Cena €47.47 €105.49

Celoten opis

[Specifikacija vsak kos]

● Material: PP;

● Velikost: 36X24cm;

● Teža: približno 168g;

[Seznam Paketov]

Organ vrečko X10;

[Opombe]

1. Zaradi številnih dejavnikov (kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe), dejanske barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od fotografije, ki je prikazana na spletni strani.

2. Opomba: Zaradi različnih metod merjenja, velikost je lahko toleranca 1-2 cm, ki je ne kakovosti problem.

Spoštovani kupci, vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni z našimi projekti in storitve, prosim, pustite pozitivne povratne informacije in dajejo 5-zvezdic.Ob istem času, če imate kakršnakoli vprašanja o naših izdelkih ali storitvah, nam lahko pišete prvi, mi bo zelo hvaležen.Potrudili se bomo rešiti vse težave in vam zagotovimo najboljšo storitev za stranke.najlepša hvala.

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Pismo Primeru Nepremočljiva Cvetlični Pismo Kritje Vrečko Svinčnik Torbica Pismo, Prevleke Za Ženske Cvetlični Vzorec Cvet Natisniti Pismo Tote Knjiga
€23.28 €8.38

(opis: pismo pokrivajo primeru prevoznik vrečka z ročaji za ženske, dame, teens, cvetlični vzorec cvet natisniti pismo tote dobro knjigo imetnik organizator matere mama darilo funkcija: 1. hasfront žep in več notranjih žepov za skladiščenje, ki lahko imajo kartice, zaznamki, peresa in označevalniki za enostavno iskanje 2.)

Poglejte tudi
Striženje las Brado Brivnik glavnik prilogo za Philips QC5130 / 05/15/20/25/35 3-21 mm
€4.62 €2.82

(100% popolnoma nova in visoke kakovosti las nego glavnik za philips brivnik;električni brivniki ponuja najhitrejši način za britje zamenjava brivnik folije in noži nudijo hitrejši britje prihranite čas;super darilo za moške primerna za:philips qc5130 qc5105 qc5115 qc5120 qc5125 qc5135 barva: črna material:)

Poglejte tudi
Angleški Razpored Knjiga Veliko Debelejši Papir, Neprepusten za A6 Rokovnik dnevni red Zvezek za Pisarno
€18.82 €9.41

(angleški razpored knjiga veliko debelejši papir, neprepusten za a6 rokovnik dnevni red zvezek za pisarno specifikacije: kot je prenosni piše gladko in papirja, ki je odebeljena in ne zlahka poškodujejo, to je dobra izbira med zvezke. kaj je dnevnik prenosnik lahko ponudimo, je, da ima umetno usnje pokrov za zaščito papirja znotraj)

Poglejte tudi
4G WiFi Prenosni Žep za Zunanjo Anteno Vrata CRC9 Hotspot LTE Usmerjevalnik Wireless Mobile Odklenjena z Režo za Kartico Sim Bela
€51.59 €32.49

(ta izdelek je zasnovan tako, da uporabnikom z 3g/4g visoke hitrosti dostopa do interneta.izdelek podpira glavni 3g/4g frekvenčnih pasovih, v večini držav in omrežij v svetu.preprosto priključite v operaterjev kartice sim in je lahko iskanje in povezovanje za dosego visoke hitrosti 3g/4g širokopasovnega dostopa samodejno.izdelek zagotavlja tudi wifi)

Poglejte tudi
Bučko Epruveto, Spona Clip Kondenzatorja Cevi Laboratorij Imetnik Obroč Preizkusa Opreme
€66.14

(opis narejena iz železa materiala, testiranje cevi objemke so visoke temperature, odpornost, zanesljivo in trmast, in ima dolgo življenjsko dobo.imetnik spona, primerna za pritrditev epruveto, bučko in kondenza cev v laboratoriju, široko uporabo. značilnosti -barve:kot prikazano -material:železo -velikost:19.20x2.50x2.00cm/7.55x0.98x0.79in -)

Poglejte tudi
Otroci V Razredu Izvajalca Lesenih Namizni Umetnostne Obrti Imetnik Slikarsko Stojalo Polica Zaslon Stojalo
€5.41 €3.46

(barva: naravna količina: 1pc material: les package vključeni: 1pc slikarsko stojalo velikost: 15*30 cm / 20*40 cm / 25*50 cm vsestranski namizni stojala, ki deluje delovno stojalo ali elegantno stojalo zaslona super za začetek umetniki ali študentom, ki delajo v majhnem studiu. uporaba za podporo in držite)

Poglejte tudi
Poglejte tudi
Stojalo Caballete De Pintura Umetnik Oljne Barve Stojalo Leseno Slikarsko Stojalo Zložljivo Večnamensko Stojalo Stojalo Slikarstvo Dodatki
€459.50 €358.41

(modname=ckeditor nasveti: 1.paket vključuje le 1 stojalo, druge postavke, ki so prikazane, ki niso vključeni.hvala vam za vaše razumevanje. 2. prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.hvala za vašo razumevanje. 3. zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne izražajo dejansko)

Poglejte tudi
Kovinski Obtežilniki Za Prenosni Večfunkcijsko Obtežilnik Za Papir Krtačo Ostali Kitajska Kaligrafija Obtežilniki Za Medenina Papir Pritiskom Prop
€22.01 €15.85

(modname=ckeditor ime: obtežilniki za package : 1pcs material:medenina obvestilo: 1. prosimo, dovolite 1-2 cm, razlikuje zaradi ročnega merjenja, 2. dejanske barve se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi računalnika, zaslona ločljivost, svetlost, kontrast ipd.hvala za vaše razumevanje. 3.cena)

Poglejte tudi
Sponke za papir Barva Sponke za Papir Sponke za Papir Prilepi Nazaj Vrsta Iglo Pisarniški 50 mm Sponke za Papir
€8.86 €5.76

(sponke za papir barva sponke za papir sponke za papir prilepi nazaj vrsta iglo pisarniški 50 mm sponke za papir dropshipping podporo in wholesaling. značilnosti: 1. barvita papir posnetke različnih velikosti, ki so shranjene v občutljivo plastične škatle za enostaven dostop 2. barvita papir posnetke v različnih barvah, barvita)

Poglejte tudi
Ravnovesje Beline za Komplete Kemijski Preizkus Opreme V Junior in Senior Visoke Šole
€434.48 €391.03

(opis izdelka podrobnosti izdelka preizkus kaže, seznam izdelkov)

Poglejte tudi
NOVO-100 kozarcev 1 cm Čip Čopiči Večino, Majhen Čopič Opeke Madeže Čopiči Ščetinami Les, Akrilne Barve, Obrti
€43.85 €31.57

(novo-100 kozarcev 1 cm čip čopiči večino, majhen čopič opeke madeže čopiči ščetinami les, akrilne barve, obrti prihranite prostor:zaradi svoje kompaktne velikosti, naše čopiči lepilo je mogoče sprejeti brez veliko truda, prav tako priročna za shranjevanje, ko ni v uporabi, dela shranjevanje in prihranek časa. udobno razumejo:lahka)

Poglejte tudi
10/50Pcs Risanka brez zaposlitve Reinkarnacija Nalepke Anime Nalepke Skateboard Kitaro, Laptop, Prenosnik Motocikel Nalepke Otroci Igrače
€1.61 €1.13

(dobrodošli na nalepki hiša 100% novih kakovostnih primerna za: palica na kolo,laptop,telefon,skateboard,ski odbor,prtljage,hladilnik,avto, home decor & otroci zgodnje poučevanje, učenje pa je tudi dobra izbira!!! material: vinil (pvc) značilnost: voda-dokazilo in sun-dokazilo velikost: 4-6 cm pribl. količina:)

Poglejte tudi