Cena €22.62 €38.34

Celoten opis

Ženske kozmetične vrečko - Ta kozmetični krtačo skladiščenje vrečka je izdelana iz visoko kakovostnega PU usnje material.Vzdržljiv, vodotesen, odporen proti pljuskom, trčenja-dokazilo in enostavno, da se posuši, ki lahko učinkovito zaščito vseh vaših dragih kozmetičnih izdelkov.Poleg tega nepremočljiva tkanine, ki je enostavna za čiščenje, in ni treba skrbeti za barvo prenos kozmetični ostanki. (Prosimo upoštevajte, da kozmetični izdelki niso vključeni.)

Pregledna kozmetični vrečko za shranjevanje - Ta nadgrajeno kozmetični vrečko sprejme dvojno plast design, kar je zelo priročno za razvrščanje in shranjevanje.Zgornji sloj je izdelan iz prosojnega materiala, ki je zelo primerna za shranjevanje šminka, lip gloss, ličila pladenj, hairbrush, izdelki za nego kože, lak za nohte, itd.Ne skrbi ga najti.

Veliko zmogljivosti kozmetični vrečko - druga plast te kozmetične torba je dovolj velika, da shranite vse kozmetika in kozmetični pripomočki.Obstaja pet elastična žepa v zgornji prostor, da sprejme kozmetični čopiči različnih velikosti in jih hranite na mestu, in elastični trak se uporablja, da imajo kozmetični orodja.Glavni prostor je opremljen s snemljivo particijo odbor, ki naredi vaše izdelke urejeno in enostavno najti.

Prenosni kozmetični potovalna torba: 23.8x17.4 x 16.2 cm.To elegantno roza kozmetični vreča je kot nalašč velikosti, da izpolni vaše dnevne potrebe.Lahko se uporablja ne le kot kozmetični vrečko, ampak tudi kot ženske " kozmetični vrečko in potovalna torba.

Kozmetični vrečko s priročen design z zadrgo odpiranje in zapiranje, dvojno zadrgo, ki omogoča enostavno za vas, da vzamete stvari iz obeh strani.Ta kozmetični polje bo pomagal ustvariti nekaj načinov organizacije v vašem življenju, ki lahko odigrajo pomembno vlogo, ali ste doma ali na cesti.

Barva:Roza

Material:PU

Velikost:23.8x17.4 x 16.2 cm

Vsebina Paketa:

1 * kozmetični vrečko

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Specifikacije

  • Glavni Material: Platno
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Visi Potovanja Pranje Vreča Oxford Krpo Kavljem Večnamensko Potovanja Ličila Pranje Vrečko Za Shranjevanje Zob Tiskanja Visi Ličila Organizator
€13.32 €7.59

(dobrodošli v naši trgovini želim vam srečno nakupovanje, če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da se obrnite na našo customer service opis izdelka: multifunkcijski kozmetični vrečko tip:kozmetični primerih. zapiranje tip:zadrgo. slogi: poslovanje. oblika : sod-oblikovan. izdelek: kitajska izdelek)

Poglejte tudi
Limone In Listov Tiskanje Usnje Svinčnik Sadje Vzorec Letnik Zadrgo Svinčnik Polje Šoli Teens, Trikotnik, Svinčnik Torbica
€7.52 €3.91

(【design description】 popolno tiskanje 【materiala description】 strani: prečni usnje (pvc), znotraj: 100% poliester 【zmogljivosti izdelka】 visoke kakovosti, varstva okolja križ usnje, mehko in trdo zmerno, gladko visoko-kakovostni razred zadrgo in potegnite glavo, enostaven za uporabo ter trpežne, enostavne trikotnik oblike, povečanje)

Poglejte tudi
Mornarsko Modra In Aqua Nazar Zlo Oko Lucky Charm Izolirana Kosilo Vrečko Amulet Boho Hladilnik Toplotne Kosilo Tote Urad Piknik Potovanja
€75.46 €37.73

([design opis] polno tiskanja. [materiala opis] kosilo vrečko je izdelan iz visoko gostoto oxford krpo in težka aluminijasto folijo.to lahko obdržali vaše hrane hladno ali toplo za približno 4 ure.to lahko naredite svojo hrano, sveže in okusne.bolje je, da ga zamrzniti v ledeni paket, sveža. [izdelka uspešnosti] nepremočljiv, vlago,-dokazilo,)

Poglejte tudi
Modno Torbico za Vse Ženske-tekma Torba Ins Velike Zmogljivosti Tote Torbici
€24.91 €13.20

(značilnosti: ootdty popolnoma nova in visoke kakovosti modna torba je izdelana iz visoko kakovostnih pu materiala, enostavno in modi. mala tote vrečko, dovolj zmogljivosti za dnevne potrebščine(potrebščine), to torbico za dekleta tekmo-svoje osnovne potrebe za skladiščenje, zasnovan tako, da imajo denar, kartice, prigrizki)

Poglejte tudi
Novo Nepremočljiva Diabetično Insulina Hladilna Torba Zaščitnik Tabletke Hladilniku Ledom Medicla Hladilnik Izolacija Organizator Potovanja Primeru
€4.53 €2.26

(novo nepremočljiva diabetično insulina hladilna torba zaščitnik tabletke hladilniku ledom medicla hladilnik izolacija organizator potovanja primeru popolnoma nova in visoke kakovosti material: pu usnje velikost: cca.velika-20*6*3 cm, mala-21*7.5*3 cm barve: črna uporaba: prosimo, da 1 hladno gel in zamrzovalnik,)

Poglejte tudi
Cardcaptor Sakura Roza Kosilo Hrane Polje Vrečko Toplotno Izolirana Hrane Piknik Kosilo Vrečko za Ženske in otroci, Moških Hladilnik Tote Vrečko
€225.39 €110.44

(glavni materiala: poliester. velikost: 22*13*20 cm (cca). multi-funkcijo: za odrasle, ki prevažajo pijačo in hrano, da bi se popolnoma prilegajo vaši kosilo polje, prigrizki, in tudi beljakovin, pretresite steklenico. vsebina: 1x kosilo vrečko. opomba: 1.zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža)

Poglejte tudi
Ličila Ščetke Potovanje Primeru, Kozmetični Toaletnih Vrečko Organizator za Moški Ženske Lepote Orodja Očesa Dopp Komplet Torbica za Pranje Shranjevanje Pribor
€6.33 €3.16

(ličila ščetke, ki niso vključeni ✔velikost: 23 * 9.5 * 2 cm / 9.05 * 3.74 * 0.78 palčni, ta ličila ščetke imetnik lahko zadržite 5-10 kosov različnih velikosti ščetk, prosimo, upoštevajte velikost pred nakupom; ✔visoko kakovost in trajnost: izdelan iz visoko kakovosti poliester očesa, ki je enostaven za prevoz)

Poglejte tudi
Sredi Stoletja Boobies Vzorec Zadrgo Mošnje Perilo Kozmetični Shranjevanje Majhen Kovanec Moške Hlačke Tipko Čisto Ženske Denar Denarnico
€75.46 €29.43

(material:platno velikost:13.5x14.5 cm package: 1x svinčnik vrečko slika je za sklic, podrobnosti pa so ob upoštevanju dejanskega predmeta.zadrgo barva je črna, ne zlata.vse zadrgo vrečke so malo nit, ki se lahko cut off, ki jih sami s škarjami. tisti, ki skrbi ne da kupiti.)

Poglejte tudi
2023 Nove Blagovne Znamke Ličila Polje Umetnik Strokovno Lepote, Kozmetični Primerih Do Vrečko Tatoo Nohtov Večplastne Zaboj Za Shranjevanje Organizator
€365.88 €182.94

(dobrodošli na moji trgovini! torba velikost: 23x15x15cm (- e). 27x18x18cm(l) material: kovina opomba: za različne measureing metoda,velikost lahko obstajajo 2-3cm strpnost, to ni problem kakovosti zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.)

Poglejte tudi