Cena €7.61 €11.19

Celoten opis

Bedak Avto Nosilec za Telefon, Mobilni Telefon, Držalo, Stojalo V Avto Ne Magnetni GPS Gori Podpora za IPhone 12 11 Pro Xiaomi HUAWEI 360° Vrtljivost:

Dal na telefon se lahko prosto zavrti za 360 stopinj.Nosilec in avto, so fiksni trdno, tako da ne skrbi padli.To ne bo ovirala svojo vizijo med vožnjo, in boste lahko dobili najboljše pogled, medtem ko uživajo varnost.

Vse Telefon Primerih so na Voljo:

Zadnji nosilec za telefon ima dva gumbi za nadzor zatič na obeh straneh in na dnu.Tudi širina objemko se lahko prilagodi na katero koli mobilni telefon primerih, in dolžino spona je primerna za skoraj vse mobilne telefone na trgu.

Raztegljivi Znanja:

Avto nosilec za telefon znanja je mogoče enostavno prilagoditi za najmanj 2,5 cm - do 3,7 cm, ki je širši kot drugi avto pokal telefon gori, in ne zahteva nobenih lepil, kot nalašč za vaš avto držalo.

Pošiljko

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli orderafter 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Čas Dostave:

Vrnitev & Vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO ISSUEA VRAČILO ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM!

Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Zelisca-prijozici.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Garancija

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA ELEMENTE S

VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Zelisca-prijozici.si!

Povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Specifikacije

  • Številka Modela: AA
  • Paket: Da,
  • Material: plastični
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Funkcija: Polnilnik

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Združljiv Z Logitech Barvice Svinčnik Nasvet Dodatki IPad Stylus Nadomestno Pero Tip Zaščitni Pokrov Pribor Torbica Pen
€2.16 €1.51

(ime izdelka:, ki se uporablja za logitech pisalo dodatki material: plastika, silikona dodatki: pero kritje, silikonski svinčnik barva: oranžna velikost: torbica pen 15 * 15 mm pero kritje 20 * 15 mm paket je vključeno: 1pcs svinčnik)

Poglejte tudi
Original TXFBM02AT16 TR-LM7NR3PS Zaslon LCD zaslon
€800.36 €760.34

(opis: delajo dobro!so na zalogi! o ladijski: bomo jih test strogo pred odpremo. bomo ladja je v 1-3 delovnih dni po plačilu.smo le ladja dostave naslov,če želite spremeniti naslov za dostavo,pls, da me kontaktirate vnaprej v času.glede na dobavni rok je običajno bo 7-30 dni,ki se bodo različne za različne države. čas)

Poglejte tudi
AJIUYU Primeru Za Google Pixel 2023 11" GTU8P Tablet Zaščitni Pokrov Eno Lupino Hrbtni Pokrovček Primeru Preprečevanje padcev Težko PC
€10.83 €10.29

(za google pixel tablet novo 2023 11 inch (gtu8p). prosimo, potrdite svojo model stroja pred nakupom (če vam ni jasno, prosimo, obrnite na službo) opomba: embalaža ne vključuje tablet in polnjenje baze !!!)

Poglejte tudi
Original L55M5-ES Logiko Odbor ST5461D13-2-C-2
€17.15

(original l55m5-es logiko odbor st5461d13-2-c-2)

Poglejte tudi
Premium Anti-Glare Zaslon Zaščitna Mat Film Za Acer Iconia Tab 8 A1-840 8.0" tablični Anti-Praskami screen Protector filmov
€2.39 €1.99

(spoštovani kupec , prosimo, bodite pozorni, da ga, preden ga položite vrstnem redu : 1. prosimo, comfirm vaše ime, naslov,poštno številko in tel. številko skrbno ko vam bo, da, drugače pa je mogoče, da lahko prejema blaga . 2. preverite model telefona pazljivo vstavite, preverite, ali imate pravico, da predmet. 3 .če potrebujete)

Poglejte tudi
3D Drevesa Izbočeno primeru za Xiaomi mipad 5 pro Tablet primerih 11 inch 2022 Projekcijska Stojala Mehko TPU Kritje Za Xiaomi Pad 5 Redmi Pad Primeru
€18.28 €14.62

(3d drevesa izbočeno primeru za xiaomi mipad 5 pro tablet primerih 11 inch 2022 projekcijska stojala mehko tpu kritje za xiaomi pad 5 redmi pad primeru opis izdelka: 1.100% brand new visoke kakovosti primeru 2.zaščitite tablični računalnik iz prahu,praskanje 3.izdelan iz visoko kakovostnega materiala 4. primeru le fit za xiaomi mi pad 5 / mi pad)

Poglejte tudi
Ojačevalniki Zvoka Odbor 100W DC12-24V TPA3116 Subwoofer Ojačevalnik Odbor Podporo Bas Izhod Posodobljen
€19.39 €14.15

(uporabite 12 do 24 v napajanje,dc napajanje široko delovna napetost, varčevanje z energijo tipa, učinkovitost je tako visoko, kakor nad 90%.največji je lahko v pomoč 100 w bas zvok kanalni izhod delovno območje napetosti:dc 9 do 25 v (trenutno 2 -3a zgoraj, če želite, da moč je tako velika,svetovanje 19-24v 4a zgoraj).frekvenčni razpon:vhod:20 hz)

Poglejte tudi
1PCS Univerzalni Prenosni 360-Stopinjski Zasuk Nastavljiv Namizne Tablični RAČUNALNIK Nosilec za Mobilni Telefon, Držalo za Zlaganje Wall Mount Stojalo
€7.10 €4.76

(univerzalni prenosni nastavljiv namizne tablični računalnik nosilec za mobilni telefon, držalo specifikacije: s kompaktno zasnovo, ta nosilec je lahek, prenosen in enostaven za prevoz, ki je zelo primerna za uporabo doma, spalnica, kuhinja, kopalnica, pisarna ali potovanje. featuring 360-stopinjsko vrtenje in 180-stopinjsko zložljiv,)

Poglejte tudi
Novo LQ10D368 LQ10D367 LQ10D36A Za Oster Original 10.4 Palčni LCD Zaslon Module 640(RGB)×480
€137.19 €96.03

(značilnosti izdelka: original ! kakovost:100% testirani pred dostavo. če imate kakršna koli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate. bom zagotavljanje najboljših storitev za vas. naše podjetje zalog blaga, dobra kvaliteta, če kupite več količino, nas prosimo kontaktirajte ! ta trgovina prodaja cen)

Poglejte tudi
100 Ključni XDA Profil PBT Keycaps Mehansko Tipkovnico, 1U 1X Žogo Tiskanja Prazno Meri Keycaps Mx Stikala XDA Višina,A
€16.38 €9.18

(100 ključni xda profil pbt keycaps mehansko tipkovnico, 1u 1x žogo tiskanja prazno meri keycaps mx stikala xda višina,a dropshipping podporo in wholesaling. 100% prvotne in dobre kakovosti s prosto po-prodaje garancijo. višina:1u xda profil debelina je okoli 1,4 mm prazno natisnjen združljiv z večino češnja)

Poglejte tudi
Za Samsung Tab S6 Lite Primeru za Galaxy Tab SM-P610 P613 P615 P619 za Zavihek S6 Lite 10.4 Palčni Tablični računalnik s Tipkovnico Pokrov
€43.45 €26.07

(za samsung galaxy tab s6 lite (model: sm-p610 p613 p615 p619) tablet. prosimo, potrdite svojo model stroja pred nakupom~ prosimo, upoštevajte, angleško tipkovnico: obstajajo le angleške črke na tipkovnici. večjezično različico tipkovnice: angleške črke in vgravirana jezik črke skupaj. tipkovnica velikost:)

Poglejte tudi
PtevSoh pisalo za iPad, občutljive in natančne nasvet, nagiba zaznavanje, palm zavrnitve, magnetni adsorpcijo, strokovno barve pero
€18.13

(strokovnjak za slikarstvo z 1,5 mm pom nasvet, pisalo ponujajo nemoteno in neprekinjeno slikarstvo in pisanje, kot če uporabljate pravi pero.ponuja naravni občutek za pisanje, hitro in enostavno interakcijo z zaslonom.to je lahko usmerjena na različnih zornih kotov, da pripravi različnih udarcev, debeline in globine, kot nalašč za risanje s)

Poglejte tudi