Cena €30.89

Celoten opis

Značilnosti:

1. Varčevanje z energijo: Ogljikovih vlaken kurjava, dobro toplotno prevodnost, ki se segreje hitro po tem, ko se vstavi v vrata USB.Grelec del je debelejši in odvajanje toplote je tudi.

2. 3-ravni, nastavljiv, z timer: Čas funkcijo, in nastavite čas je 60, 90, 120 minut.Moč se bo samodejno izklopil po načrtovanem času, preprečevanje nesreč zaradi pozabil, da izklopite. 3 ravni: visoka, srednja in nizka.

3. Večnamenski električni torba: pri delu v hladnih zimskih, visi na električni preprogi na ramenih, da vaše telo toplo.Tudi kolena počivati.

4. Koži prijazen material, ročno stroj: Mehkega materiala, puhasto, je las ni enostavno padel, ni enostavno zbledi.Odlična odpornost proti obrabi, enostaven za čiščenje, enostavno, da se posuši.

5. Praktičen in priročen: lahko pokrivajo kolena, zaviti vašega pasu, zvečer je na ramenih, in uporabite blazine, električne grelne blazine, itd.da ne segrevajte.Varno in okolju prijazno: USB ogrevanje šal ima nizke napetosti in nizko porabo energije, ki zahteva 5, 4W.Napetost nižja od 36V je varno napetost in ne obstaja nevarnost električnega udara.

Specifikacija:

Napajanje: način USB

Barva: črna/rjava

Material: iz ogljikovih vlaken

Velikost: o 45x80cm/ ali 17,7* 31,5 leta palčni

Moč: 4W

Napetost: 5V

Seznam Vsebine:

1*USB Ogrevanje Šal

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Povprečna Odvajanje Toplote】ogrevan šal odejo z enotno odvajanje toplote, ki jih nadgradili proces, ki ima dobro odvajanje toplote učinek in omogoča vaš šal odejo, da se segreva enakomerno.

2.【Tri-Oddelek Nastavljiv】To battery-powered ogrevano odeja ima tri-oddelek nastavljiva temperatura, ki vam omogoča, da uživate v prijetno temperaturo različnih šali v različnih okoljih.

3.【Več Funkcij】To ogrevano zaviti šal za ženske, ki ne zagotavlja samo toplo ostalo okolje, ampak tudi lahko delijo s prijatelji, ko je sedel in govoril.

4.【Odporne na obrabo Material】Tem USB ogrevano prazno je izdelan za udobno in obrabo-odpornih materialov, ki ne povzročajo nelagodje, kože, in se enostavno čisti in suhi.

5.【Varnost Uspešnosti】prenosni ogrevano prazno uporablja varno napetost, skupaj s svojimi tremi-orodje regulacijo temperature in časa, funkcije, tako da ga lahko uporabljate z zaupanja.

Specifikacije

  • Material: Bombaž
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

HIHOQR Plaži Morje Val Kopalnica Nepremočljiva Tuš Zavese 3D Tiskanje Plaži Pokrajino Stroj Tkanine, Tuš Zavese, s Trnkov
€10.28 €5.14

(blagovna znamka:hihoqr predmet:tuš zavese velikost slike: mi lahko prilagodite kateri koli velikosti. tuš zavesa velikost: 90 cm w x 180 cm h (s 7 lukenj) 150 cm w x 180 cm h (z 10 lukenj) 180 cm w x 180 cm h (z 12holes) 180 cm w x 200 cm h ( z 12 lukenj) 180 cm w x 210 cm h ( z 12holes) 180)

Poglejte tudi
5 Pack Mop Krpo Za Blaupunkt Bluebot XPOWER+ Robotski sesalnik Deli Mop Pad Metla Zamenjava Rezervnih Delov Čiščenje
€21.16 €8.46

(značilnosti: * popolnoma nova in visoke kakovosti *izdelan iz visoko kakovostnih materialov, bolj trpežne *nežne in lepe, zelo ujemajo z originalno opremo. *mop krpo je dobro mehkobo, medtem ko čiščenje umazanije, prav tako ščiti tla pred se popraskal. *močan absorpcije vode, lažje čiščenje in večkratno)

Poglejte tudi
Najnovejši Pot Krtačo Kokosovo Rjava Dolg Ročaj Non-stick Olje Pranje Pan Brushs Kuhinja Visi Tip Dishing Čiščenje Ščetke dodatna Oprema
€32.72 €16.35

(najnovejši pot krtačo kokosovo rjava dolg ročaj non-stick olje pranje pan brushs kuhinja visi tip dishing čiščenje ščetke dodatna oprema najnovejši pot krtačo kokosovo rjava dolg ročaj non-stick olje pranje pan brushs kuhinja visi tip dishing čiščenje krtačo dodatki, naravna pot krtačo kokosovo rjava dolg ročaj non-stick olje pranje pan brushs)

Poglejte tudi
Konjske žime Čevelj Čistilec Krtačo 9-kos Set Shoehorn Čevlji Čiščenje Komplet Gospodinjskih za nohte Ščetke za Nego Usnja Mehkega Lesa Pranje Orodje
€225.36 €169.02

(ime izdelka: 9-kos set iz konjske žime čevelj brush set uporaba:čevelj čistilec,nego usnja,copati za poliranje orodij,čevlji vzdrževanje itd teža: 485g pakiranje velikost: 180*155*70 mm čevelj čistilec,čevelj krtačo,penasto čistilo,shoehorn,čiščenja čevljev kit,čevelj rog,gospodinjstvo, čiščenje ščetko,čiste)

Poglejte tudi
Nadstrešek Krošnjami UV, Dež, Sneg Zaščito za vhodna Vrata/Verandi Teras Strehe, Dež Zavetje Zgostitev Jasno Pokrov brez Vzdrževanja
€312.63 €218.84

(uporaba primeren je za stanovanjske ali poslovne aplikacije, kot so spredaj in zadaj vrata, okna, hodniki, terase, balkoni, garažna vrata, zunanje naprave za zaščito, pet hiš, cvet, trgovine, kavarne, restavracije, avtobusne postaje, banke, časopis in uradov. specifikacija barva: jasna material: pc slog: sodobno hrup:)

Poglejte tudi
Odebeljena Nepremočljiva Platno Mojstra Vrtnarjenje delovna oblačila BBQ Industrijska Orodja Multi-Žep Predpasnik
€66.20 €33.10

(dobrodošli v našem studiu!gospodinjstvo trgovina in globalno prodajo!tovarniško ceno & priročnik kakovosti! vsak teden novi prihod prenos uživali boste nakupovanje čas. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - plačilo obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na zelisca-prijozici.si kot so visa, kreditne)

Poglejte tudi
Bela Zavezat Čistilo Enostavno Uporabo Tkanine Čistilo Učinkovito Odstranjevanje Madežev Beli Tenis Kompletom Za Superge Boot Čistilo Za Nego
€7.72 €3.86

(bullet točk: 1. zanesljivo formula : bela zavezat cleaner je formula je nežen in ne bo bolelo vaš čevlji, tradicionalni način ščetkanje čevlji lahko zlahka poškoduje zgornjega, kar vodi do problemov, kot so zgornji padli, degumming, in mucke, vrti umazano čevlji v belo , čevlji, ko se uporablja. 2. z izmenjavo reakcijo z madeži : zavezat)

Poglejte tudi
Univerzalni Tuš Lase Lovilcev Anti-blocking Korito, Odcejevalnik Nalepke Za Wc
€10.15 €7.30

(univerzalni tuš lase lovilcev anti-blocking korito, odcejevalnik nalepke za wc značilnosti: visoka kakovost materiala: ta talni odtok nalepka je izdelana iz visoko kakovostnega materiala, ki je ni enostavno pokvarjen, nepremočljiva in trajne. nepremočljiva tla možganov nalepke: ta izdelek palice in za vse vrste površin, ali je)

Poglejte tudi
Baby Steklenice Brush Set Multi Funkcionalne Silikonski Steklenice, Čiščenje Krtačo S Stojalom Čistilo Ščetke Za Vgradnjo V Stekleničkah Za Dojenčke Šport
€79.18 €39.59

(opis: 1. vse tri v enem večnamenski silikonski steklenico mleka za čiščenje ščetke so iz hrane razred otipljiva silikona, brez vonja 2. tri v enem čiščenje ščetko, je mehko in prožno, lahko gredo globoko v dnu steklenice, fit steklenici, na kateri koli kota, in čisto brez mrtvih kotov 3. po čiščenje, silikona, ščetka)

Poglejte tudi
Praktični Dodatki Čisto Nov Trajne Glavna Krtača Gume Ščetka Čiščenje Za Conga 1790 Lepilo, Čopič Roller Krtačo
€87.28 €52.36

(podrobnosti: * popolnoma nova in visoke kakovosti *iz visoko kakovostnega materiala, bolj trpežne. *očistite tla, medtem ko metla dela *primerni za conga 1790 pomena robotski sesalnik *barva: kot kažejo slike package vsebine s : 1*gumijasto krtačo opomba:realne barve izdelka je lahko nekoliko)

Poglejte tudi
Štiri Plamen Jet Cigar Baklo Vžigalnik se lahko ponovno polnijo Butan Plin Lažji Windproof Letnik Spray Pištolo Kovinski Vžigalnik Kadilec darilo
€15.06 €9.19

(pozdravljeni spoštovani kupec: če imate kakršna koli vprašanja po prejemu izdelka, prosimo, da ne dvignejo sporov in slabe ocene, prosimo, obrnite na nas v času in povrnili vam bomo vas ali poslati to. obvestilo: kupci potrebujejo, da pred ponovno uporabo.vžigalniki s plinom in kerozina ne more biti prevažajo zaradi varnostnih)

Poglejte tudi
Sesalnik Cev Karcher Nastavek Za 9.048-061.0 Gospodinjskih Čistil, Orodja, Nadomestnih Delov Metla Sesalni Priključek Deli
€7.06 €4.30

(značilnosti: * nove blagovne znamke visoke kakovosti *zelo ujema z opremo, trajno uporabo v *enostaven za namestitev in uporabo *barva: črna *lahko se uporablja z drugimi orodja in orodja za odstranjevanje prahu *ta adapter je primeren za večino sesalnik, cevi, in le adapter je potreben, ko preklop med orodja *)

Poglejte tudi
150 g Nežno Beli Čevlji Čiščenje, Komplet Z Gobo Čevelj Poliranje kompletom Za Usnje, Platno Športne Superge Madeže Odstranitev
€0.54 €0.22

(150 g nežno beli čevlji čiščenje, komplet z gobo čevelj poliranje kompletom za usnje, platno športne superge madeže odstranitev bullet točk: 1.obsežna uporaba: ne samo, da lahko ta komplet za čiščenje bele čevlje, ampak je lahko tudi odstranite madeže od platno čevlji, usnjeni čevlji, športni čevlji in celo domače stene. 2.enostaven)

Poglejte tudi
Dodatki, 100% Čisto Nov, ki se Uporablja Za Eufy RoboVac T2260 Metla Pripomoček Glavno Krtačo Strani Krtačo 1PC 2PC
€17.98 €11.50

(podrobnosti izdelka *izdelan iz visoko kakovostnih materialov, bolj trpežne. *lepe in občutljivo, zelo ujemajo z opremo. *stransko krtačo lahko gredo globoko v vogalih in robovih, da se odstranijo več umazanijo, prah in umazanijo. *filtri lahko ohranili čiščenje uspešnosti metla, medtem ko se zmanjša prodiranje prah,)

Poglejte tudi
Pregledna Loterija Polje Pisarne Pripomočki Papir Primeru Posodo Aluminij Zlitine
€221.55 €99.70

(opis narejen iz materiala premije, loterija polje je trpežna, z izvrstno videti.to pregledno polje je odlična rešitev za organizacije, vključene v sklad za ozaveščanje, ki v iskanju donacij, gospodarstvo srečelov, zbiranje nasvetov za osebje in podobno dobro deluje. značilnosti -barva: naključno barvo -material: aluminij)

Poglejte tudi