Cena €15.58 €22.26

Celoten opis

Glavne Značilnosti Izdelka

• 1/4"-20 Moški Kamere / Video Lučka Gori

• 1/4"-20 Navojni Luknjami

• Objemke na Površinah do 1.65"

• Aluminij Zlitine Gradbeništvo

Opis Izdelka:

Uporabite to vesa z C objemka za pritrditev kamere, video luči in drugih dodatkov na mizi robovi, stojala, stojala, cevi, ograje, bum poljaki, in še več.Vsebuje L-vrsta nosilec in C objemka.L-nosilec pripisuje C objemka preko dveh 1/4"-20 vijaki.Obe komponenti zagotavlja 1/4"-20 opremo luknjami.Čeljusti objemka funkcija vinil rokavi, ki ščitijo površine ste vpenjanje, da iz marring.

Neto Teža: 191 g

Paket Je Vključeno:

1 x Fotoaparat Vesa z C-Objemka

1 x Imbus Ključ

Specifikacije

  • Ime Izdelka 8: Fotografska oprema
  • Uporablja Se Za: Fotoaparat / Video Lučka Gori
  • Ime Izdelka 6: monitor gori
  • Ime Izdelka 5: fotoaparat objemka
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Ime izdelka 2: L-vrsta nosilec
  • Neto teža: 191 g
  • Blagovna Znamka: CAMVATE
  • Paket: Da,
  • Materiali: Aluminij Zlitine
  • Ime izdelka 4: L-vrsta nosilec za kamero
  • Ime izdelka 3: c objemka mizi gori
  • Ime Izdelka 7: dodatna oprema za kamere
  • Ime izdelka 1: Kamera Mount
  • Ime Izdelka 9: Za Fotografijo
  • Ime Izdelka 10: L fotoaparat podpora
  • Številka Modela: C3249
  • Vpenjanje Maksimalno Debelino: 1.65"
  • Fotografija Dodatki Tip: Fotografija Kompleti
  • Barve: Črna

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

ZHISUXI Letnik Oljna slika Pokrajino Fotografija Kulise Otrok Portret, v Ozadju Za Photo Studio Rešitve 21514 AF-20
€5.48 €3.56

(vinil material, enostaven za prevoz,barva je boljši,ne nepremočljiva,so manj gub,lahko železa je, da odstranite gube,nabrati se lahko izboljša. odstranjevanje gub, roll (tesno)na cev za eno noč ali več, za izboljšanje nabrati.če je potrebno, prosimo, železa hrbtni strani (ni slike strani) z nizko tempertrue za enostavno odstranjevanje gub,)

Poglejte tudi
1PCS za Canon IXUS900 IXUS700 IXUS750 Prestavi
€21.71 €17.15

(pozdravljeni, dragi prijatelj, dobrodošli v naši spletni trgovini! smo strokovni prodaja digitalne rezervni deli, trgovina z digitalnimi fotoaparati, slr fotoaparati, slr objektiv in video kamero, deli za vzdrževanje.najlepša hvala za prihod v naši trgovini.če potrebujete digitalno popravilo delov, se obrnite na nas za nakup.obstajajo najrazličnejše)

Poglejte tudi
Mocsicka Modri Medvedek Baby Tuš Ozadje Novorojenega Dečka Dobrodošli Stranka Dekor Ozadju Boho Cvet Smo Lahko Bearly Počakajte Ozadje
€11.42 €1.71

(o material vinil material je najboljši tiskanje materiala zaradi njene barve so najbolj svetle in živahne.ta material je lahek in rahlo prosojni, primerna za uporabo v zaprtih prostorih.ni stroj;poliester je mehkejši in je dobre kakovosti.to je mogoče oprati ali ki se uporablja na prostem, in ga bo mogoče večkrat uporabiti. o velikosti našega)

Poglejte tudi
Za DJI Zraka 3 podvozje, Zložljive Razširitev Podporne Noge Extender Zaščitna Podporo Zaščitnik Dodatki
€16.31 €11.42

(za dji zraka 3 podvozje, zložljive razširitev podporne noge extender zaščitna podporo zaščitnik dodatki značilnosti: višina trupa je povečalo za približno 36 mm, ki močno poveča razdalja med trup in tal, ter učinkovito preprečuje trup, senzorje, itd.od tega, da poškodovane ali umazane po tleh ruševin med vzlet in pristanek. natančno)

Poglejte tudi
V Zalogi Za Mavic Mini Roke karoserija Sredini Okvirja Dnu Lupine Zgornji Pokrov Zamenjava Popravila Rezervnih Delov za DJI Mavic Mini
€124.62 €99.69

(značilnosti: 1.načrt za mavic mini 2.enostavno zamenjati vaše zdrobljen, poškodovanih in neuporabnih zgornji pokrov, spodnji okvir, na sredini okvirja in orožja.)

Poglejte tudi
Poklicno Aluminija Mini Stojala Podaljša Fotoaparat Nastavek za Stojalo Za Fotoaparat, Telefon, Pametni telefon iphone Xiaomi Huawei Max 130 CM
€8.18 €6.13

(značilnosti: 1.antiskid :mednarodni standard 1/4screw ,telefon posnetek je lockedwith gumb na sur*obraz.to je priročno, če želite posneti slike in potovanja. 2.tri dimenzionalni cloudplatform:previdno tri-dimenzionalni panoramski oblak platforma,enostavno priti do anddown.in prilagodljiv nadzor ofthe vzdolžni lahkota. 3.srednja)

Poglejte tudi
Ročaja W L Ploščo Nosilec Za Sony A7C Hitro Sprostitev Ploščo Arca Švicarski Češnja Ročno Izdelani
€85.75

(dobrodošli, da izbere austin kupite z zaupanjem! paket vključuje le 1 * raztegljivi hitro sprostitev nosilec z lesom ročaja za sony a7c (arca švicarski združljiv) *digitalni fotoaparat je samo za ponazoritev, ki niso vključene v paket zakaj izbrati naše strani prijem les ročaja iz narave z beatiful voskanje razširjene ročaja za boljši občutek v)

Poglejte tudi
3-Osni Ročni Gimbal Stabilizator mobilni telefon Selfie Palico za Mobilni Telefon, Pametni telefon iPhone Samsung Huawei Xiaomi Video Vlog
€114.30 €75.43

(funsnap 3-osni gimbal stabilizator za telefon selfie palico zložljive gimbal za pametni telefon iphone xiaomi samsung ročni stabilizator funkcije izdelka številka modela:zajem π opcija barva: modra/bela velikost: razgrniti: 254*129*41mm rotacija kota: 300°nagib osi 330°roll os 300°navpična os os uporablja)

Poglejte tudi
1PCS Motor Za Canon 24-105MM II USM2 Objektiv Motor Zaslonke Skupščine Digitalni Fotoaparat, Objektiv rezervnih Delov
€33.15 €26.18

(pozdravljeni, dragi prijatelj, dobrodošli v naši spletni trgovini! smo strokovni prodaja digitalne rezervni deli, trgovina z digitalnimi fotoaparati, slr fotoaparati, slr objektiv in video kamero, deli za vzdrževanje.najlepša hvala za prihod v naši trgovini.če potrebujete digitalno popravilo delov, se obrnite na nas za nakup.obstajajo najrazličnejše)

Poglejte tudi
Aputure al MC led luči štiri luči brezžično polnjenje box set RGB fotografija fill light video portret zunaj streljanje svetlobe
€570.54

(al-mc -vse barve.koli. v aputure mc je aputure je prvi rgbww film svetlobe.ta svetloba ima polno hsi barvnem nadzor in sct obseg 3200k-6500k, ki vam daje popolno paleto barvnih možnosti.na vrhu, da, vgrajeni magneti in odtis, ki je približno v velikosti kreditne kartice, ki omogočajo ta mini rgb svetlobe, da se prilega kjerkoli lahko bi kdaj potrebovali.v)

Poglejte tudi
JJC MC-DC2 Intervalometer Timer Daljinski upravljalnik za Nikon Z6II Z7II Z7 Z6 Z5 D750 D780 P1000 D7500 D7200 D5600 D5500 D5300 D5200
€22.86 €15.08

(>>>funkcije 1. 90 cm standardno dolžino. 2. preprečuje tresenje fotoaparata in koristno za zamik, fotografija&dolge izpostavljenosti. 3. časovnik lahko nastavite kjerkoli od 1 sec.do 99 ur., 59 min., 59 sec. 4. plošča gumb za zaklepanje preprečuje, da bi ga prevedli stop teče števec. 5. humanized osvetlitev)

Poglejte tudi
Palača Evropskega Retro Slogu Classicial Fotografija Kulise Rekvizitov, Umetnost, Arhitektura Gradu Studio Ozadju DYL-02
€5.77 €3.41

(umetnost tkanine: tanke, svetle, živahne barve, realističen, trajna, ima manj gub po zlaganje, prevoz, je primerna za novorojenih otrok baby tuš rojstni okraski,osebni portret izdelku in družinske skupinske fotografije.lahko se uporablja tudi za studio, kabine, stranke, in za poroke & poslovna / komercialna uporaba,video snemanje.vse skupaj bo pošljete)

Poglejte tudi
Za DJI Mavic MINI 2 / MINI 1 / Mini SE Propelerji Omejeno Stabilizatorji Rezila Imetnik Prevoz Varstvo Brnenje Dodatki
€2.16 €1.75

(ewb8936 propeler imetnik zaščitnik stabilizator, ki je primerna za dji mavic mini 1 / mini 2 / mini is true dodatki funkcija: 1. fix propeler na trup, da se prepreči poškodovanje propeler med skladiščenjem, 2. okolju prijazen material, ne bo nič trup in slim propeler, 3. majhen volumen, enostavno shranjevanje, 4.)

Poglejte tudi
Brezžični Lavalier Mikrofon 360-Stopinjski Mikrofon Tip C Plug and Play Mini River Mikrofon za Snemanje v Živo
€24.92 €12.96

(brezžični lavalier mikrofon 360-stopinjski mikrofon tip c plug and play mini river mikrofon za snemanje v živo značilnost: 1. plug and play: posnetek na mikrofon je enostaven za uporabo, auto pare, samodejno vzpostavi povezavo, ko je priključen na sprejemnik, št adapter je potreben, dodatne aplikacije, bt, ki zahteva.odprite telefon, v živo)

Poglejte tudi