Cena €3.46 €4.94

Celoten opis

Multi-funkcijski Slame Cev, Krtačo Čistilec Odstranjevalec Umazanije Prenosni Univerzalno Vakuumsko Pritrditev Orodja Prašnih Ščetka za Čiščenje Orodja

Značilnosti Izdelka:

- Ta izdelek je opremljen z univerzalnim adapterjem, ki se lahko uporabljajo s skoraj vsemi doma sesalnikov.

- Več deset prilagodljivih mikro navade lahko reši skoraj vse skrite prah.

- Primeren je za čiščenje okolice, krhkih predmetov in nekaj neprijetno mesta, kot so veter, klaviature, predali, rolete, doma, avtomobilov, itd.

Izdelek Parametre:

- Izdelek dolžina: o kot 33.5 cm / 13.19 v

- Sesalna cev dolžina: približno 18 cm / 7.09 v

Sivo - rokav del dolžina: o za 17,5 cm / 6.89 v

- Material: ABS

Seznam Izdelkov:

1* Čistilo

1* Univerzalni Adapter

Pošiljko

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli orderafter 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Čas Dostave:

Vrnitev & Vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO ISSUEA VRAČILO ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM!

Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Zelisca-prijozici.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Garancija

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA ELEMENTE S

VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Zelisca-prijozici.si!

Povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Specifikacije

  • Material: plastični
  • 10: čiščenje krtače črna
  • 9: čiščenje krtače za motorno kolo
  • 17: čiščenje krtače za razširitev
  • 24: čiščenje krtače za telefon
  • 11: 5pcs avto podrobno ščetke za čiščenje
  • 23: izvijač za čiščenje ščetke
  • 6: pištola za čiščenje ščetke
  • 30: čiščenje krtače za pomivanje posode orodje
  • 13: čiščenje krtače za korito
  • 7: čiščenje krtače za kolo
  • 21: čiščenje ščetke za trepalnice
  • Uporaba: prah
  • 20: čiščenje krtače za akvarij
  • 8: slama ščetke za čiščenje slamic
  • 18: set za čiščenje ščetke za vrtanje
  • 15: čiščenje ščetke za zobe za otroke
  • 3: čiščenje ščetke za oblačila
  • 14: čiščenje krtače bela
  • Vrsta: Računalnik Krtačo, Drugo
  • 27: čiščenje krtače hepa
  • 16: čiščenje krtače čarobno palico
  • 28: čiščenje krtače za vinil
  • 5: tipkovnica čiščenje krtačo
  • 4: čiščenje čopičev za ličenje
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • 12: ščetke za avto pnevmatike za čiščenje
  • 2: poliranje in čiščenje ščetke
  • Funkcija: Okolju Prijazno, Na zalogi
  • 1: zobne ščetke za čiščenje zob
  • 19: lash extensions čiščenje ščetke
  • 25: čiščenje krtače postelja
  • 29: čiščenje krtače za homebrooms
  • Številka Modela: A, Prah, Umazanijo, Odstranjevalec
  • 22: podrobno brush set avto čiščenje ščetke
  • 26: čiščenje krtače za glavo za vrtanje
  • Slog: Strani

Komentarji

Dodaj pregled

Sorodni izdelki

100% Čisto Pravega heavy armor cigar, cigaret, Kerozina, vžigalniki, baker windproof Hip-hop Opica
€123.48 €86.43

(v nekaterih regijah, ne naročajo običajno, vendar smo lahko vedno poskrbi za pošiljko.če zaupate nam, prosimo, obrnite na nas in vam lahko ponudili storitve. vsi izdelki so pristni izdelki so uradno pooblaščeni za prodajo in jih je mogoče kupiti na enostavnost. vsak izdelek je edinstven boj proti ponarejanju kodo, ki jo lahko preverite)

Poglejte tudi
Lubinski Debelo Potovanja Zlato Folijo Keramični Tabela Stojalo Pridržite 1 Cigaret, Cigar, Pepelnik Z Darilom Polje Najnovejše
€38.56 €21.21

(lubinski debelo potovanja zlato folijo keramični tabela stojalo pridržite 1 cigaret, cigar, pepelnik z darilom polje najnovejše postavka podrobnosti: pogoj: brand new material: keramični velikost: cca. 140*125*35-mm teža: 170 g vsebina: 1 set, 1 pepela režo barva: kot je prikazano na sliki paket vključuje: 1 x cigar pepelnik (ne vključuje)

Poglejte tudi
GOUGU Mehko Peno, Vina, Steklenica Krtačo Decanter Stemware Očala Čiščenje Prahu Krtačo Prilagodljiv Zmago Bar, Komplet Čistilec
€2.39 €1.67

(modname=ckeditor gougu mehko peno, vina, steklenica krtačo decanter stemware očala čiščenje prahu krtačo prilagodljiv zmago bar, komplet čistilec opis: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti ime: pena steklenico krtačo velikost:44 cm paket je vključeno: 1 x pene steklenico krtačo /opp pakirano)

Poglejte tudi
Cevi Wc Mešala Možganov Blaster Visoko Tlačno Kanalizacijo Izkopanega Zamašene Odstranjevalec Priročnik Pnevmatsko Orodje Izkopanega
€19.03 €11.42

(značilnosti: 1. visual instrument: različne plinovodi, ki uporabljajo različne količine zraka, ter instrument zaslon, ki je priročen za nadzor zračnega tlaka. 2. ena tipka-delovanje: eno-ključ delovanje prezračevanje gumb zlahka rešili problem plinovoda blokade. 3. udoben ročaj: proizvod uporablja abs plastike, da bi udoben)

Poglejte tudi
Silikonski Telo Blazino Obraza Spa Salon, Kozmetični Izdelki, Silikagel Pad Blazine Potovanja
€241.81 €120.90

(opis blazine: vzglavnik, vodenje ste udobno in sproščujoče položaj, medtem ko boste dobili spa, hlajenje, se lahko dajo na pisarniške mize ali spalnica blazine za vaše dihanje in učinki značilnosti lepota blazine: masažno blazino, vodenje vaš obraz, v udoben in sproščujoč položaj, medtem ko boste dobili spa, masaža,)

Poglejte tudi
Konjske žime Čevelj Čistilec Krtačo 9-kos Set Shoehorn Čevlji Čiščenje Komplet Gospodinjskih za nohte Ščetke za Nego Usnja Mehkega Lesa Pranje Orodje
€225.36 €169.02

(ime izdelka: 9-kos set iz konjske žime čevelj brush set uporaba:čevelj čistilec,nego usnja,copati za poliranje orodij,čevlji vzdrževanje itd teža: 485g pakiranje velikost: 180*155*70 mm čevelj čistilec,čevelj krtačo,penasto čistilo,shoehorn,čiščenja čevljev kit,čevelj rog,gospodinjstvo, čiščenje ščetko,čiste)

Poglejte tudi
Nadstrešek Krošnjami UV, Dež, Sneg Zaščito za vhodna Vrata/Verandi Teras Strehe, Dež Zavetje Zgostitev Jasno Pokrov brez Vzdrževanja
€312.63 €218.84

(uporaba primeren je za stanovanjske ali poslovne aplikacije, kot so spredaj in zadaj vrata, okna, hodniki, terase, balkoni, garažna vrata, zunanje naprave za zaščito, pet hiš, cvet, trgovine, kavarne, restavracije, avtobusne postaje, banke, časopis in uradov. specifikacija barva: jasna material: pc slog: sodobno hrup:)

Poglejte tudi
2000 Ml Vroče Vode Vrečko Iglo Spletni Kritje Toplo Handbash Krpo Toplo Roko Bag16 * 27 cm Pletenje Vročo Vodo, Vrečko Kritje
€9.83 €6.29

(opis: *100% popolnoma nova in visoke kakovosti. *iz visoko kakovostnega materiala, trpežna in praktična za uporabo. *dobro vročo vodo, vrečko kritje *dobili tople vode steklenice videti bolje *so dobro toplotno ohranjanje specifikacija: material: pletenje barve: bela, siva, modra, roza,)

Poglejte tudi
Tkanine Brivnik Gladko Valji, Čopiči Gladko Odstranjevalec Oblačila, Lase Krtačo Anti-statični Volne Prahu Gladko Lepljivo Odstranite Pet Fur Čistilec
€14.68 €10.28

(tkanine brivnik gladko valji, čopiči gladko odstranjevalec oblačila, lase krtačo anti-statični volne prahu gladko lepljivo odstranite pet fur čistilec značilnost: 1. plastični material: ti odstranjevanje dlak ščetke so trajne in opremljena z abs plastike ročaji, ki so v skladu z ergonomska oblika. 2. uporabnost: to večkratno)

Poglejte tudi
Srčkan Dežni Za Otroke 4 Moda Samorog Vzorec Natisnjene Rainwear Eco-prijazen, brez vonja Otroški dežni Plašč Fantje Dekleta dežni Plašč
€28.24 €8.46

(velikost: velikost s dežni plašč dolžina 58 cm,rokav 46 cm,prsi 92 cm,in je primeren za otroke višina 85-95 cm velikost m dežni plašč dolžina 61 cm,rokav 48 cm,prsi 96 cm,in je primeren za otroke višina 95-105 cm velikost l dežni plašč dolžina 65 cm,rokav 49 cm,prsi 100 cm,primerno za otroke višina 105-115 cm velikost)

Poglejte tudi
2Pcs Namizje Čipke Mat Večkratno uporabo Jed Ploščo Skledo Pad Tabela Placemat (Bela)
€70.00 €35.69

(opis dodajanje privlačno dekor preglednice v vaš dom z našimi placemats, so čudovito, za dodajanje lepo dotik za dekoracijo vašega doma.povabite vašo družino in prijatelje, kot za sproščujoče malico ali večerjo za zbiranje.ne samo za to, svojem domu, dekoracijo, ampak tudi darila za rojstne dneve in house-segrevanja. značilnosti -barva:)

Poglejte tudi
1/3 KOS Električni Vrtalnik Krtačo Komplet Plastičnih Krog Čiščenje Krtačo Injekcijsko Strešnik Preprogo Stekla Avto Pnevmatike Najlon Ščetke Scruber Čistilec
€5.24 €4.92

(4/3.5/2 cm premera krtačo za široko območje, ribanje,a akumulatorski vrtalnik ni vključena v paket. zdaj z četrtina palca hitro spremembo gred, ki bo ustrezal vse vaje in vpliv gonilniki dobro zgrajena in trpežna konstrukcija za uporabo tako v zaprtih prostorih in na prostem. visoka hitrost vrtenja vrtanje v kombinaciji z visoko)

Poglejte tudi
100% Čisto Nov Luksuzni Black Classic Vodnjak Žogo Žogo Pero Podpis Pero Pisarna Šola Pisanje Material Pisarniške Tiskovine 58863
€83.47 €41.73

(edinstven design, 100% čisto nov! to je povsem nov podpis pero.to je lepa in primerna za vsakogar pisanje: gladek nadev: mednarodni standard črnilo barva: črna (vključno 1 napolnim) namen: mehanske pen vodnik po železnici pero: serijska številka na posnetek opomba: podpis pero vsebuje ponovno polnjenje.kot)

Poglejte tudi
200PCS Možganov Lase Catcher Tuš Možganov Lase Past Kopalniški Pripomočki za Enkratno uporabo Tuš Možganov Lase Catcher Mreže Nalepke
€35.51 €24.50

(200pcs možganov lase catcher tuš možganov lase past kopalniški pripomočki za enkratno uporabo tuš možganov lase catcher mreže nalepke nudimo popust za velike količine.dobrodošli v stik z nami! [izdelku podrobnosti]: netkane tkanine z močno samolepilna podloga,za enkratno uporabo talnih odtokov neto vrečko.velikost: 15 x 15 cm /)

Poglejte tudi