Oznake: zelena ramenski prom oblačenja, plus velikost prom obleke zelene, til obleko zelene plus velikost, plus velikost svetlo zeleno obleko

Cena €88.03 €160.05

Celoten opis

Opombe, preden jih kupite predmete

Dobrodošli Stoletja trgovini!Našo kakovost izdelkov je zagotovljena, Imamo lastno poročno obleko tovarne na Kitajskem.Naša trgovina politika kakovosti je prvi.Tudi,ponudnika je najvišja,zato prosimo, ne oklevajte, da kupite od nas.

Če imate težave z artikla, pišite na prvi čas, obljubimo, da vam zadovoljni rešitev in zagotavljanje 100% zadovoljstvo.Velikost izdelka je v sliko, ali pa kliknite velikost tabele, ali vprašajte nas neposredno.Prosimo, dovolite 1-3 cm drugačen zaradi ročno merjenje.

Obvestilo:Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek,ki dejanska barva se morda nekoliko razlikuje od slike barvo,upam, da boste razumeli.

Ta trgovina izdelek ne vsebuje pribor, slike zaslona pribor je treba kupiti ločeno.

Vračajo & Vračilo

Vaše zadovoljstvo je izrednega pomena za nas.Ob prihodu paketa, vam svetujemo, da preverite in se prepričajte, da obleko, je bila, da vaše naročilo specifikacije.Poskusite na vaš obleko v najkrajšem možnem času, ne da bi odstranili oznake, spremenijo ali umivanje obleko.Če ste se vračajo ali izmenjava oblek in pribor, prosimo, prepričajte se, da so v svoje prvotno stanje - unworn, unwashed, nespremenjeno.

Povratne informacije

Smo globoko upam, da boste zadovoljni z nakupom iz Obleko Vizijo.Sinceyour povratne informacije, je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite 5-zvezd pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si minuto.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.Če ne boste zadovoljni, ko prejmete obleko , vas prosimo, da nam sporočite,, bomo poskušali naši moči, da odpravite težave za vas.

Specifikacije

  • Vzorec Tipa: mono
  • Slike Dejanske: No
  • Rokav Slog: Off Ramo
  • Zgrajena v Modrc: No
  • Starostno ciljno: Vse starosti
  • Pasu: Naravni Dejavniki
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Modni Element: Preprost
  • Postavka Vrsta: Maturantski Ples Obleke
  • Slog: Preprost
  • Vlak: Dimnikar Vlak
  • Številka Modela: CT2022033113
  • Dekoracijo: Pleat
  • Silhueta: Plaža
  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null
  • Izrez: Ljubica
  • Dolžina Obleke: Tla-Dolžina
  • Material: Polyethersulfone
  • Vrsta Tkanine: Organza
  • Priložnosti: Maturantski ples
  • Rokav Dolžina(cm): Brez rokavov

Komentarji

  1. / Stranka - 2023-07-04

    Precej razlikuje od fotografije! Prodajalec vrne me pol vsaj!

  2. / Stranka - 2023-05-12

    Lepa obleka! Odlično prilegajo in tako neverjetna kakovost

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Vijolična Aplicirano Čipke Til Prom Obleke Globoko V Vratu Pasu Poroko Večerno obleko A-line Dolžina Tal vestidos de fiesta فساتين السه
€160.06 €100.84

(če želite, da barve po meri, prosimo, povejte nam, barve številko iz spodnje barve grafikon 1. kot pošten prodajalec, zagotavljamo obleko bo 90%- 99% enako kot prvotna slika prikazuje.če želite 100% točno enako, prosim, odpusti.ni dveh točno enakih l prva v svetu.ne moremo, zato prosimo, da ne oddati naročila, če ste še vedno vztrajajo)

Poglejte tudi
CERMAE Šifon A-line Zajemalka Izrez Sequins Maturantski Obleki Tla-Dolžina Ruffle Večer Formalno Eleganten Stranka Obleko za Ženske 2023
€1 715.05 €651.72

(cermae šifon a-line zajemalka izrez sequins maturantski obleki tla-dolžina ruffle večer formalno eleganten stranka obleko za ženske 2023 vrnitev in povračilu stroškov smo enostavno vrnite/exchange proces!če niste popolnoma zadovoljni s točko(vključno s problemom kakovosti, ne pravo velikost, itd.)lahko se vrne v to postavko za polno)

Poglejte tudi
JONANY Preprost Cvet Dekle Obleko Saten Kristalno Naguban Naredili, Da Bi Rojstni dan Praznik Obhajilo Haljo De Demoiselle Baby Stranka
€913.55 €447.64

(jonany uspešnic cvetje girl obleke dobrodošli v naši trgovini 1.vodilni čas za obleko po meri: 5 do 20 dni,odvisno od obleka design.vse obleke so ročno delo po vrstnem redu, čas bo drugačen, ker nekatere obleke so dekoracijo s preveč čipke appliques, cvetje, biseri, biseri in kristali. 2.po meri narejene storitev: če)

Poglejte tudi
Ljubek Šifon Proti-vrat Izrez morska deklica Poročno Obleko z Dolgimi Rokavi Odklon Dolge Rokave Poročne obleke vestido noiva curto
€160.07 €107.25

(dobrodošli v naši trgovini ta obleka je made-to-order.ali se boste odločili standardnih dimenzij in po meri meritve, naše krojačev, obrti vsako obleko, da bi.prosimo, poskrbite, da podrobno merjenje ujema velikost, ki jo potrebujejo.sistem privzeto velikost, ki temelji na nas velikosti.če želite po meri narejeno obleko,prosim, pustite sporočilo, da)

Poglejte tudi
JEHETH Rumena, Mehka, Saten Večer Stranka Obleko Sexy morska deklica za Ženske Off Ramo Gub Visoko Strani Split Maturantski Cocktail Obleke
€129.20 €77.52

(velikost grafikona velikost grafikona eu 32 = us 2 = uk 6 eu 34 = us 4 = uk 8, eu 36 = nas 6 = združeno kraljestvo 10 eu 38 = us 8 = uk 12 eu 40 = nas 10 = uk 14 eu 42 = nami 12 = uk 16 eu 44 = nas 14 = uk 18 eu 46 = zda 16 = uk 20 če ne moreš narediti prepričani o svoji velikosti,)

Poglejte tudi
Šampanjec Poročno Obleko Čipke Appliques Celotno Dolžino Rokavov Poroke Nevesta Obleke Gumbi Nazaj Poroka Oblek Snemljiv Zaključnimi
€193.11 €96.55

(opombe, preden jih kupite predmete dobrodošli na sladkor poročno obleko trgovini!našo kakovost izdelkov je zagotovljena, imamo lastno poročno obleko tovarne na kitajskem.naša trgovina politika kakovosti je prvi.tudi,ponudnika je najvišja,zato prosimo, ne oklevajte, da kupite od nas. če imate težave z artikla, pišite na prvi čas,)

Poglejte tudi
Thinyfull Savdska Arabija Morska Deklica Maturantski Obleki Brez Naramnic Brez Rokavov Večer Stranka Halje 2023 Ženske Formalno Obleko Vestidos De Noche
€148.47 €86.12

(o color: zaradi fotografiranja svetlobe, je normalno, da se bo malo barva razlika med realnim predmetom in sliko. prikaz izdelka ukrep vodnik mi standardnih velikosti ali velikosti po meri, cena je enaka, prosim, pustite nam vaše meritve, če se odločite, velikosti po meri, prosimo, glejte spodaj za merjenje navodila. 1))

Poglejte tudi
Poročna Obleka 2021 Proti-Vrat Boho Brez Rokavov A-Line Čipke Appliques Civilne Bohemian Letnik Sodišče Vlak Haljo De Mariee Po Meri
€147.11 €113.27

(izdelek kaže 1. odlična kakovost - vrhunski tkanine, posvetil izdelave, so natančne meritve & popolno qc sistem. 2.konkurenčna cena - več količinah, več popusta. 3.hitra dostava?- pošiljko v roku 10 delovnih dni po naročilo. velikost grafikona 1.velikost in barve so zelo pomembne za obleko,tako da, ko izberete)

Poglejte tudi
Dolgo Boho A-Line Backless Poročno Obleko 3D Cvetje Špagete Trakovi Nevesta Obleke Princess Dolžina Tal Poročnih Oblek
€121.20 €84.84

(dobrodošli v naši trgovini 1 velikosti in barve so zelo pomembne za obleko , tako da, ko izberete barvo in velikost, prosimo, glede na velikost slike, ker velikost je lahko različna za vašo državo. 2. če želite, da bi ukrep obleko , pustite nam sporočilo o podrobne velikosti .bankrot =, pas =, boki =, votlo, da se tla z čevlji (v palcih ali)

Poglejte tudi
JaneVini Umetno Poročni Šopek Slap Slog Beli Poročni Šopek Družico Cvetje Cerkveno Poroko, Nevesta, Svila Potonike
€81.85 €43.38

(welcom v naši trgovini lahko tudi kot izdelek kažejo janevini umetno poročni šopek slap slog beli poročni šopek družico cvetje cerkveno poroko, nevesta, svila potonike wifelai-a perfectlifeoh kyunovia iffo xcos pl15 w228 x978-z z03 svile, poročno cvetje, poročne šopek priložnostih: to je super za poroko , stranka , urad decoratin ,dekor, oltar,)

Poglejte tudi