Cena €223.16

Celoten opis

Lahko vstavite v standardno 6,35 mm/1/4" 28 položaj.

Uporabite to držalo za enostavno razvrščati izvijače.

V proteza chuck je narejena iz močne plastične, kot je trajen material z naravno toploto in kemijska odpornost.

V izražanju čeljusti odprte celoti, ki vam daje hiter dostop do vseh sveder.

Opis Izdelka

Značilnosti:

Medtem ko se bodo naši nohti lepša, veliko različnih lakov za vrtalne garniture in veliko jermeni za brušenje težko za nas, da jih shranite in pomoč, ki nam jih našli hitro.

Torej, to collet lahko pomagajo rešiti vaš problem in bi lažje shranjevanje.

Veliko prostora za shranjevanje, da izpolnjuje vaše različne potrebe.Visoka kakovost materiala, bolj odporne, da spustite in nepremočljiva.Udobno nositi in zmanjšanje bremena.

Specifikacija:

Teža: 200 g

material: plastika

Paket vključuje:

1 X Proteze Nekoliko Imetnika

ali

1 X Proteze Nekoliko Imetnika,

Sklop Vaj

Obvestilo:

1. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, počakajte malo odstopanja.

2. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, prosimo, dovolite rahle barvne razlike.

Specifikacije

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

5.5 cm trdna čistega bakra seksi velike prsi lepoto Doma Dekor Namizje Obrti Kiparstvo Dekoracijo
€21.07 €13.69

(čisti medenina trdnega materiala, višina 55mm, teža 64 gramov)

Poglejte tudi
InHome Lotus Green Peel & Stick Ozadje
€454.30 €249.87

(nem aqua in sivi listi meld skupaj na vrhu belo ozadje, da ustvarite to mirno botanični design.z akvarel tiskanje učinek, to olupimo in palico ozadje je subtilna vintage občutek.lotus zeleno olupimo in palico ozadje prihaja na eno roll, da so ukrepi, 20.8 cm širok do 216 metrov dolgo. inhome lotus green peel & stick ozadje botanični olupimo in)

Poglejte tudi
100% ročno Oljna slika Reprodukcija na platna platno z Muzej kakovosti,Vodo Lilije, ki jih Claude Monet
€87.66 €78.90

(prosimo, da napolnite vaš mobilni št.,ko kraj, da, tako da lahko pošljemo mobilno sporočilo za vas ,če vse nujne vprašanje.to je pomembno za mednarodno poslovanje. opis: lokvanji za claude monet velikost: velikost v cm , drugih velikosti na voljo, prosimo, da kontaktirate za ceno. prosimo upoštevajte, velikost)

Poglejte tudi
Hišna Številka Nalepke, Oznake Številko Vrat Ploščo Plošča Predal Prijavite Plating Hotel Domači Naslov Vrat Oznaka Plastičnih 0-9 1pc 5 CM Srebrna
€6.87 €3.36

(število nalepka velikost: 5 cm material: abs plastika paket vključuje: 1 x število nalepka dobrodošli v naši trgovini, se ta vrata plošče je 5 cm, material akril, površina je pocinkana, zelo svetli in zračni,s self- lepilo, št izsekavanje,to ne bo zbledi po nekaj letih uporabo v zaprtih prostorih. želim)

Poglejte tudi
Agave Aqua Umetno Grasscloth Ozadje
€465.76 €391.24

(sodoben in prefinjen, to faux grasscloth ozadje je brezčasna izbira za vaše notranjosti.svoj aqua odtenke, so naglašenih z dvignjeno tiskarske barve in črnila, s čimer se je videz in občutek, verodostojno grasscloth, da vaše stene.agave je unpasted, non, tkane ozadje.unpasted ni tkani material, 20.9-v ponovite, naravnost tekmo stroj in strippable)

Poglejte tudi
3-Palčni Foto Okvir Kartico Prikazno Stojalo Photocard Imetnik 3-palčni Akril Kartico Rokav Akril 3-palčni Photocard pc Imetnik Kpop Merch
€6.25 €3.76

(opis izdelka: 1. ime izdelka: akril vstavljanje kartice obeski 2. velikost izdelka: ena velikost, to ukrepi 10.1 x 8 cm/3.97 x 3.14 cm. 3. izdelek slog: akril vstavljanje kartice obeski 4. izdelek barva: preglednost 5. material: akril značilnosti izdelka: 1. visoka kakovost materialov: ta novi kompaktni)

Poglejte tudi
1 Pc Mini Srčkan Živali Miniaturne Figurice Model Moss Mikro Krajine Pribor Pravljice Vrt Bonsaj Okraski Okraski
€0.43 €0.28

(popolnoma nova in visoke kakovosti 1.priložnosti: mikro krajine, diy krajine, bonsaj dekoracijo, zunaj na vrtu dekoracijo, ki so bistvenega pomena vrt rekviziti. 2.multi-uporabo: ali je za mizo ali namizno dekoracijo, cvetlični lonec ali dodatek mini vrt naglas te miniaturne živali bo odličen dodatek za vsak prostor. 3.široka)

Poglejte tudi
Thangka Vezenje Z Arašidi, Velikost: 60x90cm
€137.19

(velikost višina 90 cm dolgo 60 cm maso 0,2 kg----vključeni teža pakirne materiale materialov, svila krpo pogoj dobrem stanju poreklo kitajska pojasnite tema: z globo izdelave, edinstven slog, je zelo lepa, in blagoslovi mir in vso srečo funkcija: lahko ga uporabite kot dekoracijo)

Poglejte tudi
Potovanja Shark Sodobno Minimalistično Decorativ Slike Električno Polje Plakat Wall Art Slike Okvir Dekor Zidana Doma 80x60CM
€168.93 €114.87

(platno plakat natisniti slike z okvirjem occlude električni merilnik polje pribor wall art poslikave doma dnevna soba dekor)

Poglejte tudi
Piramide Egipčanske Amulet Scarab Dekoracijo Fawns Nil Turistični Spominek Klasične Zavetnik Vere Nil Turistični Spominek Hrošč
€12.58

(dobrodošli dropshipping če iščete najboljši dropshipping dobavitelj na zelisca-prijozici.si,to je prava izbira za začetek pridobivanja super izdelki za svoje e-trgovina, trgovina s tukaj.mi ne zagotavljajo dropshipping in veleprodajnih storitev.vsak paket bo poslan v roku 2 delovnih dni s številko za sledenje . videz: hrošč)

Poglejte tudi
Stenske železa cvetna košarica, dekoracijo sten, viseče košare košara, visi cvet stojalu,zelena rastlina, obesek
€199.20

(o nas 1 , naše podjetje se nahaja v kitajska je največji na debelo trgu.vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelek slike ali modeli.dal vam bom najnižja navedek v najkrajšem možnem času, in potem dal izdelek v trgovini za nakup. 2 , vse izdelke, ki se prodajajo v trgovini so resnične,)

Poglejte tudi
Vroče 1pc 6ML Prazen Avto osvežilcev Zraka Obesek Parfum Steklenici Z Lesenimi Pokrovi se lahko ponovno polnijo Avto Eterično Olje Difuzor za Steklenice
€3.41 €2.32

(upoštevajte, da kupci: če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate, vam bomo odgovorili v roku 24 ur. ko prejmete blaga, če je izdelek poškodovan ali nezadovoljni, vas prosimo, obrnite na nas, prosimo, ne puščajte negativne povratne informacije, bomo poskušali naši moči, da reši, pravilno ste, hvala vam! 100%)

Poglejte tudi
Zlato Botanični Na Rdeče Kovinske Plošče, Plakat Zarjaveli Stene Jame Klub Bar Natisnjeni Klub Tin Prijavite Plakat
€60.49 €29.04

(klasična plošča letnik kovinski znak, dnevna soba dom dekoracija plošče stenske umetnosti plakat description bolj kupite, nižja je cena! lahko mix red !povejte nam stilov,ki jih želite, ali pripombo ,hvala vam! material: visoko kakovostne kovine . velikost približno: 30 cm * 20 cm ( za 11,8 palca * * za 7,9-palčni ) pogoj:100%)

Poglejte tudi
Konjsko Skulpturo Dom Dekoracija dodatna Oprema Office Dekor Naselje Darila dnevna soba dekor kipi, za dekoracijo,
€435.15

(o nas 1 , naše podjetje se nahaja v kitajska je največji na debelo trgu.vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelek slike ali modeli.dal vam bom najnižja navedek v najkrajšem možnem času, in potem dal izdelek v trgovini za nakup. 2 , vse izdelke, ki se prodajajo v trgovini so resnične,)

Poglejte tudi
Ročno tkane Barve Macrame Zid Viseči Okras Bohemian Obrti Dekoracijo Krasen Tapiserija Za Dom dnevna soba Dekor 55 * 75 cm
€49.30 €26.12

(tapiserija informacije 1. predmet: ročno tkane macrame steni visi tapiserija 2. velikost: 55*75 cm 3. barva: kot prikazano 4. materiali: 100% visoko kakovostnega bombaža vrv 5. postopek: ročno tkani 6. seznam vsebine: 1*tapiserija opomba 1. pravi barvo tapiserija, se lahko nekoliko razlikuje)

Poglejte tudi