Cena €266.52

Celoten opis

20pc Prostem Villa Stopnice Stopil Svetilke Stenske Svetilke Stenske Luči LED Footlights 3W Nepremočljiva Kotu Luči Zaprtih Oltarja Kotu Svetlobe

Opombe:

1) Običajno smo izberite najcenejši kurirja med Fedex/DHL//UPS/EMS za pošiljanje vašega naročila

2)Če želite, da Določene Express ,pls obrnite na nas za dodajanje Dodatnih Stroškov

Značilnosti:

Napetost: DC 12V/24v/ac85-265v, pošljemo ac85-265v, kot je privzeto , če potrebujete 12v pustite nam sporočilo

LED: 35*35MIL LED čip

Moč:3*1W

CRI:Ra>80 kot Snopa:15-120degrees (30 stopinj kot privzeto )

Nepremočljiva Stopnja: IP65

Temperatura:-20~60 C

Svetlobni Tok:85-100LM/W(Belo);30-50LM/W(druge barve)

Material:Kaljeno steklo+nerjavečega jekla površine+Al

Dimenzija: 3w 110x45mm(LengthxWidth) x 55mm(Višina)

Barva:izberete Lahko, Bela,drugi barvni ali RGB,pls, preverite pri nas za ceno RGB.

Temperatura barve:Toplo bela:2800~3200K;Hladno bela:>6000~8000K

Plačilo

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če lahko\ \ 't prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Pošiljko

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Čas Dostave:

Vrnitev

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Zelisca-prijozici.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Garancija

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Zelisca-prijozici.si!

Povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Specifikacije

  • Značilnosti: Led Talna Luč
  • Je Svetil Vključeni: Da,
  • Osnovna Vrsta: Klin
  • Vir Svetlobe: LED Žarnice
  • Številka Modela: 3w
  • Certificiranje: CCC
  • IP-Stopnja: IP65
  • Je Zatemniti: No
  • Lumen: 90-110lm/w
  • Uporaba: Industrijska
  • Blagovna Znamka: JHC
  • Garancija: 2 leti
  • Vir Napajanja: AC
  • Napetost: ac85-265v /12v
  • Barve: toplo bela bela r g b y
  • Postavka Vrsta: Podzemne Svetilke
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Raven Zaščite: IP68
  • Telo Material: aluminij
  • Kraj Izvora: Kitajske(celinska)
  • Moč: 3w

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

1 Pc Visoke Kakovosti Solar Powered Sun Moon LED Luči Vložek Za notranje Dvorišče Travnik Prostem Vrt Lučka za Dekoracijo Luči
€27.49 €19.25

(specifikacije: stanje: novo blagovno znamko material: steklo+železo barva: oranžna velikost: 22x6x88cm vir svetlobe: led svetloba, barva: toplo bela napajanje: sončne sončne celice: 2v 120ma polikristalni silicij čas polnjenja: 8h delovni čas: 8-9h (odvisno od vremena) votlo)

Poglejte tudi
6 Glav Sončno Svetlobo na Prostem Poplavne Varnosti Luči Nepremočljiva Senzor Gibanja Ulica Svetlobe, Parkirišče, Dvorišče, Garaža
€62.83 €45.86

(značilnosti: ootdty ta sončna garažna lučka je neke vrste zelene energije in ločeni sončne luči.obstaja 6 glav, ki se lahko giblje glede na vaše potrebe, ki so zelo primerna za vaše dvorišče, garaža, vrt, dvorišče, zunanje stene, itd. solarne svetilke je izdelano iz trpežne abs material, odporen na vodo in vlago,-dokazilo,)

Poglejte tudi
Miboxer FUTC09 18W RGB+SCT Smart LED Vrt Svetlobe Travnik Svetlobo na Prostem Svetlobo IP66 Nepremočljiva 2.4 G RF Remote App WiFi Glasovni Nadzor
€468.66 €337.44

(futc09 18w rgb+sct smart led vrt svetlobe (2.4 ghz) • 2.4 ghz oddaljeno nadzorovati • 16 milijonov barv, da izberejo • svetlost in barvno temperaturo nastavljiv • vodotesen ip66)

Poglejte tudi
Zunanji Vrt Svetlobe 28 Pole Led Teras Dežnik Svetlobe šotorišče Svetlobe, Vrtne Svetilke Vodotesne Razsvetljavo 4.5 V 0,5 W 100lum Unbrella
€15.23 €9.14

(značilnosti: 1.varčevanje z energijo in svetlo.z 28 varčne žarnice led, se lahko uporablja kot krovni svetlobe, kampiranje šotor svetlobe, začasne zasilne luči. 2.trije načini so na voljo, vsakič, ko boste pritisnite črni gumb, spremenite en način. 3.delovanje baterije, ni potrebna orodja.glede ustreza pole iz 1.38 v 1,7)

Poglejte tudi
LED Bazen Svetlobe 12W/18W Podvodni Steni Visi Brez Odpiranja 25 W/35W/ Outdoor Krajine Razsvetljavo APP Remote Control
€76.17 €41.89

(opomba: vsi kupci, ki kupujejo daljinski upravljalniki posebej zahteva, da se obrnite na našo customer service, da se naučijo, seznanjanje metode po prejemu paketa.hvala ! ! ! spomnil: daljinski upravljalnik + app dodatki brez plavanje luč ! ! ! daljinski upravljalnik:po daljinskem upravljalniku, vklopljen, morate pritisniti na)

Poglejte tudi
5/8/10PCS na Prostem LED Žaromet IP65 vodoodporna Reflektor Za Cesto, Vrt, Cestna In Ulična Razsvetljava 180 240 Led Wall
€451.77 €216.86

(5/8/10pcs na prostem led žaromet ip65 vodoodporna reflektor za cesto, vrt, cestna in ulična razsvetljava 180 240 led wall opis: 1. aluminij material izdelek je trmast, visoke temperature odporen in ima daljšo življenjsko dobo 2. učinkovito odvajanje toplote aluminijasti deli učinkovito absorbira toploto, upreti)

Poglejte tudi
3X G40 Solar Powered Led Luči 18 ft Terasi Svetu Niz Luči Bistro Dvorišče Dekoracijo 1.5 W 10 Žarnice
€82.58 €64.41

(povratne informacije 1.kot vaša povratna informacija je zelo pomembno, da se naš razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.ne pozabite, da nam petih zvezdic, kot je naša nagrada! 2.če ne boste zadovoljni predmete, se prosimo obrnite na nas pred odhodom negativne)

Poglejte tudi
20 LED Luči Božič Pravljica Luči Bombaž Žogo Garland Niz Luči za Počitnice na Prostem Poroka Xmas Party Doma Dekoracijo
€4.79

(ime:led bombaž žogo lučka material: računalnik, bakrene žice moč tip: baterijski pogon (3xaa baterije, niso vključeni) uporabite obseg: postavitev spletnega mesta, fotografija, spalnica dekoracijo dolžina : 1/3m premer kroglice : pribl.4 cm)

Poglejte tudi
Vrt Sončne Luči Flamingo Poti na Prostem Vložek Kovinski Luči Vodotesen Toplo Bela LED za Vrtne Terasi ali Dvorišču
€274.41

(izdelana iz trpežne kovine .super za okrasitev svojo pot,vrt,travnik ali dvorišče. to solar powered vrt svetlobe stroškov v dan (zagotoviti je stikalo v on položaj) in vklopite samodejno ponoči za do 6 ur, ko polno napolnjena. ukrep:.39 x8 x3 .super za okrasitev svojo pot,vrt,travnik ali dvorišče. trpežna konstrukcija in)

Poglejte tudi
32Pcs LED Sončna Pot, Stopnice Svetlobo na Prostem Stenska Svetilka, Vrt, Dvorišče Ograjo Steno Krajine Lučka Dovoz Ograjo Luči
€89.50 €46.54

(32pcs led sončna pot, stopnice svetlobo na prostem stenska svetilka, vrt, dvorišče ograjo steno krajine lučka dovoz ograjo luči [sončne samodejno polnjenje]: sončna energija je najbolj poklican kot nalašč novo energijo, naše sončne luči so opremljene z led svetlobnim virom žetonov, polysilicon sončne celice, trpežne abs ohišje, dolgo)

Poglejte tudi
LED Sončne Energije Steno Svetlobni Senzor Gibanja Nepremočljiva Prostem Vrt Lučka Z Nastavljivo Vzglavje Varnosti IP65 Vodotesen 3 Načini
€16.92

(minpu sončne stene light series sončne svetlobe led na prostem sončne reflektorji vrta daljinski upravljalnik nepremočljiva poplav svetlobe led stenska svetilka primerna za uporabo v vrtovih, ulice, vrtovi, garaže, trate, prehodi, terase, hlevov, kmetije, jadrnice, kampiranje, košarko, odbojko na prizoriščih, športnih igrišč, itd. 1.)

Poglejte tudi
DC12V 100nodes/sklop RGB smetišče vozlišča, IP68 nazivna; 24W;vse zeleno žico
€18.29

(značilnosti: 1. adpots visoke kakovosti 8 mm 0.24 w krog klobuk rgb led kot osvetlitev vir. 2. z dobro proection ravni.lahko doseči ip68. 3. rgb barvni spremenljiv,izvoz, rgb,skupine pod nadzorom;en cel niz traja le 3 dmx kanala 4. je enostaven za namestitev, odprto luknjo. 5;dobro nepremočljiva tip,ip68 ocenjeno,epoksi)

Poglejte tudi
Sodobna Aluminijasta LED 10W Prostem Travnik Svetlobe IP65 Vodotesen Vrt Bollard Lučka AC85-265V Villa Dvorišče, Park Krajinski Razsvetljavo
€33.16 €18.57

(specifikacija: 1. napetost: ac85-265v 2. vir svetlobe: cob 3. moč: 10w 4. material: aluminij 5. telo barva: črna,siva 6. velikost: l12*w12*h40/60cm uporaba: prehod, hodnik, vile, stanovanja, balkon, hodnika, spalnice, itd.)

Poglejte tudi