafikona: če morate po meri narejeno obleko , prosimo, da nam nudijo tudi meritve, ki so spodaj, preverite, ali je obleka bo kot nalašč za vas .hvala 1.bankrot =___cm/inch 2.pas =___cm/inch 3.boki =___cm/inch 4.votlo za robom s čevlji na =___cm/inch 5.višina =___ cm/inch)

Poglejte tudi
Eightree 2021 Til Boho Poročno Obleko Elegantno Off Ramenski Plaži Bohemian Poročne Obleke Z Dolgimi Rokavi A-Line Večera Princesa Obleko
€187.50 €105.00

(za po meri narejeno obleko, izpolnite format spodaj in nam ponujajo, ko oddate naročilo. ali se obrnite na nas, mi smo vedno na vaše storitve. 1. bankrot: ___cm/inch 2.pas:___cm/inch 3. boki: ___cm/inch 4. votlo za robom z pete: ___cm/inch 5.višina z pete: ___cm/inch obvestilo 1. pustite sporočilo)

Poglejte tudi
2019 Novo 2 Plast Dolgo Poročni Veil Katedrala Tančico Čipke Poročni Veil Poročno Obleko Dolgo Tančico
€36.59

(material: čipka & poročni iluzija plast :2 plast dolžina: 300 cm, 350 cm,500cm vse širina: 280 cm barva: ivory, bela je na voljo)

Poglejte tudi
Off Ramo Poročno Obleko 2023 Nova Nevesta Obleke Preprost Poroka Oblek Plus Velikost Vestido De Noiva
€430.75 €297.22

([xlmodel]-[po meri]-[39070] [xlmodel]-[po meri]-[39070] describtion o velikosti ker je poročno obleko, je posebna oblačila, ročno merjenje z 1-2 cm napaka, prosimo za razumevanje. hvala imamo te velikosti za vas, da izberete zdaj, lahko kliknete velikost po meri če je vaše meritve, ki ne ustreza velikosti)

Poglejte tudi
Črna Quinceanera Obleko Appliques Kroglice Visoko Vratu Tla-Dolžina Elegantne Obleke Žogo Pornos De 15 Años Prom Stranka Vestidos 2023
€3 348.92 €1 674.45

(dobrodošli dobrodošli, da brskanje po naših izdelkov.imamo strokovno proizvodnje ekipa, ki lahko proizvajajo glede na vašo velikost, barvo in druge zahteve.prav tako smo sodelovali s strokovnimi ponudniki logističnih storitev, da se zagotovi prevoz hitrost izdelkov.izbirate lahko z zaupanjem.če imate kakršna koli vprašanja o izdelkih ali druge)

Poglejte tudi
Trislojne Zraka Fryer na Žaru Stojalo iz Nerjavečega Jekla Airfryer Orodje za Peko Pladenj za Peko, Kuhanje Rack Air Fryers Kuhinjski Pribor
€280.12 €140.06

(trislojne zraka fryer na žaru stojalo iz nerjavečega jekla airfryer orodje za peko pladenj za peko, kuhanje rack air fryers kuhinjski pribor funkcija: 1.enostaven za uporabo: stackable design ponuja izjemno udobje, da shranite vaš zrak fryer ali lonec prostora, lahko bi različnih živil s svojim zraka fryer ali lonec hkrati.prav tako lahko)

Poglejte tudi
2021 Elegantno Žogo Obleke Poročne Obleke O Vratu Dolg Rokav Kroglice Čipke Poročna Obleka Princess Cerkvena Poroka Oblek Iluzija
€200.55 €140.38

(toplo nasveti: vse poročne obleke v naši trgovini se lahko meri v velikosti in barvi.prosimo, izberite velikost blizu vaše telo velikost za oddajo naročila.če morate po meri velikost ali barvo, prosim, da mi izmerjenih podatkov v tri dni.prosimo, preberite naslednje opombe premislite, preden je vaše naročilo.če imate kakršnakoli vprašanja,prosimo,)

Poglejte tudi