Cena €69.90 €101.30

Celoten opis

O to postavko:

【Učinkovito čiščenje rešitev】 - Ta tuš squeegee je namenjen za čiščenje tuš vrata, še posebej za steklena vrata brez okvirjev.Solf in tudi silikonske gume rezila z lahkoto odstrani vode, pare, vlage s površine, ne da bi zapustili grd oznake in črte.

【Nobene Škode & Praskanje】 - Solf silikonske gume strgalo je prijazen za steklene površine.z specail imetnik modela, squeegee lahko visijo čez vrh tuš steklo, ni sesanja skodelice ali lepljive imetnik potrebne ki na koncu padca in poškodbe vaše kadjo ali strešnik površine, tudi boleti noge.

【Multi Namen】 - vse To namen metlice ne samo, da lahko uporabijo za čiščenje tuš vrata, prav tako lahko široko uporablja za čiščenje okna, ogledala, tilee, stene, avto steklo ali druge steklene površine, dobro vzdrževanje vaš dom, kuhinjo, kopalnico in avto čist.In to je dovolj oster, da zdrži vsakodnevno uporabo.

【Dober Oprijem & Trmast ročaj】 Kakovostne silikonske gume ročaj material ima dober oprijem, ni treba skrbeti, da ročaj, kako spolzka, ko so vaše roke mokre.Tudi rezilo je sturdily spajkana na, ne bo prekinil enostavno, tako kot druge squeegee.

【Enostaven za Uporabo】 - Squeegees lahko ustrezajo nobeni prostor in so enostavni za grip ročaji.V bistvu ste imeli, da jih obrišite čez območje, ki ga želite očistiti, in ste končali.To je prilagodljiv, boste komaj dela do znoj, ko uporabljate squeegee.Opomba: kavelj, ki je primeren za steklo, ki debeline, ki ne presega 0.47 palca.Deluje preveč, če želite uporabljati nekatere lepilo ali dvostranski trakom na hrbtni kljuko in jo držijo na vaši steni.

Opomba:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Specifikacije

  • Funkcija 3: Čiščenje za Tuš Kabina Kopalniške Opreme
  • Ročaj Material: plastični
  • Funkcija 5: Kavelj Čiščenje Kristalov Ogledalo Metlice Za Čiščenje
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Uporaba: okno
  • Funkcija 2: Okno Squeegee Glass Cleaner Okno Metlice Strgalo
  • Funkcija 4: Tuš Squeegee Okno Čiščenje Tal Squeegee
  • Squeegee Materiala: Gume
  • Funkcija 1: Stekla, Metlice Silikonski Strgalo Čistilec

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

3PCS Silikonski pomivanje Posode Ščetke Lonec, Ponev, Goba Scruber Silikonske blazinice za Čiščenje Pad Sadje Lonec, Ponev, Pranje Čopičev Kuhinja Orodje za Čiščenje
€32.91 €23.03

(3pcs silikonski pomivanje posode ščetke lonec, ponev, goba scruber silikonske blazinice za čiščenje pad sadje lonec, ponev, pranje čopičev kuhinja orodje za čiščenje povratne informacije vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!povratna informacija je zelo pomembna.zahtevamo, da se obrnete na)

Poglejte tudi
Silikonski Telo Blazino Obraza Spa Salon, Kozmetični Izdelki, Silikagel Pad Blazine Potovanja
€241.81 €120.90

(opis blazine: vzglavnik, vodenje ste udobno in sproščujoče položaj, medtem ko boste dobili spa, hlajenje, se lahko dajo na pisarniške mize ali spalnica blazine za vaše dihanje in učinki značilnosti lepota blazine: masažno blazino, vodenje vaš obraz, v udoben in sproščujoč položaj, medtem ko boste dobili spa, masaža,)

Poglejte tudi
83M Brivnik Zamenjava Glave za Braun Series 8 Električne Brivnike 8320S,8325S,8330S,8340S,8345S,8350S,8360Cc,8365Cc,8370Cc
€13.31 €9.71

(ime izdelka: brivnik glavo zamenjava folije & rezalnik povsem novo folijo & rezalnik primerni za braun series 8 čiščenje britev, preden namestite poskrbite tudi za vaše britev model prvi združljiv z: za braun 8 serija: brivnik zamenjava glava je primerna za braun 8 serij za modele 8320s, 8325s, 8330s, 8340s,)

Poglejte tudi
Hair Trimmer Rezilo Električni Clipper Brivnik Za Vzdrževanje, Popravila Olje Vroče Antirust Olja, Maziva Korozije, Za Preprečevanje Rjavenja
€45.84 €22.92

(opis: 1. lase clipper olje je naravno mineralno olje in je mazivo za posebna orodja za vzdrževanje.ko pade na oblači rezilo, ga ne izhlapi, je ne izsuši in ne držijo, za razliko od motorno olje. 2. lahko uporabite za lase clipper olje za mazanje del, med vrhu in na dnu rezilo, zmanjšanje rezilo hrupa in širi svoje življenje specifikacije: ime)

Poglejte tudi
Modno Obliko Žogo Torbici Nosorogovo Bleščeče Banket Torbici Ramenski Crossbody Vrečko Občutljivo Darilo Za Prijatelje
€142.92 €137.20

(1. material : visoko kakovosti poliester vlaken in nosorogovo , trajne in občutljivo, modni in elegantni 2.količina : 1 pc vrečko samo,se lahko uporablja kot torbico in torba za stranke 3. velikost : premer približno 16 cm 4.zmogljivost : lahko držite telefon, šminka, sončna očala, ključi, kartice, denarnice,itd., 5.uporaba)

Poglejte tudi
IBC je Rezervoar za Vodo Kritje za 275 Galono Tote Zajema Preprečevanje Alg IBC Kritje IBC Tank Pribor
€18.16 €8.71

(značilnosti: 1. idealna v kombinaciji z ibc cisterne 2. trpežne in odporne gnilobo 3. razširite vaše deževnice trgatev 4. uv-stabiliziran 5. izpolnite in možganov mogoče 6. enostavna namestitev 7. še posebej, ko ibc rezervoarji so shranjene na prostem nezaščitene, škodljivimi uv žarki lahko)

Poglejte tudi
20pcs Prazno Sivke Vrečki Organza Vrečke za Shranjevanje Vrečk Vrvico Nakit Bombaž Ramije Vreče Dišavne Vrečke za Brsti Rose
€96.41 €45.31

(opis 20pcs prazno sivke vrečki organza vrečke za shranjevanje vrečk vrvico nakit bombaž ramije vreče dišavne vrečke za brsti rose božič poroko uslug značilnosti vrečki prazne vreče prenosni velikost, ki je opremljena s trakovi za varno prileganje znotraj udobno nositi, ni važno, če greš. |sivke vrečka se lahko uporablja)

Poglejte tudi
Novi retro lažji svetlo zvok medenina windproof shell lažji butan napihljivi strani-slip high-end lažji ustvarjalne high-end darilo
€251.54 €62.89

(opomba: vsi izdelki so sprejeti moj mobilni telefon, brez kakršne koli obdelave slik.če želite videti podrobnosti, ali drugih, se lahko obrnete na nas, ali pogled na slike v komentar področju. (napredno tehnologijo) v primerjavi z navadnimi obrtnih izdelkov na trgu, je bolj občutljivo. opis: barva: zlata, srebrna teža:)

Poglejte tudi
4pcs Zamenjava Mop Oblačila Za VILEDA Spin & Clean 161822 Stroj Mikrovlaken Mop Ponovno Pribor za Čiščenje Orodja Deli
€198.33 €79.33

(značilnosti: *narejena iz mikrovlaken, močno absorpcije vode, pralni stroj & večkratno uporabo. *blazine so narejene iz mircrofibre in bo čisto vse trde talne površine - (zaprti trdega lesa, skrilavec, marmorja, keramike, kamna in lino) *enostavno odstraniti in zamenjati za redno vzdrževanje. zajema umazanijo in las,ki)

Poglejte tudi
JIFENG Prenosni Rezilo iz Nerjavečega Jekla Cigar Rezalne Škarje Cigar Dodatki, Potovanje z šatulji za Cigar Cohiba CT-004
€663.15

(jifeng prenosni rezilo iz nerjavečega jekla cigar rezalne škarje cigar dodatki, potovanje z šatulji za cigar cohiba ct-004 cena ne vključuje tovorni specifikacija: material: nerjaveče jeklo velikost: 102*55*7mm teža: 81g premer: vse barva: srebrna(kot na sliki prikazano) pakiranje: darilni)

Poglejte tudi
Za ECOVACS DEEBOT OZMO 920 950 T8 T9 AIVI MAX N8 PRO Robot sesalnik Main/Side Brush HEPA Filter Mop Blazine
€17.87 €9.12

(združljiv z deebot ozmo 920/950 / t5 / t8 / t8 aivi / n7 n8 n8 pro t9 / t9max / t9 vklop / robotski sesalniki in mop ne zahteva montažo priporočamo, da zamenjavo rezervnih delov vsaka 2 do 3 mesece, odvisno od pogostosti uporabe, da stroj teče na maksimalno učinkovitost lepe in občutljivo, zelo kombinaciji z opremo.kot del običajnega vzdrževanja,)

Poglejte tudi
Pralnica Stain Remover Prenosni Oblačilih Madeže Odstranitev Močan Razmaščevalec Tkanine Čistilo Za Večnamenska Mast, Olje, Spot Cleaner
€13.52 €6.75

(bullet točk: 1. močan razmaščevanje cleaner: enostavno rešiti trdovratne madeže olja na vaših oblačil, posode, ali površin, s tem učinkovito čistilo.ali je mazilo iz kuhanje, avtomobilska, ali industrijske delo, tem čistejše lahko ročaj in dobili vaše perilo čisto znova. 2. ki se uporabljajo za različne tkanine: ali imate)

Poglejte tudi
Steam Mop Krpa za Čiščenje Pad Krpo Kritje Krpe Zamenjajte Pribor Za Karcher EasyFix SC2 SC3 SC4 SC5 Mop Čistilo Rezervni Deli
€86.77 €62.47

(za karcher easyfix sc2 sc3 sc4 sc5 steam mop čistilo rezervni deli)

Poglejte tudi