Cena €683.73 €1 367.46

Celoten opis

Opis

Izdelana iz kakovostnega bambusa in akrilne, je lahek in vzdržljiv.Sladkarije ploščo se lahko uporablja, da različne prigrizke skupaj v kuhinji, za prehrano in ohranjanje.Sadje, oreški in sladkarije, lahko tudi doda.delitev suho sadje ali prigrizke z gosti v prostem času ali na zabavah.

Značilnosti

-Barva: Kaki.

-Material: Bambus, akril.

-Velikost: Približno 30.00X30.00X4.00cm/ 11.79X11.79X1.57in.

- Z globo izdelave, ni enostavno obrabe, zelo praktičen pri uporabi.

- To je preprost načrt, vendar je zelo praktičen pri uporabi.

- služijo suho sadje, sladkarije, prigrizki, sladice, čokolade, piškotek, in še veliko več.

- Ali je za vsakodnevno uporabo ali za proslavljanje, to je brez dvoma praktično suho sadje, sladkarije ali prigrizke posodi.

- Lahek in prenosen, bolj priročen za shranjevanje in uporabo.

1 x Hrane Ploščo

Specifikacije

  • Feature1: Suho Sadje Shranjevanje Pladenj
  • Feature3: Prenosni Jed
  • Feature2: Sadje Plošče
  • Feature5: Shranjevanje Živil Ploščo
  • Uporaba: VREČKO
  • Feature4: Hrana Ploščo
  • CN: Guandong
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Promocija! 2X Dom Nakupovalni Košarici Strani Zelenjavne Košarice Dekorativne Tkanine v Košarico Cvetlični Aranžma v Košarico
€44.43 €27.55

(promocija! 2x dom nakupovalni košarici strani zelenjavne košarice dekorativne tkanine v košarico cvetlični aranžma v košarico 1. to lahko shranite tako sveže cvetje in posušeno cvetje in nekatere druge dekoracijo travo. 2. retro design, bolj elegantno in privlačno, dodaja občutek narave v hiši. 3. iz lepo kakovost materiala,)

Poglejte tudi
Nad Vrata Obešalnik Kljuke Za Oblačila Organizator Iz Nerjavečega Jekla, Težka Nad Vrata Prostora Za Brisače, Obleke Organizator Brisačo
€13.61 €8.85

(ti čez vrata kljuke so izdelane iz trpežne kovine s posebnim postopkom, za preprečevanje rjavenja.ki jih lahko imajo do 20 kg teže, kot nalašč za zastori brisače, plašči, vrečke in še več.je over-the-vrat design ustreza večini standardna vrata in ne zahteva vrtanja ali namestitve.so pogosto združljiv z različnih prostorih, kot je kopalnica,)

Poglejte tudi
6 Določa Večnamensko Rastlina Stoji na Prostem, ki Visi Kovinski Obrat Kavelj za Cvetlične Košare Podajalnik Ptic Luči Wind Chime
€9.76 €6.64

(obrat kavelj, ki stojijo na prostem, ročno izdelane viseče rastline stojalo trajna in stabilna podajalnik ptic kavljem cvetna košarica kljuke značilnosti: ❥popolnoma nova in visoke kakovosti ❥boste prejeli 6 trnkov, 12 vijaki in 12 širitev vijaki.dovolj za notranjo in zunanjo uporabo, dovolj, da visi lep cvet košare. ❥to)

Poglejte tudi
Zunanji Pohištvo Za Shranjevanje Torba Nepremočljiva Oxford Krpo Težka Vrtno Pohištvo, Blazine Vrečko Za Shranjevanje Organizator
€30.79 €18.48

(značilnosti: iz tkanina oxford, ta težka vrečko za shranjevanje je nepremočljiva, uv odporen, trganje odporni, in discolorproof da bi bolje zaščitili vašo sedež iz težkih okoljih kot so močno sonce, dež, sneg, in prah. dve dolgi odprte zadrge na vrh za enostavno nakladanje in razkladanje. dve trajno ročaji)

Poglejte tudi
Kopalnica Policah Ni svedra, Tuš Shranjevanje Velikih Dveh Stopnje Ličila Predal Organizator Primeru Enostaven za Namestitev Opreme Kopalnica Dekor
€25.93 €12.96

(opomba zaradi roko meri, velikost izdelek lahko imajo 1 do 2 cm napako. zaradi različnih zaslon, barve, lahko so le malo razlik.)

Poglejte tudi
Spalnica Plašč Kavljem Kopalnica Wall Kavljem Rack Brisačo Kavelj S 6 Trnkov Kuhinja Haljo Obešalnik Stenski Nosilec
€27.02 €17.29

(spalnica plašč kavljem kopalnica wall kavljem rack brisačo kavelj s 6 trnkov kuhinja haljo obešalnik wall mount [6 trnkov]:6 black kljuke pomagal urejeno sobo in shranite vaš prostor.naši plašč kavelj, ki se lahko montira v svoje entryway, spalnica ,kopalnica , kuhinja in garderoba, da vaše plašči, šali, brisače, oblačila, dežnik ali tipke)

Poglejte tudi
Domače Leseni Pladenj Barvna Paleta Obliko Namizja Za Shranjevanje Dekor Okraski Ogledalo
€113.45

(specifikacija material: les velikost:30x40cm izdelek uporaba: primerna za uporabo doma dekor seznam vsebine: 1 x lesa pladenj (izključene druge stvari))

Poglejte tudi
Galono Plastike za Shranjevanje Tote, Začinjene Apna in Jasno, 4 Count
€497.36 €382.97

(da premikate svoj shranjevanje lažje, `s inovativna linija ez prevoz škatle za shranjevanje in .edinstven z ročaji zagotavljajo popolno ročaj za dostop za udobno dvigovanje in prenašanje, kot tudi lažje manevriranje skozi vrata, hodnikih in stopnicah.120 quart velikosti je idealen za odeje, spalne vreče, sezonska oblačila, športno opremo, in drugi)

Poglejte tudi
Odeja vrečko za shranjevanje non-woven spalnica odeja vrečko za shranjevanje, velika zmogljivost za manjše izdelke oblačila premikanje prtljage pakiranje vrečko
€10.04 €6.83

(pošiljko 1. običajno bomo poslali blaga je v roku 1-3 delovnih dni po plačilu je preverjeno, da ga zelisca-prijozici.si. 2. če se odločite express pošiljko in vaš naslov, ki je definiran kot oddaljeno območje z fedex /dhl, boste morali plačati dodatnih $30 daljavo, ladijski promet pristojbina.ali vas prosimo, da nas nova drug naslov, ki ni)

Poglejte tudi
2X Čez Vrata Kavljem Kopalnica Obešalnik Plašč Oblačila Klobuk Vrečko Brisačo Obešalnik za Obešanje Stojalo Za Domači Kuhinji Shranjevanje
€21.53 €17.44

(zelo ljubek in eleganten, zelo primerna za obešanje plašči, brisače, kape, torbice, šali, itd. mogoče ga je varno nameščen na standardno notranja vrata kuhinje, spalnice, ali omarah, da ustvarite več visi prostor. št strojne opreme ali vijakov ali drugih montažo strojne opreme, ki je potrebna, enostaven za namestitev. namestitev)

Poglejte tudi
Steni visijo Umivalnik Kavljem Večfunkcijsko Kuhinja, Kopalnica, Rack Bazena Shranjevanje Rack Umivalnik Imetnik Kavljem Kopalnica Brezhibno Kljuke
€2.59 €1.94

(funkcija: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti. opis: postavka vrsta: kavelj slog: sodobno material: plastika velikost: kot prikazano barva: temno modra, rumena, modra, roza priložnost: vsak dan, zabavo, poroko, rojstni dan itd. package: 1 pc kavelj opombe: 1. zaradi)

Poglejte tudi
Omaro Torbici Kavljem Kravato Obešalnik Svileni Šal Sponke Hat Stojalo Armoire Skladiščenje Imetnik Vrečko Trak Obokan Ne Gubi Omaro Organizator
€7.17 €4.30

(omaro torbici kavljem kravato obešalnik svileni šal sponke hat stojalo armoire skladiščenje imetnik vrečko trak obokan ne gubi omaro organizator ime: vrečko kavelj barve: bela, siva material: pp velikost (trak širina): manj kot ali enako 3 cm ustrezno: torbe, kape, šali)

Poglejte tudi