Cena €5 467.55 €6 075.06

Celoten opis

Opis Izdelka

Jetson Nano 2GB razvoj odbor za vgradnjo AI umetna inteligenca prepoznavanje obrazov programiranje Embalaža & Dostava

Informacije O Podjetju

Pogosta VPRAŠANJA

Specifikacije

  • Kraj Izvora: Kitajska
  • Uporaba: razvoj odbor kit
  • Vrsta: RF/Wireless Razvojne Plošče in Komplete
  • Nabor vezij: jetson nano 2gb
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: razvoj odbor kit
  • Številka Modela: jetson nano 2gb

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

Stenske Črna Čiščenje Wc Bide ABS Spray Pištolo Škropilnica Analni Set za Čiščenje Pralnega Stroja Kopalnica Tuš Šoba
€84.91 €49.24

(stenske črna čiščenje wc bide abs spray pištolo škropilnica analni set za čiščenje pralnega stroja kopalnica tuš šoba opis izdelka tip: bide škropilnica škropilnica material: abs barva: brušena zlato / krom / sivo / črna / bela)

Poglejte tudi
Multifunkcijski Obračanje Pull-Out Slap Kuhinjske Pipe Pomivalno Korito, Iz Nerjavnega Jekla Velike Eno Režo Za Kuhinjski Pribor
€325.29 €149.64

(površinska obdelava : brušeno skledo oblika : pravokotna vrsto namestitve : nad števec funkcija : s pipo umivalnik stil : eno skledo material : nerjaveče jeklo število lukenj : tri poreklo : celinska kitajska opomba pred nakupom: 1. prosimo, potrdite znesek carinskih dajatev, ki)

Poglejte tudi
SEAFLO 22 Serije 12V SFDP1-013-100 Prepone Črpalka 1.3 GPM 100PSI
€40.02 €36.41

(22-serije črpalke so kompaktni in je zasnovan za široko paleto aplikacije, vključno z tekoči transfer, brizganje, promet, filtracija in izdajanje.22-serije prepone črpalke so self-sprožilni, lahko zaženete suho brez škode in imeti vgrajen bypass funkcija, ki zmanjšuje črpalka kolesarjenje.to zagotavlja do 1,4 litrov)

Poglejte tudi
Držalo Plastičnih Igra Tabela Igralni Mizi Pribor Vstavite Čoln Morskih Novega Materiala
€6.24 €3.11

(opis ta element je izdelan iz črnega abs plastike.to lahko zaščitite izlitja s to snažan plastičnih spusti v skodelico imetnika, medtem ko ste vožnjo na grobo ceste.poleg tega je lahko stalno nameščen na kavč ali odstranljivi iz kavč, brez montažni vijaki. značilnosti - barva: črna. - material: abs. - velikost:)

Poglejte tudi
5PC 4000W 220V Visoko Moč Napetost Regulatorji Hitrosti Regulator Elektronski Regulator Napetosti Guverner Termostat
€29.29 €21.68

(dobrodošli v naši trgovini. naši izdelki so cenovno ugodne cene in dobre kakovosti.podpiramo dropshipping in trgovini na debelo .če želite delati z nami za dolgo časa, prosimo, obrnite na nas in bomo vam zelo ugodno ceno.lep pozdrav! značilnosti: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti vhodnih je povezan z ac 220v, izhod je)

Poglejte tudi
3X Nerjavečega Jekla Ščetko Black Kopalnica Držalo krtače za Čiščenje S Ščetko Stenski Nosilec
€102.07 €65.33

(dropshipping podporo in wholesaling. 100% prvotne in goo d kakovosti s prosto po-prodaje garancijo . čopič tip: trajne vrste material: nerjaveče jeklo tip: wc ščetko imetniki barva: črna slog: enostavno uporaba: wc tip: kvadrat namestitev: nohtov vstavite vsebina paketa: 3)

Poglejte tudi
Novo BD250 3s lipo baterije discharger 250W 35A LiHV/NiMH Analyzer Strokovno RC brnenje baterije high-power discharger
€1 907.52 €1 716.77

(izdelkov description skyrc bd250 baterije discharger analyzer je bd250 je močno discharaina napravo, ki omogoča uporabniku, da discharae baterijo na največ 35 ojačevalniki ali 250 vatov in tudi ukrepe in primerja delovanje baterij.bd250 omogoča natančno merjenje zmogljivosti baterije, in se quesswork iz izbiri najboljše baterije za vašo uporabo.velikost)

Poglejte tudi
25 mm vrsti za 19 mm, O/D 304 iz Nerjavečega Jekla Sanitarni Ferrule Concentic Reducirni Cevni del Tri Clamp
€14.85 €11.14

(material:304 nerjaveče jeklo površinske obdelave:končna poljski lahko se uporablja za farmacevtske in živilske industrije! razred kakovosti:higiena razred,sanitarne povezava:tri clamp zunanji diamater:25 mm vrsti za 19 mm debelina stene:1,5 mm vsaka ponudba za 1 pc!)

Poglejte tudi
medenina material kromiran kad stena napajalni vod za kopalnico stenske pipo sestavljanje delov pipo deli
€32.93 €22.39

(medenina material adjustble kad stena napajalni vod dostava mi ladje po vsem svetu (razen v nekaterih državah in apo/fpo).smo le ladja potrdila, da naslovi.vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.bomo poslali paket iz kitajske preko zraka post.čas dostave)

Poglejte tudi
Brušen Nikelj Kuhinjsko Pipo Eno Luknjo Izvlecite Žlebu Pomivalno Korito Mešalnik Tapnite Tok Škropilnica Glavo 360 Rotacijski Vode Pipa
€32.24 €22.57

(pipa opis funkcija: pomivalno korito pipo ventil tip: keramični ventil škropilnica glavo material : abs plastika material z 2 cevi za hladno in vroče wate funkcija: potegnite na bo, enostavno vrnite v položaj, širok spekter čiščenja. 360 stopinj vrtljiv, resnost žogo design; to se bo vrnil na)

Poglejte tudi
Kuhinjski Papir Roll Imetnik Omari Visi Držalo za Brisačo Obešalnik Toaletni Papir Držala Rack Bar Tkiva Držalo Za Kopalnico Kitc N3Z8
€2.30 €1.40

(opis: ime izdelka: kopalnica ne perforirano tkiva imetnika velikost izdelka: 10*6.5*14.5 cm/3.93*2.55*5.70 palčni izdelek barva: kot je prikazano na sliki izdelek material: abs značilnosti izdelka: 1. vsestranski design: to steno nameščenih papir držalo za brisačo je kot nalašč za uporabo v kopalnici,)

Poglejte tudi
20 Kosov, Vroče Lonec Cedilo Odvodne Cevi,Iz Nerjavnega Jekla, Vroče Lonec Cedilo Žlice Očesa Skimmer Žlico Cedilo Zajemalko Z Ročajem
€27.55

(dobrodošli orodje no. 17 trgovini . naši izdelki so cenovno ugodne cene in dobre kakovosti.podpiramo dropshipping in trgovini na debelo .če želite delati z nami za dolgo časa, prosimo, obrnite na nas in bomo vam zelo ugodno ceno.lep pozdrav! package: boniteta boste prejeli veliko kosov vroče lonec cedilo odvodne cevi, priročen in praktičen)

Poglejte tudi
GTBL Silikonski Korito Mat, 2 Paket Korito Ščitnike Za pomivalno Korito, Zložljiva Non-Slip Toplotno Odporen Korito Mat
€20.21 €14.55

(narejen iz silikona, lahko se sklonil in zložiti brez deformacij.to je prožno in mehko, še debele in trajne.še ena prednost silikonski material je, da je rja-odporna in bolj trpežne, kadar se uporabljajo za redno čiščenje. ta mat pomaga korito čistilo, brez prask ali znamk v korito, medtem ko pranje vaše jedi.to bo blazine nenadno silo,)

Poglejte tudi