Cena €6.55 €8.97

Celoten opis

Opis:

【Kompakten in Prenosen】: To lahko enostavno dal v avto, torba, ali celo v žep na vaše kavbojke ali hlače.Britje v službi, med vožnjo, ali celo med kratke počitnice potovanje, kadarkoli želite.

【Udobno & Učinkovito】: Rotacijski blizu britje doseči z nizko raven hrupa in visoko hitrost močan motor, ki zagotavlja 360 stopinj hiter in gladek rez.

【Dolg Čas Uporabe】: polna, močne baterije.podpora polnjenje, medtem ko uporabljate, ni potrebno čakati.

【Micro USB za Polnjenje】: lahko zaračuna je z močjo banka ali celo vaš prenosni računalnik prek USB kabla.

【LED Zaslon】:hkrati, ima tudi LED zaslon funkcija, ki vam omogoča skrbi, prosto in udobno za uporabo.

Specifikacija:

Vrsta motorja Krtačo motornih

Ali obstaja plavajoče strukture?Da,

Življenjsko dobo baterije za več kot 60 minut

Vgrajena baterija kapacitete 500mAh-800mAh

Ali vgrajene baterije vgrajene baterije

Hrup 36-45db

Velikost Grafikona:

14cmx9cmx4cm/5.51inchx3.54inchx1.57 palca

Paket Vključuje:

1 Električni Brivnik

1 Kabel USB

1 ščetka za čiščenje

1 zunanje polje

Opomba:

Prosimo, dovolite nekoliko napak zaradi ročnega merjenja in različnih zaslonov.

Specifikacije

  • MainKey3: Prenosni Rotacijski Folijo Brivnik Z Izmeničnim Potovanja
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • MainKey4: Kompakten Obraza Brado Brivnik USB za Polnjenje
  • Vrsta napajanja: Za ponovno polnjenje
  • Razor tip: Rotacijski
  • Postavka Vrsta: električni brivnik
  • MainKey1: električni brivnik
  • Uporaba: Obraz
  • Velikost: 14
  • MainKey2: Električni Brivnik Rotirajoči Brivnik Brado Brivnik
  • Material: ABS Plastike
  • Številka Modela: Mini Električni Brivnik
  • MainKey6: Moški Brivnik Smart Potovanja Zaklepanje Žep Velikost Domov
  • Funkcija: Enolistne
  • MainKey5: Akumulatorski Brivnik oster Mokro in Suho Uporabo LED zaslon
  • Blagovna Znamka: Footful
  • Spol: Moški

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Pro Bistvene Čisto Nadomestna Zobna Ščetka Krtačo Glave, Bela, 5 Count
€227.81

(v smilesonic pro bistvene čisto nadomestna zobna ščetka krtačo glave so veliko na zalogi na za boj proti delci hrane in plaka, kot del vašega brez prekinitve dnevna rutina za nego!zamenjajte z lahkoto teh izjemnih načrtovanih vodilnih črt krtačo glave, in še naprej čiščenje vseh vaših zob površine (in med njimi).narejen z modro, replace-me ščetine,)

Poglejte tudi
2023 Novo 2000W 808nm Diod Laserska 755 8081064nm Valovna dolžina ledišča Neboleč Trajno Odstranjevanje Dlak
€6 631.52

(tovarne neposredno prodajo,podporo debelo in drobno,dobrodošli, da se posvetuje diode lasersko odstranjevanje dlak stroj laserska dioda je naslednjo generacijo lasersko odstranjevanje dlak.to je učinkovit in stalna lase zmanjšanje rešitev, ki je preprosta in enostavna.to traja vrhunsko lasersko tehnologijo in združuje z ugodje in)

Poglejte tudi
Ženske Električni Obrvi Britev Polnjenje prek kabla USB Mini Prenosni Obrvi Brivnik Varno, Neboleče Obraza Odstranjevanje Dlak Naprave
€387.60 €271.32

(ime izdelka: ženske, oči, obrvi oblikovalec barva: bela moč tip: usb polnjenje telo specifikacija: 13*1.6 * 1.5 cm en pralni teža: 30g eno barvo polje velikost: 14.6*7.8*2.8 cm embalaža: 70 g paket vsebuje: eye-obrvi nož telo, usb kabel za polnjenje, majhen čopič, angleški priročnik)

Poglejte tudi
Razor Strop, Dvojno Pravega Usnja Naravnost Britev Strop, Folding Nož Britje Ostra, Ostrenje Pasu
€7.77 €3.97

(primerno zasnovo --- pravega usnja trpežne, mehko in elegantno.grobe in fine straneh lahko izpolnjujejo vaše različne potrebe. široko uporabo --- uporablja se za končno brušenje in glajenje po honanje britvice.primerna za ravne britvice, ostrenje noži in noži. enostaven za uporabo --- visi kavelj z jastog zaponko je priročno, da se)

Poglejte tudi
Električni Brivnik za Moške, za Suho in Mokro Nepremočljiva Akumulatorski 3D Rotirajoči Brivniki USB Polnilne Brado Brivnik z LCD Zaslonom
€74.94 €45.72

(modname=ckeditor o tej postavki ✔ gladko in britje - high-performance 3d plavajoče rezalne glave z dvojnem ultra tanek nož neto in self-brušenje jekla rezilo zasnovo, samodejno sledi linijam vašega obraza in vratu za učinkovito britje obe daljšo brado in kratke dlačice, ki vam omogoča udobno in zaprite za britje izkušnje kadarkoli. ✔)

Poglejte tudi
Vroče SMRT-2Pcs Lase Brado Rezilo + Dnu Rezalnik Električni Strižna Zamenjava za Wahl Električni Strižna Clipper Nastavite Srebrna
€8.44 €5.23

(te las brivnik zamenjava rezila so iz kovinskega materiala, ki je značilnost odporna proti koroziji in odporne na obrabo, primerna za dolgo življenje uporabo in lahko ostanejo opozoril, čvrst in zanesljiv se uporabljajo za dolgo časa vsak kos lase clipper nadomestno rezilo je zasnovan z 2 luknje, zaradi česar je pozoren in priročno za vas, da)

Poglejte tudi
Youpin GLAVO Električna Masaža Pištolo Mišice Sprostite Massager Vadba, Hujšanje Telesa, Sprostitev Terapija Fascial Pištolo za Fitnes
€79.92 €39.96

(youpin glavo električna masaža pištolo mišice sprostite massager vadba, hujšanje telesa, sprostitev terapija fascial pištolo za fitnes preden bi prosimo, upoštevajte: to je youpin ekološke verige izdelki [ni nobenega youpin logo na njem] hvala za vaše razumevanje!)

Poglejte tudi
za Las Philips Clipper Glavnik Majhen, 3-21 MM QC5010 QC5050 QC5053 QC5070 QC5090
€3.36 €2.18

(vse kartice so bili v celoti preizkušen: staranje materiala za testiranje test nad napetost test nad temperaturo test varnostni preizkus visoka učinkovitost, nizka poraba energije velikost: 5 cm širok material:plastika barva:črna vsebina paketa: 1 * omejena glavnik samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.opomba: svetlobo in različne)

Poglejte tudi
8Pcs Zamenjava Ščetko Glave za Xiaomi SOOCAS V1X3/X3U X1/X3/X5 Električna Zobna Ščetka Glave Roza
€15.35 €6.91

(1. ultrazvočno električna zobna ščetka lahko učinkovito odstranjevanje zobnih oblog in zmanjšanje gingival nekroze. 2. videz 3d krtačo prilagaja zob.majhno in nežno krtačo glavo je enostavno pritisnite znotraj usta. 3. sprejme ameriški tynex klasičnih 0.152 mm ščetine, čopič, ki ga odobrijo in uv . 4. vakuumsko pakiranje, varnostnih standardov.ta)

Poglejte tudi
Električni Moške Dimljah Hair Trimmer Sramne Dlake Brivnik Nepremočljiva Telo Nego Clipper za Moške Bikini Epilator za ponovno Polnjenje Shav
€45.55 €22.77

(opis izdelka ★【eleganten dizajn】: elegantno telo linije, ne samo, da je uporabnik bolj udobno držati, telo material, ki je tudi sweatproof učinek. ★【visoko kakovost rezila】:mehko keramična rezila z napredno tehnologijo in kombinacija nerjavečega jekla, ki vam omogočajo, da doživite najboljše udobje in udobje telesne spremembe.zanesljive)

Poglejte tudi
2023 Vroče Prodajo-3Pcs Praktično Hair Trimmer Rezalnik Barber Glavo Clipper Glavnik, Primerni Za QC5130 QC5105 QC5115 QC5120 QC5125 QC5
€19.97 €6.19

(dropshipping podporo in wholesaling. 100% prvotne in s prosto po-prodaje garancijo. popolnoma nova in visoke kakovosti. las nego glavnik za brivnik;električni brivniki ponuja najhitrejši način za britje. zamenjava brivnik folije in noži nudijo hitrejši britje. prihranite čas;super darilo za moške. primerni)

Poglejte tudi
2000W Strokovno 808 Diode, Laserski Prenosni Lasersko Odstranjevanje Dlak Pralni 808Nm 755Nm 1064Nm 3 Valovna dolžina Laserja Stalno Lase Remo
€2 903.69 €1 306.65

(2000w laser led platinum trojno valovna dolžina 755 808 1064 led diode lasersko odstranjevanje dlak pralni 3 wavelenght strokovnjak za salon klinično dokazano, da zagotavljajo varno in učinkovito odstranjevanje dlak za vse kože in las vrste, goldenlaser je najhitrejši diod laserska platformi! to se izvede z uporabo zlati standard 808nm)

Poglejte tudi