Cena €13.19 €25.87

Celoten opis

Opis

Ta izdelek je pleteno košaro za shranjevanje, izgleda zelo lepo.Narejen z premije material, tako da je ta izdelek je trajno, in uporabite ga lahko za dolgo časa.Primerna za opremljanje doma, urejanje vrta, doma, urejanje vrta, festival dekoracijo, darilni embalaži, spominki, skladiščenje suhega sadja, prigrizkov, poroka cvet košare, itd.

Značilnosti

-Barva: Svetlo Rjava

-Material: protja

-Velikost: 23.00X13.00X16.00cm/ 9.04X5.11X6.29in

-Lahko se uporablja kot shranjevalno posodo.To bo lepo pokrajino vašega doma.

-To je prenosni in svetlobe, lahko vzeti zlahka.Tako ga lahko postavite kamorkoli želite.

-Na dnu je gosto tkane, bolj vzdržljive in trpežne. -Dobro za skladiščenje sadja, cvet, skladiščenje, banket, itd.Zelo elegantno in naravno.

-Večnamenska, enostaven za prevoz z vami, priročen in praktičen.

1 x Prenosni Pletene Košare

Specifikacije

  • Feature3: Dekorativne Protja Torbici
  • Feature4: Sadje Shranjevanje V Košarico
  • Feature2: plaža torbici
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Feature5: Tkane Košarico Torbici
  • Feature1: Košarica Blagajno

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Tinplate Polje Lock Posoda Za Shranjevanje Primeru Darilni Embalaži Dopisnica Vintage Stil Kovanec Kuhinja Organizator Pravokotne Posode
€114.45

(opis lep vzorec, ki je kot nalašč za shranjevanje primeru, da barve v svojo sobo.tudi za vašo družino ali prijatelji, sodelavci, itd. značilnosti 🔔 to škatla za shranjevanje s vintage vzorec lahko popeljejo na stare dni in vas spomnil spomine.|🔔 praktično orodje za vas, da shranite fotografije, spominki, kovanci, obrti)

Poglejte tudi
50pcs/veliko Novost postavka zložljiva sadje bambusa košarica domov shranjevanje Nove Modne SN3499
€651.72

(zložljivi sadje bambusa košarica domov shranjevanje material: naravni bambus velikost: ko odprete 27 cm širok in 30 cm visoko,ko je zaprta, debelina je približno 1,7 cm uporaba: uporablja za pridelavo hrane in sadja za skladiščenje.)

Poglejte tudi
Novo 2 KOS iz Nerjavečega Jekla, Nad Vrata Kljuke Kabinet Vrata, Kuhinja Soba Predal Brisačo Oblačila Pothook Visi Brisačo Vrečko Kljuke
€2.29 €1.31

(značilnosti: *100% čisto nov & visoke kakovosti skozi vrata kljuke *namenjen za obešanje brisačo, torba, šal, kapo, oblačila,itd. *2 kosa v paketu;nerjaveče jeklo material *lahko obesili na prostoru vrat/kabinet vrata/predal *da v celoti izkoristijo nazaj vrata prostora, enostaven za namestitev *gladek)

Poglejte tudi
kovanega železa tkiva imetnik kovinski navpično polkrožno napkin imetnik kavarna hotel kartonske mape tabela shranjevanje rack
€21.47 €10.73

(ime izdelka: likalnik umetnosti polkrogu navpično tkiva imetnika izdelek material: železo izdelka procesa: galvanizacija, pecilni prašek barva: zlata, rose zlata, svetlo črna, mat črna tehnični podatki: ; 17 cm; približno 5,5 cm; 9.5 cm; 190 g; razdalje 4,5 mm izdelek uporaba: primerna za kavarna, dnevna)

Poglejte tudi
Odcedimo Kritje Dvižne Kljuke Jaškov Orodje Boot Dodatki Pokrov Jaškov Podizač Težka Rebrasti Deležev Možganov Rešetko Podizač
€19.93 €10.17

(opis v pokrov jaškov kavelj, ki je narejen iz kakovostnih rebrasti, trmast in za čas uporabe.enostaven in priročen za uporabo , ga lahko orodje za odprite pokrov jaškov ali malo puller.težka, kovinski ročaj zagotavlja moč, da se uprejo upogibanje.čudovit pomočnik za svoje vsakodnevno življenje, pomaga, da odprete pokrov jaškov na bolj preprost)

Poglejte tudi
Shranjevanje Ploščo Sir Pladenj Kitajski Slog Manjše Izdelke Torto Posodo Akril Praktično Pladnji
€1 367.46 €683.73

(opis izdelana iz kakovostnega bambusa in akrilne, je lahek in vzdržljiv.sladkarije ploščo se lahko uporablja, da različne prigrizke skupaj v kuhinji, za prehrano in ohranjanje.sadje, oreški in sladkarije, lahko tudi doda.delitev suho sadje ali prigrizke z gosti v prostem času ali na zabavah. značilnosti -barva: kaki. -material:)

Poglejte tudi
Plastični Retro Votlih Zlato Folijo Bonboniera Darilna Zdravljenje Škatle Za Nakit, Za Shranjevanje Poroko Korist Polje Stranka Korist Spominkov
€1.79 €0.89

(plastični retro votlih zlato folijo bonboniera darilna zdravljenje škatle za nakit, za shranjevanje poroko korist polje stranka korist spominkov krasen korist škatle za svate. primerna za pakiranje majhna darila, obrti, čokolada, sladkarije, itd. lahko bi nepozabno presenečenje za svoje goste. iz premium plastike in izdelani)

Poglejte tudi
3pcs Potovanja Oblačila Vrečko za Shranjevanje Prtljage Organizator Vrečka za Pakiranje Kocke Nepremočljiva Oblačila Primerih, Nogavice,spodnje Perilo,sredinski naslon za roko Vrečko za Shranjevanje
€177.22 €99.24

(informacije o izdelku ime: tianzong potovanja 3pcs set oblačila vrečko material: poliester barva: črna/modra/bež/roza/siva, teža: 0.13 kg pralnica vodnik: stroj/ne pralni pranje/ne železa /izogibajte se izpostavljanju podrobnosti trmast šiv šivanje, lepo izdelave ročaj design, enostaven)

Poglejte tudi
Veliko Zmogljivosti Potovalni Kozmetični Torba za Prenosni PU Usnje Ličila Torbica Ženske Nepremočljiva Washbag Večfunkcijsko Toaletni Komplet
€31.81 €15.90

(značilnosti: 1. ročaj design omogoča enostavno izvajanje. 2. shranjevanje kozmetike, losjon, šampona, zobne ščetke in druge elemente, ki jih potrebujete. 3. dvojno plast design z veliko prostora za shranjevanje. specifikacija: material: pu dimenzije: 9.8 x 5.7 x 5.1 seznam izdelkov: 1*)

Poglejte tudi
80Pcs Široka Usta Konzerviranje Pokrovi,Jar Konzerviranje Pokrovi za Žogo,Split-Tip Pokrovi Puščanje Dokazilo 86mm Kozarce Pokrovi za Konzerviranje
€39.31 €21.22

(80pcs široka usta konzerviranje pokrovi,jar konzerviranje pokrovi za žogo,split-tip pokrovi puščanje dokazilo 86mm kozarce pokrovi za konzerviranje odlično tesnjenje, nobenega puščanja: tesnilni obroč iz okolju prijazno silikonsko znotraj jar pokrov naredi konzerviranje jar pokrovi z dobro tesnjenje uspešnosti,vsak kozarec tesnilni obroč)

Poglejte tudi
Desk Organizator s Predalom, Les Namizje ali Namizni Majhno Polico za Shranjevanje Rack, Display Stojala Stojalo, White & Black
€64.02

(velika zmogljivost - 19.7 x 11.8 x 19.7 (l x w x h).desk polica ima skupaj 5 neodvisni skladiščnih prostorov vključno s predalom, preprečiti v nered v pisarni, v kuhinji, kopalnici ali spalnici.kot nalašč za velikost namizja/namizni/točilne organizator.večnamensko uporabo - idealno za dom in pisarno namizja za shranjevanje.dovolj prostora za datoteke/mail)

Poglejte tudi
1 Kos Plastično Vrečko Manjše Izdelke Za Shranjevanje Vrečko Organizator Trgovina Vrečko Za Plastične Vrečke Za Smeti Vrečko Imetnika
€19.57 €15.07

([keep plastične vrečke organizirano]ta trgovina vrečko stojalo je zasnovan tako, da organizirajo plastika/trgovina vrečke različnih velikosti, to je idealen izdelek, da bi vaša kuhinja bolj organizirani. [anti-fingerprint obrti]površina plastično vrečko patron je iz nerjavečega jekla z anti-fingerprint prevleka, ki bo vedno čisto po dolgem)

Poglejte tudi
Servis za Shranjevanje Posode Nastavite, Varno Oblazinjena (8pc)
€741.40 €607.94

(celotno kitajsko skladiščenje (8 pc), ki je visoko kakovostno shranjevanje pomagati ostati nedotaknjena & brez prahu.vsak kos ima svoje mesto in je določeno z zbirko 4 rešetke posode za shranjevanje.ustreza do 12 plošče, srebrni, ki služijo za 12, pokal in stemware skladiščenja 12 in 4, ki služijo krožnik skladiščenje; naš servis za shranjevanje)

Poglejte tudi