Cena €487.76 €812.93

Celoten opis

Dobrodošli v naši spletni trgovini!Vse 100% Čisto Nov, visoko kakovost!

Jaz sem shopkeeper, ki je pripravljen, da postanejo prijatelji s strankami.Upam, da bo vaš najboljši prijatelj v tuji državi.Lahko klepetate z mano Tudi, če imate druga vprašanja.I bo odgovor čim prej po končanem delu.

Če boste morali nadgraditi logistika hitrosti, lahko stik z mano, da bi dobili honorar, zmanjšanje, in kvalificirani kupci lahko dobijo dodatne popuste.

Prosim, ne dajo negativen komentar na bo.Verjamem, da boste razumeli, da sem res daje zadovoljivega odgovora, z moje srce skozi komunikacijo.

Del vsebine, ki jih je google translate.Če ne razumete, vas prosimo, komunicirati z mano.

Tiskani deli so nadomesti z redno deli in ne vsebujejo nalepke,motor,generator,dodatne opreme drugih proizvajalcev.Ometi samo samo za referenco in se ob upoštevanju dejanskih deli paketa.

Ta izdelek je MOC proizvoda in ne pridejo papirja ročno.Po prejemu blaga, navedite e-poštni naslov in vam bomo poslali elektronsko brošuro v vaš e-poštni naslov.

Element, ki prihaja brez originalni škatli , vendar bomo uporabljajte močnih mehurček vrečke za pakiranje blaga, tudi.Hvala!

Vsi deli so kakovost preveriti pred dostavo, če ste našli nekaj manjkajočih ali poškodovanih delov, ne skrbite.Prosimo, pišite nam in bomo jih poslali, da boste takoj brezplačno.

Zaradi neobvladljive logistike ,se lahko obrnete na nas v primeru kakršnih koli težav.Prosim, ne dajejo negativne komentarje na bo.Verjamem, da boste razumeli, da sem res daje zadovoljivega odgovora, z moje srce skozi komunikacijo.

100% varnosti, neškodljiv za telo, je normalno, da je vonj rahel vonj, ko prvič odprete, ker je bil izdelek v zaprti embalaži za več mesecev.Prosimo, jo očistite in suho, da seveda, vonj bo izginil kmalu.

Za naš hitrejšo dostavo,vas prosimo, popolne, učinkovite informacijske in preverite, ali se naslov za dostavo in fullname je pravilno in rezultata.

Bomo paket paket dobro, ampak paket lahko stisnemo med prevozom.Normalno je, da če obstaja nekaj gube, ko je prejemal.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas.

STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

Opozorilo:ne jejte in držite stran od ognja.

Specifikacije

  • Plastika Tip: Abs
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Opozorilo: Ne jejte in držite stran od ognja
  • Priporočamo, Starost: 12+y, 18+, 14+y
  • Spol: Unisex
  • Material: plastični

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

1:35 Obsega Smolo Die-litje Oklepna Vozila Deli Sprememba Ne Vključujejo Tank Unpainted Model
€14.63 €7.31

(potrebujete druge serije prosim, pustite me sporočilo hvala! preden kupite 1,. sliko prikažemo je 100% pravega predmeta za fotografijo . 2. velikost ima lahko 2-3cm razlikuje zaradi maunal meritev.o povratne informacije 1. pozitivne povratne informacije (5 zvezdic) je zelo pomembno za nas, prosimo, ki zapušča svoje dolge pozitivne povratne)

Poglejte tudi
SEMBO Vrtenjem Glasbe Polje Bloki ideje Mesto Češnjev Cvet Japonske Sakura Drevo Diy Hiša Ulica Model Stavbe Otroci Igrače
€32.72 €16.03

(sembo blok:mini svetu veliko sanj material: plastika pogoji :100% novih dostavo, ni originalni karton embalaža, embalaža spremenila za večkratno uporabo zaprtih vrečah. kocke so narejene iz abs materiala.njegova varnost vključuje varnost igrač standardi in evropski ce certifikat in gb standardi združenih držav amerike. 1.)

Poglejte tudi
Aquaryta Gradnik Del Lampshade Biokemične Oči Bullet Združljiv 58176 DIY Združuje Izobraževalne Delcev Igrače Darilo
€11.26 €8.67

(opomba: nakup opombe 1. ta izhod je združljiv z drugimi majhnimi delci iste vrste. 2. zaradi vpliva logističnih stroškov,kupite več kot 2 vrečke, lahko dobite nižjo ceno na enoto.če kupite več kot 2 vrečke na čas, boste lahko uživali dodatni popust od 5% do 30%.različni izdelki, ki imajo različne popuste, prosimo,)

Poglejte tudi
Mesto 929pcs Čarobno Knjigo Železniške Postaje Model MOC Železniške Gradnike Sestavljamo muzejski Vlak Opeke Igrače Za Otroke Darila
€67.23 €33.61

(opis izdelka: ime izdelka: vlak gradniki starost: 6+ let kos: kot prikazano fotografijo material: abs plastika končni izdelek velikost: kot prikazano fotografijo paket vključuje: 1 x bloki nastavite opomba: 1.paket običajno brez prvotnega paketa, vendar bo uporaba mehurček vrečki ali škatli polje paket,)

Poglejte tudi
Srednjeveške Stavbe, Bloki Vojaški Film Številke Grad Vojaki Archer Noži in Meči, Orožje, Pribor, Igrače za Fante Darilo
€17.11 €13.69

(dragi prijatelji, dobrodošli na obisk če obstaja kakršen koli problem z našimi izdelki in logistiko, prosimo, povejte nam in vam ponujamo najboljšo storitev. če naletite na težave, ko prejme izdelek, se nemudoma obrnite na nas.mi vam bo dala odgovor v 24 urah. dobrodošli na debelo in nakup.boste lahko uživali več popustov. lep)

Poglejte tudi
Nevihta Tovarne Svobode 32001 1/32 Obsega F5N/E Tiger II VFC111 Sundowners Model Kit (Prvi Zagon Bonus Omejitev )
€93.64 €73.97

(nevihta tovarne svobode 32001 1/32 f5n/e tiger ii vfc111 sundowners model komplet prve začetek bonus omejitev :132001 32001 1/32 f5e/f izpušna šoba nastavite 3d tiskanja deli/visoko kakovostne smole - f-5 je borec letala razvit leta 1950 v zda, in izboljšani e/f vrsta se imenuje tiger ii. - f-5e nadomesti f-5a z bolj zmogljivo j85-ge-21 motorja,)

Poglejte tudi
NOVO 5044PCS prostor Serija 1:250 obsega Vrsto 9 Težka Fregata Težka Križarka Model DIY kreativne ideje Igrača BirthdayGift BuildingBlocks
€3 909.02 €2 306.32

(opis izdelka kos: kos 5044 5044 kos dobra kvaliteta opeke pdf navodilo opomba ! izdelek paket ne vsebuje nalepke in je v elektronski obliki tiskanih. tiskani deli so nadomesti z redno deli in ne vsebujejo dodatne opreme drugih proizvajalcev.priročnik in ometi so samo za referenco in se ob upoštevanju dejanskih)

Poglejte tudi
10pcs Temne Sile DARTH SIDIOUS CESAR PALPATINE Z KRALJEVE STRAŽE Sestavljanje gradnikov Opeke Star Ukrep Slika Wars Igrače
€25.15 €13.06

(podrobnosti o izdelku: model izdelka:vojak izdelek material:abs vsebina:10pcs številke višina:4.5 cm seznam vsebine:opeke, bloki)

Poglejte tudi
Eduard EDU11152 1:48 obsega Trener Dvojno Kombinirano Limited Edition model komplet
€110.11

(eduard edu11152 1:48 obsega trener dvojno kombinirano limited edition model komplet --češka zlin je znan pralni, z226, je zdaj na voljo v prvem merilu 1/48 injiciranje za vgradnjo v vozilo. --gre v 2 kompleti, in izberete lahko, b, t, m in ms vrste tako, da izberete obdelane dele. --jedkanih delov in pobarvana masko nalepke, 10 vrst oznak)

Poglejte tudi
Majhne Delce, Konzervirane Cvet gradniki Šopek Puzzle Sestavljeni Cvet Igrače Dekleta Serije Valentinovo Darilo za Rojstni dan
€109.76

(majhne delce, konzervirane cvet gradniki šopek puzzle sestavljeni cvet igrače dekleta serije valentinovo darilo za rojstni dan po dajanje nalog za ta večni cvet, a zaslona pokrov + baza bo namenjena kot darilo! vrste nasvetov: 1. o velikosti velikost se meri ročno, pa se lahko malo napaka zaradi dejavnikov, kot so različna)

Poglejte tudi
WM6105 Narutos Bloki gradniki Kakashi Sasuke Uchiha Obito Akatsuki mini akcijski igrača številke Zbrati bloki otroci darila
€1.60 €0.88

((embalaža): opp vrečko (velikost izdelka): o 4.5 cm (izdelek, material): abs (primeren za starost): 3+ posebno pozornost: 1. otroke prosimo, uporabite doma pod nadzorom; 2. ne pogoltniti majhen gradnik delcev; 3. izogibajte se gradniki iz izpostavljenost sončni svetlobi in vlagi; 4. bodite)

Poglejte tudi
Takom 2067 1/35 Lestvici prve svetovne vojne Težko Bitko Tank Mk.IV Moški Ženski 2 in1 Plastični Model Komplet
€52.84 €41.75

(takom 2067 1/35 lestvici prve svetovne vojne težko bitko tank mk.iv moški ženski 2 in1 plastični model komplet)

Poglejte tudi