Cena €268.96 €537.93

Celoten opis

Specifikacije

  • Uporablja Prostor: Dnevna Soba
  • Material: Les
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Uporaba: Manjše izdelke
  • Vrsto Namestitve: Nadstropje vrsta
  • Vrsta: Shranjevanje Imetniki & Stojala
  • Razvrstitev: Non-zložljivo Stojalo

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Shranjevanje živil Vrečko za Večkratno uporabo Stand Up Zip Zaprta Vrečka Neprepustni Embalaži Bag F1FB
€6.14 €4.73

(značilnosti: ootdty popolnoma nova in visoke kakovosti imejte hrano, sveže dlje z našo nadgrajeno samo-tesnilni in neprepustnih stand-up shranjevanje živil vrečke! iz živilskih pe materiala, naše pregleden vrečke so trajne, za enkratno uporabo, in kot nalašč za organizacijo vaši kuhinji. primerna za zaposlene)

Poglejte tudi
Telescopically Nastavljiv Zavese Bar Omaro Oblačila Železniškega Brisačo Visi Bar, Tuš Zavese Palice Iz Nerjavnega Jekla Sušenje Rack
€239.22

(telescopically nastavljiv zavese bar omaro oblačila železniškega brisačo visi bar, tuš zavese palice iz nerjavnega jekla sušenje rack značilnosti: 1. varno uporabo, zaklepanje v kraj tehnologije in nikoli ne odpadejo, ne upogne v sredini.nikoli ne rja 2. težka: napetosti palice, ki lahko nosi 20 kg.to je vaša blackout okna zavese rod, ampak)

Poglejte tudi
Promocija! 2X Dom Nakupovalni Košarici Strani Zelenjavne Košarice Dekorativne Tkanine v Košarico Cvetlični Aranžma v Košarico
€44.43 €27.55

(promocija! 2x dom nakupovalni košarici strani zelenjavne košarice dekorativne tkanine v košarico cvetlični aranžma v košarico 1. to lahko shranite tako sveže cvetje in posušeno cvetje in nekatere druge dekoracijo travo. 2. retro design, bolj elegantno in privlačno, dodaja občutek narave v hiši. 3. iz lepo kakovost materiala,)

Poglejte tudi
4Pcs Plug Nosilec za Stensko montažo Punch-brezplačno Močno obremenjena Srčkan Nosi samolepilne Steni Visi Plug Stojalo Držalo za Dom
€1.63 €0.49

(4pcs plug nosilec za stensko montažo punch-brezplačno močno obremenjena srčkan nosi samolepilne steni visi plug stojalo držalo za vsakodnevno uporabo opis: lahko bi živahno vzdušje v vaš dom z ta vtič je imetnik ker barva je zelo živahne in čeprav je wall-mounted, saj ne zahteva luknje, da bo udaril, in ne bo poškodb stene. sprejel)

Poglejte tudi
Testo Fermentacijo Posodo Kuhinja Oskrbe Prenosni Silikonski Opremo Pladnji Za Hrano
€81.28 €40.64

(opis to je testo za preverjanje polje izdelana iz visoko-razred materialov, tako da ga lahko uporabljate z zaupanjem.primerna pa je tudi za shranjevanje sadja, riža, moke in drugih živil, in je zelo primeren za študente, uradniki, učitelji itd.to je odporna na mraz in vročina, in lahko dajo v mikrovalovni pečici, hladilniku in pomivalni stroj. značilnosti -barva:modra -material:silikon -velikost)

Poglejte tudi
VCNY Dom, Nina II 3-Kos Siva Geometrijske Poliester Tolažnik Nastavite, Full/QueenDouble rjuhe
€662.69 €265.08

(dodajte pridih podcenjeni elegance v vaši spalnici z nina reliefni tolažnik določi vc new yorku.na voljo v različnih barvah, da bo ustrezala vašim style, dunja vitrine reliefnim geometrijski vzorec, ki zagotavlja osupljive pogled z edinstveno teksturo, da se ujemajo.iz mehkega, trpežnih mikrovlaken, niz vsebuje odejo in ujemanje shams, da takoj nadgradnjo)

Poglejte tudi
Pastir Kavljem Podajalnik Ptic Železa Tla Dvorišče Visi Vrt Vstavi Streetlamp Obešalnik
€37.03 €21.47

(opis ali želite, da prekine vaš cvetlični lončki, svetilke, luči in tako naprej v vašem vrtu?ste še vedno razmišljam, ki iščejo izdelek, ki lahko naredi več delovnih mest hkrati?to železa visi pastir kljuko lahko zadovoljijo svoje potrebe. značilnosti -material: železo - iz železa, zelo trpežne in zanesljive)

Poglejte tudi
5 Križ Zložljive Sušenje Perila Stojala Za Oblačila Airer Kopalnica Brisačo Rack Upogljivi Za Lase Dom Kopalnico Accessorie
€101.12

(velika sušenje prostor: stenske perila sušenje rack funkcije 7 sušenje palice, kar ima za 17,5 noge linearne visi linije in lahko imajo do 30 kg teže. notranjo & zunanjo uporabo : zložljiva sušenje perila rack idealen za uporabo v spalnici, kopalnice,pralnica soba,garaže, terase in balkona. prihranek prostora: ta sušenje perila rack)

Poglejte tudi
Pesek-dokazilo Pranje Vrečko za Pranje Vrečko za Shranjevanje Prenosni Očesa Tuš Vrečko z 8-žep Velikih Zmogljivosti za Študentski Kolegij Plaži, Plavanje
€3.96 €1.94

(pesek-dokazilo pranje vrečko za pranje vrečko za shranjevanje prenosni očesa tuš vrečko z 8-žep velikih zmogljivosti za študentski kolegij plaži, plavanje opis: izdelana iz močnega in trajnega mrežnega materiala za dolgotrajno uporabo. zunanja oblika 8 strani žepi za priročno shranjevanje manjših predmetov, kot so krema)

Poglejte tudi
Ob Postelji Polica Pogradom Polica Nočni Omarici Za Tablični Telefon Pijačo Knjiga Objemka Za Plavajoče Postelji Organizator Shranjevanje Rack Za Študentskem Domu
€31.95 €15.97

(bullet točk: 1. priročno polnjenje reže: to pogradom polica je kabel za polnjenje režo, ki omogoča, da priklopite vaš mobilni telefon ali tablični računalnik, držeč jih na polico ob postelji.iz veliko abs materiala, to je trmast pogradom tabela, ki lahko imajo svoje essentials. 2. snemljiv design: to pogradom rok se lahko enostavno)

Poglejte tudi
Razkošno Domov 5 Stopnje Industrijske Naslonjač, Češnja
€591.30 €236.52

(5 stopnje, se naslanja na polico z razkošno doma, je kot nalašč za vse vaše okrasitev in potrebe za skladiščenje.uporabite te police za dnevno sobo dekor, ga uporabljajo za kuhinjo shranjevanje, ali da vaša kopalnica spa-kot občutek, s tem kmečko polico za prikaz puhasto brisače in toaletni izdelki.ti lahki lestev policah priročno pusto proti steno)

Poglejte tudi