Cena €101.86 €166.97

Celoten opis

1~5PCS YAMMini Ročni Ventilator z Dišave Ustvarjalne Aromaterapija Potovanja Prenosni Električni Ventilator za Domačo Pisarno na Prostem

Opis:

Ime izdelka: parfum majhen ventilator

Izdelek Material: ABS/Elektronske Komponente

Polnjenje vhod: 5V/500mA

Izhodna moč: 2.1 WMAX

Prestavna način: tri hitrosti uredbe

Izhodna napetost: 4.5 Proti-8.0 V

Zmogljivost baterije: 1200 mA

Specifikacije:

1. Lahki, prenosni, brez občutka teže, lahko enostavno držite, stojalo, dal v vrečko

2. Prenosni/zlahka nadzorujejo, enostaven za izvedbo, dela, potovanj, mini srce kul aromaterapija artefakt

3. Izklopite, zmanjšanje hrupa, dih-kot blagost

4. Iznajdljivost utišanje design, miren povečati 2-krat količine zraka

5. Izberite PP materiala, po možnosti užitni razred PP materiala, ne vsebuje bisfenola A, noče BPA in je bolj udobno za uporabo.

Paket Je Vključeno:

1 * Ventilator

1 * Polnjenje linija

1 * Navodila

1 * Aromaterapija tablet

Specifikacije

  • Časovna Funkcija: Ni Čas
  • Povratne Obračanje Funkcija: No
  • Daljinsko Upravljanje Funkcija: No
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Namestitev: Polje
  • Material: plastični
  • Vode-pomanjkanje Energije-off Varstvo: No
  • Napetost (V): 5V
  • Blagovna Znamka: Liplasting
  • Max. Časovna Omejitev: Ni Čas
  • Dovod zraka načinu: Vrtljive Krilne
  • Moč (W): 2W
  • Vrsta: Ventilator

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Namizje Porodništva Zdravljenje Ozona Vaginalne Insufflation Naprave
€2 172.39

(namizje porodništva zdravljenje ozona vaginalne insufflation naprave najnovejši patent design ozon generator za medicinsko uporabo, to ozonska terapija stroj je uporabljati 100% ozona odpornega materiala, vgrajeno nožno stikalo, ozon destructor in enostavno uporabo časovnik z strogo in natančno koncentracijo standarda, to je mogoče izpolniti)

Poglejte tudi
Namizje Majhen Ventilator Obračanje Tresenje Glave Steni Visi Stropni Ventilator Noč Lahki Prenosni Mini Namizni Ventilator
€36.15 €19.51

(2 v 1 z dvojno rabo,tako za namizni ventilator in stenska fan brezžični in ponovno polnjenje,dolgo vzdržljivost in prenosljiv. 3 hitrosti vetra,ki je nastavljiva, izpolnjujejo različne potrebe po hlajenju prostorov v drugem okolju; skupaj z mehko noč svetlobe, nizka raven hrupa delovanje, uživajo dober spanec; smer vetra se lahko prilagodi, ki je priročen)

Poglejte tudi
Sončni Pool-Ionizer,Baker Silver Ion Bazen Čistilec Vode Čistilec,Ubija-Alge Bazen Ionizer za Zunanjo jacuzziju
€77.57 €55.85

(nudimo popust za velike količine.dobrodošli v stik z nami! sončni pool-ionizer,baker silver ion bazen čistilec vode čistilec,ubija-alge bazen ionizer za zunanjo jacuzziju naj sonce in ionizacija proces očistite vaš bazen!sončne bazen ionizer je edina varna, učinkovita in zdrava izbira za zdravljenje bazeni, terme, in pitne vode. uživajte)

Poglejte tudi
5V Ogrevanje Film Toplo Zložljiva Ogrevano Stanja Za -Sedež Pad Blazine za Hišne živali Toplo Posteljo Mat Ogrevanje Pad
€9.01 €7.57

(opis: 1. 100% popolnoma nova in visoke kakovosti.majhna velikost in majhna teža, prenosni.mehka, udobna, prilagodljiva, odporne na obrabo, izolirani in stroj. 2.krat, zbadanje, ročno pranje in strojno pranje perila se ne bo škode izdelka, ne vplivajo na ogrevanje temperatura.prihranek energije in nizko porabo. 3. nadzor temperature in tretji)

Poglejte tudi
Mini Zložljive Pralni Stroj Ultrazvočno Čiščenje Malih 2 V 1 Prenosni Pralni Stroj Usb Dormitorij Pralni Stroj Za Dom
€42.88 €25.73

(mini zložljive pralni stroj ultrazvočno čiščenje malih 2 v 1 prenosni pralni stroj usb dormitorij pralni stroj za dom način delovanja: daljinski upravljalnik tla material: plastika napajanje: način usb temperaturna prilagoditev orodja: štiri-hitro prilagoditev temperature nazivna napetost: 12v nazivna)

Poglejte tudi
Mini Hladilni Ventilator USB, Prenosna klimatska Naprava, Ventilator Majhen Vodni Hladilni Ventilator Namizje Namizje Hladilni Ventilator
€23.15 €18.05

(vodna tank je prenosna klimatska naprava ima kapacitete 220ml, ki se lahko napolnijo z ledu, vode, na vodno polnila.velikost prenosna klimatska naprava je 132x155x185mm, mini zraka coloer je prihranek prostora in enostaven za prevoz. če ne želite, da vklopite glavno klimatska naprava v vašem domu, lahko vklopite prenosna klimatska naprava, mini)

Poglejte tudi
Poklicna Oblačila, Iz Železa Walmart Izključno, Model# 13104
€473.57 €388.33

(ali je vaša definicija polirani videz je dobro pritisniti obleko, gladko svileno obleko ali brez gub majica za delo, lahko ga doseči s strokovno oblačila, iz železa, walmart izključno, črni, model# 13104. kot naše lase skrbi orodja, to železo je zasnovan tako, da vam visoko zmogljiv moč prednosti doma.ravno železa tehnologija: poklicna oblačila,)

Poglejte tudi
Top Deals 2X USB, Mini Hladilnik Hladno Spusti Shpping Zamrzovalnik USB, Mini Hladilnik, Majhne Prenosne Soda Mini Hladilnik Za Avto Črna
€53.11 €34.52

(top deals 2x usb, mini hladilnik hladno spusti shpping zamrzovalnik usb, mini hladilnik, majhne prenosne soda mini hladilnik za avto črna 1.prenosni in kompakten,enostaven za prevoz,to mini hladilnik omogoča uporabo v pisarni,avtu. 2.koristno in multi-funkcionalen,lahko ohladite pijačo hladno več 3.powered by usb kabel,primeren za vse,)

Poglejte tudi
Prenosni Ventilator Listov Letenje Repelenti Samodejno Letenje Lovilec Skrije In Se Vrti Za 360 Stopinj, Da Pogon, Muhe In Komarji
€14.44 €11.40

(odganjanje bugs iz vašega zračnega prostora: z mrčesu fan, lahko prenehate z uporabo smrdljiv spray kot okolju prijazno alternativo.tiho preprečevanje muhe in mrčes iz moteče svoj čas.za najboljše rezultate, živila morajo biti znotraj radija ventilator rezila, če naprava je preveč daleč od vira prehrane, to ne bo delovala pravilno. nosijo)

Poglejte tudi
Mini Novost Vratu Posnetek Ventilator Zraka Hlajenje USB Osebnih Ventilator za Zunanjo 3 Hitrosti Namizni Ventilator 360 Nastavljiv Veter,Bele
€11.43 €9.49

(1. prenosni mala klimatska naprava , kar potrebujete, da se ohladi dostojanstven, ko sedi v 2. 6 rezila, več vetra-zbiranje kot ena, in bolje tiho učinek 3. optimizacijo samovoljo ročni halterneck fan, izpolnjujejo uporabo vsakem mestu, in imajo dobre izkušnje 4. neposredni piha ventilator je enostavno povzroči neravnovesje telesno temperaturo, svetovno)

Poglejte tudi
3000w-3500w Električni bojler Takojšnje Ogrevanje Vode Tankless bojler Nadzor Temperature
€99.14 €57.49

(specifikacija: projekt tip: bojler material: nerjavno jeklo + medenina barva: bela/modra/črna/srebrna, siva velikost: o 26.5*7.8*20 cm teža: približno 1400g frekvenca: 50~60hz moč: 3000w (zda vtič)/3500w (eu/uk/avstralija vtič) grelni element: nerjaveče jeklo uporabite temperatura)

Poglejte tudi
Električni Instant Vode Mini Grelec LCD Prikaz Temperature Konstantno Vtičnico Uhajanje Zaščito Gospodinjski Tankless Vodo Tuš
€40.92 €24.55

(električni instant vode mini grelec lcd prikaz temperature konstantno vtičnico uhajanje zaščito kuhinja, kopalnica, tankless vodo tuš opis: 1.3-5 sekund, da je vroče, res termostat z čaka 2. samodejni izklop če je zgodilo električni uhajanje 3.mini telesa, energije, varčevanja z energijo in visoka učinkovitost 4.)

Poglejte tudi
Nadomestni vodni filter za GE GWF ,RPWF, WSG-4, PFE29P - 1
€301.74 €232.34

(v rpwf, wsg-4, ki so združljivi v razred in tehnologijo zamenjavo hladilne vode filter za mednarodno swift zeleni filter sgf-gwf .dostavo sveže, čisto, in veliko okusa vode in kocke ledu.izdelani s tehnologijo, uporabo recikliranih lupine, ki ustvarjajo notranji ogljikov filter z do 50% več filtriranje pore.rezultat varno in čisto pitno vodo, ki je odpraviti)

Poglejte tudi
Polnilna Tkanine Brivnik, Gladko Odstranjevalec Pulover Defuzzer Lints Fuzzs Tablete Za Oblačila In Pohištvo
€17.93 €11.47

(1. v satja pokrov ima gladko površino, ki se ne deformira in zmanjšuje trenje oblačila za zaščito obleke iz nadaljnje škode.z različnih velikosti luknje, 6-leaf rezilo bo obravnava skoraj vse velikosti svoboden niti in zank.nasveti: vljudno predlagam britje na trdo, ravno površino. 2. močan 3w motor z do 9000rpm visoke hitrosti vrtenja, brez)

Poglejte tudi
1200Mah Poletje Clip-On Prenosni Ventilator Samodejno Nihanje Vodja Fan ponovno Polnjenje z Visoko Wind Power Fan, Primerni Za Študentski Bela
€16.29 €11.24

(zelo enostaven za prevoz nastavljiva hitrost vetra na 3 ravneh, nizka, srednja in visoka. brezplačna vrtenja 720° kul, brez mrtvega kota 4 spirala turbinskih lopatic ventilatorja, 2500 vrt / min kul ledu, megla, močan hladen zrak vgrajen 1200mah litijeva baterija vgrajena baterija, se lahko uporablja ne priključite,)

Poglejte tudi
Vrat Hladilnik, USB Napajanje Tip ,klimatska Naprava Prenosni Hladilnik Vrat Hladilni Ventilator Za na Prostem za Rojstni dan Darilo 10W
€57.17 €35.44

(opomba: ko paket prispe na carinski svojo državo, boste morali plačati davke in pick up paket.nismo odgovorni za plačilo carinskih dajatev ali uvoznih davkov!če ste v samoti, boste morali plačati dodatnih $40 za oddaljena območja! ime: vratu visi hladilnik napetost: 5v moč: 10w pakiranje teža: 0.3 kg pakiranje)

Poglejte tudi