Oznake: bleščice bokeh svetlo iskrico light spot

Cena €22.75

Celoten opis

modname=ckeditor

Poliester Če ozadju je umazana, se lahko vrgel v pralni stroj.Debele,trpežne, svetle barve, št šiv.Lahko se uporablja večkrat, primerna za Profesionalne Fotografe in Fotografski Studii.To je prednostna izbira za fotografe.Poliester je debel, motno, je mogoče oprati, ne šiv, ne zbledi.Uporabite ga lahko v/na prostem.To je mogoče zložiti za lažje prenašanje

To je strokovni kakovosti tkanine iz Poliestra ozadju krpo.

Lahko zagotavlja celotno ozadje za različne predstavlja modela ali fotografiranje potrebno.

Material: Poliester tkanine Material:iz Poliestrske Tkanine.Trpežne, lahko suho čistijo ali strojno prati,Idealen za studio, fotografiranje in video snemanje Velikost:3x5ft(100x150CM) 5x7ft(220x150CM) 5x10ft(150x300CM) Tri velikosti za svojo izbiro.V ozadju Stoji ali Luči, ki niso vključeni smo Stojala kit in lahka kit na zalogi.Če ste jih kupili skupaj, vse vaše blago bo poslano skupaj z DHL.

Specifikacije

  • Material: Tkanino, Poliester
  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null
  • Po meri: Da,
  • fotografia ozadju: Photocall Ozadju Rekviziti
  • Strokovno Photo booth: Rojstni dan, fotografija studio, Stranka, festival praznovanje
  • Po meri prilagodi: Velikost, Ime, Datum, vse besede, vse se lahko spremeni
  • Številka Modela: YU420001
  • Velja za: Fotograf, Baby, otrok, Baby Tuš, Rojstni Dan, Poroka, praznovanje
  • Vrsta: foto ozadje
  • Novorojenček Fotografija kulise: Poroka, otrok ozadju
  • Paket: Da,
  • Fotografija Ozadja: Baby Tuš foto ozadje
  • Če želite nabrati: okolij za foto studio
  • Nov material: Poliester se lahko stroj
  • Uporabo v: Foto Studio Foto Kamere
  • Fotografija kulise: Rojstni foto ozadje
  • Slog: STARI MOJSTER
  • Rojstni Dan: Baby Tuš
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

7 V 1 Fotografija Razsvetljavo Reflektor Upogljivi Ovalne Difuzor z Vrečka za Fotografiranje Portreta Studio Multi
€46.16

(značilnosti: 7-v-1 ovalne upogljivi reflektor je vsestransko uporaben na terenu in v studiu, ki zagotavlja senco strela podrobnosti v vašem področju, z uporabo so na voljo, ali studio razsvetljavo. začne se kot prosojno belo disk -- kot nalašč za mehčanje neposrednega sonca ali luči, brez razširitve. uporabite odstranljivo,)

Poglejte tudi
Fotografija Ozadje Kuhinja Živila Zelenjava Zid Svetloba Novorojenega 1. Rojstni dan Ozadje Dekor Za Foto Studio Photozone
€13.61 €8.70

(opis materiala vinil:relativno tanek, svetlejše barve, ki so primerne za enkratno uporabo, ne more oprati, lahko izginile iz nazaj na nizko temperaturo, ki je primerna za uporabo v zaprtih prostorih. poliester:barva je relativno temno, gradivo je relativno mehka, je mogoče oprati, lahko zlikane, lahko ponovno uporabi, vzdržljiv, primeren)

Poglejte tudi
Palača Evropskega Retro Slogu Classicial Fotografija Kulise Rekvizitov, Umetnost, Arhitektura Gradu Studio Ozadju DYL-02
€5.77 €3.41

(umetnost tkanine: tanke, svetle, živahne barve, realističen, trajna, ima manj gub po zlaganje, prevoz, je primerna za novorojenih otrok baby tuš rojstni okraski,osebni portret izdelku in družinske skupinske fotografije.lahko se uporablja tudi za studio, kabine, stranke, in za poroke & poslovna / komercialna uporaba,video snemanje.vse skupaj bo pošljete)

Poglejte tudi
GZZT Najboljšo Prodajo Električni Auto Aparat za Nabijanje Pralni Inteligentni Kava v Prahu, Pritisnite Espresso v Prahu Zlorabiti
€4 729.44

(če želite izvedeti več o izdelku, prosimo, kontaktirajte me, whatsapp: +86 16673975250 e-pošta: [email protected] opis izdelkov blagovne znamke gzkitchen oprema model ga-ct12 ime izdelka komercialno kavo zlorabiti velikosti enot 133(l)*133(w)*327(h)mm pakiranje velikost 20*21*44)

Poglejte tudi
Univerzalna Kamera Zajec Kletko, Leseni Ročaj Slr Multi-funkcionalne Zaščitni Okvir Pokrova Stranski Ročaj za Sony, Canon Fotoaparat
€49.85 €27.41

(univerzalna kamera zajec kletko, leseni ročaj slr multi-funkcionalne zaščitni okvir pokrova stranski ročaj za sony, canon fotoaparat vgrajen ključa, določen za odpiranje in magnet strukturo, odpravo težave, ki iščejo ključi povsod. opis: ime izdelka: univerzalni leseni ročaj material: rdeče palisander + aluminij)

Poglejte tudi
Zaščitna folija DJI Mini 3 Pro Senzor Zaščitna folija + Objektiv Film Anti-scratch Anti-Udarec za DJI Mini 3 Pro Pribor
€62.89 €28.93

(modname=ckeditor opomba: ta film je elektrostatično nalepka brez lepila.prosimo, čiščenje zaslona, ko uporabljate ta izdelek, je treba brez prahu in nečistoč na zaslonu in površina zaščitno folijo, in ne sme biti zračnih mehurčkov.ker zaščitni film sam je majhna velikost, je treba skrbno prilepljena.celoten zaslon zaščito.anti-shock in anti-razbila)

Poglejte tudi
4K OBJEKTIV 1/2.3 Palčni EFL2.86mm 16MP Fisheye Objektiv M12 170D DFOV Panoramsko Sliko Odbor Objektiv za Gopro Hero Akcijske Kamere
€45.72

(4k resolucijo 1/2.3 palčni efl2.86mm 16mp fisheye objektiv m12 170d dfov panoramsko sliko odbor objektiv za gopro hero akcijske kamere specifikacija model: lyx2.86 velikost slike: 1/2.3 palčni φ8.1mm goriščna razdalja: 2.86 mm zaslonka: 2.2 mm vidno polje: d: 170°h: 135°v:96°za imx206 popačenja: 19% skupaj)

Poglejte tudi
Baby Tuš Rojstni Dan Zidu, Pokrov Po Meri Pisane Mavrice Rumena, Roza, Modra Obokan Chiara Ozadje Photocall Boda
€60.60 €35.75

(kako da prilagodite lok zajema? pokrovi so 2 stranicami, lahko napišete, kaj potrebujete za dodajanje vaše prilagajanje polje. (na primer, gola na eni strani, mickey temo na hrbet z mojo fotografijo ali srečen rojstni dan ali katero koli personalization (prilagoditev). ali lahko obrnete na nas na spletu nato se bomo design za vas)

Poglejte tudi
Zamenjava Split, ki se Osredotočajo Mikro Prizmo Zaslon za Nikon D40 D40X D50 D60 D70 70-IH
€28.99 €20.29

(primeren za: nikon d40 d40x d50 d60 d70 70-ih package: 1x osredotočanje zaslon funkcija: * ta razcep, ki se osredotočajo zaslon bo najboljša izbira za doseganje natančno izostritev za ročno ostrenje objektiva ali af objektiv. * izostritve zaslon, je ravno z sijajni in mat prozorne plastične, v kateri bi split krog v sredini, kot tudi okoliških prstan)

Poglejte tudi
Barva Fotografija Ozadje Čiste Barve, Ozadje Morandi Barve Baby Photostudio Rekviziti Ozadje Otroci Odraslih Photocall
€9.03 €5.15

(o materal: vinil je zelo primeren material za tisk, ker je barva je najbolj svetle in živahne.ta material je lahek, ne-nepremočljiva, rahlo diaphanous, ki je primeren za uporabo v zaprtih prostorih.to je tanka, vendar poceni in stroškovno učinkovito. (vinil lahko samo zlikane z nizko temperaturo železa. ) poli je bolj strokovno.njegov)

Poglejte tudi
XT60 Vzporedno Baterija Konektor Moški/Moški Kabel Dvojno Končnico Y Splitter/ 3-Way 14AWG Silikonski Žice Baterije Priključek
€3.81 €2.67

(kategorija: vzporedno adapter priključki: (1) moški / (2) ženske c xt60 / (2) moški / (1) female c xt60 žice dolžina: 10 cm wire gauge:14awg uporablja za: žična 2 baterije vzporedno / dvojno zmogljivost)

Poglejte tudi
10pcs/veliko LH-40B Objektiv Kapuco za Olympus M. Zuiko Digital 45 mm F1.8 1:1.8 Objektiv Črna
€40.02 €26.01

(package: 10 x lh-40b objektiv kapuco 1x številko za sledenje)

Poglejte tudi
F6 3 Osi Gimbal Ročni Stabilizator mobilni telefon delovanje Fotoaparata Imetnik Anti Shake Video Snemanje Pametni Gimbal Za Xiaomi iPhone
€783.24 €321.13

(značilnosti: 1, stabilizator ima 3 različne načine: full-sledite način, pol-sledite način, polno lock mode 2, ročaj ročni zoom nadzor 3, uporabe 4000 mah napajanje, največ lahko trajajo 12 ur; vgrajen vmesnik usb za polnjenje telefona ali motion kamero neposredno 4, ko se napajanje je nizka, lahko polnite tudi stabilizator 5, 70 stopinj mobilne objemke)

Poglejte tudi
Potopite Ohišje Za Insta 360 X3 30 M Vodotesno Ohišje Za Insta 360X3 Podvodni Zaščitni Okvir Potapljaške Lupini Panoramske Kamere Pribor
€97.43 €38.00

(opis: 1. namenjen design: posebej za insta 360 x3, se popolnoma prilegajo in zaprti za zaščito svoje delovanje fotoaparata, ki je primerna za ekstremne športe, kot so jadranje na deski, potapljanje, potapljanje, smučanje, rafting, padalstva, itd. 2.30 m nepremočljiva: to vodotesno ohišje je nadgrajeno nepremočljiva pečat in tesno sponko.zaščitite)

Poglejte tudi
Prenosna Zložljiva Raztegljive Mini Profesionalni Nastavek za Prenosni Potujete Stojalo za GoPro Hero3 ,3,2,1
€1.33 €0.66

(58630 drugo nizko ceno blaga prenosna zložljiva raztegljive mini profesionalni nastavek za prenosni potovanje stojalo za gopro hero3 ,3,2,1 značilnosti: ultra-prenosni strokovno mini stojalo fotopro izjemnimi izdelki zelo lahke in prenosne. obleka za makro fotografiranje. video podpora, zmanjševanje)

Poglejte tudi