Cena €4.92 €9.85

Celoten opis

Bullet Točk:

1. V prvem Razredu Materiala Drevo Ščitniki so narejeni iz visoko kakovostnih PP materiala, featuring veliko trpežnost za dolgotrajno uporabo, trmast in ni lahko deformira ali poškoduje.

2. Idealna Zaščita Učinek : Drevo Varovala pomaga zaščititi drevesa iz trat, kosilnice, glodavci in sončne opekline, ni več ukvarjajo škodo dreves, in deluje kot ograje ali delilniki za zaščito mladih rastlin.

3. Posebne Zaporne Design : Deblo Zaščitnik funkcije zaporno design, ki omogoča, da vsak zaščitnik povezati z drugo, preprosto pritrdite varovalo prek vgrajenega zaklepanje kavelj, lahko tudi zložene in razširjene.

4. Dobro Prezračen ]: Drevo Obloge Za Zaščito Lubje funkcija zarezano design z prezračevalnih lukenj, spodbuja zdravo rast dreves in saplings, omogoča kroženje zraka in zmanjšanje vlage nastane.

5. Široka Uporaba : Deblo Zaščitnik Stražar preprosto ustreza najbolj drevo velikosti, praktične in večkratno uporabo in se lahko uporablja tudi za zaščito lampposts, košarka poljaki, pokrajina naprav, in še več.

Opis: 1. Trpežne, ni enostavno zbledi ali prekinil.

2. Vam pomaga zaščititi vaš dreves iz pruners, glodavci, in opekline.

3. Omogoča kroženje zraka in zmanjšuje nabiranje vlage.

Specifikacija: 1. Material: PP

2. Velikost: (pribl.) 37*25 cm/14.57*9.84 palčni

3. Barva: črna, rjava, zelena

Seznam vsebine: 1*prtljažnik zaščitni pokrov

Specifikacije

  • Nastavite Vrsto: Da,
  • Velikost: 37x25x0.3cm
  • Teža: 125g
  • Material: plastični
  • Podpora: Dropshipping in trgovini na Debelo
  • Ime: Deblo Zaščitnik
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Igrače se Pretvarjamo, Mikrofon Otroško Mikrofon Prop Mikrofon Stopnji Uspešnosti Ponaredek Mikrofon Prop Otroci Stranka Korist za Otroke
€7.98 €3.99

(igrače se pretvarjamo, mikrofon otroško mikrofon prop mikrofon malčka mikrofon igrajo mikrofon za otroke opis so vaši otroci petje ljubimec?si želite, da bi vaši otroci igrače, ki lahko ne le prinašajo zabavo, ampak tudi lahko razvije svoj pevski talent?če je odgovor da, naše simulacije mikrofon igrača bo ena najboljša izbira za)

Poglejte tudi
Kuhanje Pokrov Za Lonce Kritje Pan Trajne Hrane, Sveže Steklenim Pokrovom Kuhinja Orodja Pokrov Silikonski Odporne Kuhinja Orodja
€140.45 €89.89

(značilnosti: univerzalni multi-funkcionalne loncu: visoko kakovostni pokrov je narejen iz silikona, zunanji obroč in močan, kaljeno steklo, trpežna in odporna proti vročini.pokrov, ki se zagotavlja s paro vent in 304 nerjaveče jeklo robom, ki je brez bpa.zato je varneje kot standard stekla in uporabite ga lahko za dolgo časa.idealno za vrste)

Poglejte tudi
Korejski ročni Pokal Largemouth Skodelico Kave Urad Novost Darilo Polje Edition Keramične Skodelice Razkošno Občutljivo Vode, Skodelica Z Ročajem
€248.69 €149.21

(modname=ckeditor ultrazvoka de mano coreana ultrazvoka de café de gran tamaño oficina novedad regalo caja edición cerámica ultrazvoka de agua delicada de lujo con mango)

Poglejte tudi
1/8PCS Rastlin Podporo Plie Vzpenjanja za Rože Rastejo v Rastlinjakih Rastlin Kletko Določitvi Palico Imetnik Notranji Balkon Vrtnarjenje Bonsaj Orodja
€3.30 €1.91

(specifikacija: ime izdelka: t -nosilec material: plastika značilnosti: 1. reža za kartico design ne bo popustila 2. sponke za šivanje, je močnejše. 3. dal tal z nogo krilo je bolj stabilen velikost: kratek stebri so 15 cm visoko, in pol -obroč širina: 14,5 cm širok dolgo stebri so 25)

Poglejte tudi
Električni Bug Lopar za 90 Stopinj Nastavljiv USB Polnilne Steni Visi Insektov Lopar Oprema, dnevne Sobe, Beli
€37.41 €22.44

(opis: nastavljiva: ta električni škodljivcev lopar je namenjen za vrtljiva za 90 stopinj, tako da lahko prilagodite glede na vaše potrebe. enostaven za uporabo: elektronsko šok bug lopar ima dolgo ročico, ki jo lahko uporabite za ulov škodljivci priročno. svetloba: ta ročni lovljenje insektov orodje je noč lučka, tako da)

Poglejte tudi
Paše Mat Psi Pet Paše Mat Non-slip Hišne Dobrote, Hranjenje Snuffle Tipke Za Pasje Ljubitelje Hišnih Vir Igra Za Kunce Gvineja
€24.88 €12.43

(radovednost in željo vašega psa lahko vzbudila s tem hranjenje mat.mat se lahko uporablja za prikrivanje različnih obravnava, obravnava, ali užitne hrane, ki jo želijo svojega psa ali drugih hišnih vohanje ven.mat ' s spodaj je non-zdrsa, da psa iz premika, medtem ko se igrajo.mat je narejen s fino izdelana, je trmast, in je ni enostavno raztrgana.to)

Poglejte tudi
500Pcs Udarci osemenjevalnih Vrečko Rokavi Pes Umetno Oploditev Obloge
€73.97 €44.38

(500pcs udarci osemenjevalnih vrečko rokavi pes umetno oploditev obloge da bi zagotovili, da je zdravje največja prednost, brez opreme je ponovno, to so razpoložljivi zbirka stožci.umetna osemenitev je koristno orodje za izboljšanje splošne kakovosti za vse pasme psov, ki omogoča širšo paleto možnih plemenskih partnerji split izliv)

Poglejte tudi
2PCS/4PCS BBQ Košarico Non-Stick žar Žar Košarico Posnetek Neto Tong Za Vroče Pes Klobasa Meso, Zunanji Žar Orodja, kuhinjskih pripomočkov
€20.58 €16.47

(opis: popolnoma nova in visoke kakovosti.značilnosti: izdelani iz težkih profil non-stick jekla, prevlečeni z non-stick prevleko,trajno. lepe in enotno leseni ročaj,odporne na obrabo,ni enostavno, da deformira. enostavno očistite ostankov hrane na njem,in se lahko ponovno uporabi. pokrov pristavi zapreti, da živila)

Poglejte tudi
2 V 1 Cmok Kože Pritisnite Cmok Ovijalnika Testo Kože Molder Pralni Kuhinjski Pripomočki Priročnik Testo Pritisnite Cmok Maker
€16.26 €8.13

(bullet točk: 1.v prvem razredu material: cmok ovoj hrane-varno, okolju prijazno in udobno, praktično kuhinjo ponudbe za izdelavo cmoki, narejen iz kakovostnega pp materialov. 2.uporabite preprosto: cmok maker pritisnite plesni je priročna, vzdržljiva, in tiho delo, enostavno pritisnite in narediti popolno cmok in testo, izdelani z ergonomsko)

Poglejte tudi
16 Kosov Servis Set Večerja Plošče, Keramične Plošče
€411.61 €193.46

(predstavitev izdelka prinaša pretkani razkošju na vaši mizi.kontrastne barve so nevsiljiv in prijeten za oko.vsak kos predstavlja gladko površino in čvrsta konstrukcija, ki zagotavlja takojšen sijaj v tabelo.ta sodobni lončenina servis set je idealen za družinske jedi in zabavno gostov.to vključuje storitev za štiri z večerja plošče,)

Poglejte tudi
1pcs Bombažne Gaze Tkanino Gaza Tkanine, Maslo, Sir, Ovijte s Krpo, DIY Soje Pritiskom Plesni Kuhinjski Pripomoček Peko Fermentirajo Pecivo
€5.11 €0.47

(specifikacija: nove blagovne znamke material: bombažno gazo tkanino barva: bela, kot kaže slika velikost: 1.5 metrov ,2yards ,3yards ,4yards (neobvezno) kot nalašč za napenjanje, omake, juhe, konzerve, sokovi, mandljevo mleko, zalog idealen za bouquet garni, divjega lova, ribe, marinating perutnine, konzerviranje)

Poglejte tudi
Komercialni scallion Shredder Scallion slicer 220V/110V Električni scallion Rezalnik Samodejno Capsicum Zelena slicer 3 mm/2.2 mm/1,8 mm
€777.49

(komercialni scallion shredder scallion slicer 220v/110v električni scallion rezalnik samodejno capsicum zelena slicer rezilo iz nerjavečega jekla 3 mm/2.2 mm/1,8 mm)

Poglejte tudi
Dekorativne Posušene Naravno Cvetje Konzervirane Eucalyptus Šopek,Listi Eternelle Eucalyptus Fleurs Sechees Garland Za Dom
€141.66 €69.42

(modname=ckeditor značilnosti: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti! material: naravni posušeni cvetovi velikost: dolžina: približno 30-35 cm priložnosti: poročni & dom dekor velja za: doma,poroka, stranka, urad za dekoracijo, streljanje rekviziti, darila, festival slovesnosti ter tako na paketu: 1 šopek)

Poglejte tudi