Oznake: za čiščenje tuš, čopič, piling massager, exfoilating goba, čarobno kopel goba, peeling goba

Cena €2.75 €3.44

Celoten opis

3D Kopel Goba Exfoliante Mehko Gobo Telo Čisto Krtačo Super Mehka Čiščenja Odmrle Kožne Odstranjevalec za Odrasle, Otroci Piling In Umazanijo Kopalnica Dobave

Značilnosti:

1.Funkcija:Masiranje odmrle kože in umazanijo, ne body wash je potrebno, brez kemikalij, brez draženja ali poškodbe kože.Globoko čiščenje kože in obnovi zdravo, lepo kožo.Kot nalašč za vso družino in za vse tipe kože.

2.Super Mehka in Neboleč:super mehak in nežen material, ki je zelo primerna za otroške občutljivo kožo, doseganje dejanskih neboleč drgnjenje.

3.Čisto ,Higiensko in Večkratno uporabo:3D goba, ki je mehka, ko je dal v vodo, lahko wring ven na bo.Prihaja z visi vrv za enostavno suši, ne plesni, bakterije rejo, in se lahko ponovno uporabi za nedoločen čas.

4.Globinsko Čiščenje in Čiščenje: Preprečuje madeže in unclogs pore od nečistoč, ki lahko privede do mozolji, ogrci, kot tudi druge težave s kožo.

5.To je popolnoma elastična in lahko deformira prosto, izboljšanje čiščenja in učinek.

Velikost: 13*6*3 cm

Material: goba

Package Seznam: 1pc Goba

Nasveti:

1. Je dejanska barva se mogoče malo razlikuje od slike.prosimo za razumevanje .

2. Zaradi ročnega merjenja, velikost izdelka, ki imajo lahko za 0,5-1 cm razlike.prosimo, dovolite.

3.Če imate kakršne koli težave, se nemudoma obrnite na nas, pomagali vam bomo rešiti v najkrajšem možnem času.hvala .

Specifikacije

  • Značilnosti 2: Mehko Piling
  • Vrsta: Rokavice
  • Funkcije 3: Kopel Gobo Krtačo
  • Funkcije 15: Kopel, Piling Piling,
  • Številka Modela: piling kopel goba
  • Izdelek: Kopel Žogo/Kopel Goba/Kopel Cvet
  • Material: Goba
  • Značilnosti: Telo Kože, Čistilec
  • Featuresv 4: Exfoliante Mehko Gobo
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Ime: Goba Tuš, Čopič
  • Funkcije 1: Rub-brezplačno frotir
  • Uporaba: Čiščenje

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

3pcs/set Nozzel Krtačo In Medenine Najlonsko Krtačo Vodja Komplet Združljiv Z Steam Mop X5 Steam Mop dodatna Oprema Šoba za Priključek Komplet
€76.00 €45.60

(funkcija: * popolnoma nova in visoke kakovosti. *enostavno zamenjati in uporabo, odlično tekmo in primerni za pare mop x5. *iz premium abs + nerjaveče jeklo material, ki zagotavlja maksimalno vzdržljivost. * s funkcijo za povezovanje in širi, ga je mogoče enostavno razširiti na večje območje, varčevanje svoje moči)

Poglejte tudi
Za Xiaomi Mijia 2C Robotski Sesalniki Nadomestni Deli Glavne Krtačo Strani Krtačo Filtri Mop Krpo za Čiščenje Doma
€34.73

(popolnoma nov, visoko kakovostnega materiala, dobro narejen, trajno in dobro ujema s staro opremo.čiščenje dodatki, ki bo vaš dom robot opravlja na svojih najboljših.dodatne vsebine se zlahka odstrani in nadomesti, kot del rednega vzdrževanja.čiščenje dodatki vztrajati vaš robot čisto, medtem ko se zmanjša vdor prah, cvetni prah in druge alergene)

Poglejte tudi
0.5/1/2L Debele, Vroče Steklenice Vode Prenosni PVC Pozimi Toplo Roko Noge Tople Vode Vrečko za Ženske, Dekleta Lajšanje Bolečin Menstrualne Krče
€244.68 €146.81

(vrsta izdelka : voda-polnjenje tople vode vrečko številka modela : debele, vroče steklenice za vodo tip : ročno segrevanje material : pvc poreklo : celinska kitajska vzorec 1 : debele, vroče steklenice za vodo vzorec 2 : pozimi toplo roko noge vzorec 3 : vroče vode vrečko 2 litra slog)

Poglejte tudi
Silikonski Telo Blazino Obraza Spa Salon, Kozmetični Izdelki, Silikagel Pad Blazine Potovanja
€241.81 €120.90

(opis blazine: vzglavnik, vodenje ste udobno in sproščujoče položaj, medtem ko boste dobili spa, hlajenje, se lahko dajo na pisarniške mize ali spalnica blazine za vaše dihanje in učinki značilnosti lepota blazine: masažno blazino, vodenje vaš obraz, v udoben in sproščujoč položaj, medtem ko boste dobili spa, masaža,)

Poglejte tudi
1Pc Čiščenje Radirka Antilop Ovčje kože Mat Usnja, usnjenih in sorodnih Tkanine Nego Čevlji za Nego Usnja Čistilo Superge za Nego Čevelj Čistilec
€5.46 €3.77

(-prosojna različica je predvsem za navadne usnje in okoliških gumijasti deli; -roza različico, ki je v glavnem namenjen antilop delom in antilop krzno; -ta radirka ne more spremeniti stare čevlje v novi čevlji, niti ne more obnoviti kemično reaktivnih čevlji. -ime: čevlji čiščenje radirka -material: guma, usnje,)

Poglejte tudi
7.9-gallon iz Nerjavečega Jekla Ovalne Kuhinja Smeti
€677.23

(poenostavite vaše smeti potrebe z boljšo homes & vrtovi 7.9 galono iz nerjavečega jekla ovalne korak smeti s trajno pedal.svoje brušeno jekleno zaključek bo dal vsak prostor v vašem domu čisto sodoben videz.te smeti lahko zlije lepo z vsemi vrstami doma dekor.uporabite to ovalne smeti v kuhinji, pisarni, ali katero koli sobo, kjer smeti nabira.poleg)

Poglejte tudi
Odebeljena Nepremočljiva Platno Mojstra Vrtnarjenje delovna oblačila BBQ Industrijska Orodja Multi-Žep Predpasnik
€66.20 €33.10

(dobrodošli v našem studiu!gospodinjstvo trgovina in globalno prodajo!tovarniško ceno & priročnik kakovosti! vsak teden novi prihod prenos uživali boste nakupovanje čas. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - plačilo obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na zelisca-prijozici.si kot so visa, kreditne)

Poglejte tudi
Voziček Kavelj za Obešanje Torbici, Plenic Torbe, Baby Voziček Pribor Organizator Kavljem Nakupovanje Obešalnik
€5.20 €3.12

(voziček kavelj za obešanje torbici, plenic torbe, baby voziček pribor organizator kavljem nakupovanje obešalnik opis & podrobnosti narejen iz trpežne, težka aluminija te močne, varen in zanesljiv posnetke lahko prileganje na vsak otroški voziček, vozička,voziček in voziček ustreza različnih voziček ročaji, in)

Poglejte tudi
20 L Samodejni Senzor za Smeti, Velike Zmogljivosti, Nepremočljiva Smeti Vedro UV Svetlobo Wastebasket Smart Smeti Bin Kuhinjskih Odpadkov Hrane
€320.60

(opis: material: odpadki posoda je izdelana iz kakovostnih pp in boki materiala, čvrst in vzdržljiv. design: smeti bin z zaprto design, učinkovito ohranja čisto in vonja, ki so prosta, vam lahko zagotovimo lepo in sveže izkušnje. značilnost: smeti pločevinke so trije načini za odpiranje, noge kick, indukcijo(mahanje z rokami/upogibanje)

Poglejte tudi
Kopalnica kopalna Kad Žogo Obleko sedežna Kopalna Naprave Zgosti Blato Drgnjenje in Dekontaminacijo Potegnite Nazaj Trakovi Dolgo Zbadanje Nazaj Brisačo
€5.97 €3.88

(specifikacije: ime: pranje brisačo iz material: rastlinskih vlaken razvrstitev: kopalnica dobave značilnost: bogata pena za čiščenje, čvrst in vzdržljiv; rokavice z vrvico design priložnosti: kopalnica barve: rumena, modra, roza, oranžna velikost: kot na sliki je prikazano package: vreča,)

Poglejte tudi
Ženska Zimska Toplih Copat Ne-spodrsnilo In Odporne na Obrabo, Primerna Za Spalnico, dnevno Sobo
€5.58 €4.07

(ženska pozimi toplo copate nosljivi in dihanje darilo za rojstni dan, božič novo leto opis : značilnosti: 1. pliš material je topel, mehak in ni enostavno deformirana. 2. pvc edini je brez zdrsa in je brez škode za vse talne površine. 3. zračen in udoben občutek vam prinaša izjemno nošenje izkušnje. 4.)

Poglejte tudi
New Metal Krovna Imetnik Prosto Stoječe Dežnik Stojalo Stojalo Dekorativno Krovna Imetnik Bin Večnamenska Hoja Palice Imetnika
€34.07 €14.99

([vsebuje okoli 4 do 8 dolgo dežniki & prihranek prostora] ta kovinsko stojalo za dežnike je za 16,5 centimetrov visoko in 6,3 cm dolg, na straneh, je tanek in prihranek prostora, lahko držite približno 4 do 8 dolgo dežniki, ki je primerna za dom, pisarne, stanovanja, trgovina in tako naprej.samo organizator segmenta, je vključen v set, dežniki, niso)

Poglejte tudi