Cena €13.55 €17.15

Celoten opis

Specifikacije

  • Material: Keramični
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Za Xiaomi Mijia 2C Robotski Sesalniki Nadomestni Deli Glavne Krtačo Strani Krtačo Filtri Mop Krpo za Čiščenje Doma
€34.73

(popolnoma nov, visoko kakovostnega materiala, dobro narejen, trajno in dobro ujema s staro opremo.čiščenje dodatki, ki bo vaš dom robot opravlja na svojih najboljših.dodatne vsebine se zlahka odstrani in nadomesti, kot del rednega vzdrževanja.čiščenje dodatki vztrajati vaš robot čisto, medtem ko se zmanjša vdor prah, cvetni prah in druge alergene)

Poglejte tudi
0.5/1/2L Debele, Vroče Steklenice Vode Prenosni PVC Pozimi Toplo Roko Noge Tople Vode Vrečko za Ženske, Dekleta Lajšanje Bolečin Menstrualne Krče
€244.68 €146.81

(vrsta izdelka : voda-polnjenje tople vode vrečko številka modela : debele, vroče steklenice za vodo tip : ročno segrevanje material : pvc poreklo : celinska kitajska vzorec 1 : debele, vroče steklenice za vodo vzorec 2 : pozimi toplo roko noge vzorec 3 : vroče vode vrečko 2 litra slog)

Poglejte tudi
Bela Čiščenja Čevljev Krema Multi Funkcionalne Stain Remover Osvetlitev Čevlji Čistilni Gel Za Gospodinjstvo Usnjeno Pohištvo Čevlji
€17.68

(bullet točk: 1. varno in zanesljivo: nežno oblikovana z državami, ki niso škodljive sestavine, naše večnamensko čistilo krema je zanesljivo in učinkovito rešitev za reševanje težke madeži na različnih površinah, zaradi česar čiščenje varno in brez težav. 2. praktične in čiščenje: doseči čist rezultate na čevlje in)

Poglejte tudi
Čistilna Ščetka Za Široko Večnamensko Pritisni In Zunanji Vrt Metlo 3 Velikosti Floor Cleaner Je Orodje Za Metrov Trate Parkov In Dom
€27.37 €13.68

(bullet točk: 1.zunanji čiščenje: zunanji vrt metlo lahko čisto dvorišče tla, bazen stene, velikih vozil, in še več.lahko izpolnjuje čiščenje potrebe različnih scenarijev in se pogosto uporablja za različne outdoor naloge. 2.močna čistilna sposobnost: iz odličen material, ta zunanji vrt metlo ima odporni na obrabo, najlonsko)

Poglejte tudi
Homaxy 10Pcs Čarobno Čiščenje Krpo Lesna Celuloza Goba Kuhinjsko Brisačo za enkratno uporabo Čiščenje Krpo, Vpojne Dishcloth Razgradljive Kuhinjske Krpe
€26.31 €7.56

(homaxy 10pcs čarobno jed krpo lesna celuloza goba brisačo razgradljive večkratno uporabo dishcloth vpojno kuhinjsko krpo doma čiščenje krpo o tej postavki super vpojne: kot nalašč za čiščenje navzdol kateri koli površini, naši švedski dishcloths za kuhinjo in kopalnico čiščenje pobrati razlitjem in škropljenjem kot)

Poglejte tudi
Modno Obliko Žogo Torbici Nosorogovo Bleščeče Banket Torbici Ramenski Crossbody Vrečko Občutljivo Darilo Za Prijatelje
€142.92 €137.20

(1. material : visoko kakovosti poliester vlaken in nosorogovo , trajne in občutljivo, modni in elegantni 2.količina : 1 pc vrečko samo,se lahko uporablja kot torbico in torba za stranke 3. velikost : premer približno 16 cm 4.zmogljivost : lahko držite telefon, šminka, sončna očala, ključi, kartice, denarnice,itd., 5.uporaba)

Poglejte tudi
1Pc Čiščenje Radirka Antilop Ovčje kože Mat Usnja, usnjenih in sorodnih Tkanine Nego Čevlji za Nego Usnja Čistilo Superge za Nego Čevelj Čistilec
€5.46 €3.77

(-prosojna različica je predvsem za navadne usnje in okoliških gumijasti deli; -roza različico, ki je v glavnem namenjen antilop delom in antilop krzno; -ta radirka ne more spremeniti stare čevlje v novi čevlji, niti ne more obnoviti kemično reaktivnih čevlji. -ime: čevlji čiščenje radirka -material: guma, usnje,)

Poglejte tudi
Čisto Nov Goba Filter Pribor Za Lase Toplote Filter Za Gvhd913a2-80 Za Candy Hoover Sušilnih 40006731
€70.66 €32.50

(značilnosti: * popolnoma nova in visoke kakovosti. * iz goba materiala, z dobro fleksibilnost, enake debeline, lahka in stabilna kakovost. * lahko učinkovito preprečevanje prahu in preprečiti velika prašnih delcev iz ntering je sesalnik. * enostavno zamenjati in namestite tako, da se ohrani življenjska doba in stabilno)

Poglejte tudi
Las, Sušenje Skp Lep Mačka Frotir Mikrovlaken Tuš Spalna Klobuk Zavit Brisače, Kopalne Kape Za Ženske Kopalniške Opreme
€3.89 €2.92

(opis izdelka: teža: 35 g barve: modra, roza material: microfiber velikost: ena velikost ustreza večini paket vključuje: 1pc x suhe lase klobuk - to frotir lepa risanka vzorec z dvema lep ušesa, da lahko dovolite, da ste bolj privlačne. - izdelan iz visoko kakovostnih mikrovlaken, izredno)

Poglejte tudi
shisha cevi hookah pisane silikonski veter glavo hookah oglje carbon kritje chicha sisha narguile silikonski ovitek
€6.85

(hookah silikonski pokrov višina: 20 cm teža: 158g barva: mix barve uporaba: hookah oglje vetrne police)

Poglejte tudi
Omaro Vlažnost Absorber Kopalnica Dehumidifier Hangable Vlago Absorbira Vrečke Z Zbiralnikom Vode Ohraniti Suhe Obleke Dormitorij
€2.76 €1.77

(opis: imejte suhe obleke s tem okolju prijazno dehumidifier vrečko.to lahko absorbira vlago iz zraka.to ima močan kljuko, ki omogoča, da določi nikjer v vaš omaro.ko vrečko, polno vode, lahko enostavno zlijte ven in ponovno uporabo it.primerna je za spalnice, omarah, omare in druge majhne prostore. značilnosti: ime izdelka:)

Poglejte tudi
Glavni Strani Krtačo Filter Mop Krpo in Vrečko za Prah Zamenjava za ECOVACS Deebot T9 AIVI T9 AIVI+ Robot sesalnik
€32.70 €21.58

(glavni materiala : izdelana iz visoko-kvalitetnih materialov, enostavne za čiščenje.enostaven za namestitev ,brez potrebe, da bi porabili dodatno energijo in čas.pripravljen za uporabo, je priročno, higiensko in varno ,učinkovito čiščenje.mehko in nežno, ne bo škodilo talne površine.primerna za trd les, laminat, marmorja, keramičnih ploščic,)

Poglejte tudi
Mavrica Tuš Zavesa Kawaii Cvetlični Metulj Star Srčkan Kopalnica Zavese Nepremočljiva Tkanine Kad Zaslon Rideau De Tuš
€23.61 €14.16

(opis izdelka material: nepremočljiva tkanine iz poliestra velikost: velikost 1:72x72in=180x180cm velikost 2:60x72in=150x180cm velikosti 3:48x72in=120x180cm več slogov,več velikosti za svojo izbiro package: 1 x tuš zavesa 12 x plastične kljuke 💗toplo obvestilo: 1>)

Poglejte tudi
Verige Čistilno Ščetko | Verige Mm Crankset Krtačo Chain Cleaner Je Orodje | Gorsko Kolo Vzdrževanje Komplet Kolesarske Verige Zobniki Za Čiščenje Brusovih
€13.01 €6.50

(bullet točk: 1.dolgotrajna: veriga, čiščenje čopič je narejen iz čvrst in vzdržljiv pc ročaj in najlon ščetine, ki jih ni lahko pade off ali prekinil.uporablja se lahko za dolgo časa, da vaše kolesarske verige, čista in gladka. 2.temeljito čiščenje: veriga čistilna ščetka očisti verige hitro in enostavno, odstranjevanje)

Poglejte tudi