Oznake: Votla

Cena €3.01 €4.43

Celoten opis

Postavka Opis

100% nova in visoke kakovosti

Mehko in Lepo teksturo

Vsaka podrobnost iz gume obroč je lepo

Elastični lahko fit veliko velikosti tipke in obliko.

Pravi Test: gume obroč je močno potegnil za mano in se ne zlomi.

Tip: Ključne Pokrov

Barva: Naključno

Material: Silikon

Zunanji Premer: App 22 mm (Elastično)

Debelina: App 4 mm (Elastično)

Količina: 32pcs/Vrečko

Konverzije: 1 inch = 25.4 mm oziroma 1 mm = 0.0393 cm, 1 cm = 10 mm

Prosimo, dovolite 1-2 mm razlike zaradi ročnega merjenja.

Opomba: Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Prosimo, poskrbite, da vas ne moti, preden boste ponudbo.

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: 100% Poliester
  • Blagovna Znamka: VISOKOTLAĂNE

Komentarji

  1. / Stranka - 2023-08-23

    Vse Pravilne

  2. / Stranka - 2023-09-20

    Gummies so zelo majhne, vendar dolgo je nemogoče, da bi jih dal v srednje velikih tipko.

  3. / Stranka - 2023-04-15

    [*] Zadovoljni z izdelkom in njegovo funkcionalnost. [*] Zadovoljni z pošiljke in embalaža. [*] Zadovoljni z dostavo čas. [*] Je izdelek v celoti ustreza opis in fotografijo v trgovini uporabo. [*] Bi se naročila blaga, še enkrat. [*] Bi priporočal to prodajalec in izdelkov za vsakogar. [*] 5/5 [*] [Pregled]: --------------------------- 🇷🇸 LEP POZDRAV IZ SRBIJE 🇷🇸

  4. / Stranka - 2023-06-07

    zelo MAJHEN

  5. / Stranka - 2023-09-23

    sem zelo zadovoljna. Vse je v redu. Dobra cena. Hitra dostava.

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Sesalnik Podaljšek Cevi, Sesalne Cevi, Plastični Črn Za Karcher A2004 MV3 WD3 sesalnik Accessories35mm
€9.63 €6.74

(podrobnosti: * popolnoma nova in visoke kakovosti *iz visoko kakovostnega materiala, bolj trpežne. *idealno za čiščenje težko doseči mestih brez uporabe korak lestev. *primeren za sesalnik z notranjim premerom 35 mm. *mokro suhi sesalec razširitev palico, ki omogoča uporabnikom, da dosežejo in očistite tla)

Poglejte tudi
10X Lase Krtačo Merjasec Ščetin Lase Krtačo Z Najlon Zatiči Bambusa Veslo Detangler Krtačo Detangling Dodate Sijaj Ščetke
€52.26 €39.19

(vključite poldnevnikov za spodbujanje krvnega obtoka neoviran krvne žile, in vlažnosti neguje vaše telo in osveži vaš um. spodbujajo spanje in lajšanje stresa pogoste česanje lahko diha krvi, okrepi lasišče stiskanje, in jasno lasišče veno; hkrati, s kombiniranjem lahko tudi odstrani prhljaj in umazanijo za lase,)

Poglejte tudi
100/200pcs Varno Mehko Prilagodljivo Dihanje Non, Tkane Gaze Visoko Vpojnost, Sterilne Gaze, Prva Pomoč Dobave Blaga
€71.61 €52.99

(opis naša lastniška mikro-vlaken tkanje je premija za maksimalno udobje in praktično, enostavno ravnanje za zavijanje.mi bi velikodušno dolžina gaza tako zaviti in izbrati pravo tlak in raven podpore za vas.maksimalno absorpcijo, suhe rane in zmanjša nevarnost okužbe.naše gaza zagotavlja maksimalno absorpcijo za minimalno odjemnih-skozi. značilnosti -)

Poglejte tudi
Filter Primarnih Filter Astme Bolniki Praktično Zamenjava 1pcs Brand New Visoke Kakovosti Za Proscenic 800T/820S
€33.21 €25.90

(značilnosti: * popolnoma nova in visoke kakovosti. *iz visoko kakovostnega materiala, trpežna in praktična za uporabo. *primarni filter bo zajemanje prahu in alergijske delcev v procesu čiščenja, zelo primerna za astmo bolnikov, alergijskih bolnikov ali hišnih družine. *kot del običajnega vzdrževanja, ga je mogoče)

Poglejte tudi
Popolnoma Nova Cev Napajalnik, Vakuumski Adapterji Vakuumsko Pritrditev Sesalnik Pribor 1-1/4\\\" Ali 1-1/2\\\" Adapter Kit
€51.25 €33.31

(značilnosti: package:ta vakuumsko cev ac komplet vsebuje štiri vakuumske kartic v različnih velikostih, tako da jih je mogoče združljiv z večino sesalnikov (ne vse).adapterji kombinacija dati vam več možnosti za vaš sesalnik.prosimo, menijo, premer kartice in preverite notranji/zunanji premer vaš vakuumsko cev pred naročilom prepričajte,)

Poglejte tudi
Črna Kopalniške Opreme z zobno Ščetko Držalo za Milo Razpršilnik Mešalniku Skodelice Milo Jed je Ščetko za Imetnika
€59.11 €42.55

(dragi nove stranke, prosimo, bodite pozorni pri nakupovanju,da zadovolji potrebe vsakega kupca, smo havemany različnih kombinacij za prodajo tega izdelka.lahko kupite enega ali več proizvodov v skladu s svojimi potrebami,prosimo, bodite pozorni na besedilo, poziv na sliko pred nakupom.če ne razumete, si lahko posvetuje z storecustomer storitve pred nakupom,če)

Poglejte tudi
Bela Zavezat Čistilo Enostavno Uporabo Tkanine Čistilo Učinkovito Odstranjevanje Madežev Beli Tenis Kompletom Za Superge Boot Čistilo Za Nego
€7.72 €3.86

(bullet točk: 1. zanesljivo formula : bela zavezat cleaner je formula je nežen in ne bo bolelo vaš čevlji, tradicionalni način ščetkanje čevlji lahko zlahka poškoduje zgornjega, kar vodi do problemov, kot so zgornji padli, degumming, in mucke, vrti umazano čevlji v belo , čevlji, ko se uporablja. 2. z izmenjavo reakcijo z madeži : zavezat)

Poglejte tudi
Zgoščeni Težka Olja, Onesnaževanje Čistilo V Gospodinjstvu Močno Razmaščevanje, Čiščenje Mehurček V Prahu Kuhinja Kajenje Pralni Čistilec
€8.36 €5.43

(zgoščeni težka olja, onesnaževanje čistilo v gospodinjstvu močno razmaščevanje, čiščenje mehurček v prahu kuhinja kajenje pralni čistilec bullet točk: 1、enostaven za čiščenje: samo sperite z vodo in čiščenje prahu bo odstranite vse madeže olja iz vašega kuhinjska posoda in pribor, brez uporabe drugih čistilnih sredstev.prav)

Poglejte tudi
Čarobno Goba Melamin Goba Čistejši Kuhinji Čiščenje Gobo za Jed Pranje Kopalnica Čiščenje Orodja 100*60*20 MM 10Pcs/veliko
€4.95 €2.47

(10 kos melamin goba čarobno goba radirka za kuhinjo kopalnica pisarna postavka deacription: ime izdelka:goba za čiščenje barva:bela material:goba velikost:100x60x20mm uporaba:kuhinjski pribor, čaj, set, kopalnico, kadjo, steklo, keramika, stene, tla, gospodinjski aparati, pisarniška oprema, igrače za)

Poglejte tudi
Pribor za Ecovacs Deebot T20/T20MAX/T20PRO/X1 OMNI/T10 Omni/Turbo Robot sesalnik za Nadomestne Dele
€38.15

(popolno prileganje - združljiv withfor ecovacs deebot t20/t20max/t20pro/x1 omni/t10 omni/turbo robot sesalnik.premium kakovost materiala - izdelki so narejeni iz visoko trdnostjo in okolju prijaznih materialov, da se zagotovi optimalno delovanje in zdrav življenjski slog.dodatki, ki se enostavno odstrani umazanijo, prah in smeti v vogalih in robovih učinkovito.še)

Poglejte tudi
Čiščenje Ščetke z Lesom Ročaj 3 Vrsta čistila za Gospodinjstvo Drgnjenje Krtačo za Pokal Jed Ponve, Lonci Kuhinjski Umivalnik Čiščenje Orodja 1/3pcs
€16.20 €11.17

(jed ščetke z ročajem, jed drgnjenje krtačo, kuhinja krtače za jedi, čistilne ščetke, korito krtačo, steklenice, ščetke za čiščenje, pomivalni ščetke, pranje krtačo, krtačo pokal specifikacija: ime izdelka: čiščenje ščetke material: les , pp velikost : 25x5.4, 4.5x9, 32x8cm teža: appro. 64, 47,)

Poglejte tudi
Steam Mop Krpa za Čiščenje Pad Krpo Kritje Krpe Zamenjajte Pribor Za Karcher EasyFix SC2 SC3 SC4 SC5 Mop Čistilo Rezervni Deli
€86.77 €62.47

(za karcher easyfix sc2 sc3 sc4 sc5 steam mop čistilo rezervni deli)

Poglejte tudi
4X, 2,5 M 32Mm Prilagodljiv EVA Cev Cev Cev, Ekstra Dolga Za Gospodinjski sesalnik
€50.23 €34.16

(4x, 2,5 m 32mm prilagodljiv eva cev cev cev, ekstra dolga za gospodinjski sesalnik fit dom sesalniki večini modelov, kot so sanyo, hitachi, sharp, toshiba, haier, midea, lg, aide, panasonic in tako naprej. sesalnik cev, primerna za: industrijski sesalnik, industrijski sesalnik, čisti industrijski sesalnik, tri-fazni električni sesalnik odlična)

Poglejte tudi
Penasti Filter Za Karcher NT 48/1 TE, WD 2.xxx, WD2.200, WD2.500 Za Mokro Sesanje In Suho Sesanje Absolutno Rezervni Del
€37.88 €23.11

(postavka podrobnosti: *100%popolnoma nova in visoke kakovosti *izdelan iz visoko kakovostnih materialov za trajnost *hitro sušenje pene filter za mokro sesanje in suho sesanje brez spreminjanje filter *zmanjšanje hrupa, varovanje motorja, in podaljša življenjsko dobo motorja *kot del običajnega vzdrževanja, se)

Poglejte tudi
USB impulz brezplamensko plazme windproof dvojni lok lažji Tip-C polnjenje LED zaslon kovinski električni vžigalnik kreativno darilo za moške
€134.91 €74.20

(dobrodošli na moji trgovini.smo podjetje, izdelčno oblikovanje, razvoj, proizvodnjo in prodajo! kupite več, popust več podpiramo hitre dostave in debelo, velika naročila in velike popuste! opomni 1: postati trgovina ventilator in uživajo izključno popust 2% 2: zagotavljamo vam, da je naprava 100% novih in testirajo,)

Poglejte tudi