Oznake: gradnik del lampshade

Cena €8.67 €11.26

Celoten opis

Opomba:

Nakup Opombe

1. Ta izhod je združljiv z drugimi majhnimi delci iste vrste.

2. Zaradi vpliva logističnih stroškov,Kupite več kot 2 vrečke, lahko dobite nižjo ceno na enoto.Če kupite več kot 2 vrečke na čas, boste lahko uživali dodatni popust od 5% do 30%.Različni izdelki, ki imajo različne popuste, prosimo, glejte veleprodajno ceno vsakega izdelka za podrobnosti.

3. Za ta izdelek je brezplačna dostava,vam ni več potrebno plačati visoko tovora (razen drugih logističnih podjetij po vaši izbiri), in lahko razdeliti po registrirane majhne pakete, kot so Zelisca-prijozici.si Standardne Dostave, Posebno Linijo-YW, ePacket in drugih logističnih podjetij.Lahko sledenje logistika informacij kadarkoli in Prejeli kurirja hitreje.Bomo izberite najbolj primeren logističnih storitev za vas glede na vašo državo, in logistično podjetje.

4. Ta izdelek ne sprejemajo gospodarske poti, da se izogne preveč dolgi dobavni čas in izgubo express dostava.

Specifikacije

  • Material: plastični
  • Spol: Unisex
  • Blagovna Znamka: AQUARYTA
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Block Velikost: Majhen gradnik(Združljiv z Lego)
  • CE: Certifikat
  • Črtna koda: No
  • Številka Modela: 58176
  • Priporočamo, Starost: 12+y, 18+
  • Plastični Blok Oblika: Samozapiralni Opeke
  • Plastika Tip: Abs
  • Opozorilo: Ne jesti
  • Številka Potrdila: C200815022001-2

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Technicalal Deli wedo 2.0 6261762 Nagiba senzor PF Model Postavlja 1 KOS gradniki Združljiv Vseh Znamk 20841
€19.44 €13.61

(opomba naši trgovini lahko zagotovi dropshipping in na debelo,nekatere popust je na voljo za različno število proizvodov, ki ste jih naročili.dobrodošli, da nas kontaktirate za več informacij. plačilna navodila 1) sprejemamo alipay, kreditnih kartic in še veliko drugih varno plačevanje prek depozitni. 2) če imate)

Poglejte tudi
Poglejte tudi
Igrača Ročno Gradnik Zlaganje Uravnoteženje Plaything Izobraževanja Predšolskih Otrok Barva Oblika Učenja Igrače
€11.96 €7.18

(opis: material: zlaganje kamni so narejeni iz naravnega lesa, ki so dovolj varnosti za otroke, da igrajo. darila: lesena gradnja bloka je barvita in zanimiva, kar je dobra izbira za vas, da kot darilo za vašega otroka na svoj rojstni dan. bilanca sposobnosti: je to na začetku izobraževalne igrače obdeluje otrok ravnotežje in logično)

Poglejte tudi
Električni Velikih Delcev, Mehansko Orodje za Oddaljeni Nadzor Motorja za Polnjenje otroški Zbor Znanost In Dducation DIY Igrača
€19.57 €9.78

(8-luknjo sam kanal motorja: navor 2,5 kg, vzdržljivost 6 ur dva kanala motorja: navor 1,7 kg, 100 vrt. / min tri kanal motorja: navor 3,3 kg, ultra tiho, s paleto 6 ur daljinski upravljalnik motor: programmable)

Poglejte tudi
Težka Tri-Osni Nizko Fant Prikolico 1:21 Obseg (Mack) Model MOC gradniki DIY Zbrati Opeke Izobraževalne Igrače Darilo 997PCS
€1 387.28 €832.37

(po vrstnem redu, je, ki jih predloži, ali je izdelek prejeli, pls pustite sporočilo na nas in mi bomo poslali pdf stavbe navodil spletne povezave za vas. informacije o modelu proizvod št.: moc-143211 opeke številka: 997pcs nalepke: št. tiskanje: ne (redni dele zamenjajte tiskano deli, vsi izdelki so moc izdelkov,)

Poglejte tudi
10pcs 8 cm 1:150 N Lestvici Plastični Model Drevesa Železnice Pokrajina Pokrajina Model Drevesa, Da Okrasite Model Zgradbe Progi
€49.13 €27.02

(izdelki zaslon --> izdelkov description --> podrobnosti: *model drevesa se uporabljajo za izgradnjo modela, vlak model railroad, mini wargame, itd. *primeren tudi za bonsaj krajine dekoracijo. *izdelano iz kakovostne plastike, nestrupena in trajne. *postavka stanje: novo blagovno znamko *material:plastika *)

Poglejte tudi
Gradnik Opeke Vrtnice Sestavljen Šopek rož Ornament Valentinovo, Rojstni dan, Božič, Darilo Za Punco, Igrače 2 v 1
€6.67 €3.60

(dobrodošli v naši spletni trgovini! en rose je mogoče zložiti v dveh različnih oblikah., kar je zelo primerna kot darilo za otroke, in lahko kupite z zaupanjem. upam, da boste imeli dober čas z njim.)

Poglejte tudi
Božični Okraski, Bor Gradnik Drevo Pribor Moc Skupščine Številke Družinski Vrt Gozd Model Otroka, Darila DIY Igrače
€10.31 €4.95

(božični okraski, bor gradnik drevo pribor moc skupščine številke družinski vrt gozd model otroka darilo diy igrača)

Poglejte tudi
Moc 101407RS F1 dirkalnika RS Model S PDF Risbe Stavbe Bloki, Opeke Otroci DIY Igrače Božična Darila za Rojstni dan
€129.20 €103.36

(f1 dirkalnika rs o modelu moč: buwizz tip rc pogon: rc buggy motor; deluje hitro sprostitev volan. ne vzmetenje za boljšo togost.)

Poglejte tudi
Brezplačna Dostava!10pcs *Vrhu Gore* DIY razsvetlil blok opeke,ki je Združljiv Z Združuje Delcev
€3.20

(samozapiralni opeke, ki je združljiv z delci/ zgraditi vaš podobno/ če želite majhne, da manj kot moq ali velika, da bi več kot moq, prosim stik z nami.veseli smo, da bi vam pomagala najti rešitev, da bi dobili najboljšo ceno. izberete lahko, ne glede na barvo, ki jo želijo, prosimo, c ontact z nami ali pustite sporočilo, da povem)

Poglejte tudi
ELBCOS Cosplay Uzumaki Sarutobi Asuma Hidan Boxed Model Igrača 10Pcs/Set
€137.19 €123.47

(elbcos cosplay uzumaki sarutobi asuma hidan boxed model igrača 10pcs/set serija: orožje model velikost:5-8 cm material: cinkove zlitine teža:200 g pakiranje:color box pakiranje velikost:26.5*11.5*2 cm pakiranje teža:210g barva:srebrno siva super za zbiranje ali kot darilo)

Poglejte tudi
MOC gradniki Galaxy Poveljnik 6980 Remake Različica Prostor DIY Zbrati Opeke Izobraževalne Ustvarjalni Otroci Igrače Darila 1421PCS
€266.78 €157.40

(po vrstnem redu, je, ki jih predloži, ali je izdelek prejeli, pls pustite sporočilo na nas in mi bomo poslali pdf stavbe navodil spletne povezave za vas. podrobnosti izdelka opeke številka: 1421pcs nalepke: št. tiskanje: ne (redni dele zamenjajte tiskano deli, vsi izdelki so moc izdelkov, razen tiskanih delih. ) številke:)

Poglejte tudi