Cena €20.39 €44.33

Celoten opis

Orodje za čiščenje Čarobno Pralnica Žogo Kit Odstranjevalec Dlak Hišnih Oblačila Odstrani Dlake Mačk in Psov Gospodinjskih Izdelkov Psa Dodatki

Funkcija:

●Enostavno za nas:

Ni več potrebno odstraniti dlake z roko.Z našo pralnica kroglice, si dal ti malo pralnica kroglice v pralnem stroju, vklopite spin način, lahko pa jih v lase z vašo obleko.

●Odstranjevanje Dlak Pomočnik:

Naše lase catcher je izdelan iz visoko kakovostnega materiala, ki je za enkratno uporabo, trajno in trmast.Ga je dala v pralni stroj z obleke lahko učinkovito odstranite dlake in dezintegratorjev iz obleke.Prihranite čas in skrbi za lase.

●Zaščita Oblačila:

Ti pralnica kroglice so namenjeni za krog, tako da ne bo povzročila škode na vaša oblačila med pranjem proces, in se lahko uporablja za otroke oblačil.To lahko učinkovito izolirati oblačila, zmanjšanje gub in pomaga skrajšati čas sušenja.Oprati oblačila čista, svetla in trajajo dlje.

●Mala in prihranek prostora

Zelo kompakten.Vsak večkratno uporabo za lase žogo ukrepi pribl.S premerom 6 cm, je dovolj majhna, da prihranite prostor v pralni stroj in trgovina enostavno.

●Priročna in Praktična Orodja:

Naš pralni stroj, ki ne le odstranjuje gladko, živalske dlake ali drugih lase iz obleke, jakne in odeje, ampak tudi pomaga zmanjšati limescale, rje in apna build-up v pralnih strojev, ter odstranjuje prah in vonj.Opomba: Za nekatere zelo kratke hišne las, učinek bo morda ni očitno, vendar še vedno obstajajo številne koristi za vaša oblačila.

Nasveti: več kroglice so postavljeni, ki bo boljše odstranjevanje dlak učinek

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Uporaba: Čiščenje
  • funkcija 5: Pralnica hišne Las Catcher
  • funkcija 9: Pralnica perila pralni žogo
  • Številka Modela: čiščenje žogo
  • funkcija 7: Odstrani Dlake psa
  • funkcija 1: pralnica, čiščenje žogo
  • funkcija 8: oblačila, orodje za čiščenje
  • funkcija 6: lase odstranjevalec pralni stroj
  • funkcija 4: laundri pranje žogo
  • funkcija 3: Odstrani Dlake Mačka
  • funkcija 2: Hišne las odstranjevalec žogo

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Večfunkcijsko 11L Plastičnih Ozko Vrsto Smeti Wc Koš za smeti Dustbin Smeti bin Košarico Smeti Vedro Krtačo Kopalnica Čiščenje
€61.04 €45.17

(večfunkcijsko 11l plastičnih ozko vrsto smeti wc koš za smeti dustbin koš za smeti smeti vedro krtačo kopalnica čiščenje glavne značilnosti: - boljšo rabo prostora, odstranitev prazne kotičke - mogoče razstaviti in očistiti redno - razširjeno in non-slip dnu je bil nadgrajen - stilsko smeti lahko s sodobno slim)

Poglejte tudi
Savna Soba 2 V 1 Termometer, Higrometer Notranja Vlažnost Temperatura Meter Merilnik Za Kopalnico Znoj Streamroom
€11.07 €8.08

(značilnosti: v hygrothermograph termometer je primerna za spremljanje temperature in vlažnosti savna-sobe, hoteli.natančne temperature in vlažnosti, bo zaslon vam zagotavljajo sproščujoče in prijetno vzdušje. prah odporne design bo vaš termometer in čisto delo brez-težav. hygrothermograph je super, da-rack vsebnosti vlage)

Poglejte tudi
Za Xiaomi Mijia 2C Robotski Sesalniki Nadomestni Deli Glavne Krtačo Strani Krtačo Filtri Mop Krpo za Čiščenje Doma
€34.73

(popolnoma nov, visoko kakovostnega materiala, dobro narejen, trajno in dobro ujema s staro opremo.čiščenje dodatki, ki bo vaš dom robot opravlja na svojih najboljših.dodatne vsebine se zlahka odstrani in nadomesti, kot del rednega vzdrževanja.čiščenje dodatki vztrajati vaš robot čisto, medtem ko se zmanjša vdor prah, cvetni prah in druge alergene)

Poglejte tudi
Silikonski Telo Blazino Obraza Spa Salon, Kozmetični Izdelki, Silikagel Pad Blazine Potovanja
€241.81 €120.90

(opis blazine: vzglavnik, vodenje ste udobno in sproščujoče položaj, medtem ko boste dobili spa, hlajenje, se lahko dajo na pisarniške mize ali spalnica blazine za vaše dihanje in učinki značilnosti lepota blazine: masažno blazino, vodenje vaš obraz, v udoben in sproščujoč položaj, medtem ko boste dobili spa, masaža,)

Poglejte tudi
1 NASTAVITE Super Vpojne Kopel Mat Preprosta Kuhinja Vstop Kad Strani Preprogo Talna Obloga
€136.26 €110.37

(naše kopel mat je sestavljen površina je mehka in udobna, primerna za vse sezone.non-slip base zagotavlja trden oprijem za dodatno varnost in stabilnost. zelo vpojne, vlage prodre hitro brez združevanja.da vpija vodo in madeže olja hitro.samo čiščenje s krtačo ali gobo, prihranek časa in truda.imejte tla čista in suha, vodenje vašega doma,)

Poglejte tudi
140*50 cm likalna deska Kritje Tiskanja Tkanine za Likanje Stražar Krpo Zaščitna Ultra Debele Toplote, Ohranile Počutil Železa Odbor Pokrov
€23.17 €16.22

(podrobnosti: * nova zaščita kritje za likalno desko * 100% popolnoma nova in visoke kakovosti * prah dokaz in umazanijo dokaz, pomoč, da bi bilo čisto * prihajajo z cvjetnim natisniti, polno vasi vrt slog * izdelana iz poliestra in gobo materiala, trajno uporabo * mere(pribl.) 135*50 cm/ 55.1*19.7 palčni *)

Poglejte tudi
Čisto Nov Goba Filter Pribor Za Lase Toplote Filter Za Gvhd913a2-80 Za Candy Hoover Sušilnih 40006731
€70.66 €32.50

(značilnosti: * popolnoma nova in visoke kakovosti. * iz goba materiala, z dobro fleksibilnost, enake debeline, lahka in stabilna kakovost. * lahko učinkovito preprečevanje prahu in preprečiti velika prašnih delcev iz ntering je sesalnik. * enostavno zamenjati in namestite tako, da se ohrani življenjska doba in stabilno)

Poglejte tudi
Zložljiv Mini Žep Za Dežnik Ženske Potovanja Dežniki Majhne Prenosne Ttravel Moda Miss Dež
€147.67 €75.31

(opis ta postavka se uporablja kot krovna v deževnem ali sončnih dni, da se prepreči ljudi zmočil in opečeni.ta postavka je lahek in prenosen, ko greš ven.ta material naredi dežniki suho enostavno.ste kul v sonce in varno v dežju. značilnosti - barva: roza. - material: tkanina, jekla, izdelki iz gume. - velikost:)

Poglejte tudi
Popolnoma Nova Cev Napajalnik, Vakuumski Adapterji Vakuumsko Pritrditev Sesalnik Pribor 1-1/4\\\" Ali 1-1/2\\\" Adapter Kit
€51.25 €33.31

(značilnosti: package:ta vakuumsko cev ac komplet vsebuje štiri vakuumske kartic v različnih velikostih, tako da jih je mogoče združljiv z večino sesalnikov (ne vse).adapterji kombinacija dati vam več možnosti za vaš sesalnik.prosimo, menijo, premer kartice in preverite notranji/zunanji premer vaš vakuumsko cev pred naročilom prepričajte,)

Poglejte tudi
4pcs Zamenjava Mop Oblačila Za VILEDA Spin & Clean 161822 Stroj Mikrovlaken Mop Ponovno Pribor za Čiščenje Orodja Deli
€198.33 €79.33

(značilnosti: *narejena iz mikrovlaken, močno absorpcije vode, pralni stroj & večkratno uporabo. *blazine so narejene iz mircrofibre in bo čisto vse trde talne površine - (zaprti trdega lesa, skrilavec, marmorja, keramike, kamna in lino) *enostavno odstraniti in zamenjati za redno vzdrževanje. zajema umazanijo in las,ki)

Poglejte tudi
Kopalnica kopalna Kad Žogo Obleko sedežna Kopalna Naprave Zgosti Blato Drgnjenje in Dekontaminacijo Potegnite Nazaj Trakovi Dolgo Zbadanje Nazaj Brisačo
€5.97 €3.88

(specifikacije: ime: pranje brisačo iz material: rastlinskih vlaken razvrstitev: kopalnica dobave značilnost: bogata pena za čiščenje, čvrst in vzdržljiv; rokavice z vrvico design priložnosti: kopalnica barve: rumena, modra, roza, oranžna velikost: kot na sliki je prikazano package: vreča,)

Poglejte tudi
200PCS Možganov Lase Catcher Tuš Možganov Lase Past Kopalniški Pripomočki za Enkratno uporabo Tuš Možganov Lase Catcher Mreže Nalepke
€35.51 €24.50

(200pcs možganov lase catcher tuš možganov lase past kopalniški pripomočki za enkratno uporabo tuš možganov lase catcher mreže nalepke nudimo popust za velike količine.dobrodošli v stik z nami! [izdelku podrobnosti]: netkane tkanine z močno samolepilna podloga,za enkratno uporabo talnih odtokov neto vrečko.velikost: 15 x 15 cm /)

Poglejte tudi
Štiri Plamen Jet Cigar Baklo Vžigalnik se lahko ponovno polnijo Butan Plin Lažji Windproof Letnik Spray Pištolo Kovinski Vžigalnik Kadilec darilo
€15.06 €9.19

(pozdravljeni spoštovani kupec: če imate kakršna koli vprašanja po prejemu izdelka, prosimo, da ne dvignejo sporov in slabe ocene, prosimo, obrnite na nas v času in povrnili vam bomo vas ali poslati to. obvestilo: kupci potrebujejo, da pred ponovno uporabo.vžigalniki s plinom in kerozina ne more biti prevažajo zaradi varnostnih)

Poglejte tudi
High-power 6.5/8 mm Samodejno Zvijanje Cigaret Pralni 5 Prestav Polnjenje Napetost Električni Tobak Roller Kajenje Dodatki
€240.15 €168.10

(high-power 6.5/8 mm samodejno zvijanje cigaret pralni 5 prestav polnjenje napetost električni tobak roller kajenje dodatki [high quality]: iz okolju prijaznega abs plastike ali nerjavečega jekla,čim večje zmanjšanje teže na podlagi iščejo trmast kakovosti.ob istem času, deluje učinkovito in hitro lahko izpolnite cigareto cevi v nekaj sekundah. [enostaven)

Poglejte tudi
Peščena Plaža Kopel Mat Zvezda Lupini Ocean Dekor Anti Slip Talna Prekrivala Wc Pokrov Pokrov v obliki črke U Pad Kopalnica Pribor Kompleti
€27.42 €13.71

(tri delni komplet: kopel mat velikost: 40x60cm/45x75cm u pad velikost: 38x43cm wc pokrov blazine velikost: 40x50cm material: prirobnica obraz, spodaj je točka, plastični proti drsenju na dnu. področje uporabe: dnevna soba, jedilnica, spalnica, ob postelji, vhodna, vrata, hodnik, sobo, ipd. čiščenje metoda:)

Poglejte tudi