Cena €57.17 €81.67

Celoten opis

Opomba: Prosimo, upoštevajte, da je to Xiaomi YOUPIN ekološke verige izdelka, in ni Xiaomi logotip na izdelku ali embalaži.

Xiaomi Magnetni Mobilni Telefon Radiator Nizka Raven Hrupa Hitro Odvajanje Toplote Hladilni Ventilator Za Pametni Telefon, Tablični Računalnik, Mobilni Telefon Dodatki

Izdelek parametrov:

Ime: Mobilni Telefon Radiator

Material: ABS+PC

Vmesnik: tip-c

Napetost: 5V 2A

Ventilator velikost: 50mm/1.97 palčni

Velikost izdelka: 55mm/2.17 palčni

Uporablja izdelki: pametni telefon, tablični računalnik

Značilnosti:

1.Barvita Sobne Luči: Hladilnik je vgrajeno v cool-barvne sobne luči, kar lahko predstavlja očarljivo pisane luči v nizko svetlobnih okoljih.Bi vam bolje slog in igralnih potopitvijo, kjer koli ste.RGB osvetlitev za brezžično polnjenje in magnetnega hladilnika.

2.Tiho Teče: Telefon, Hladilnik je kompaktna struktura in 35db zmanjšanje hrupa design.Mobilni Telefon Radiator ne bo, da se boste počutili preveč težka in hrupno, ko uporabljate hladilnik, da se ohladi telefon.Zagotoviti nemoteno uporabo za igre na srečo in gledanje filmov.

3.Delovanje: Hladilni Ventilator za Telefonske funkcije USB plug and play.V primerjavi s tradicionalnimi ventilatorji, ta Telefon Hlajenje Primeru je za delovanje.Majhne velikosti in bo blok vaš roko.

4.Z Magnetno Nalepko: Mobilni Telefon, Hladilnik je zasnovan z magnetno nalepko.Bolj priročno in ne bo blok na zaslonu kot tradicionalni posnetek.Super za gaming navdušence.

5.Močan Odvajanje Toplote: Ventilator Hladilnika za Telefon sprejme turbine izstopu zraka tehnologije.Zagotavljajo močan odvajanje toplote za vaš pametni telefon. 5500r/min turbine izstopu zraka tehnologija hitro izpušnih ceveh toplote telefona.

Specifikacije

  • Dovod zraka načinu: Drugo
  • Max. Časovna Omejitev: Ni Čas
  • funkcija 7: 5500r/min turbine izstopu zraka tehnologija
  • Blagovna Znamka: XIAOMI
  • Vir Napajanja: Električni
  • Povratne Obračanje Funkcija: No
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • funkcija 4: Močan Odvajanje Toplote
  • Daljinsko Upravljanje Funkcija: No
  • funkcija 1: Barvita Sobne Luči
  • funkcija 8: Lahka In Priročna
  • Veter Tip: Standard Veter
  • Moč (W): 10W
  • Namestitev: Mini
  • funkcija 12: Telefon Hladilni Ventilator Primeru
  • Časovna Funkcija: Ni Čas
  • funkcija 11: močan veter
  • funkcija 10: hitro hlajenje
  • Funkcija 13: Nizka Raven Hrupa Hitro Hladilnik
  • funkcija 3: Z Magnetne Nalepke
  • funkcija 2: Tiho teče
  • Vrsta: Zračni Hladilni Ventilator, Hlajenje Samo
  • funkcija 5: Mobilni Telefon Radiator
  • Vode-pomanjkanje Energije-off Varstvo: Da,
  • Uporaba: 10㎡
  • funkcija 6: 35db zmanjšanje hrupa design
  • funkcija 9: Super močna magnetna privlačnost
  • Napetost (V): 5V

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Sončni Pool-Ionizer,Baker Silver Ion Bazen Čistilec Vode Čistilec,Ubija-Alge Bazen Ionizer za Zunanjo jacuzziju
€77.57 €55.85

(nudimo popust za velike količine.dobrodošli v stik z nami! sončni pool-ionizer,baker silver ion bazen čistilec vode čistilec,ubija-alge bazen ionizer za zunanjo jacuzziju naj sonce in ionizacija proces očistite vaš bazen!sončne bazen ionizer je edina varna, učinkovita in zdrava izbira za zdravljenje bazeni, terme, in pitne vode. uživajte)

Poglejte tudi
USB Office Prenosni Leafless Polnjenje Fan Močno Visi Zaslon Fan (Črna,1 Set)
€47.14 €29.23

(usb office prenosni leafless polnjenje fan močno visi zaslon fan (črna,1 set) ta visi zaslon ventilator je zelo uporabna doma naprave, se lahko enostavno namesti na zaslonu, da prinašajo svež veter in učinkovito zmanjšati notranjo temperaturo. ventilator poganja motor, in lahko deluje neprekinjeno več ur.hkrati je opremljeno z različnih)

Poglejte tudi
W8KC Astronavt Poletje Mini Fan Ročni Listov Manj Keychain Prenosni Ventilator
€19.84 €9.92

(značilnosti: ootdty bivanje kul na-iti s prostorom človek fan keychain, featuring 3 hitrosti in hrupa,-zmanjšanje tehnologije. iz trpežne plastike, ta ventilator, je 360-stopinjski izstopu zraka za maksimalno hlajenje moč. z vami na prostem-dogodki, medtem ko potujete ali ga uporabljate na vaši mizi za udobno bivanje)

Poglejte tudi
Mini Hladilni Ventilator USB, Prenosna klimatska Naprava, Ventilator Majhen Vodni Hladilni Ventilator Namizje Namizje Hladilni Ventilator
€23.15 €18.05

(vodna tank je prenosna klimatska naprava ima kapacitete 220ml, ki se lahko napolnijo z ledu, vode, na vodno polnila.velikost prenosna klimatska naprava je 132x155x185mm, mini zraka coloer je prihranek prostora in enostaven za prevoz. če ne želite, da vklopite glavno klimatska naprava v vašem domu, lahko vklopite prenosna klimatska naprava, mini)

Poglejte tudi
DMWD Gospodinjski Robčki Grelec Mokro Brisačo Razpršilnik Obrazno Masko Toplejše Električni Baby Tkiva Ogrevanje, Pralni 0-55℃ Konstantno Temp 220V
€38.76 €34.49

(specifikacija nazivna moč: 7w nazivna napetost: 220v časovno ogrevanje: 12 ur izdelek material: abs+pp način gretja: zgornje ogrevanje regulacijo temperature: 40/45/50/55 ℃)

Poglejte tudi
Prenosni Ventilator Listov Letenje Repelenti Samodejno Letenje Lovilec Skrije In Se Vrti Za 360 Stopinj, Da Pogon, Muhe In Komarji
€14.44 €11.40

(odganjanje bugs iz vašega zračnega prostora: z mrčesu fan, lahko prenehate z uporabo smrdljiv spray kot okolju prijazno alternativo.tiho preprečevanje muhe in mrčes iz moteče svoj čas.za najboljše rezultate, živila morajo biti znotraj radija ventilator rezila, če naprava je preveč daleč od vira prehrane, to ne bo delovala pravilno. nosijo)

Poglejte tudi
Nadgradite Vašo Kopalnico s Posebno Pipo, Tapnite Filter Vode in Vodo-Nastavitev Naprave!
€18.85 €12.25

(nadgradite vašo kopalnico s posebno pipo, tapnite filter vode in vodo-nastavitev naprave!)

Poglejte tudi
Prenosni Ustvarjalne Mini USB Ventilator Prilagodljiv Upogljivi Hladilni Ventilator in USB LED Lučka Za Napajanje Banka Zvezek & Računalnik Poletje Pripomoček
€2.99 €2.09

(prenosni ustvarjalne mini usb ventilator prilagodljiv upogljivi hladilni ventilator in usb led lučka za napajanje banka zvezek & računalnik poletje pripomoček led funkcije: nova prilagodljiva svetla mini led usb svetlobe računalnik lučka za prenosni računalnik pc popolnoma nova in visoke kakovosti.led, ultra svetla.powered by pc usb vrat, ne potrebuje)

Poglejte tudi
Vroče 4000 mah Polnjenje prek kabla USB Monitor Posnetek Fan Home Office Desktop Izklop Majhen Ventilator Računalnika, Zaslona Posnetek Fan
€35.32 €26.85

(vroče 4000 mah polnjenje prek kabla usb monitor posnetek fan home office desktop izklop majhen ventilator računalnika, zaslona posnetek fan nadgradili pomlad posnetki, ki lahko objemka zaslonih z debelino manj kot 20 mm.posnetek, ki je opremljen s silikonsko, da bi se izognili poškodbam na zaslonu. opremljen z ventilatorjem baze, da lahko)

Poglejte tudi
9L Zložljive Mini Pralni stroj Prenosni Z za Lase Vedro Ultrazvočno spodnje Perilo, Nogavice Sušenje Perila Za Pranje Perila Potovanja
€163.68 €98.21

(9l zložljive mini pralni stroj prenosni z za lase vedro ultrazvočno spodnje perilo, nogavice sušenje perila za pranje perila potovanja značilnosti: to vključuje enostavno shranjevanje, zdravo pranje in namestitev-brezplačno.lahko ga izročijo, da je z osebno oblačila v domovih in najemnine, in uživajte zdrave in lepe življenje. 1.)

Poglejte tudi
D0AB Prenosni Ročni Električni Parni Likalnik Prenosni Oblačilo Parnik Doma Potovanja Parno Krtačo za Likanje Perila, Obleko
€24.82 €15.88

(visoka kakovost in nove blagovne znamke ootdty opis: hitro in učinkovito odstrani gube-to traja le 30 sekund, da se segreje, in izmenljive 260ml (8.79 oz) vode za tank traja 15 minut. to lahko varno uporabljate na vseh tkanin-bombaž, volna, poliester, pliš, svila, vlaknin, najlon, žamet in perilo, ki je primerna za oblačila,)

Poglejte tudi
Retro Instant Razpršilnik Vode Namizje Vroče Hladno Neposredno Vodo Za Gospodinjstvo Majhne Instant Vroče Hitro Hladno Integrirano Stroj
€291.41 €198.16

(retro instant razpršilnik vode namizje vroče hladno neposredno vodo za gospodinjstvo majhne instant vroče hitro hladno integrirano stroj značilnosti: 1,- plug and play kompakten in prenosen, mofan namizje, da je vroče in hladno vodo razpršilnik.uvc uv sterilizacija stopnja je več kot 99% 2, planoti vrelišče prilagoditev se)

Poglejte tudi
110V/220V Instant bojler Stenske Električni Vodni Grelec Za Kopalnico, Kuhinjo, Prikaz Temperature z Daljinskim upravljalnikom
€571.68 €302.99

(110v/220v instant bojler, kopalnica, kuhinja stenske električni bojler lcd prikaz temperature z daljinskim upravljalnikom značilnosti: 1. to je z visokim izkoristkom, bojler s kompaktno strukturo in lahko pripravo tople vode hitro. 2. popolnoma avtomatski: odprite ventil za vodo in začel segrevanjem samodejno; zaprite ventil za)

Poglejte tudi
Lepljive Lase Z Lepljivo Prah, Ki Ga Bo Mogoče Večkrat Uporabiti, Pralni Stroj Lepljivo Hišne Las Depilacijska Čistilo Za Zbiranje Trave Epilator
€10.85 €7.59

(značilnosti: 1. varno in večkratno uporabo: 100% nestrupena in hypoallergenic materiala, naše hišne odstranjevanje dlak agent je viskozen in elastična.to je mogoče ponovno uporabiti, ni lahko deformira ali poškoduje, in je zelo praktično. 2. paket 4 hišne krzno pasti: narejen iz silikona, ki naredi dlake psov in mačk in naše lase,)

Poglejte tudi